Quantcast
Connect with us

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ο Δήμος Λήμνου με δικό του περίπτερο στο «6th Kavala Air Sea Show 2017»

Με αφορμή την διεξαγωγή της διεθνούς αεροναυτικής διοργάνωσης «6th Kavala Air Sea Show 2017» , στις 30-2 Ιουλίου, η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική θα συμμετάσχει στην Υπαίθρια Εμπορική Έκθεση της Διοργάνωσης, με σκοπό και στόχο την τόνωση της Εμπορικής και Τουριστικής κίνησης της Λήμνου, προωθώντας και προβάλλοντας τους Τουριστικούς προορισμούς του νησιού, τα Τοπικά-Παραδοσιακά προϊόντα αλλά και την Πολιτιστική της ταυτότητα, με σύνθημα το… «Λήμνος… Απολαμβάνεις ότι ζεις».

Για την Παρουσίαση της Λήμνου θα στηθεί στο Κεντρικό Λιμάνι της Καβάλας στον χώρο της Εμπορικής Έκθεσης ένα Υπαίθριο Περίπτερο, για την τουριστική προβολή του νησιού. Στον ίδιο χώρο οι παραγωγοί της Λήμνου θα τοποθετήσουν τα παραδοσιακά τους προϊόντα και θα πραγματοποιούνται καθημερινά μαγειρικά event σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, κατόπιν συντονισμού με την Οργανωτική Επιτροπή και την διεύθυνση της διοργάνωσης. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να βρει παραδοσιακά προϊόντα και γαστρονομικές προτάσεις από την Λήμνο καθώς επίσης και ενημερωτικά έντυπα σχετικά με το τουριστικό προϊόν του νησιού.

Παράλληλα, θα υπάρχουν χορευτικά συγκροτήματα που θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς μεταφέροντας την αύρα της Λημνιακής γης, πάντα σε συνεργασία με την διοργάνωση.

Λίγα λόγια για το «6th Kavala Air Sea Show 2017»

H διεθνής διοργάνωση «6th Kavala Air Sea Show 2017», προγραμματίζεται να διεξαχθεί το τριήμερο 30 Ιουνίου – 02 Ιουλίου 2017 και θα προσελκύσει όπως και πέρυσι πάνω από 120.000 θεατές. Η διοργάνωση αποτελεί ένα ετήσιο θέαμα αεροπορικών και ναυτικών επιδείξεων κάθε κατηγορίας, δωρεάν στο κοινό, εμπρός από το παραλιακό μέτωπο της Καβάλας με κέντρο το λιμάνι «Απόστολος Παύλος», σε ένα «φυσικό θέατρο» που δημιουργεί το ανάγλυφο της περιοχής, ο ουρανός και η θάλασσα μέχρι το νησί της Θάσου.

Στην Οργανωτική Επιτροπή «6th Kavala Air Sea Show 2017» συμμετέχουν, πέραν του Δήμου Καβάλας, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μέσω της ΠΕ Καβάλας, ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας, το Επιμελητήριο Καβάλας, η AOPA Hellas (AircraftOwnerPilot Association), ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καβάλας και το Σωματείο Καφεζυθοπωλών.

Η διοργάνωση παραμένει σταθερά καταχωρημένη κάθε χρονιά στα εγκυρότερα Air ShowsGlobal Calendars.

ΣτηΔιοργάνωσηαπονεμήθηκετο 2016 πρώτοΒραβείο 1 st Prize Award MARKETING EUROPEAN AIRSHOW COUNCIL CONVENTION March 2016 Malta.

Οι Spotter – Press (φωτογράφοι) έφτασαν τους 135 προερχόμενοι πάνω από επτά χώρες.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το promo του «6th Kavala Air Sea Show 2017» όπως μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό EΝΑ CΗANNEL.

Δείτε εδώ την αποτίμηση της διοργάνωσης του 2016

 

Click to comment

Απάντηση

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Χειμερινές Διακοπές | Αιτήσεις για Voucher Κοινωνικού Τουρισμού ΔΥΠΑ

Οι κάτοχοι επιταγών (voucher) κοινωνικού τουρισμού μπορούν να πραγματοποιήσουν χειμερινές διακοπές σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων της ΔΥΠΑ. 

Υπενθυμίζεται ότι οι διακοπές με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2023-24 μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 30 Ιουνίου 2024. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα ενισχυμένο και ελκυστικό, τόσο για τους δικαιούχους όσο και για τους παρόχους, καθώς χαρακτηρίζεται από μειωμένη έως μηδενική ιδιωτική συμμετοχή για τους δικαιούχους στο κόστος της διανυκτέρευσης στα τουριστικά καταλύματα και αυξημένες τιμές επιδότησης στους παρόχους. 

Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το Μητρώο Παρόχων της ΔΥΠΑ,  κατόπιν  απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο.  

Ειδικά για καταλύματα σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και στο νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή, ενώ στα καταλύματα της Ρόδου, της Β. Εύβοιας και της Σάμου, μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν.

Εκτός από την διαμονή σε τουριστικά καταλύματα επιδοτούνται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Η συμμετοχή της γενικής κατηγορίας των δικαιούχων ανέρχεται σε 25%, των πολυτέκνων σε 20%. Για  ΑμεΑ τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια διατίθενται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos 

Continue Reading

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Αμμόλοφοι Καβάλας | To πρώτο μπάνιο για φέτος…με ”άρωμα” κορωνοϊού και χωρίς ξαπλώστρες

Δείτε τις φωτογραφίες 

Αυξημένη ηταν η κινηση στα beach bar των Αμμόλοφων , παρα το γεγονός οτι δεν υπηρχαν πουθενά ξαπλώστρες και αλκοόλ για τους πελάτες. Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό αναμένουν το επομενο διαστημα ωστε να μπορέσουν να τοποθετήσουν τις ξαπλώστρες σύμφωνα με τα μετρα ασφάλειας της κυβέρνησης.

Continue Reading

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Με ελάχιστο κόσμο οι παραλίες στο Παλιό Καβάλας

Ελάχιστη ηταν οι λουόμενοι στο Παληό Καβάλας και στην αλάνα της νεας Ηρακλειτσας, καθώς τα λιγοστά beach bar που άνοιξαν δεν παρείχαν στους πελάτες ξαπλώστρες και αλκοόλ. Ενω οι ιδιοκτήτες των παραθαλάσσιων μπαρ φρόντισαν να διατηρήσουν τις προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ των ομπρελών.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en