Quantcast
Connect with us

LIFESTYLE

Οι παίκτες των ριάλιτι που «έψαξαν» τη μεγάλη καριέρα…

Κάποιοι προσπαθούν ακόμη στο τραγούδι και κάποιοι έχουν ακολουθήσει άλλη πορεία…

Τους γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στα ριάλιτι παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης, τότε που εκείνα «άνθιζαν». Μάθαμε τις συνήθειές τους, τους φίλους τους, τους εχθρούς τους, τα χούγια τους ή τουλάχιστον όλα εκείνα που ήθελαν να… περάσουν για να πάρουν «πόντους» παραμονής στο παιχνίδι ή να… φύγουν από αυτά, σε περίπτωση που το κοινό ψήφιζε αρνητικά.

Κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και σήμερα βρίσκονται στη σόουμπιζ, οι περισσότεροι, όμως, ξεχάστηκαν…

Γι’ αυτό αξίζει να θυμηθείτε ποιοι ήταν εκείνοι που πέρασαν από τα πιο γνωστά ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές
Όταν το «Big Brother 1» άρχισε να προβάλλεται, αμέσως απέκτησε φανατικούς. Σε αυτό ήταν η Μαίρη Σκόρδου. Η ξανθιά εντυπωσιακή κοπέλα έκανε προσπάθειες να γίνει τραγουδίστρια, όμως, δεν ήταν όλα τόσο εύκολα για εκείνη. Αρχικά, όπως λένε άνθρωποι που την ξέρουν στο newsbeast.gr, η Μαίρη, μετά την αποχώρησή της, δέχθηκε πρόταση και παρουσίασε την εκπομπή «B&B», η οποία μιλούσε για τις εξελίξεις στο «Big Brother» και το «Bar». Η εκπομπή, όμως, σταμάτησε πολύ γρήγορα. Η Μαίρη Σκόρδου, παράλληλα, έκανε και γυμνές φωτογραφίσεις στα περιοδικά για να ανεβάσει τις… μετοχές της. Έκανε εμφανίσεις και σε διάφορα κλαμπ της Ελλάδας και σήμερα, όπως λένε οι πληροφορίες, εμφανίζεται σε διάφορα πανηγύρια και μαγαζιά, έχοντας χαθεί από τα κοσμικά δρώμενα ενώ είναι πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή.

Οι πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου ριάλιτι, όμως, στην πραγματικότητα ήταν δύο: ο Πρόδρομος Καθηνιώτης και ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ο γνωστός Τσάκας, που νίκησε στον τελικό.

Ο Πρόδρομος μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο στο ριάλιτι, είχε καταφέρει όμως να ξεχωρίσει γι’ αυτό και οι προτάσεις έπεφταν… βροχή. Έβγαλε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Το Πρώτο Παιχνίδι», που είχε στοιχεία από την παραδοσιακή ελληνική μουσική. Ασχολήθηκε όμως και με την τηλεόραση συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής «Η Ελλάδα παίζει» που παρουσίαζε η Μαριέττα Χρουσαλά.

Όμως, έκανε στροφή απομακρύνθηκε από την τηλεόραση, σήμερα, είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του. Τα καλοκαίρια του τα περνά στο νησί του, την Σκόπελο, και το χειμώνα έρχεται στην Αθήνα και μένει και στο Βόλο. Παίζει ποδόσφαιρο, κάνει και θαλάσσια σπορ. Δε θα έλεγε μάλιστα, όχι, όπως λέει, να εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση, αλλά πιστεύει ότι επειδή απείχε πολύ καιρό από αυτήν, προτάσεις δεν είναι τόσο εύκολο να του γίνουν. Δε μετάνιωσε όμως για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Από την άλλη, ο φίλος του, ο Τσάκας, έβγαλε ένα δίσκο με ποντιακά τραγούδια, το γνωστό «Με αγάπη Τσάκας». Στη συνέχεια χάθηκε από τα φώτα. Οι πληροφορίες τον θέλουν να ζει στο χωριό του, στη Νέα Νικομήδεια Βέροιας και να ασχολείται με τις αγροτικές καλλιέργειες. Όμως, εκείνος δε θέλει να μιλά για το τι κάνει σήμερα.

Ο νικητής του Fame Story 1, Νότης Χριστοδούλου, μπορεί να μην κατάφερε να κάνει καριέρα στο χώρο του τραγουδιού, κυκλοφορώντας μόνο ένα δίσκο με τίτλο «Έρωτας είναι», εξακολούθησε όμως να βρίσκεται στην τηλεόραση συμμετέχοντας σε εκπομπή του Γιώργου Αρναούτογλου, όπου άλλαζε την διακόσμηση στα σπίτια τηλεθεατών. Είχε και εκπομπή στο STAR που ονομαζόταν «Σιγά τον πολυέλαιο» και στην πορεία συνεργάστηκε με την εκπομπή «Δέστε τους», από την οποία αποχώρησε μετά από εκατέρωθεν προβλήματα.


Οι πληροφορίες τον θέλουν σήμερα να ασχολείται με τη διακόσμηση που ξέρει να κάνει καλά και αγαπά επίσης πάρα πολύ.

Ο Κώστας Μολτσίδης, που είναι γνωστός και ως «Lava» μπορεί να έφυγε νωρίς από το Fame Story 2, όμως ασχολείται με την r’n’b μουσική έχοντας μάλιστα σημειώσει και μεγάλη επιτυχία με το «Τώρα» στο οποίο συμμετέχει η Κατερίνα Στικούδη.

Από το Fame Story 2 αναδείχθηκε και ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης με την αισθαντική του φωνή. Αρχικά, ο Κωνσταντίνος έκανε βήματα στο τραγούδι, στη συνέχεια τον χάσαμε, όμως, τώρα, τον μανατζάρει ο Νίκος Μουρατίδης και έτσι ο μουσικός ετοιμάζει νέα πράγματα στη μουσική και κάνει εμφανίσεις σε διάφορα καφέ μπαρ και γνωστά μαγαζιά της Αθήνας. «Εγώ ίσως στάθηκα τυχερός γιατί πάντα αναζητούσα την πρόκληση, την ανανέωση… Μαζί με τα μουσικά projects, ασχολήθηκα με το θέατρο, το ραδιόφωνο, τη γραφή κειμένων… Παρακολουθώ όσα παραπάνω καλλιτεχνικά δρώμενα στην πόλη, γίνεται», λέει μεταξύ άλλων.

Ήταν και η Μάρω Λύτρα στο συγκεκριμένο μουσικό ριάλιτι. Έκανε βήματα στο χώρο της μουσικής, όμως, αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, να φύγει από την Ελλάδα και να επιστρέψει, όπως λένε οι πληροφορίες, στον Καναδά. Βέβαια, η ίδια δεν θέλει να μιλήσει για την επιλογή της.

Πρωταγωνιστής όμως στο Fame Story 3 ήταν και ο Περικλής Στεργιανούδης, ο οποίος μπορεί να ήταν αρκετές φορές προτεινόμενος για αποχώρηση, όμως τελικά νίκησε στον τελικό.

Ο Περικλής που μάγεψε το γυναικείο κοινό έκανε κάποιες δισκογραφικές απόπειρες και ένα ντουέτο με την Ειρήνη Μερκούρη, πραγματοποίησε κάποιες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και κάποιες εμφανίσεις σε ψυχαγωγικές, τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά εξαφανίστηκε. Επέστρεψε αρχικά στη Γερμανία ετοιμάζοντας ένα cd και μέχρι το 2008 εμφανιζόταν σε νυχτερινά μαγαζιά της Χαλκιδικής και της Βόρειας Ελλάδας.

Πιστεύει μάλιστα, όπως έχει πει στο newsbeast.gr, ότι κάποιοι ήθελαν να χαθεί από το χώρο της μουσικής. Είχε πάει και στην Αυστραλία για να δουλέψει σε άλλο πόστο. Τον τελευταίο όμως καιρό ζει στο σπίτι του, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και δεν εργάζεται. Έχει κάνει όμως το κουμάντο του και γι’ αυτό δεν έχει πρόβλημα. Σκέφτεται μάλιστα να επιστρέψει στη Γερμανία, όπου έχει περάσει πολλά χρόνια από τη ζωή. Άλλωστε, από την Ελλάδα πλέον δεν περιμένει τίποτα δεδομένης της κατάστασης. Πάντως, δεν θα έλεγε όχι αν του γινόταν πρόταση από την τηλεόραση.

Από το ίδιο ριάλιτι ξεχώρισε και ο Αγαμέμνονας Πορφυρογέννητος. Σήμερα, έχει φτιάξει μια ροκ μπάντα, εμφανίζεται σε εκδηλώσεις ως τραγουδιστής με τη συνοδεία πιάνου. Εκτός των άλλων, όπως λέει και στο βιογραφικό του, παίρνει μέρος σε εκθέσεις ζωγραφικής με έργα του. Μάλιστα, μέσω των προσωπικών του προφίλ ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις δράσεις του.

Η νικήτρια του «Dream Show», Αμαλία Αυγουστάκη, υποστηρίζει ότι εμφανίζεται ως τραγουδίστρια, αλλά σε επικοινωνία μας, δεν θέλησε να μας αποκαλύψει τίποτα για τη ζωή της.

Η Στέλλα Μπεζαντάκου έγινε γνωστή από το ριάλιτι «Bar» και ακόμη προσπαθεί στο τραγούδι. Όμως, πλέον είναι και ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή.

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «Mission», πήγε στην Κρήτη για να δουλέψει, και πριν από λίγο καιρό ήρθε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για το διπλό φονικό που έγινε στον Προφήτη Ηλία.

Έφυγαν πρόωρα από τη ζωή
Ο Γιώργος Νάιδας έγινε γνωστός μέσα από το reality του Mega «Bar». Ο χαρακτήρας του, το ιδιαίτερο στυλ του ήταν αυτά που τον έκαναν να ξεχωρίσει. Σε ηλικία 34 ετών όμως έχασε τη ζωή του όταν οδηγούσε με τη μηχανή του στη Νάξο.

Ο Γιάννης Βακρινός που έγινε γνωστός μέσα από την «Φάρμα» ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην εντατική του ΚΑΤ. Με αποτέλεσμα να «φύγει» στα 54 του χρόνια.

Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία τους στην τηλεόραση και πέτυχαν. Αλλά αυτό είναι μια άλλη μιντιακή ιστορία…

Click to comment

Απάντηση

EVENTS

Eurovision exit poll | Στην 4η θέση η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι»

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τη φετινή ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, που θα γίνει τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας. 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που είναι σε εξέλιξη στο eurovisionworld.com, η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» βρίσκονται στην 4η θέση, κάτω από το φαβορί Κροατία, την Ιταλία και την Ολλανδία. 

Η Ελλάδα συγκεντρώνει μέχρι αυτή τη στιγμή το 6% των ψήφων, μαζί με την Ελβετία και τη Γαλλία. 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη δημοσκόπηση για την Eurovision, με τις προβλέψεις της συνήθως να επαληθεύονται.

Πέρσι , η ιστοσελίδα προέβλεψε τη νίκη της Σουηδίας, με την Λορίν, στον διαγωνισμό.

Πηγή: skai.gr

Continue Reading

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Η Έλενα Κώνστα καλεσμένη της διαδικτυακής εκπομπής “Μαγειρεύετε;” του Σωτήρη Καραμίντζα

Καλεσμένη της εκπομπής Μαγειρεύετε; και του Σωτήρη Καραμίντζα βρέθηκε η ραδιοφωνικη παραγωγός και dj Ελενα Κώνστα.

Η συνταγή αφορούσε κέικ με μπανάνα αλλά οι θεατές μόνο την συνταγή δεν παρακολουθουσαν με τα οσα γινόντουσαν μέσα στο πλατό!

Η ραδιοφωνικη παραγωγός πέταξε το καρφί της κατά της Ζήνας Κουτσελίνη παίρνοντας ανοιχτά το μέρος της Μαίρης Συνατσάκη στην τηλεοπτική τους κόντρα. Ο Σωτήρης Καραμίντζας και η Έλενα Κώνστα σε τρέλα κέφια ολοκλήρωσαν τον στόχο τους καταστρεφοντας πολλές…μπανάνες!

Ολοκληρο το επεισόδιο βρίσκεται στο κανάλι της εκπομπής στο YouTube με τίτλο “Μαγειρεύετε;”

https://www.youtube.com/shorts/mDmG5fuNZrQ

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en