Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξάνθη | Παρουσία Κουβέλη ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης,  σήμερα 25 Μαρτίου 2018, μετά το πέρας της παρέλασης στην πόλη της Ξάνθης, όπου παρέστη εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου, σε δήλωσή του ανέφερε:

«Ημέρα τιμής η 25η Μαρτίου. Τιμής σ’ εκείνους, που σήκωσαν το ανάστημά τους, στους αγωνιστές της ελευθερίας, στον ελληνικό λαό, και αποτίναξαν την οθωμανική τυραννία. Ημέρα μνήμης. Ημέρα μνήμης, η οποία προτρέπει σε διαρκή υπεράσπιση της χώρας μας, της πατρίδας μας. Η Ελλάδα είναι μια ειρηνική χώρα. Η Ελλάδα δεν έχει πολεμική συμπεριφορά. Η Ελλάδα θέλει τη συνεργασία των λαών αλλά αυτό, σε καμία περίπτωση, δε σημαίνει ότι η Ελλάδα, με τις Ένοπλες Δυνάμεις της, με ενωμένο τον ελληνικό λαό, δεν υπερασπίζεται την ακεραιότητά της και τα εθνικά της δικαιώματα. Αυτή την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαιωμάτων, των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, όπως προβλέπονται και κατοχυρώνονται από το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συνθήκες, ο ελληνικός λαός, οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν αφήνουν το ελάχιστο περιθώριο να αμφισβητήσει αυτά τα δικαιώματα ο οποιοσδήποτε. Χρόνια πολλά σε όλους». 

Σε ερώτηση για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, απάντησε: «Έχουμε αναπτύξει όλη εκείνη τη δραστηριότητα. Το ζήτημα έχει αναδειχθεί σε όλα τα διεθνή όργανα, στη Σύνοδο Κορυφής, προς κάθε κατεύθυνση και διεκδικούμε την ταχύτερη κατά το δυνατό επιστροφή των στρατιωτικών μας στην πατρίδα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Αγγελική Δεληκάρη: “Τα χαστούκια δεν με τρομάζουν με κάνουν πιο δυνατή”

Μόλις λίγα 24ωρα μετά το χαστούκι που δέχθηκε εντός ιερού ναού, η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ξεκαθαρίζοντας ότι δεν την τρομάζουν τα χαστούκια, αντιθέτως την κάνουν πιο δυνατή και υπογράμμισε ότι παρά τη βία που υπέστη θα συνεχίσει να πηγαίνει στην εκκλησία.

Επιτιθέμενη στη ΝΙΚΗ αλλά και προσωπικά στον Δημήτρη Νατσιό, είπε: «Όχι κ. Νατσιέ δεν θα επιτρέψουμε εσείς ή κανένας άλλος να μας απαγορεύσει την είσοδο στην εκκλησία- αυτή που θέλετε ως δεξαμενή ψήφων δεν μπορείτε να την στερήσετε από κανέναν». Και συνέχισε τονίζοντας ότι «τα χαστούκια σας δεν με τρομάζουν αλλά με κάνουν πιο δυνατή! Συνεχίστε να εκθειάζετε τη βία. Η βία από γυναίκα σε γυναίκα κ. Νατσιέ! Δεν έχετε σχέση με χριστιανισμό».

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν συμμετέχει στην απεργία των δικαστικών υπαλλήλων ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας

Απεργούν πανελλαδικά οι δικαστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο του νέου «δικαστικού χάρτη». Στην Καβάλα η απεργία έχει επιπλέον αίτημα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για το δικαστήριο της Θάσου.

Η εβδομαδιαία αποχή των δικηγόρων που πρότεινε η Ολομέλεια των Προέδρων για το νέο «δικαστικό χάρτη», αποφασίστηκε να μην υλοποιηθεί στο Ν. Καβάλας. Την απόφαση έλαβε η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρές ελλείψεις ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Μεγάλο είναι το διάστημα που οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας έχουν ξεκινήσει διαμαρτυρίες για τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν βρίσκουν μόνο το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τους ιατρούς του νοσοκομείου οι οποίοι εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι σε μεγάλη έλλειψη.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en