Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέστος- Τρίκαλα 3-0 | Ασταμάτητο τρένο με 5 στα 5

Ο Νέστος τα πήρε όλα και έφυγε για διακοπές. Σήκωσε και το Σουπερ Καπ, το απόγευμα του Σαββάτου, στο Αιγίνιο.

Κέρδισε με 3-0 τα Τρίκαλα και πανάξια έκανε το 5 στα 5.

Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη, παρά το γεγονός ότι έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα με 10 παίκτες, πήρε μια μεγάλη νίκη. Οι παίκτες έβγαλαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και στο τέλος αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους του Νέστου, που βρέθηκαν και στο Αιγίνιο.

Οι του Νέστου διανύουν την πιο πετυχημένη σεζόν στην ιστορία τους, καθώς έχουν γεμίσει… τίτλους. Κατέκτησαν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Καβάλας, στη συνέχεια πήραν το Κύπελλο Ερασιτεχνών, ενώ εξασφάλισαν μέσω των μπαράζ την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική. Και στο τελευταίο ματς της χρονιάς, κατόρθωσαν να νικήσουν τα Τρίκαλα, και να προσθέσουν και το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών στη συλλογή τους.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από υψηλή θερμοκρασία, ενώ φίλοι και των δύο ομάδων βρέθηκαν στο γήπεδο του Αιγινίου. Ο Νέστος μπήκε δυνατά, όπως συνηθίζει, στο ματς και στο 2’ εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των Τρικάλων και ο Χασάνογλου έκανε το 1-0. Οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να αντιδράσουν κι έχασαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά και οι Καβαλιώτες έψαξαν το δεύτερο γκολ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Παυλακάκης δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Νέστο με δέκα παίκτες.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Καβάλας έπαιζε με δέκα παίκτες, κατάφερε στο 53’ να πετύχει το 2-0, όταν από κόρνερ του Δεσύλλα, ο Στέρεφ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τα Τρίκαλα δεν έδειχναν ικανά να αντιδράσουν. Στο 62’ ο Νέστος που ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι σημείωσε και τρίτο γκολ, καθώς ο Κούτεφ με πλασέ έγραψε το 3-0. Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με την ομάδα της Χρυσούπολης να πανηγυρίζει έξαλλα με το σφύριγμα της λήξης έναν ακόμα τίτλο φέτος.

Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Στέρεφ, Παυλακάκης , Γαμβρέλης, Σιαματάς, Παπαδάτος, Χασάνογλου (77’ Τσέκος), Μαχαιρούδης (46’ Μανούκος), Κούτεφ, Δεσύλλας, Γκατζολάρι

ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Κουτσόπουλος (11’ Παπαευθυμίου Π.), Γιώτας, Τέλλος, Βαγγελή (68’ Μηνάς), Καμπλιώνης, Σπάσιτς (46’ Πέντσας), Σαχινίδης, Κέρι, Μοσχάκης.

*Δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος του αγώνα

Νίκος Καραμπετάκης: « Ζούμε απίστευτες στιγμές. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Θέλω να το αφιερώσω στον κόσμο μας, που ήταν δίπλα μας, για μια ακόμη φορά. Συγχαρητήρια στα παιδιά, σε όλους. Είμαστε… τρελαμένοι, αυτή τη στιγμή».

*Κυριάκος Τσαντίδης: « Αυτό που έγινε δεν το περιμέναμε. Ηταν το κερασάκι στην τούρτα.  Όλα καλά, μπράβο σε όλα τα παιδιά. Ξεκινάμε το καινούριο χρόνο με πολύ μεγαλύτερα όνειρα».

*Αντώνης Τρέχας: « Νομίζω ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλη ομάδα στην Ελλάδα, από αυτό που έκανε ο Νέστος. Μπράβο στο παλικάρια, μπράβο στον προπονητή, μπράβο σε όλους».

*Μπάμπης Ευσταθιάδης( πρόεδρος ΕΠΣΚ): « Τα έκανε όλα φέτος ο Νέστος. Συγχαρητήρια σε όλους. Καλή επιτυχία στη Γ` Εθνική. Πάντα να έχουν νίκες».

*Αντώνης Μαχαιρούδης: « Ζούμε στιγμές μοναδικές. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια πράγματα. Μέσα σε μια χρονιά, τα έχουμε πάρει όλα. Τώρα θα παίξουμε με τη… Μπαρτσελόνα».

*Ακης Καραβελίδης: « Τρελά πράγματα φέτος για την ομάδα του Νέστου. Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους.

Στη διοίκηση, στον κ. Τσαντίδη, στον προπονητή, στους παίκτες, στον κόσμο».

*Κώστας Μανούκος: « Για μας τελείωσε μια ονειρική χρονιά μ` ένα ασύλληπτο κύπελλο. Κερδίσαμε μια ομάδα που έχει ανέβει στη Β` Εθνική. Μάλιστα με ευρύ σκορ και με 10 παίκτες από το 45`. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Μπράβο σε όλους. Ζήσαμε κάτι το καταπληκτικό».

*Δεσύλλας: « Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Νεστάρα, μόνο».

*Γαμβρέλης: « Το μόνο που έχω να πω, είναι 42 νίκες και 1 ισοπαλία. Αυτό τα λέει όλα. Φτάσαμε μέχρι εδώ με το παραπάνω. Παίξαμε με 10 παίκτες. Ευχαριστούμε όλους».

Θεόδωρος Σιαματάς: « Αυτό που ζήσαμε σήμερα ήταν συγκλονιστικό. Οι πιο δύσπιστοι φίλαθλοι στην Καβάλα, όχι στη Χρυσούπολη, πρέπει τώρα να άλλαξαν γνώμη. Αυτό που έλεγαν ότι είμαστε μόνο για ομάδες του τοπικού. Παίξαμε με μια ομάδα που ανέβηκε στη Β` Εθνική, μάλιστα με 10 παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Παίξαμε για τον συμπαίκτη μας, τον Άγγελο Παυλακάκη. Το 1-0 το κάναμε με 10 παίκτες, 3-0. Ανταμείφτηκαν οι κόποι της χρονιάς. Διεκδικήσαμε ότι υπήρχε και το κατακτήσαμε. Ευχαριστούμε τους πάντες, που ήταν δίπλα μας».

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Στις 16 Απριλίου η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για το Παρίσι 2024

Την Τρίτη 16 Απριλίου θα γίνει η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΕ προς ενημέρωση να αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η Ολυμπιακή Φλόγα θα γεννηθεί και πάλι στην Ιερή Γη της Αρχαίας Ολυμπίας στις 16 Απριλίου 2024, για να ξεκινήσει το ταξίδι της προς τη γαλλική πρωτεύουσα, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024.

Η Τελετή Αφής θα αρχίσει στις 11:30, παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα γεννηθεί στα χέρια της Πρωθιέρειας Μαίρης Μηνά ενώ τη χορογραφία έχει εμπνευστεί και σκηνοθετήσει η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου, σε μουσική σύνθεση Δημήτρη Παπαδημητρίου και θα την εκτελέσουν 35 Ιέρειες και 15 Κούροι. Τις ενδυμασίες των συντελεστών του χορού έχει δημιουργήσει η διεθνούς φήμη σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου.

Ο Ολυμπιακός Ύμνος θα ερμηνευτεί από την κορυφαία Mezzo – Soprano Joyce Di Donato και Master of Ceremonies θα είναι ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Νίκος Αλιάγας.

Την Ολυμπιακή Φλόγα θα παραλάβει από τα χέρια της Πρωθιέρειας Μαίρης Μηνά, ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος για να ξεκινήσει η Λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους που θα διαρκέσει 11 ημέρες, έως τις 26 Απριλίου.

Στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που διοργανώνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θα παραβρεθεί ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Δρ. Τόμας Μπαχ, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Παρίσι 2024 Tony Estanguet , η Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας Amélie Oudéa-Castéra, η Ελληνικής καταγωγής Yφυπουργός Eξωτερικών της Γαλλίας Χρυσούλα Ζαχαροπούλου και η δήμαρχος Παρισιού Anne Hidalgo τους οποίους θα υποδεχθεί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών και Μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος.

Υπεύθυνος για τις Τελετής της Ολυμπιακής Φλόγας είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάσης Βασιλειάδης και Τελετάρχης ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέος Πρόεδρος του ΝΟΘΑ Καβάλας ο Χρήστος Μασάνης

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο ΝΟΘΑΚ :

Σας ενημερώνουμε ότι την 03 Απριλίου 2024 στο γραφεία του Ομίλου διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Για την θέση του Προέδρου που εκλέγεται με διαφορετικό τμήμα ψηφοδελτίου εκλέχθηκε ο:
Χρήστος Μασάνης.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο με αύξων αριθμό προτίμησης εκλέχθηκαν οι :
Πρόδρομος Ντουάνογλου
Παναγιώτης Ζαφειράκης
Μαγδαλινή Ελευθεριάδου
Βασίλειος Χονδρογιάννης
Κωνσταντίνος Παυλιδης
Εύαγγελος Πανδράκης
Ειρήνη Ασβεστά
Εριφύλη Βαλασάκη
Αναπληρωματικά Μέλη εκλέχθηκαν :
Νικόλαος Κωνσταντινίδης
Μιχαήλ Παυλίδης
Βλαδίμηρος Συπκώβ
Χρήστος Σίμος
Δέσποινα Γαβριηλίδου
Ακολούθησε η συγκρότηση σε σώμα των τακτικών μελών του Ομίλου με σκοπό την ανάθεση καθηκόντων όπως παρακάτω :
Πρόεδρος, Χρήστος Μασανης
Αντιπροεδρος, Πρόδρομος Ντουάνογλου
Γραμματέας, Μαγδαλινή Ελευθεριάδου
Ταμίας, Παναγιώτης Ζαφειράκης
Έφορος αγωνιστικού τμήματος, Κωνσταντίνος Παυλίδης
Έφορος προ αγωνιστικού τμήματος, Βασίλειος Χονδρογιάννης
Έφορος ακαδημιών, Εριφύλη Βαλασάκη
Έφορος υδατοσφαίρισης, Ειρήνη Ασβεστά
Έφορος αθλητικών εγκαταστάσεων – υλικού , Ευάγγελος Πανδράκης
Μέσα στις επόμενες ημέρες και μετά την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου θα οριστούν οι υπεύθυνοι – έφοροι όλων των αθλητικών τμημάτων του ΝΟΘΑΚ , προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη κάλυψη των αναγκών λειτουργίας όλων των τμημάτων που απαρτιζουν τον Όμιλο .
Ο ΝΟΘΑΚ καλωσορίζοντας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, εύχεται υγεία, καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οαθλητής από την Ελευθερούπολη, Γαβριήλ Αραμπατζής έπιασε στους αγώνες στο Σχηματάρι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Τ20 που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μπράβο Γαβριήλ!

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en