Quantcast
Connect with us

SHOWBIZ

ΜΥΚΟΝΟΣ | Πως τα παίρνουν οι βίζιτες από τους Άραβες

Στην εποχή που λόγω κρίσης οι γνωστές από τα κουτσομπολίστικα περιοδικά «βίζιτες» αντιμετωπίζουν προβλήματα και προσπαθούν να πιάσουν στην …Ψαρού της Μυκόνου ένα καλό …ψάρι για να βγάλουν τη χρονιά, κάποιες μικρότερου βεληνεκούς «βίζιτες», έχουν εξασφαλισμένο ένα καλό …μεροκάματο και bonus…

Δείτε πως:

Προσλαμβάνονται από γνωστό μαγαζί ως σερβιτόρες και πληρώνονται με ένα κανονικό μισθό. Σε συμφωνία και …συμπαιγνία με το μαγαζί, κάνουν τα γλυκά μάτια σε πλούσιους, κυρίως Άραβες και μόλις αυτοί …τσιμπήσουν, τους οδηγούν σε συνεργαζόμενα καταστήματα κοσμημάτων προκειμένου να πάρουν το…δωράκι τους για τις υπηρεσίες σ εξ που υπόσχονται πως θα τους προσφέρουν. Το δωράκι είναι κόσμημα αξίας ή ρολόι. Στην περίπτωσή μας, ποτέ αυτά τα καλά κορίτσια δεν δέχονται να πάρουν λεφτά…

 

Οι ανερχόμενες βιζιτούλες, αφού πάρουν το δώρο και …αφιερωθούν για μία ή δύο νύχτες στον πλούσιο εραστή, επανέρχονται στο μαγαζί για δουλειά. Λίγο πριν, έχουν περάσει από το κατάστημα κοσμημάτων, έχουν επιστρέψει το δωράκι του Άραβα και έχουν πάρει ένα ποσοστό, γύρω στο 10% από την αξία του δώρου.

Αυτές είναι δουλειές! Και κυρίως για το μαγαζί, το οποίο με τον τρόπο αυτό τα παίρνει τρίδιπλα από τους πλούσιους πελάτες του.

Σημείωση: Τα κοσμηματοπωλεία είναι …θυγατρικές του!

Πηγή: bankwars.gr

 

Click to comment

Απάντηση

SHOWBIZ

Μπέζος: “Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί”

Όταν δεν αφήνεις τα παιδιά να ονειρευτούν, “καταλήγουν στα ναρκωτικά”, δηλώνει ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στο “Καλύτερα Αργά” με την Αθηναϊδα Νέγκα και εξέφρασε την άποψή του για την ελληνική οικογένεια, την οποία παρομοίασε με τον Χίτλερ, αλλά και τη μαφία.

Ο ίδιος είπε ότι “οι μαμάδες είναι ό,τι χειρότερο”, ενώ κατηγόρησε τους γονείς που δεν αφήνουν τα παιδιά τους να απογαλακτιστούν.

«Οι μαμάδες είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί, σε βάζει από κάτω. Είμαστε ένας λαός του ανατολικού τόξου που δίνει μεγάλη σημασία στην οικογένεια. Όταν η οικογένεια γίνεται διαστροφή γίνεται σαν τη μάφια» είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

«Αυτό, λοιπόν, είναι καλό να το αποφεύγουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Να τη “σκοτώνουν” γρήγορα την οικογένεια, το λέω ρητορικά. Να μην την έχει ανάγκη. Να μην αναφέρεται σε αυτό. Είναι πολύ μεγάλο θέμα των παιδιών που δεν απογαλακτίζονται γρήγορα και εύκολα. Φταίνε και οι γονείς που θέλουν να είναι συνέχεια πάνω από το παιδί, να το φροντίσουν και τελικά δημιουργούνται όλες αυτές οι στρεβλώσεις και πλουτίζουν οι ψυχαναλυτές. Και τα ναρκωτικά πλουτίζουν. Όταν δεν τα αφήνεις να ονειρευτούν, καταλήγουν εκεί» συνέχισε ο γνωστός ηθοποιός.

Το σχετικό απόσπασμα

Μπέζος: «Η ελληνική τηλεόραση είναι μια σαχλαμάρα από το πρωί μέχρι το βράδυ»

Continue Reading

LIFESTYLE

Megan Fox: Νιώθει την ανάγκη να δείχνει γυμνή στο κόκκινο χαλί | Αφήστε το κορίτσι να εκφραστεί…

«Ένα από τα δυνατά μου σημεία είναι ο τρόπος που επεξεργάζομαι τα πράγματα και η νοοτροπία μου», ανέφερε η Φοξ.

ΗΜέγκαν Φοξ αποκάλυψε ότι μερικές φορές νιώθει την ανάγκη να βγει γυμνή στο κόκκινο χαλί. Η πρωταγωνίστρια του «Jennifer’s Body» κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βιβλίο με ποιήματά της.

Η Φοξ είναι, σχεδόν, εξίσου διάσημη για τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί όσο και για την καριέρα της ως ηθοποιός, φορώντας -τις περισσότερες φορές- «αόρατα» ρούχα, με ή χωρίς τον αρραβωνιαστικό της, Machine Gun Kelly.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δημοσίευσε μια φωτογραφία της με ένα διάφανο, στενό φόρεμα Jean Paul Gaultier, που φαινόταν να αποκαλύπτει τις θηλές της. Ενώ η ηθοποιός των «Transformers» μπορεί να επιδεικνύει την τέλεια σιλουέτα της με τις γυμνές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, η αλήθεια είναι ότι είναι ιδιαίτερα εσωστρεφής.

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι μου αρέσει η προσοχή, κάτι που είναι ξεκαρδιστικό, γιατί είμαι τραγικά εσωστρεφής», ανέφερε η ίδια.

«Μακάρι, να μου άρεσε η προσοχή. Θα είχα την καλύτερη ζωή. Θα περνούσα τόσο καλά. Έχω τόσες πολλές ευκαιρίες», είπε η μητέρα τριών παιδιών. «Θα μπορούσα να κάνω τόσα πολλά πράγματα, αλλά αντ’ αυτού, έχω ‘’παραλυτικό άγχος’’ και δεν θέλω ποτέ να βγω από το σπίτι μου», πρόσθεσε.

Το νέο της βιβλίο, «Pretty Boys Are Poisonous» είναι μπεστ σέλερ και η συγγραφή του ήταν μια μορφή θεραπείας για τη Μέγκαν. Ο θεραπευτής της της είπε ότι αν συνέχιζε να κρατάει τον πόνο της θα αρρώσταινε. Τα ποιήματά της είναι ο τρόπος με τον οποίο τα άφησε όλα να φύγουν.

«Ένα από τα δυνατά μου σημεία είναι ο τρόπος που επεξεργάζομαι τα πράγματα και η νοοτροπία μου. Αισθάνομαι ότι από όλα τα πράγματα που θα μπορούσα να προσφέρω στους ανθρώπους μέσω της πλατφόρμας, που είναι η διασημότητα, αυτό θα ήταν η καλύτερη προσφορά μου».

 

Πηγή: skai.gr

Continue Reading

LIFESTYLE

Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει Χριστούγεννα των… φώτων – Δεν ήταν φειδωλή στον στολισμό της έπαυλής της, αξίας 60 εκατ. δολαρίων

Το καλό με το να είσαι δισεκατομμυριούχος, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, είναι πως δεν ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για τον λογαριασμό του ρεύματος και ως εκ τούτου μπορείς να βγάλεις τη δημιουργικότητά σου στον στολισμό στο σπιτιού σου για τα Χριστούγεννα.

Η Kim K, λοιπόν, έδειξε ένα βίντεο με το πως έχει διαμορφωθεί πλέον ο κήπος και η πρόσοψη της έπαυλής της στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, σπίτι αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο κλιπ των λίγω δευτερολέπτων, η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι σόου «The Kardashians» και ιδρύτρια της εταιρίας Skims μοιράστηκε με τους followers της και όλο τον κόσμο τον παραμυθένιο στολισμό του σπιτιού της με τα πολλά λαμπάκια και τις νεράιδες που κάλυπταν τα δέντρα καθώς και άλλους χώρους της έπαυλής της. Έδειξε την εικόνα, καθώς οδηγούσε προς το σπίτι, ενώ το βίντεο συνοδευόταν από το τραγούδι «It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas», του Michael Buble.

Θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Netflix

Στο μεταξύ, η Κιμ Καρντάσιαν θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία που θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix. Πολλά στούντιο διεκδίκησαν το φιλμ «The Fifth Wheel», που ήταν ανάρπαστο στο Χόλιγουντ, ιδίως έπειτα από την πολύμηνη απεργία της SAG-AFTRA, η οποία έληξε νωρίτερα τον Νοέμβριο.

Η συγγραφέας Πόλα Πελ και η κωμικός Τζανίν Μπρίτο έγραψαν από κοινού το σενάριο, για το οποίο όμως προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες. Η τηλεπερσόνα, εκτός από τον ρόλο της, θα αναλάβει και μέρος της παραγωγής μαζί με την σεναριογράφο.

Η Κιμ Καρντάσιαν πρόσφατα υποδύθηκε τη «Siobhan Corbyn» στη 12η σεζόν της δημοφιλούς σειράς «American Horror Story» του FX με την Έμμα Ρόμπερτς. Ακόμη, έδωσε τη φωνή της στην ταινία «PAW Patrol» το 2021 και στο σίκουελ «The Mighty Movie» μαζί με τα δύο της παιδιά, Νορθ και Σεντ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en