Quantcast
Connect with us

MEDIA

Μπογδάνος κατά ΣΚΑΪ για την απόλυσή του

Ο γνωστός δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος δίνει κάποιες εξηγήσεις σχετικά με την διακοπή της συνεργασίας τους με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Ο πρώην πλέον παρουσιαστής του «ΣΚΑΙ στις 3», αναφέρει ότι η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ ήρθε έπειτα από «όχληση Μαξίμου», ενώ υποστηρίζει ακόμη πως η διατύπωσή του περί «πρώην συντρόφων» του πρωθυπουργού που «χτύπησαν» τον Λουκά Παπαδήμο στηρίζεται σε ρεπορτάζ.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

«Κατόπιν όχλησης Μαξίμου, ο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε “δήλωσή” μου χαρακτηρίζοντάς την “ανάρμοστη” και “αδόκιμη”, ενώ με εγκάλεσε για “παραπληροφόρηση”.

Η διατύπωσή μου (και όχι δήλωση), όμως, βασίζεται σε ρεπορτάζ (μεταξύ άλλων και της Καθημερινής), γεγονότα, στοιχεία – θα αναρτηθούν σε πλήρη έκταση στο marketnews.

Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπιστώ σήμερα ό,τι είπα χθες, έστω συνοπτικά. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή κανονικά χωρίς να κάνω καμία αναφορά στα χθεσινά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας.

Δεν διαγράφω τα καλά, ούτε τσουβαλιάζω τα άσχημα τόσων ετών στο Φάληρο – και δεν χρειάζομαι το σήμα της ΕΣΗΕΑ (που αδιαφορεί για την “καθ’υπόδειξιν” απόλυσή μου) για να αγωνίζομαι για την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι με νου, ψυχή και τιμιότητα.

Ευχαριστώ από καρδιάς γνωστούς και αγνώστους για την συγκινητική στήριξη από χθες, αλλά και διαχρονικά – το ΣΚΑΪ στις 3 έκλεισε τον Ιούνιο με 14.5% Μ.Ο. τηλεθέασης».

Click to comment

Απάντηση

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 25-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 18-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 11-03-2024

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en