Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Ματαιώνεται το «Σύστημα Marketing της πόλης της Καβάλας»

Η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» ως Αναθέτουσα αρχή με ειδικά αιτιολογημένη απόφασή της, μετά από γνώμη της αρμόδιας Επιτροπής του Διαγωνισμού, ματαιώνει τη διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης «Σύστημα Marketing της πόλης της Καβάλας» εφόσον η διαδικασία απέβη άγονη λόγω μη υποβολής προσφοράς.

Η Αναθέτουσα αρχή διατηρεί, επίσης, το δικαίωμα, μετά από γνώμη της αρμόδιας Επιτροπής του Διαγωνισμού, να αποφασίσει, παράλληλα με τη ματαίωση της διαδικασίας σύναψης, και:

  • την επανάληψη οποιασδήποτε φάσης της διαδικασίας σύναψης, με τροποποίηση ή μη των όρων της ή
  • την προσφυγή στη διαδικασία των άρθρων 29 ή 32 του Ν4412, εφόσον, στην τελευταία αυτή περίπτωση, πληρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις των άρθρων αυτών.

Αναφορικά με τις επιστολές που ατύπως διανεμήθηκαν στις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της για όσα συκοφαντικώς δυσφημιστικά αναφέρθηκαν και τονίζει την απορία της για το λόγο που οι εταιρίες προτίμησαν να απευθυνθούν δημόσια με βαρείς χαρακτηρισμούς αντί να ασκήσουν το νόμιμο δικαίωμά του υποβάλλοντας αρμοδίως ένσταση κατά των όρων του διαγωνισμού.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Εθελοντική δράση του 5ου ΓΕΛ Καβάλας στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Κρυονερίου

Ενεργή και εθελοντική είναι η δράση του 5ου ΓΕΛ Καβάλας με μαθητές και καθηγητές να βρίσκονται το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Καβάλας στο Κρυονέρι.

Θλιβερό ωστόσο χαρακτηρίζει ο Αντιδήμαρχος Καβάλας κύριος Χρήστος Τσιτσιλικάκης, για το γεγονός ότι τα σκυλιά είναι πολλά. Ωστόσο από πλευράς τους ο Δήμος Καβάλας φροντίζει να φιλοξενήσει όσα περισσότερα σκυλιά γίνεται.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Παππούς καταδικάστηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μετά από καταγγελία που έκανε σερβιτόρα καφετέριας

Η καταγγελία που έκανε σερβιτόρα σε καφετέρια στην Καβάλα, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, έστειλε τον 74χρονο ενώπιον της δικαιοσύνης…

Η σερβιτόρα αποφάσισε να κάνει καταγγελία σε αστυνομικούς στην Καβάλα και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο συνταξιούχος που βρέθηκε κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα, αλλά τελικά καταδικάστηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας της κοπέλας. Η νεαρή που εργαζόταν σε καφετέρια του νομού, ισχυρίστηκε πως δεν μπορούσε να κάνει τη δουλειά της, από τα όσα έκανε ο παππούς. Περιέγραψε τα γεγονότα, από τη δική της οπτική γωνία και τελικά δικαιώθηκε, σχεδόν δύο χρόνια από τη μέρα που αποφάσισε να κάνει καταγγελία.

Στο Μονομελές Καβάλας δικάστηκε τη Δευτέρα 22 Απριλίου υπόθεση με κατηγορούμενο έναν 74χρονο συνταξιούχο. Η σε βάρος του κατηγορία ήταν προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Μηνύθηκε από 20χρονη σερβιτόρα που υποστήριξε ότι το καλοκαίρι του 2022 σε καφετέρια του νομού υπήρχαν συνεχή, σεξουαλικού χαρακτήρα υπονοούμενα σε βάρος της.

Τότε εργάζονταν ως σερβιτόρα στην καφετέρια και ο 74χρονος ήταν τακτικός θαμώνας. Τα υπονοούμενα όπως κατήγγειλε η σερβιτόρα, υπήρχαν τόσο κατά τη διάρκεια των παραγγελιών που έδινε, όσο και κατά τη διάρκεια της γενικότερης παρουσίας του, στο κατάστημα.

Σύμφωνα με το proininews.gr, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα κατηγορηματικά. Το δικαστήριο πίστεψε την κοπέλα τιμωρώντας τον συνταξιούχο με ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή. Η ακροαματική διαδικασία είχε διάρκεια 2,5 ώρες.

Η αυλαία της υπόθεσης έγινε θέμα συζήτησης στην Καβάλα, όπως τότε που η σερβιτόρα αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά και να καταγγείλει στους αστυνομικούς, τα όσα βίωνε στη δουλειά της.

Πηγή: newsit.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Επιμελητήριο Καβάλας | Ολοκληρώθηκε στο Μετρό Συντάγματος η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου της Αθήνας, ολοκληρώθηκε η 2ηέκθεση «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη», που διοργάνωσαν τα έξι Επιμελητήρια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, μέσω του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου, στην καρδιά της μεγαλύτερης αγοράς της χώρας μας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.

Η Έκθεση, που στηρίχθηκε ενεργά, τόσο από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, οσο και από την Περιφέρεια Α.Μ.Θ., εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και διήρκησε μέχρι και το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 φέρνοντας επιχειρήσεις και τοπικά προϊόντα της Περιφέρειας ΑΜΘ στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Η προσπάθεια για την διοργάνωση της Έκθεσης, αποτέλεσε κοινή πρωτοβουλία των έξι Επιμελητηρίων της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με τους προέδρους και τους συνεργάτες τους, να έχουν εργαστεί αρμονικά, για την  επιτυχή υλοποίηση αυτής της μοναδικής δράσης, με σκοπό να προβληθούν οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών της περιοχής μας και να τους δοθεί ένα βήμα γνωριμίας και ανάπτυξης στην αγορά της Αθήνας.

Κοινή και πάγια θέση και των έξι προέδρων αποτελεί η πεποίθηση ότι τα Επιμελητήρια οφείλουν να ενισχύουν την Εξωστρέφεια των τοπικών μας επιχειρήσεων και η εν λόγω Έκθεση ήταν ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων, σημείωσαν στους χαιρετισμούς τους από το βήμα των εγκαινίων -μεταξύ άλλων- την ανάγκη θεσμοθέτησης της εν λόγω Έκθεσης και την διοργάνωση της σε ετήσια βάση, ώστε τουλάχιστον μία φορά το χρόνο τα τοπικά προϊόντα της Περιφέρειας μας να εκτίθενται και να πωλούνται στην Αθήνα, ώστε και το καταναλωτικό κοινό να αποκτά πρόσβαση σε αυτά, αλλά και οι ίδιοι οι παραγωγοί να έχουν ευκαιρίες συναντήσεων και διερεύνησης συνεργασιών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 10 Απριλίου από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Διονύσιο Σταμενίτη, παρουσία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χριστόδουλου Τοψίδη , του Προέδρου της ΚΕΕΕ κ. Γιάννη Μασούτη, βουλευτών της περιφέρειας ΑΜ-Θ, Προέδρων Επιμελητηρίων από την υπόλοιπη Ελλάδα, του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΣΤΑΣΥ ΜΕΤΡΟ κ. Αθανάσιου Κοτταρά, στελεχών Υπουργείων καθώς και πλήθους κόσμου.

Στα περίπτερα του Επιμελητηρίου Καβάλας, συμμετείχαν οι επιχειρήσεις:

Κουραμπιέδες

  1. Σκλαρής
  2. Ιωακειμίδης
  3. ΙωσηφίδηςΑΒΕΕ
  4. Βικελίδης – Χρυσανθίδης ΑΒΕΕ

Αλλαντικά

  1. Ατλαμάζογλου

Κρασί

  1. Βιβλία Χώρα
  2. Λαλίκος Κωνσταντίνος

Τσίπουρο

  1. Μπαμπατζίμ

Τοπικά Προϊόντα Θάσου

  1. Ιωπά – Παπαδημητρίου Μαρία
  2. Γαλάνη Ελένη
  3. Κατσαμάκη Σοφία
  4. Σωτηρέλης Γεώργιος
  5. Κούτλης Δημήτριος
  6. Γλυκά Σουρίνη

Γαλακτοκομικά Προϊόντα

  1. Φάρμα Μουσθένης
  2. Μάρτος Νικόλαος

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en