Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάνος Δασκαλάκης | Η αντίδρασή του μετά την δίωξη στην Ρούλα Πισπιρίγκου

Δήλωση μέσω των δικηγόρων του έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης σχετικά με τη νέα δίωξη που ασκήθηκε στην σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται πλέον και για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της.

Ο πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, δήλωσε στον Alpha μέσω των δικηγόρων του:

“Εξαιτίας των διαρροών που υπάρχουν εδώ και μήνες , η άσκηση της νέας ποινικής δίωξης δεν έρχεται ως έκπληξη αλλά ως εξέλιξη επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών αρχών. Η προσεκτική και επίπονη διερεύνηση των συνθηκών των τριών θανάτων εκ μέρους της εισαγγελίας Αθηνών, παρέχει επαρκή και σαφή θεμελίωση των κατηγοριών οι οποίες εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής”.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα ποινική δίωξη για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας

Κατηγορούμενη και για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της είναι πλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου. Οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου της άσκησαν ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βασικό επιβαρυντικό στοιχείο για τη δίωξή της ήταν η ιατροδικαστική έκθεση των Καρακούκη – Καλόγρηα. Χωρίς όμως να είναι το μόνο.
Συγκεκριμένα για τους δύο εισαγγελικούς λειτουργούς σημαντικό ήταν ότι και οι δυο πράξεις έγιναν παρουσία της μητέρας των παιδιών, η οποία κατηγορείται ήδη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Προκύπτει δηλαδή, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, ένα modus opernadi, μία μεθοδολογία δράσης.

Ειδικότερα, για τον θάνατο της Μαλένας,οι γιατροί φαίνεται να περιγράφουν στις καταθέσεις τους μια μητέρα που φωνάζει όταν το παιδί είναι κρύο. Ένας εξ αυτών δε αναφέρει χαρακτηριστικά πως το παιδί είχε την «εικόνα διακομιδής με ασθενοφόρο από απόσταση». Επιπλέον, οι γιατροί περιγράφουν την Μαλένα ως ένα παιδί κοινωνικό, χαρούμενο και πρόσχαρο, που είχε ξεπεράσει τη λευχαιμία σημειώνοντας πως έφυγε εντελώς ξαφνικά.

Όπως, φέρεται να σημειώνουν, αυτό θα μπορούσε να δικαιολογηθεί μόνο αν βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου – που δεν ήταν-ενώ είχε ελεγχθεί και ιατρικά πριν ξεκινήσει τη χημειοθεραπεία.

Όσον αφορά στο βρέφος της οικογένειας, τα σημάδια αίματος στο στόμα της Ίριδας, ήταν το στοιχείο που οδήγησε τους δυο εισαγγελείς στο να καταλήξουν πως ο θάνατος της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Το αίμα που βρέθηκε καθώς και το ότι η νεκρική ακαμψία είχε ήδη επέλθει όταν έφτασαν οι διασώστες δείχνει πως ο θάνατος είχε επέλθει ώρες πριν κληθούν να συνδράμουν. Η δικογραφία διαβιβάστηκε ήδη στην ανάκριση.

 

Πηγή : enikos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

ΣΥΡΙΖΑ κατά Ερντογάν | Οι προκλητικές δηλώσεις του υπονομεύουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Kαταδικάζει τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου για το Κυπριακό ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καλεί την κυβέρνηση να προβεί στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα τουρκική πρόκληση.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου για το Κυπριακό, στις οποίες μεταξύ άλλων ανέφερε για την τουρκική εισβολή ότι “ίσως αν είχαμε πιέσει προς το νότο, δεν θα υπήρχε πια νότος και βορράς και η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας”».

Ακολούθως υπογραμμίζει ότι «οι απαράδεκτες δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν υπονομεύουν σαφώς το “θετικό κλίμα” στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στο οποίο επιμένει να επαναπαύεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τρεις μόλις μήνες μετά την υπογραφή της Διακήρυξης των Αθηνών, η Τουρκία, για άλλη μια φορά παραβιάζει το πνεύμα και το γράμμα της».

Ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι «στον βωμό της αδιαφανούς, Ι.Χ. εξωτερικής πολιτικής που ακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης, η κυβέρνηση τηρεί πάγια στάση υποβάθμισης του Κυπριακού, αλλά και αφωνίας στις τουρκικές προκλήσεις. Δυστυχώς, η απομάκρυνση της κυβέρνησης από την ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και η επικοινωνιακή, μικροπολιτική διαχείριση των ελληνοτουρκικών όχι μόνο δεν ωφελεί την χώρα, αλλά προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις στα εθνικά μας συμφέροντα.

Πρόσφατο αποτέλεσμα, άλλωστε, της εθνικά επιζήμιας αυτής πολιτικής, είναι η συμφωνία ΗΠΑ – Τουρκίας για την αγορά και τον εκσυγχρονισμό αεροσκαφών F-16 χωρίς όρους όσον αφορά την χρήση τους για παράνομες ενέργειες σε βάρος της Ελλάδος και της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Κλείνοντας καλεί την κυβέρνηση, «να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική πρόκληση και να καταστήσει σαφές στην γείτονα ότι τέτοιες απαράδεκτες και εμπρηστικές δηλώσεις επιβαρύνουν τις ελληνοτουρκικές και ευρωτουρκικές σχέσεις.

Παράλληλα, να τονίσει τη σημασία που έχει για αυτές τις σχέσεις η επανεκκίνηση των συνομιλιών για δίκαιη και βιώσιμη λύση, από εκεί που διεκόπησαν στο Κρανς Μοντανά, στη βάση των Αποφάσεων του ΟΗΕ, προς όφελος του συνόλου του κυπριακού λαού, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων».

newsbomb.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Τέμπη – Μαρία Καρυστιανού | «Θα ετοιμάσουμε έναν ογκοδέστατο φάκελο με στοιχεία»

«Οι βουλευτές παρά τα όσα έχουν βγει στο φως συνεχίζουν να εμμένουν στην προσπάθεια συγκάλυψης», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Καρυστιανού στην τηλεόραση του ΑΝΤ1

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος συζητήθηκε χθες, Δευτέρα 18 Μαρτίου, στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το θέμα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού. Η πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 28-2-2023», Μαρία Καρυστιανού, που έχασε την κόρη της, Μάρθη, στο πολύνεκρο δυστύχημα ζήτησε τη συμπαράσταση της Κομισιόν για να καταργηθεί η ασυλία βουλευτών.

Λίγο πριν τις 18:00, η Μαρία Καρυστιανού έλαβε τον λόγο, αναφέροντας πως καταβάλλονται προσπάθειες για συγκάλυψη των πραγματικών υπευθύνων του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Ζήτησε από το Ευρωκοινοβούλιο να επέμβει, προκειμένου να αρθεί η ασυλία των πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στην τραγωδία, ανάμεσά τους και ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου, η Μαρία Καρυστιανού μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Η μητέρα της δεκαενιάχρονης Μάρθης που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα των Τεμπών, δήλωσε ότι η φωνή των συγγενών των θυμάτων γιγαντώθηκε γιατί ενώθηκε με τη φωνή ενός εκατομμυρίου τριακοσίων χιλιάδων πολιτών που έχουν συνυπογράψει το αίτημα αναφοράς που κατατέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Υπάρχουν σκόπιμες παρεμβάσεις; Εμείς βλέπουμε ότι όλο το βάρος έχει μετακινηθεί σε δύο υπαλλήλους. Πιστεύουμε ότι η Ευρωπαία Εισαγγελέας να ζητήσει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Καρυστιανού, μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1 για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

«Ζητάμε κάτι το αυτονόητο, να παρεπεμφθούν στην δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι, δεν θα έπρεπε να το ζητάμε, έπρεπε να είχε γίνει», πρόσθεσε.

«Οι βουλευτές παρά τα όσα έχουν βγει στο φως συνεχίζουν να εμμένουν στην προσπάθεια συγκάλυψης. Δεν υπάρχει αξιοπρέπεια στην κυβέρνηση μας. Συνεχίζουμε να κάνουμε μόνοι μας την έρευνα, το βλέμμα μας είναι στραμμένο στην Ευρώπη», συμπλήρωσε.

«Θα προσπαθούμε να δικαιώσουμε τους ανθρώπους», ανέφερε.

Η ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού που συγκλόνισε το ευρωκοινοβούλιο

Στη χθεσινή της ομιλία η Μαρία Καρυστιανού τόνισε πως βρέθηκε εκεί, «γιατί οι εγγυήσεις του κράτους δικαίου έχουν πάψει να λειτουργούν στην Ελλάδα», ενώ έκανε λόγο και για μεθοδεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης και κάκιστους χειρισμούς, που «προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών». «Η διαδικασία της διερεύνησης στην Ελλάδα εξελίσσεται με τρόπο που πλέον μας βεβαιώνει ότι η αλήθεια δεν θα λάμψει, για άλλη μια φορά», υπογράμμισε επίσης, προχωρώντας και στην κατάθεση ορισμένων αιτημάτων προς την Επιτροπή.

Αναλυτικά η ομιλία:
«Βρίσκομαι σήμερα μπροστά σας, φέρνοντας το πολύ μεγάλο βάρος, μίας τεράστιας ευθύνης που εύχομαι να μη χρειαστεί κανείς να αναλάβει ξανά μέσα από τόσο τραγικές συνθήκες! Έχω ευθύνη γιατί δεν μιλώ μόνο ως μάνα που έχασε το παιδί της, αλλά και ως εκπρόσωπος οικογενειών των θυμάτων. Έχω ευθύνη γιατί η φωνή μας γιγαντώθηκε και έσμιξε με τη φωνή 1.350.000 Πολιτών που έχουν συνυπογράψει το δίκαιο αίτημα μας και από τούτο το βήμα τους ευχαριστώ για την τόσο συγκινητική τους συμπαράσταση. Και όλους τους Έλληνες, που η ψυχή τους είναι σήμερα εδώ μαζί μας.

Βρίσκομαι ενώπιον σας, γιατί οι εγγυήσεις του κράτους δικαίου έχουν πάψει να λειτουργούν στην Ελλάδα. Απευθυνόμαστε σε εσάς ως Έλληνες και ως Ευρωπαίοι. ΟΧΙ ως ικέτες, αλλά ως πολίτες με αυτονόητα δικαιώματα.

Απευθυνόμαστε με εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που ΚΑΙ ενδιαφέρονται ΚΑΙ μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Ευχαριστούμε θερμά την Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου που ορθά και νηφάλια συναισθάνθηκε το κατεπείγον και μας δέχτηκε στη σημερινή ακρόαση. Αυτό που μας οδήγησε σήμερα εδώ, είναι μια αλληλουχία κάκιστων χειρισμών και μεθοδεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης, που προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών μας και την αξιοπρέπεια των θυμάτων που επιβίωσαν. Ουσιαστικά παραβιάζει κατάφωρα θεμελιώδεις αρχές του Κράτους Δικαίου.

Με λίγα λόγια σήμερα μας έφερε εδώ η απελπιστική κατάρρευση της εμπιστοσύνης που βιώνουμε στην Ελλάδα, σε σχέση με την ορθή λειτουργία των θεσμών.

Άνθρωποι απλοί, καλοπροαίρετοι και νομοταγείς δεν αντέχουμε τη νομιμοποίηση της ατιμωρησίας.

Εξαιτίας αυτής, τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία διαπιστώνει σε σχέση με τη διαβόητη σύμβαση 717, παράνομες πράξεις και παραλείψεις που συνδέονται αιτιωδώς με το δυστύχημα, η Κυβέρνηση μέσω της Βουλής παρέχει στον αρμόδιο τότε Υπουργό και ΝΥΝ βουλευτή πλήρη ασυλία. Δεν τον παραπέμπει ΚΑΝ να κριθεί στη δικαιοσύνη.

Εξαιτίας αυτής, στο πρώτο 24ωρο, μετά τη μοιραία σύγκρουση, δόθηκε κυβερνητική εντολή συγκάλυψης για την οποία μέχρι και σήμερα κανένας δεν έχει αναλάβει την ευθύνη, παρόλο που έχει δημοσίως ομολογηθεί. Κατά τη σύγκρουση εύφλεκτες και παράνομες ουσίες προκάλεσαν τεράστια έκρηξη που κατέκαψε τους περισσότερους. Το φορτίο αυτό δεν ήταν ΚΑΝ δηλωμένο. Μέσα σε πέντε μέρες μετακίνησαν τα συντρίμμια και επιχωμάτωσαν πλήρως την περιοχή. Χάθηκαν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία ενοχής. Καμία παρέμβαση Εισαγγελέα και Ανακριτή. Παρά έξι μήνες μετά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μας προέτρεψε «να ζητήσουμε βοήθεια από την εκκλησία». Βέβαια είναι ήδη γνωστή σε εσάς η αμφισβήτηση της ελληνικής Δικαιοσύνης επειδή η κεφαλή αυτής, διορίζεται από την Κυβέρνηση.

Σήμερα ΕΜΕΙΣ και ΟΛΟΣ ο ελληνικός λαός είμαστε βέβαιοι για τη συγκάλυψη!

Ο Πρωθυπουργός και ο πρώην Υπουργός διακήρυτταν ότι ο σιδηρόδρομος είναι απολύτως ασφαλής. Σήμερα ο Πρωθυπουργός δηλώνει ότι «ο Σιδηρόδρομος αυτή τη στιγμή είναι ΟΣΟ ασφαλής ΜΠΟΡΕΙ να είναι». Ξεκάθαρα όμως, γνωρίζει ότι ΔΕΝ είναι ασφαλής, και είναι εντάξει με αυτό.

Σημειωτέον ότι Εθνικοί κανόνες ασφαλείας δεν έχουν θεσπιστεί. Ούτε φυσικά νέοι, για επαυξημένη ασφάλεια μετά το δυστύχημα, όπως επιτάσσει η ευρωπαϊκή οδηγία. Δεν εφαρμόστηκε ΠΟΤΕ ουσιαστικά ο νόμος που την ενσωμάτωσε. Η διαδικασία της διερεύνησης στην Ελλάδα εξελίσσεται με τρόπο που πλέον μας βεβαιώνει ότι η αλήθεια ΔΕΝ θα λάμψει, για άλλη μια φορά. Αν όμως ΔΕΝ λάμψει η αλήθεια είναι θέμα χρόνου να ξανασυμβεί το κακό.

Εμείς δεν προσδοκούμε από εσάς να γίνετε λαϊκό δικαστήριο. Προσδοκούμε, με αφορμή το προσωπικό μας δράμα, να ενσκήψετε με βαθύ το αίσθημα της ευθύνης, σε τρία αντικείμενα μείζονος ενωσιακού ενδιαφέροντος.

Στο Κράτος Δικαίου
Στην προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών
Στην ασφάλεια των συγκοινωνιών
Γι’ αυτούς τους λόγους παρακαλούμε:

Να παραμείνει ανοιχτή η αναφορά στην Επιτροπή σας,
Να ζητήσετε για το θέμα Γνωμοδότηση από τις επιτροπές LIBE και TRAN και από κάθε άλλη αρμόδια υπηρεσία,
Να ζητήσετε από την Κομισιόν και τον ERA πλήρη επίσημη ενημέρωση και δημοσιοποίηση του σχετικού υλικού,
Να ζητήσετε από τον ERA να επανεξετάσει τη χορήγηση πιστοποιητικού ασφαλείας των ελληνικών σιδηροδρόμων μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών και την πλήρη προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στις επιταγές του Ευρωπαϊκού Δικαίου.
Να διαβιβάσετε την αναφορά μας στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, να ζητήσετε να σας κοινοποιήσει το πόρισμά της για την υπόθεση, και να στηρίξετε το αίτημά της για συνεργασία με την Κομισιόν.
Στη μνήμη των νεκρών μας, στο όνομα του Κράτους Δικαίου και των κοινών μας αξιών ελπίζουμε να εισακούσετε το θεμιτό και δίκαιο αίτημά μας.

Κανένας άλλος γονιός να μην βρεθεί στη θέση μας και να βιώσει ό,τι ΕΜΕΙΣ. Κλείνω με την ευχή και τον σκοπό στην Ελλάδα, που αγαπάμε και πονάμε, να ζουν πολίτες με ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Το αίμα των παιδιών μας αρκεί με το παραπάνω για να αλλάξουν επιτέλους τα πράγματα.

Σας ευχαριστώ».

newsbomb.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ακρίβεια: Σταθερές οι τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ

Σταθερές παραμένουν οι τιμές σε μια σειρά προϊόντων που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ, για τα οποία είχε καταγραφεί πτώση κόστους, σε συνέχεια της ενεργοποίησης (από 1/3) εξειδικευμένου μέτρου του υπουργείου Ανάπτυξης (ΥΠΑΝ) κατά της ακρίβειας.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» έπειτα από έρευνα του «Ε.Τ.» σε 2 μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, με τιμοληψίες στις 4 και στις 13 Μαρτίου από τα επίσημα sites τους, προκύπτουν τα εξής:

Στη μία αλυσίδα σούπερ μάρκετ οι τιμές δεν μεταβλήθηκαν σε 98 αγαθά, σε 7 μειώθηκαν και σε 5 αυξήθηκαν. Συνολικά, δηλαδή, σε ένα δείγμα 110 προϊόντων για το 90% περίπου δεν καταγράφηκε μεταβολή.

Οι μειώσεις αφορούν:

  • σε σαμπουάν 750 ml (ελάχιστη μείωση),
  • πάνες μωρού Νο5 34 τεμάχια,
  • υγρά πλυντηρίου ρούχων (36, 45 και 70 μεζούρες),
  • σκόνη πλυντηρίου ρούχων (68 μεζούρες) και
  • καθαριστικά παντός είδους.

Οι αυξήσεις, αντίστοιχα, σχετίζονται με άλλη μάρκα σαμπουάν 360 ml, 2 ετικέτες οδοντόκρεμας, καθαριστικό για όλες τις επιφάνειες 1 λίτρου και σαμπουάν μαλλιών 500 ml.

Στην έτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ οι τιμές παρέμειναν σταθερές σε 74 αγαθά, σε 26 αυξήθηκαν και σε 19 μειώθηκαν. Από τα παραπάνω προκύπτει πως σε ποσοστό άνω του 62% δεν άλλαξαν οι τιμές (119 προϊόντα εξετάστηκαν). Ειδικότερα, μειώσεις παρατηρήθηκαν σε:

  • αφρόλουτρα των 400, 475, 500 ml και ακόμη 2 των 600 ml,
  • 2 σαμπουάν των 330 και 750 ml,
  • 2 απορρυπαντικά πιάτων 400 και 900 ml,
  • γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου 400 ml, κρέμα ματιών,
  • 2 κρεμοσάπουνα των 750 και 1 των 900 ml,
  • χλωρίνη 1.250 ml,
  • υγρό καθαριστικό πάντως είδους 750 ml,
  • κρέμα γενικού καθαρισμού 500 ml και σπρέι για όλες τις επιφάνειες 1 λίτρου.

Στον αντίποδα, καταγράφηκαν αυξήσεις σε:

  • κρέμα ενυδάτωσης 50 ml, βρεφικές πάνες (3 είδη),
  • αφρό μαλλιών 200 ml, λακ 75 ml,
  • 3 σαμπουάν 360, 400 και 750 ml,
  • απορρυπαντικό πιάτων 1500 ml,
  • υγρό καθαρισμού 1 λίτρο, αφρόλουτρα 650 και 750 ml, σαμπουάν μωρού/παιδιού 500 ml και 2 των 750 ml, μαλακτικό μαλλιών 450 ml,
  • υγρό κατά των αλάτων 750 ml,
  • 3 οδοντόκρεμες των 75 ml, κρεμοσάπουνο 1 λίτρο, πανάκια καθαρισμού 15 τεμάχια,
  • υγρό απορρυπαντικό ρούχων 17 μεζούρες,
  • καθαριστικό σπρέι για όλες τις επιφάνειες 750 ml,
  • υγρό πιάτων 450 ml και αφρόλουτρο μωρού 500 ml.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεγάλη απόκλιση που καταγράφεται στις τιμές που αφορούν πάνες μωρού οφείλεται στο γεγονός ότι στις 4/3 ήταν προϊόν προσφοράς στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, ενώ στις 13/3 δεν ήταν.

Επιπλέον, το σύνολο των αγαθών μεταξύ των δύο αλυσίδων σούπερ μάρκετ διαφέρει καθώς κάποιοι κωδικοί δεν ήταν διαθέσιμοι και στις δύο ημερομηνίες που υλοποιήθηκαν οι τιμοληψίες.

Τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί εμπίπτουν στις κατηγορίες των 108 ετικετών για τις οποίες το ΥΠΑΝ ανακοίνωσε πτώση μέσης τιμής τιμοκαταλόγου στην έναρξη της εφαρμογής του μέτρου «Μείωση παροχών προς τα σούπερ μάρκετ» (κάποιες από αυτές τις ετικέτες δεν ήταν διαθέσιμες στα εξεταζόμενα σούπερ μάρκετ.

newsbomb.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en