Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορoνοϊός: 32 οι νεκροί στην Ελλάδα -Ανακοινώθηκαν 4 νέοι θάνατοι και 95 νέα κρούσματα

Ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της έξαρσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα, από το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτήρη Τσιόδρα στη χώρα επιβεβαιώθηκαν 95 νέα κρούσματα κορωνοϊού με το σύνολο να ανέρχεται σε 1.061. Από όσους νοσηλεύονται, 69 είναι διασωληνωμένοι, με μέσο όρο ηλικίας τα 66 έτη.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε τέσσερις ακόμη θανάτους από κορωνοϊό. Το σύνολο των νεκρών στη χώρα είναι 32, με μέση ηλικία τα 73 έτη. Από τους θανάτους οι 25 αφορούν άνδρες και οι 7 γυναίκες.

Μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα έχουν γίνει πάνω από 14.300 τεστ για κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιόδρα, από όσους νοσηλεύονται το μέσο διάστημα παραμονής στο νοσοκομείο είναι οι 10 ημέρες.

Κορωνοϊός: Αυστηροποιείται το πλαίσιο για τους επαναπατρισμούς
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε ότι λαμβάνονται νέα μέτρα για τις αεροπορικές συνδέσεις. Συγκεκριμένα τόνισε ότι θα επιτρέπονται πλέον επαναπατρισμοί από τρεις κατηγορίες ατόμων:

α) Οσοι χρήζουν υγειονομικής φροντίδας (έγκυες ή με κάποιο σοβαρό νόσημα) με ιατρική βεβαίωση

β) Οσοι δεν έχουν εξασφαλισμένη στέγη (λ.χ. λήξη διαστήματος νόμιμης διαμονής σε χώρα του εξωτερικού ή απώλεια μίσθωσης)

γ) Οσοι είναι με πτήση transit (με αποδεικτικό εισιτηρίου)

Δείτε live τις δηλώσεις για την έξαρση του κορωνοϊού στην Ελλάδα από τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο της ομάδας του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά:

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίαση των Επιμελητηρίων για τα πνευματικά δικαιώματα

Συνάντηση των Επιμελητηρίων πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα γύρω από το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων στα καταστήματα, θέλοντας να δοθούν λύσεις σε διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει με τους μουσικούς.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου το τε΄λευταίο χρονικό διάστημα με τα περισσότερα απο αυτά να βρίσκονται σε εξέλιξη και να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Τα λεργα αυτα αφορούν ανακαινήσεις στο δημοτικό αθλητικό κέντρο, οι πλατείες σε δύο διαφορετικά σημεία, η βιβλιοθήκη, αναπαλαίωση του 1ου Δημοτικού σχολείου αλλα και έργα ασφαλτόστρωσεις σε δίαφορα σημεία του Δήμου Νέστου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν συμμετέχει στην απεργία των δικαστικών υπαλλήλων ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας

Απεργούν πανελλαδικά οι δικαστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο του νέου «δικαστικού χάρτη». Στην Καβάλα η απεργία έχει επιπλέον αίτημα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για το δικαστήριο της Θάσου.

Η εβδομαδιαία αποχή των δικηγόρων που πρότεινε η Ολομέλεια των Προέδρων για το νέο «δικαστικό χάρτη», αποφασίστηκε να μην υλοποιηθεί στο Ν. Καβάλας. Την απόφαση έλαβε η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en