Quantcast
Connect with us

ΡΟΔΟΠΗ

Κομοτηνή: Αγνόησαν τους πάντες οι Ρομά και έκαναν γλέντι

Γλέντι εν μέσω επιδημίας και με live streaming μετάδοση έκαναν Ρομά στη Κομοτηνή, αγνοώντας επιδεικτικά τις προειδοποιήσεις και βάζοντας σε κίνδυνο τους ίδιους και τους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής.

Το βίντεο δείχνει το γλέντι που σύστηθηκε το βράδυ της Τρίτης 5 Μαϊου, με δε δεκάδες παρευρισκομενους, συνωστισμένους ο ένας δίπλα στον άλλον να χορεύουν, να διασκεδάζουν και να πίνουν αλκοόλ με τη μουσική στη διαπασών.

Πρόσφατα είχε ξεσπάσει πανελλήνιος σάλος ύστερα από αντίστοιχο γλέντι αρραβώνα, πάλι στην Κομοτηνή.

 

Την ίδια ώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς χαρακτήριζε ως “ακρότητες” τις εικόνες συγχρωτισμού που βλέπουν  το φως της δημοσιότητας, ανακοινώνοντας νέα αυστηρά μέτρα, όπως το κλείσιμο πλατείας στην Αγία Παρασκευή στην Αθήνα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μίλησε με αυστηρό τόνο, λέγοντας πως “κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης, αγνοούν τους ειδικούς, αδιαφορούν για τις ευθύνες τους απέναντι στις ευπαθείς ομάδες”.

 

 

πηγή: fonirodopis.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομοτηνή | Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις τιμής για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας

Με κάθε επισημότητα, με τον καιρό να βοηθά παρά την απειλή της βροχής, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Κομοτηνή με την καθιερωμένη παρέλαση.

Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι με τους συλλόγους της περιοχής, για να ακολουθήσει η μαθητιώσα νεολαία της πόλης, μαθητές και μαθήτριες δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων. Ακολούθησαν τα τμήματα του Προσκοπισμού και του Σώματος Ελλήνων Οδηγών, υπό τους ήχους της μπάντας του Δήμου Κομοτηνής.

Continue Reading

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

«Στον αέρα» η λειτουργία του κάμπινγκ Φαναρίου Ροδόπης

Αβέβαιο παραμένει το πλαίσιο λειτουργίας του κάμπινγκ Φαναρίου και για φέτος, καθώς ο ανάδοχος που προέκυψε πέρσι τον Ιανουάριο από διαγωνισμό της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ακόμη δεν έχει υπογράψει τη σύμβαση μίσθωσης. Στον «Χ» μίλησε σχετικά ο Δημήτρης Πολιτειάδης, αντιδήμαρχος Διοίκησης & Καθημερινότητας, χρησιμοποιώντας τη διπλή του ιδιότητα ως προέδρου του Συλλόγου Κατασκηνωτών.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Κομοτηνή | Με Stavento & Ήβη Αδάμου οι Γιορτές της Εθνικής Πρωτεύουσας Νεολαίας

Ξεκίνησαν επίσημα την Παρασκευή 1 Μαρτίου οι εκδηλώσεις για την Κομοτηνή-Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2024, με μεγάλη δωρεάν συναυλία με τον Stavento και την Ήβη Αδάμου στις 21:00 στην πλατεία Ειρήνης.

Μαζί τους ο Σωκράτης Βότσκος. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Δήμο Κομοτηνής με τη συνδρομή του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας. Στην τελετή έναρξης παρέστη και η αρμόδια υπουργός Σοφία Ζαχαράκη, η οποία πρόσφατα επισκέφτηκε την πόλη της Κομοτηνής για τον ίδιο λόγο.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en