Quantcast
Connect with us

Υλικά συσκευασίας

Κατεβάογλου Απόστολος – Σακούλες παντός τύπου, χαρτικά, πλαστικά

Πόλη: Καβάλα

Περιοχή:  Καβάλα

Διεύθυνση: Κουντουριώτου Π. 20

Τηλέφωνο: 2510222209

E-mail: toliskatev@gmail.com

Web: http://www.katevaoglou.gr/el/eidi-syskevasias-kavala

 

Η επιχείρησή μας “Κατεβάογλου Απόστολος” η οποία βρίσκεται στην Καβάλα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με το εμπόριο ειδών συσκευασίας, προσφέροντας ποιοτικές, οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις σε όλη την Καβάλα.

Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ειδών συσκευασίας που διαθέτουμε, μπορείτε να βρείτε ιδανικά προϊόντα για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της συσκευασίας τροφίμων (αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, ψητοπωλεία, ιχθυοπωλεία, καφετέριες, fast-food, pizza), καθώς επίσης ενδυμάτων και δώρων.

Διαθέτουμε πρωτοποριακά είδη συσκευασίας και νέες ιδέες, γιατί ακριβώς μας ενδιαφέρει να είμαστε μπροστά με πρωτότυπες λύσεις και ό,τι πιο καινούριο υπάρχει, τόσο από άποψη τεχνολογίας όσο και αισθητικής. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον επαγγελματία με επαγγελματισμό, ταχύτητα, σοβαρότητα και ποιοτικά προϊόντα.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση που επενδύει στη σωστή προβολή του ονόματός της (brand) με τη συσκευασία που επιλέγει για τα προϊόντα της. Για αυτό και μπορούμε να αναλάβουμε την εκτύπωση του λογότυπου ή του σχεδίου που επιθυμείτε σε όλα τα είδη συσκευασίας που σας προσφέρουμε.

Η μεγαλύτερη επιτυχία μας είναι ότι συνδυάζουμε την καλή ποιότητα με ανταγωνιστικές τιμές και άριστο service. Με μεγάλη ποικιλία υψηλής ποιότητας προϊόντων, μακροχρόνια εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία, δεσμευόμαστε για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας με συνέπεια και υπευθυνότητα. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την δωρεάν μεταφορά των προϊόντων στο χώρο άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελίας σας.


Click to comment

Απάντηση

Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en