Quantcast
Connect with us

VIDEOS

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ, 5-1 την Κέρκυρα

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League, συντρίβοντας με 5-1 την Κέρκυρα στην Τούμπα. Τα γκολ για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς πέτυχαν οι Κάτσε (30’), Κολούρης (32′), Μπίσεσβαρ (45’+2′ πεν.), Ουάρντα (62′) και Πρίγιοβιτς (83′), ενώ οι Φαίακες ισοφάρισαν προσωρινά στο 31′ με τον Παμλίδη.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του, καθώς το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ ακολουθούν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στην ΑΕΚ και τα πλέι οφ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι, Λέοβατς, Αθανασιάδης, Βαρέλα και Σάκχοφ, όπως και οι Γλύκος, Κρέσπο, Τσίμιροτ, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Μετά από το πρώτο μισάωρο ξεκίνησε η… βροχή των γκολ. Στο 30’ ο Ενρίκε έβγαλε τη σέντρα και ο Κάτσε με κεφαλιά-ψαράκι σημείωσε το 1-0. Στην επόμενη φάση η Κέρκυρα ισοφάρισε με τον Παμλίδη να πλασάρει τον Μπρκιτς μετά από κάθετη πάσα του Ονίλο.

Ο ΠΑΟΚ όμως ανέκτησε γρήγορα το προβάδισμα. Στο 32’ ο Κουλούρης με πλασέ στην κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Κέρκυρας πέτυχε το 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπίσεσβαρ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο Κίτσιου, ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» σκόραρε για τέταρτη φορά στο 62’ με πλασέ του Ουάρντα, από την ασίστ του Κουλούρη. Ο… χορός των γκολ ολοκληρώθηκε στο 83’ όταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από πάσα φάουλ του Κάτσε, πλάσαρε τον Κουτζαβασίλη, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 5-1 (Novasports 4)

Γκολ: 30′ Κάτσε, 32′ Κουλούρης, 45’+2′ πεν. Μπίσεσβαρ, 62′ Ουάρντα, 83′ Πρίγιοβιτς – 31′ Παμλίδης

Κίτρινες κάρτες:
Σπίνουλας


Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):
Μπρκιτς (46′ Σιαμπάνης), Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Κάτσε, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (59′ Πρίγιοβιτς), Ουάρντα, Ενρίκε (69′ Χαρίσης), Κουλούρης.


Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κουτζαβασίλης, Επστάιν, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Παμλίδης, Σιόντης, Ζορμπάς, Κόντος (87′ Τρεπεκλής), Ονίλο (63′ Τζανουλίνος), Γεωργακόπουλος (76′ Γκαμάγκας).

Οι δηλώσεις:

Βλάνταν Ίβιτς: «Κοιτάξτε, η διαφορά αυτή τη στιγμή είναι -3 αν βγάλουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς που μας πήρανε στην αρχή, δεν μπορώ να έχω παράπονα, σίγουρα ότι όλοι είχαμε υψηλούς στόχους. Πιστεύω πως κάναμε πρωταθλητισμό ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό, είμαστε η ομάδα που έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο γύρο. Βέβαια υπήρχαν κάποια παιχνίδια που μπορούσαμε να παίξουμε καλυτέρα. Αυτό που μου έχει μείνει και θα μου μείνει σε αυτό το κανονικό πρωτάθλημα των 30 αγώνων, είναι ότι σίγουρα υπάρχει βελτίωση από πέρυσι, αυτό είπαμε και πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει καλύτερα και ότι δεν θα είναι εκεί που ήταν πέρυσι. Πιστεύω πως αυτό το καταφέραμε, συγχαρητήρια στους παίκτες, είναι μια συνολική δουλειά πολλών ανθρώπων. Είναι και ο τεχνικός διευθυντής ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο κ. Μίχελ, είναι ο και ο αντιπρόεδρος ο κ. Μάκης Γκαγκάτσης, αλλά και άλλοι άνθρωποι όπως οι Κωνσταντινίδης και Πουρλιοτόπουλος. Συγχαρητήρια σε όλους αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, εμείς συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου και από σήμερα το βράδυ, προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε παίξει μεταξύ μας, έχουμε δει πολλά παιχνίδια όπως και αυτοί. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που μπορείς να πάρεις το τρόπαιο. Έχουμε δουλέψει σκληρά μέχρι να φτάσουμε εκεί και τώρα μας έχει μείνει αυτό το τελευταίο κομμάτι. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι, όλοι θα δουλέψουμε ο καθένας ότι καλύτερο γίνεται για να πάρουμε αυτή την κούπα. Η αλήθεια είναι ότι πάντα το πιο εύκολο είναι να προετοιμάσεις την ομάδα μετά από νίκη. Γι αυτό θα συγκεντρωθούμε για να κάνουμε ότι μπορούμε να για πάρουμε αυτό το κύπελλο. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο».

Click to comment

Απάντηση

VIDEOS

Μποτιλιάρισμα στον Ειρηνικό: Δεκάδες πετρελαιοφόρα ακινητοποιημένα (video)

Εικόνες που εντυπωσιάζουν και θυμίζουν ταινία, αν και τα πλάνα επισημαίνουν την εν εξελίξει οικονομική κρίση.

Ένας στόλος περίπου 24 πετρελαιοφόρων περιμένει να εκφορτώσει αργό πετρέλαιο στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ, καθώς οι εταιρείες πετρελαίου έχουν εξαντλήσει τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης τόσο στην Αμερική, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα δεκάδες δεξαμενόπλοια στον Ειρηνικό Ωκεανό θυμίζουν κάτι από “μποτιλιάρισμα” περιμένοντας να ξεφορτώσουν το πετρέλαιο στο λιμάνι.

Τη Δευτέρα, οι τιμές του αργού πετρελαίου κατρακύλησαν σε πρωτοφανή επίπεδα, εν μέσω της κάθετης πτώσης της ζήτησης και της μεγάλης προσφοράς που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού.

 

Continue Reading

VIDEOS

Μία μεγάλη αποκάλυψη κρύβει το νέο trailer του Resident Evil 3

Στο επίκεντρο η Jill Valentine

Ένα νέο trailer για το νέο Resident Evil δημοσιοποίησε η Capcom, με την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Jill Valentine, να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Στο trailer εμφανίζονται κι άλλοι χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς στον χώρο των video games.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το timeline του Resident Evil 3 τοποθετείται 24 ώρες πριν και 24 ώρες μετά τα γεγονότα του Resident Evil 2, με την Capcom να μην αποκλείεται να κρύβει κι άλλες εκπλήξεις, εκτός από τη μεγάλη αλλαγή του Nemesis, όπως φαίνεται στο τελευταίο καρέ του trailer.

Ένα επίσης νέο στοιχείο που αποκάλυψε η Capcom είναι πως η Jill θα είναι playable χαρακτήρας στο multiplayer mode του παιχνιδιού, Resident Evil Resistance.

Το Resident Evil 3: Nemesis θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου για PS4, Xbox One και PC.

Continue Reading

MEDIA

ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ Ευλαλο – Εκπομπή (TEASER) FHD

To IMAM ΜΠΑΙΛΝΤΙ βρέθηκε στο χωρίο ευλαλο και στο παζάρι όπου γίνετε στην περιοχή , μίλησε με τον κόσμο τους παραγωγούς άλλα και τους επαγγελματίες

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en