Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ | Όταν η παράδοση του κρέατος και των αλλαντικών ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο

Μερικά όνειρα κάποιων παιδιών μερικές φορές πραγματοποιούνται… Ένα παιδικό όνειρο λοιπόν που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια πραγματοποιήθηκε και κατάφερε μάλιστα να ταξίδεψε μάλιστα και έφτασε πολύ πολύ μακρυά…

Ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Τζεμαλή Καραχασάν και η δημοσιογράφος Μαρία Παπάζογλου

 

Ο Τζεμαλή Καραχασάν λοιπόν 13χρονών ξεκινάει την πρώτη δουλειά και ασχολείται με την πώληση κρέατος. Αγαπάει με όλη του την ψυχή την πρώτη του δουλειά και υπόσχεται στον εαυτό του ότι το όνειρο μίας δικής του επιχείρησης κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί.

 

 

Μετά από αρκετά χρόνια ο Τζεμαλή Καραχασάν αποφασίζει με την ορμή και το θάρρος που αρμόζει στην καρδιά ενός νέου παιδιού να ιδρύσει το 1990 το πρώτο κρεοπωλείο του και μετά από χρόνια το δεύτερο…. Το 2002 ωστόσο έρχεται το επόμενο μεγάλο βήμα για έναν ονειροπόλο άνθρωπο γεμάτο αυθορμητισμό, καλοσύνη αλλά και αγάπη για το όνειρό του που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια…

 

Το 2002 ιδρύει λοιπόν το εργοστάσιο αλλαντικών και κρεάτων στην Λευκόπετρα Ξάνθης… H εταιρεία πλέον χαρακτηρίζεται ως βιομηχανία αλλαντικών και κρεάτων καθώς έχει δημιουργήσει μεγάλες γκάμες προϊόντων. Η προσπάθεια της οικογένειας ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ δεν τελειώνει ποτέ. Το όραμα ξυπνά τη δημιουργικότητα και με πάθος η εταιρία αναζητά νέους δρόμους.

Με στόχο την ανάπτυξη και ποιοτική αναβάθμιση δημιουργεί νέα προϊόντα πάντα με σεβασμό στις απαιτήσεις του καταναλωτή.Η οικογένεια ασχολείται για 35 χρόνια με τη βιοτεχνία των αλλαντικών. H εταιρεία πλέον χαρακτηρίζεται ως βιομηχανία αλλαντικών και κρεάτων καθώς έχει δημιουργήσει μεγάλες γκάμες προϊόντων.Η προσπάθεια της οικογένειας ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ δεν τελειώνει ποτέ. Το όραμα ξυπνά τη δημιουργικότητα και με πάθος η εταιρία αναζητά νέους δρόμους. Με στόχο την ανάπτυξη και ποιοτική αναβάθμιση δημιουργεί νέα προϊόντα πάντα με σεβασμό στις απαιτήσεις του καταναλωτή. Η οικογένεια ασχολείται για 35 χρόνια με τη βιοτεχνία των αλλαντικών.

 

 

Τα προϊόντα της εταιρείας ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ μπορούν να ταξιδέψουν και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη και πιο συγκεκριμένα μία τεράστια ποικιλία σε αλλαντικά  αλλά και φυσικά σε κρέατα που πλέον μάλιστα η εταιρεία κατέχει και δικό της μονάδα εκτροφής και κτηνοτροφική μονάδα για να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στους καταναλωτές της. Πρέπει να σημειωθεί ταυτοχρόνως ότι όλα τα προϊόντα είναι και με μοσχαρίσιο κρέας αποκλειστικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το προϊόν ωστόσο που έχει γίνει διάσημο και έκανε το όνομα της Ξάνθης να ακουστεί παγκοσμίως είναι ο καβουρμάς,όπου και η ποιότητα του θεωρείται πλέον από τις κορυφαίες γεύσεις…Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017 η εταιρεία δημιούργησε τον μεγαλύτερο καβουρμά.

 

Πιο συγκεκριμένα ο Θρακιώτικος καβουρμάς κατάφερε με αξιώσεις να πάρει  μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης, που διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ξάνθης.

 

Ο καβουρμάς, μήκους 15,1 μέτρων και βάρους 298,3 κιλών, παρασκευάστηκε,από τέσσερις επιχειρήσεις (δύο από τον Έβρο και δύο από την Ξάνθη),και η εταιρεία ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ ήταν μία από αυτές…

 

Φωτογραφικό υλικό του 2017

Μία εταιρεία λοιπόν που ταξιδεύει πλέον τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα κατακτώντας φυσικά πρώτα την Περιφέρεια ΑΜΘ και φυσικά μετά όλη την Ελλάδα. Ενώ το μεγάλο βήμα με τις εξαγωγές πλέον γίνεται σε χώρες της Ευρώπης με την Γερμανία και την Ολλανδία να κυριαρχούν…

Μία οικογενειακή επιχείρηση όπως τονίζει ο κ. Καραχασάν με την κόρη και τον γιό του να είναι οι συνοδοιπόροι του και το ταξίδι απλά να συνεχίζεται με νέους προορισμούς…

Στο συγκεκριμένο link μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα προϊόντα της εταιρείας…

Αρχική

 

Λήψεις – Drone – Γιάννης Ζάχαρης – Εικονολήπτης ENA CHANNEL

Φωτογραφία – Γιάννης Ζάχαρης – Εικονολήπτης ENA CHANNEL

Ρεπορτάζ – Μαρία Παπάζογλου – Αρχισυντάκτρια ENA CHANNEL

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ικανοποιητική η κίνηση στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα για τα ευρωψηφοδέλτια

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι δηλώνουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με την μεγάλη συμμετοχή που υπήρξε στις προκριματικές εκλογές για τα ευρωψηφοδέλτια του κόμματος.

Στόχος του κόμματος αλλά και των μελών της Καβάλας, είναι η ένταξη όσο περισσότερων γίνεται ευρωβουλευτών στο Κοινοβούλιο με πρώτο και κύριο σχέδιο την αποκατάσταση της δικαιοσύνης στην χώρα μας.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προπονητής κλιμάκιου Ταεκβοντό Β. Ελλάδος ο Χάρης Παλτόγλου στο Διεθνές Πρωτάθλημα στην Σόφια

Το διεθνές τουρνουά 15th Hereya Open Sofia, που θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Απριλίου 2024 στο Asics Arena της Σόφιας, θα φιλοξενήσει 1100 αθλητές από 12 χώρες. Οι επίλεκτοι αθλητές έχουν επιδείξει  αφοσίωση και εξαιρετικές επιδόσεις στους αγώνες και έχουν καταταγεί στην πρώτη θέση από τα τρία προκριματικά πρωταθλήματα.

Η συμμετοχή των 100 επίλεκτων αθλητών από την Ένωση Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος, υπό τον προπονητή Χάρη Παλτογλου, ενισχύει την Ελληνική αποστολή στο διεθνές τουρνουά 15th Hereya Open Sofia. Μία τιμητική θέση που τιμάει την πόλη μας, την Καβάλα, παρέχοντας σημαντική αναγνώριση στον τομέα του Τάεκβοντο.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σύλλογοι, φορείς και εθελοντές καθάρισαν τμήμα του περιαστικού δάσους

Πολλά είναι τα παράπονα που έχουν γίνει για τα απορρίματα τα οποία πλυμμηρίζουν το περιαστικό δάσος της Καβάλας. Σίγουρα ένα γεγονός που ιδίως και με τον ερχομό της αντιπυρικής περιόδου προκαλεί έντονο προβληματισμό.

Μπορεί πολλοί πολίτες να μην είναι υπεύθυνοι όσο αφορά την ρίψη των απορριμάτων όμως αρκετοί φορείς, σύλλογοι και εθελοντές προέβησαν στον καθαρισμό ενός τμήματός του.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en