Μερικά όνειρα κάποιων παιδιών μερικές φορές πραγματοποιούνται… Ένα παιδικό όνειρο λοιπόν που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια πραγματοποιήθηκε και κατάφερε μάλιστα να ταξίδεψε μάλιστα και έφτασε πολύ πολύ μακρυά…
Ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Τζεμαλή Καραχασάν και η δημοσιογράφος Μαρία Παπάζογλου
Ο Τζεμαλή Καραχασάν λοιπόν 13χρονών ξεκινάει την πρώτη δουλειά και ασχολείται με την πώληση κρέατος. Αγαπάει με όλη του την ψυχή την πρώτη του δουλειά και υπόσχεται στον εαυτό του ότι το όνειρο μίας δικής του επιχείρησης κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί.
Μετά από αρκετά χρόνια ο Τζεμαλή Καραχασάν αποφασίζει με την ορμή και το θάρρος που αρμόζει στην καρδιά ενός νέου παιδιού να ιδρύσει το 1990 το πρώτο κρεοπωλείο του και μετά από χρόνια το δεύτερο…. Το 2002 ωστόσο έρχεται το επόμενο μεγάλο βήμα για έναν ονειροπόλο άνθρωπο γεμάτο αυθορμητισμό, καλοσύνη αλλά και αγάπη για το όνειρό του που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια…
Το 2002 ιδρύει λοιπόν το εργοστάσιο αλλαντικών και κρεάτων στην Λευκόπετρα Ξάνθης… H εταιρεία πλέον χαρακτηρίζεται ως βιομηχανία αλλαντικών και κρεάτων καθώς έχει δημιουργήσει μεγάλες γκάμες προϊόντων. Η προσπάθεια της οικογένειας ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ δεν τελειώνει ποτέ. Το όραμα ξυπνά τη δημιουργικότητα και με πάθος η εταιρία αναζητά νέους δρόμους.
Με στόχο την ανάπτυξη και ποιοτική αναβάθμιση δημιουργεί νέα προϊόντα πάντα με σεβασμό στις απαιτήσεις του καταναλωτή.Η οικογένεια ασχολείται για 35 χρόνια με τη βιοτεχνία των αλλαντικών. H εταιρεία πλέον χαρακτηρίζεται ως βιομηχανία αλλαντικών και κρεάτων καθώς έχει δημιουργήσει μεγάλες γκάμες προϊόντων.Η προσπάθεια της οικογένειας ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ δεν τελειώνει ποτέ. Το όραμα ξυπνά τη δημιουργικότητα και με πάθος η εταιρία αναζητά νέους δρόμους. Με στόχο την ανάπτυξη και ποιοτική αναβάθμιση δημιουργεί νέα προϊόντα πάντα με σεβασμό στις απαιτήσεις του καταναλωτή. Η οικογένεια ασχολείται για 35 χρόνια με τη βιοτεχνία των αλλαντικών.
Τα προϊόντα της εταιρείας ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ μπορούν να ταξιδέψουν και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη και πιο συγκεκριμένα μία τεράστια ποικιλία σε αλλαντικά αλλά και φυσικά σε κρέατα που πλέον μάλιστα η εταιρεία κατέχει και δικό της μονάδα εκτροφής και κτηνοτροφική μονάδα για να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στους καταναλωτές της. Πρέπει να σημειωθεί ταυτοχρόνως ότι όλα τα προϊόντα είναι και με μοσχαρίσιο κρέας αποκλειστικά.
Το προϊόν ωστόσο που έχει γίνει διάσημο και έκανε το όνομα της Ξάνθης να ακουστεί παγκοσμίως είναι ο καβουρμάς,όπου και η ποιότητα του θεωρείται πλέον από τις κορυφαίες γεύσεις…Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017 η εταιρεία δημιούργησε τον μεγαλύτερο καβουρμά.
Πιο συγκεκριμένα ο Θρακιώτικος καβουρμάς κατάφερε με αξιώσεις να πάρει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης, που διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ξάνθης.
Ο καβουρμάς, μήκους 15,1 μέτρων και βάρους 298,3 κιλών, παρασκευάστηκε,από τέσσερις επιχειρήσεις (δύο από τον Έβρο και δύο από την Ξάνθη),και η εταιρεία ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ ήταν μία από αυτές…
Φωτογραφικό υλικό του 2017
Μία εταιρεία λοιπόν που ταξιδεύει πλέον τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα κατακτώντας φυσικά πρώτα την Περιφέρεια ΑΜΘ και φυσικά μετά όλη την Ελλάδα. Ενώ το μεγάλο βήμα με τις εξαγωγές πλέον γίνεται σε χώρες της Ευρώπης με την Γερμανία και την Ολλανδία να κυριαρχούν…
Μία οικογενειακή επιχείρηση όπως τονίζει ο κ. Καραχασάν με την κόρη και τον γιό του να είναι οι συνοδοιπόροι του και το ταξίδι απλά να συνεχίζεται με νέους προορισμούς…
Στο συγκεκριμένο link μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα προϊόντα της εταιρείας…
Αρχική
Λήψεις – Drone – Γιάννης Ζάχαρης – Εικονολήπτης ENA CHANNEL
Φωτογραφία – Γιάννης Ζάχαρης – Εικονολήπτης ENA CHANNEL
Ρεπορτάζ – Μαρία Παπάζογλου – Αρχισυντάκτρια ENA CHANNEL
Μου αρέσει αυτό:
Like Φόρτωση...