ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Φορείς Δεν απάντησαν ποτέ σε προτάσεις για εκδηλώσεις της Λέσχης Ελληνικής Γαστρονομίας!

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Λέσχης Ελληνικής Γαστρονομίας Ελλάδος Στέλιος Δίγκας στο Radio ENA στους 90,5 και στον Απόστολο Ατζεμιδάκη.

Όπως έκανε γνωστό αποκλειστικά στο Radio ENA, φορείς της Καβάλας (Δήμος και Αντιπεριφέρεια) δεν απάντησαν ποτέ σε προτάσεις της Λέσχης για την ανάπτυξη του γαστροτουρισμού, ένα κομμάτι το οποίο πρέπει να αναπτυχθεί και υπάρχουν οι παράμετροι αυτοί έτσι ώστε να γίνει αυτό στην Καβάλα.

Μάλιστα ο κ. Δίγκας ανέφερε ότι τις συγκεκριμένες προτάσεις τις πρόσφερε αφιλοκερδώς προς την διοίκηση του Δήμου Καβάλας ωστόσο όπως είπε δεν έλαβε καμία ανταπόκριση στα email για την βοήθεια της ανάπτυξης του γαστροτουρισμού της πόλης και της προώθησης της.

Όπως δημοσίευσε μάλιστα ο κ. Στέλιος Δίγκας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Καβάλα τιμώμενη πόλη της γαστρονομίας
Η μεγάλη ευκαιρία της εκκίνησης του γαστροτουρισμού της Καβάλας που οι υπεύθυνοι – ανεύθυνοι καρεκλοκένταυροι της Καβάλας άφησαν να χαθεί.
Όταν η λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας προωθούσε την γαστρονομία της Καβάλας αφιλοκερδώς, κάνοντας την επίτιμη πόλη της γαστρονομίας από τον ΕΟΤ, φέρνοντας ξένους δημοσιογράφους να γνωρίσουν την τοπική γαστρονομία και τις ομορφιές της πόλης μας, μια χρυσή ευκαιρία για την ανάπτυξη της περιοχής του γαστροτουρισμού και των προϊόντων της περιοχής, οι υπεύθυνες δημόσιες αρχές απλά έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν το βάρος της (δήμος και περιφέρεια).
Προς ενημέρωση σας ακόμα το καθεστώς της Καβάλας είναι ακριβώς το ίδιο ΜΙΖΕΡΟ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΣ χωρίς να ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη της πόλης, αλλά μόνο για την κατάληψη θέσης σε αξίωμα και έναν καλό μισθό με πλούσιο φαίνεσθαι χωρίς ουσία και ανάλυψη ευθύνης. Μετά από συνεχή προσπάθεια επικοινωνίας με τις αρχές της πόλης το αποτέλεσμα είναι το εξής: Δήμος Καβάλας : καμία ανταπόκριση στα email για την βοήθεια της ανάπτυξης του γαστροτουρισμού της πόλης και της προώθησης της. Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας : ένα ραντεβού που το ακύρωσε 1 ώρα πριν γίνει η συνάντηση με αόριστο χρόνο που μπορεί να επαναληφθεί. Είναι λυπηρό να μην μπορεί αυτή η πόλη να αναπτυχθεί γιατί μικροί άνθρωποι καταλαμβάνουν μεγάλες θέσεις. Είναι λυπηρό να εδρεύει η δεύτερη μεγαλύτερη λέσχη γαστρονομίας της Ελλάδας που αναπτύσσει γαστρονομικά πολλές περιοχές της χώρας μας και οι αξιωματούχοι της πόλης της να αρνούνται κάθε βοήθεια και να αγνοούν κάθε πρόταση βοήθειας και ανάπτυξης του τόπου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version