Quantcast
Connect with us

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Θύμα ληστείας γνωστός δικηγόρος της Καβάλας

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ένας 30χρονος μαζί με τον 60χρονο πατέρα του και την 59χρονη μητέρα του έζησαν στιγμές τρόμου, όταν έπεσαν θύματα ληστείας.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο 30χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στο ύψος του 221ου χλμ. της ΠΑΘΕ με τους γονείς του να κατεβαίνουν από αυτό.Τότε ένα άγνωστος άνδρας, πιθανότατα Ρομά κατά πληροφορίες, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, αιφνιδίασε τον 30χρονο και του άρπαξε μια τσάντα μέσα στην οποία, κατά πληροφορίες, υπήρχαν 38.000 ευρώ σε μετρητά, δύο ρολόγια μάρκας Rolex, 20 χειροποίητα μανικετόκουμπα και διάφορα έγγραφα, συνολικής αξίας 250.000 ευρώ.
Μετά τη ληστεία ο δράστης το έβαλε στα πόδια με τον 30χρονο να τον καταδιώκει με σκοπό να του πάρει την τσάντα. Όπως, όμως, κατατέθηκε στην ΕΛΑΣ ο άγνωστος δράστης αρχικά απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο τον 30χρονο και στη συνέχεια κατάφερε να περάσει το προστατευτικό διάζωμα και να διαφύγει μέσα από χωράφια. Ο 30χρονος, μάλιστα, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι προσπαθώντας να καταδιώξει τον ληστή και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Στυλίδας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ρόδος | Ξέσπασε πυρκαγιά σε δασική έκταση

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Ρόδο, στα σύνορα μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας.

Πιο συγκεκριμένα, συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, καθώς έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες.

Πηγή: Newsbomb.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Καβάλα | 53χρονος έκανε παράνομη ανασκαφή στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων

Παράνομη ανασκαφή στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων κατηγορείται ότι έκανε ένας 53χρονος, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., με τη χρήση ανιχνευτή μετάλλων, ακουστικών, ένα μικρό σκαλιστήρι κι ένα αυτοσχέδιο σκαπτικό εργαλείο, προέβη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης σε εξερεύνηση του εδάφους στον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο που βρίσκεται σε περιοχή της Καβάλας.

Έπειτα από έρευνες που ακολούθησαν βρέθηκαν τόσο στην κατοχή του όσο και στο σπίτι του δύο μολύβδινα αντικείμενα και δύο αρχαία ρωμαϊκά νομίσματα, τα οποία εξετάστηκαν από αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών και διαπιστώθηκε ότι εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Εις βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καβάλας.

Πηγή: epiloges.tv/

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Θεσσαλονίκη | Έκλεβαν βενζίνη και μπαταρίες από μεγάλα οχήματα – Συνελήφθη 38χρονος

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πάνω από 77 μπαταρίες φορτηγών, μηχανημάτων έργων και τρακτέρ φέρεται να έκλεψε 38χρονος, κατά το τελευταίο δίμηνο, από περιοχές της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, όταν αποπειράθηκε να αφαιρέσει μία ακόμη μπαταρία από φορτηγό στην περιοχή της Σίνδου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι μαζί με δύο συνεργούς του, έναν 45χρονο και μία 36χρονη προέβησαν από τον Φεβρουάριο σε 22 κλοπές και απόπειρες κλοπών, όχι μόνο μπαταριών αλλά και καυσίμων (1.200 λίτρα πετρέλαιο), με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να προσδιορίζεται σε 18.000 ευρώ.

Όπως ανακοινώθηκε, οι περιοχές δράσης τους ήταν η Ν. Μαγνησία, η Χαλάστρα, το Ανατολικό, τα Κύμινα, τα Ν. Μαλγάρα και η ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν – μεταξύ άλλων – δύο πιστόλια, τριάντα φυσίγγια και μία κυνηγετική καραμπίνα. Όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι Έλληνες, ενώ ο 38χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα.

Πηγή: newsit.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en