Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη | 18χρονη τσακώθηκε με τον πατέρα της και κρεμάστηκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου

Η 18χρονη από τη Λιβύη καβγάδιζε με τον πατέρα της στη μέση του δρόμου στην οδό Εγνατία. Ενώ καβγάδιζαν, εκείνος μπήκε στο ΙΧ για να φύγει, εκείνη πήγε να τον αποτρέψει κι εκείνος την παρέσυρε

Στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας οδηγήθηκε η υπόθεση μιας 18χρονης, η οποία τσακώθηκε με τον πατέρα της κι εκείνος δεν επέδειξε καμία πατρική στοργή. Αντιθέτως, θα μπορούσε να τραυματίσει σοβαρά, ακόμα και θανάσιμα το παιδί του, που γλίτωσε τα χειρότερα. Η 18χρονη κρεμάστηκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου του πατέρα της μετά από καβγά, εκείνος πάτησε το γκάζι με συνέπεια η κόρη του να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί.

Οπως αναφέρει το thestival.gr, χθες (10/11) η 18χρονη από τη Λιβύη καβγάδιζε με τον πατέρα της στη μέση του δρόμου στην οδό Εγνατία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ενώ καβγάδιζαν, εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητο του για να φύγει. Ξαφνικά η 18χρονη κρεμάστηκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου, προφανώς για να μην επιτρέψει στον πατέρα της να φύγει από το σημείο, θεωρώντας ότι η κίνηση αυτή θα τον απέτρεπε. Ωστόσο, ο πατέρας, αντί να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο, επιτάχυνε με συνέπεια η νεαρή να συρθεί και να πέσει στο οδόστρωμα

Αμεσα στο σημείο έφτασε η Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με την κοπέλα να διακομίζεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει ένα ελαφρύ τραύμα στο γόνατο και η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία.
reader.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίαση των Επιμελητηρίων για τα πνευματικά δικαιώματα

Συνάντηση των Επιμελητηρίων πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα γύρω από το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων στα καταστήματα, θέλοντας να δοθούν λύσεις σε διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει με τους μουσικούς.

 

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Μουσείο των Τραίνων | Η ιστορία του Ελληνικού σιδηροδρόμου ζωντανεύει στην Δράμα

Οδοιπορικό του Enachannel και της εκπομπής «Κρυμμένοι θησαυροί», πραγματοποιήθηκε στην Δράμα και συγκεκριμένα στο Μουσείο των τραίνων το οποιο αποτελεί πόλο έλξης και ένα στολίδι για τη Δράμα.

Το μουσείο δημιουργήθηκε σε ένα συγκρότημα εσωτερικών και υπαίθριων εγκαταστάσεων στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο ΜΕΑΣ Ήφαιστος.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου το τε΄λευταίο χρονικό διάστημα με τα περισσότερα απο αυτά να βρίσκονται σε εξέλιξη και να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Τα λεργα αυτα αφορούν ανακαινήσεις στο δημοτικό αθλητικό κέντρο, οι πλατείες σε δύο διαφορετικά σημεία, η βιβλιοθήκη, αναπαλαίωση του 1ου Δημοτικού σχολείου αλλα και έργα ασφαλτόστρωσεις σε δίαφορα σημεία του Δήμου Νέστου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en