Quantcast
Connect with us

ΡΟΔΟΠΗ

Η «Σοφία» στη Ροδόπη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο χιονιάς δεν έχει περάσει από την Κομοτηνή αλλά, σε άλλες περιοχές της Ροδόπης η «Σοφία» έχει κάνει την εμφάνιση της. Όπως βλέπετε στις εικόνες οι δρόμοι είναι στρωμένοι με χιόνι και είναι ολισθηροί. Για αυτό το λόγο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο του Νομού.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Κομοτηνή | Eκδήλωση μνήμης απο την Αρμενική κοινότητα για τη γενοκτονία των Αρμενίων

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος και η Αρμενική Κοινότητα Κομοτηνής διοργανώσαν εκδήλωση μνήμης στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ και καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, κ. Άγγελος Συρίγος. Θέμα της ομιλίας του: «Γενοκτονίες στην Οθωμανική Αυτοκρατορία: Για να διασφαλίσουμε ότι αυτό που συνέβη δεν θα επαναληφθεί ποτέ».

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Η Κομοτηνή υποδέχτηκε την Ολυμπιακή φλόγα στο μεγάλο ταξίδι της για το Παρίσι

Σε μιά  σεμνή γεμάτη Ελλάδα τελετή η Κομοτηνή υποδέχτηκε την Ολυμπιακή φλόγα την Δευτέρα 22 Απριλίου στο  μεγάλο ταξίδι της για τον τελικό προορισμό το Παρίσι.

Οι λαμπαδηδρόμοι της Ροδόπης είχαν την τιμή να πιάσουν στα χέρια τους τον δαυλό με τη φλόγα και διανύοντας το κέντρο της Κομοτηνής να φτάσουν στο δημαρχείο με τον Δήμαρχο Γιάννη Γκαράνη να καλωσορίζει  την υψηλή συνοδεία της φλόγας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Σοφία Σακοράφα | Στην δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στην επικράτεια της κινείται η Περιφέρεια ΑΜΘ

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το γραφείο του στην Κομοτηνή, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης το μεσημέρι της Τετάρτης 17/04.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η από κοινού προετοιμασία του καθιερωμένου διακρατικού πρωταθλήματος κλασικού αθλητισμού με συμμετοχές αθλητών/τριών κατηγορίας Κ-18 από Ελλάδα και Κύπρο, με την Περιφέρεια να στηρίζει οικονομικά. Ο σχεδιασμός προβλέπει τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος σε εγκαταστάσεις του Δήμου Παγγαίου (Ελευθερούπολη) της ΠΕ Καβάλας.

«Στόχος μας είναι να στηρίξουμε την προαγωγή του αθλητισμού, με τις οδηγίες και των ειδικών, όπως είναι ο ΣΕΓΑΣ» σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Τοψίδης, με την κα Σακοράφα να ευχαριστεί για τη συνάντηση και να υπογραμμίζει ότι ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ ήταν ο πρώτο θεσμικός εκπρόσωπος που ζήτησε τη γνώμη των Ομοσπονδιακών για τη διαχείριση θεμάτων που σχετίζονται με τον αθλητισμό.

Στη μεγάλη εικόνα της συνάντησης, συζητήθηκε και η ιδέα της δημιουργίας ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στην επικράτεια της Περιφέρειας ΑΜΘ με την κα Σακοράφα να δηλώνει ένθερμη υποστηρίκτρια της προοπτικής αυτής. Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του, δεσμεύτηκε να διερευνήσει με τη συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών την προοπτική αυτή, με γνώμονα πάντα την προαγωγή του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜΘ για θέματα Απασχόλησης και Αθλητισμού κ. Στέλιος Ιγνατιάδης και η Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης κ. Βάσω Παυλακάκη.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en