Quantcast
Connect with us

MEDIA

Η έκπληξη του Σάκη Ρουβά στους παίκτες για τις 100 ημέρες του «Survivor»

Τις 100 ημέρες «Survivor» γιορτάζουν «Διάσημοι» και «Μαχητές» με την παρουσία του κορυφαίου έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά.

Ο Σάκης Ρουβάς με τη λάμψη και την ξεχωριστή του τηλεοπτική εμπειρία θα προσδώσει το δικό του στίγμα απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με ρόλο έκπληξη στο φαινόμενο «Survivor» (αλλά και αύριο στο επεισόδιο της Τετάρτης).

Στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες αγωνίζονται και πάλι για τον αγώνα επάθλου. Ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημερώνει πως εκτός από το έπαθλο υπάρχει μία ακόμη μεγάλη, ιδιαίτερη έκπληξη που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει, χωρίς να τους την αποκαλύπτει. Όταν τελειώνει το αγώνισμα όλοι οι παίκτες επιστρέφουν, ενώ λίγο πριν φθάσουν ο παρουσιαστής έχει συνοδέψει τον Σάκη Ρουβά μ’ ένα ταχύπλοο σκάφος στην παραλία τους, όπου και τον συναντούν προς μεγάλη τους έκπληξη!

Ο κορυφαίος Έλληνα σταρ ‘σπάει’ το άβατο της παραλίας των παιχτών για πρώτη φορά με τις δυο ομάδες να καλωσορίζουν τον κορυφαίο καλλιτέχνη και να περνούν μαζί του αξέχαστες στιγμές ενωμένοι!

Ο Σάκης στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ημερών «Survivor» μαζί με όλους τους παίχτες γίνονται μία ομάδα και στέλνουν ένα ουσιαστικό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης!

Το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.685.776 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 59,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 68,5% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,1%.

Οι δυο ομάδες κλήθηκαν χθες να αγωνιστούν για το έπαθλο που φαγητού, που περιελάμβανε πικ νικ δίπλα σε καταρράκτες. Οι «Διάσημοι» κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 10-7 και ν’ απολαύσουν το έπαθλό τους σ’ ένα μαγικό τοπίο.

Συντονιστείτε απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο Σάκης Ρουβάς σ’ ένα συναρπαστικό επεισόδιο του «Survivor» από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Click to comment

Απάντηση

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 25-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 18-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 11-03-2024

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en