Quantcast
Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/12

Με τα λεφτά και τις «πλάτες» των άλλων

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αν επιζητάς μια συνταρακτική βελτίωση των οικονομικών σου, η Αφροδίτη και η Σελήνη στον Σκορπιό σε ενθαρρύνουν να προσπαθήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση με κάθε εφικτό τρόπο. Φυσικά προηγούνται τα «τυχερά» αλλά επειδή το σύμπαν έχει πολλούς τρόπους να «μεταφράζει» την θετική επιρροή των ουρανίων σωμάτων, μην απορήσεις αν σου έρθουν χρήματα από κάπου που δεν περιμένεις.

Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα τονίζεται κυρίως η σεξουαλικότητα σου κι ίσως… εξ αιτίας της, δημιουργηθούν τελικά πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις στα προσωπικά σου. Να θυμάσαι όμως ότι αυτό που θέλεις το πρωί μπορεί να μην σου κάνει το βράδυ!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό βελτιώνουν τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, προωθώντας εκείνες που σε καλύπτουν υλικά και συναισθηματικά. Δες λοιπόν θετικά μια νέα πρόταση κι ακόμη αν αρχικά ανησυχήσεις από την διατάραξη των μέχρι τώρα ισορροπιών στην ζωή σου, έχε πίστη, αφού αυτά που θα ακολουθήσουν μπορεί να είναι τα καλύτερα.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, η μεγάλη ποικιλία στις επιλογές σου, θα σε αφήσει ευχαριστημένο/η και θα βελτιώσει την ψυχολογία σου. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις περιστάσεις για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου σε όλα τα επίπεδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ακόμη κι αν αρχικά ανησυχήσεις από μια «δύσκολη» εξέλιξη, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσουν να βρεις μια ουσιαστική λύση σε ένα θέμα υγείας, είτε προσωπικό, είτε ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα ευνοείσαι στα εργασιακά σου, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και στην αναβάθμιση του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου.

Ερωτικά
Για σήμερα το πεδίο «δράσης» σου φαίνεται να είναι ο χώρος της εργασίας σου και σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς με… πολλούς τρόπους το πλεονέκτημα που σου παρέχει η προτίμηση κάποιου/ας προς το πρόσωπο σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό αναμένεται να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, ας μην πηγαίνει όμως το μυαλό σου μόνον στα ερωτικά, αφού υπάρχουν ενδιαφέροντα και δραστηριότητες που μπορούν να σε «γεμίσουν» το ίδιο ευχάριστα. Παράλληλα, αν είσαι γονιός αξιοποίησε το timing για να έρθεις πιο κοντά με το παιδί σου, που φαίνεται να ζητά μια… μεγαλύτερη αγκαλιά!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου, διευρύνοντας μάλιστα τον κύκλο των κοινών δραστηριοτήτων σας. Αλλά και αν είσαι μόνος/η, μπορεί να προκύψει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στην οικογενειακή σου ζωή σε βοηθούν να επανεξετάσεις κάποιες προοπτικές που μέχρι χθες έδειχναν ανεδαφικές. Ίσως πάλι να γίνουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου ή να αλλάξεις προσωρινά τόπο διαμονής. Επιπλέον, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλουν σε μια συνολική ανασκόπηση-διερεύνηση του παρελθόντος σου.

Ερωτικά
Το κλίμα είναι «οικογενειακό» και οι όποιες εντάσεις υποχωρούν για να αντικατασταθούν από όλα εκείνα που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Από εκεί και ύστερα, η διαχείριση του πλεονεκτήματος σου επαφίεται σε σένα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να διευρύνουν την αντίληψη σου βοηθώντας σε να «πιάσεις» πράγματα που μέχρι χθες έμοιαζαν ακατάληπτα. Ίσως ακόμη συμβάλλουν στο άνοιγμα ενός σημαντικού κύκλου σπουδών ή σε ένα ταξίδι αλλά η άμεσα αισθητή συνεισφορά τους μπορεί να είναι οι ποικίλες διευκολύνσεις που σου παρέχουν στην καθημερινότητα σου.

Ερωτικά
Μια γνωριμία κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης σου, θα σε κάνει να νοιώσεις… πολύ καλά κι αν είσαι μόνος/η, μπορείς να… ελπίζεις! Αν πάλι είσαι σε μια σχέση, μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές με καλή παρέα και τον άνθρωπο σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθούν να διώξεις μακριά τους φόβους και τις ανησυχίες σου για το αύριο. Έστω κι αν η θετική επιρροή τους φέρει κάτι προσωρινό, θα έχεις μάλλον την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημα σου ή να καλύψεις κάποιες από τις βασικές ανάγκες σου με την συνδρομή άλλων. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κερδίσεις κάτι που διεκδικούν πολλοί.

Ερωτικά
Έχεις καλές πιθανότητες για να ευνοηθείς σε μια ερωτική «διαμάχη», καλό θα ήταν όμως να εξετάσεις τα πράγματα με κριτήριο τις πραγματικές σου ανάγκες και όχι αυτά που απλά σου αφήνουν μια «αίσθηση νίκης»!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το σύμπαν σε «πάει» και σίγουρα θα δικαιωθείς αν εξαντλήσεις τις δυνατότητες σου για να πετύχεις κάποια πράγματα που μέχρι χθες θεωρούσες πως δεν γίνονται. Για να συμβεί αυτό βέβαια ίσως περάσεις από «σαράντα κύματα» και αβέβαιες καταστάσεις αλλά σε κάθε περίπτωση η Σελήνη και η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, είναι πρόθυμες να σου προσφέρουν τις ευκολίες και την τύχη που χρειάζεσαι.

Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι μάλλον ασταθής κι ίσως βιαστείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για τις προθέσεις κάποιου/ας ή προβείς σε κινήσεις που σε πρώτη φάση μπορεί να σε εκθέσουν. Όμως… τέλος καλό, όλα καλά!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ίσως συμβάλλουν στο να βιώσεις μια σχετικά σπάνια κατάσταση μοναχικότητας, μέσα στην οποία όμως θα ανακαλύψεις κάποιες κρυμμένες ή ανεκδήλωτες δημιουργικές δυνατότητες σου. Μπορεί πάλι να σου αποκαλυφθούν μυστικά ή να λάβεις γνώση κάποιων παρασκηνιακών κινήσεων, αποκτώντας τελικά μια πιο πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα.

Ερωτικά
Για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα τα «κρυφά» κι αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο κι ίσως μάθεις πολλά για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν πάλι ενδώσεις σε μια «πονηρή» πρόταση, φρόντισε να λάβεις τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα αλλά και η γνωριμία σου με διακεκριμένα άτομα, μπορούν να συμβάλλουν στην διεκπεραίωση μιας υπόθεσης σου, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αργούσε πολύ να υλοποιηθεί. Επιπλέον, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό φαίνεται να εξομαλύνουν τις φιλικές σου σχέσεις κι ίσως λυθούν κάποιες πρόσφατες παρεξηγήσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκές, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου αλλά αν εντυπωσιαστείς από ένα πρόσωπο, πιθανότατα πρόκειται για την αρχή μιας όμορφης φιλίας, χωρίς κάτι περισσότερο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Έστω κι αν σε πρώτη φάση έρθεις σε επαφή με άτομα μιας διαφορετικής αντίληψης ή νοοτροπίας, η παρουσία της Σελήνης και της Αφροδίτης στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία για να πετύχεις κάτι «μεγάλο», οπότε φρόντισε από την πλευρά σου να τα κάνεις όλα… σωστά! Ακόμη κι αν δεν πρόκειται για κάτι διαρκές αλλά προσωρινό, είναι βέβαιο ότι θα «ξεκλειδώσεις» το ενδιαφέρον των άλλων.

Ερωτικά
Αν και για την ώρα το θέμα φαίνεται να εξαντλείται σε φιλοφρονήσεις ή ερωτικές «αψιμαχίες», με αφορμή μια επαγγελματική υπόθεση, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου με τα πλούσια προσόντα του.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλουν σε ένα ενδιαφέρον αλλά και όμορφο ταξίδι, ίσως όμως έχουν να κάνουν πολύ πιο καίρια «δουλειά» σε σχέση με την επιμόρφωση σου και την φιλοσοφία ζωής που σε διέπει. Κι εδώ συμπεριλαμβάνονται τόσο η επαφή σου με ένα «φωτισμένο» άτομο όσο και η ένταξη σου σε έναν κύκλο πνευματικής αναζήτησης.

Ερωτικά
Έχοντας ουσιώδη επικοινωνιακά πλεονεκτήματα, είναι βέβαιο ότι μπορείς να «τραβήξεις» πολύ κόσμο, είτε «κυκλοφορήσεις», είτε αρκεστείς στις ευκαιρίες που μπορούν να σου παράσχουν τα κοινωνικά δίκτυα και τα… τηλέφωνα!

 

astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/10

Όρεξη για ζωή
 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα προάγει την δημιουργικότητά σου και το καλό είναι ότι η διάθεσή σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου, οδηγώντας σε ακόμη πιο πλούσια αποτελέσματα. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να «σκύψεις» επάνω στις ανάγκες ή τις επιθυμίες ενός αγαπημένου σου προσώπου, εκπληρώνοντάς τις πριν αρχίσουν οι γκρίνιες.

Ερωτικά
Οι προκλήσεις και οι πειρασμοί πολλαπλασιάζονται αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, πρόσεξε μήπως αυτή η επιλογή που φαντάζει ως ιδανική, αποδειχθεί τελικά η πιο προβληματική. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, να θυμάσαι ότι η ανασφάλεια είναι κακός «σύμβουλος».

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τις διαδοχικές εναλλαγές των καταστάσεων, τελικά όμως όλα θα έρθουν στην θέση τους. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να είσαι έτοιμος/η είτε για να υποδεχθείς κάποιους έκτακτους μουσαφίρηδες, είτε να «μετακομίσεις» προσωρινά σε άλλο πόστο.

Ερωτικά
Ο Άρης σέρνει τον «χορό» των διεκδικήσεων κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση είναι πιθανόν να νιώσεις ότι «απειλείται» η συνοχή της. Αν όμως είσαι μόνος/η μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου, ελπίζοντας βάσιμα ότι τελικά θα κερδίσεις αυτόν/ην που θέλεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμά σου με έξτρα δραστηριότητες, που όμως δεν έχουν όλες τους την ίδια βαρύτητα, ίσως μάλιστα κάποιες από αυτές να μην αξίζουν καν την προσοχή σου. Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις αλλά αν χάσεις το μέτρο, απλά θα «ξοδευτείς» από εδώ κι από κει.

Ερωτικά
Ο Ερμής σου γνωρίζει κόσμο, θέτοντας όμως ως απαραίτητη προϋπόθεση μιας σχέσης την καλή επικοινωνία. Κι αν διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει, μην προσπαθήσεις να πιέσεις τα πράγματα σε μια κατεύθυνση που δεν φαίνεται να έχει μέλλον μπροστά της.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μια υπόθεση οικονομικού ενδιαφέροντος ίσως πάρει ανησυχητικές διαστάσεις εξ αιτίας των ολοένα αυξανόμενων απαιτήσεων κι ίσως κάποια στιγμή διαπιστώσεις ότι τα πράγματα κινούνται έξω από τον έλεγχό σου. Σύντομα όμως οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν, αφού αναμένεται να λάβεις σημαντικές βοήθειες. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει κι ένα έξτρα δώρο.

Ερωτικά
Τουλάχιστον για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα κάποιες υποχρεώσεις που θα σε κρατήσουν μακριά από αυτό που πραγματικά θα ήθελες να ζήσεις με τον άνθρωπο σου κι αυτό μπορεί τελικά να οδηγήσει σε γκρίνιες και αχρείαστες «αψιμαχίες».

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρήζει πρωταγωνιστή στις εξελίξεις κι ίσως θελήσεις να αποδείξεις την υπεροχή σου με κάποιες «ηρωικές» πράξεις. Καταλαβαίνεις βέβαια ότι αν δεν διαθέτεις τα ανάλογα προσόντα, τελικά η καθημερινότητά σου μπορεί να εξελιχθεί σε «φάρσα», από την άλλη πλευρά όμως, αν πετύχεις αυτό που θέλεις, θα κερδίσεις πολλούς «πόντους» θαυμασμού κι εκτίμησης.

Ερωτικά
Η καρδιά σου είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση, αυτήν την φορά όμως φαίνεται ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα κι αν διαπιστώσεις πως προκύπτουν διαρκώς εμπόδια σε μια προσωπική υπόθεση σου, καλό είναι να μην επιμείνεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής, λαμβάνοντας αν χρειαστεί τα αναγκαία μέτρα ώστε να αντεπεξέλθεις σε μια προσωρινή «αρρυθμία». Ανεξάρτητα όμως από όλα αυτά, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να χαλαρώσεις μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε αποσπάσει, επιτυγχάνοντας τελικά την εσωτερική σου εναρμόνιση.

Ερωτικά
Ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια ανασκόπηση εφ’ όλης της ύλης, εντοπίζοντας ενδεχόμενα λάθη στον χειρισμό των προσωπικών σου υποθέσεων. Παράλληλα βέβαια θα αναπολήσεις και κάποιες πολύ καλές στιγμές, παίρνοντας κουράγιο για την συνέχεια.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Νέες γνωριμίες «ακυρώνουν» την μοναξιά σου, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια μέσα από την οποία θα «ζυμωθεί» μια αξιόλογη φιλία. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε «ταλαιπωρήσει» με απαιτήσεις φίλων, που δεν θα έχουν απαραίτητα κάποια σοβαρότητα, ώστε να αξίζουν πραγματικά τον κόπο σου.

Ερωτικά
Κάθε πράμα στον καιρό του! Ο Κρόνος μπορεί να εγείρει εμπόδια στην επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να σε αναγκάσει να ασχοληθείς με κάποια υπόθεση που επείγει, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου ενδέχεται να «σκοντάψουν» επάνω σε πρόσωπα που έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις κι ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ή να αναπροσαρμόσεις την στρατηγική σου. Σε διαφορετική περίπτωση, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε «εξαντλήσει» με συγκρούσεις για «χαζά» θέματα που ίσως τελικά και να μην υφίστανται μετά από λίγες ώρες.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας μεγεθύνει την ασάφεια στην προσωπική σου ζωή, δημιουργώντας διαρκώς ερωτήματα που ψάχνουν αγωνιωδώς μια απάντηση. Αλλά αν τίθεται ένα θέμα εμπιστοσύνης αυτό δεν αφορά μόνον τον άνθρωπό σου αλλά και τους «καλοθελητές».

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η πολυπραγμοσύνη σου «κτυπάει κόκκινο» κι αν δεν φροντίσεις να οργανώσεις στοιχειωδώς τον χρόνο σου και να ιεραρχήσεις τις δραστηριότητές σου, ίσως τελικά φανείς ανακόλουθος/η σε κάποια πράγματα, αφήνοντας αρνητικές εντυπώσεις. Αντίθετα στο πεδίο των πνευματικών αναζητήσεων η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο παραγωγική και ουσιώδης, επ’ ωφελεία όλων.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμος να σε μπλέξει σε μια υπόθεση, όπου ενδέχεται να «φορτωθείς» τα προβλήματα του/της συντρόφου σου κι επειδή αυτό δεν είναι του στυλ σου, αν χρειαστεί, ξεκαθάρισε από την αρχή τα όρια και τις ανάγκες σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ρυθμίσεις μια σειρά από θέματα που άπτονται των οικονομικών σου, ξεκινώντας αναπόφευκτα από την πληρωμή κάποιων λογαριασμών. Ακόμη όμως κι αν προσωρινά μείνεις «ταπί», θα υπάρξουν κάποια έσοδα που θα διασκεδάσουν τις όποιες ανησυχίες σου. Μπορείς ακόμη να διαχειριστείς την έλλειψη ρευστότητας με κάποιο μικρό δάνειο.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση οι ερωτικές σου επιδόσεις φαίνεται να εξαρτώνται άμεσα από το πόσο ασφαλής νοιώθεις οικονομικά κι επαγγελματικά. Κι αν παρ’ ελπίδα βασανίζεσαι από άγχη, φρόντισε να μην τα πάρεις μαζί σου στο κρεβάτι σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Κατά την διάρκεια της ημέρας θα διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά που θα ήθελες να δρομολογηθούν εξαρτώνται τελικά από άλλους, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να έχεις «από κοντά» κάθε πρόσωπο που θα μπορούσε να συμβάλλει θετικά στις επιδιώξεις σου. Ίσως βέβαια η Σελήνη στον Λέοντα σε φέρει ενώπιον ιδιοτροπιών που δύσκολα ικανοποιούνται κι εδώ είναι που θα χρειαστεί η ευστροφία σου!

Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι κυμαινόμενη, καθρεφτίζοντας ενδεχομένως και την γενικότερη αστάθεια που επικρατεί στις σχέσεις σου. Αργά ή γρήγορα όμως ο Κρόνος θα σε αναγκάσει να «πάρεις στις πλάτες σου» μια υπόθεση, που δεν θα την έλεγες κι εύκολη!

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου αλλάζουν διαρκώς κι ίσως θα ήταν λάθος να καταλήξεις σε συμπεράσματα και πολιτικές πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος της αστάθειας. Αν μάλιστα πάρεις στα σοβαρά κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις, προσπαθώντας να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα, η Σελήνη στον Λέοντα θα σου «αποδείξει» ότι τελικά τζάμπα πάσχιζες και αγωνιούσες.

Ερωτικά
Ο Άρης αλλάζει τα δεδομένα κι αν πέρασες πρόσφατα μέσα από αντεγκλήσεις και διαφωνίες, ίσως ανταμειφθείς με μια δυνατή αγκαλιά που θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα. Αν πάλι ήσουν αμέτοχος σε οτιδήποτε, ετοιμάσου για την περιπέτεια που έρχεται!

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/9

Διεκδικήσεις, διαμάχες αλλά και πρωτοβουλίες
 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Όταν το κλίμα γίνεται «πολεμικό», το να φερθείς υποχωρητικά, αδυνατίζει την διαπραγματευτική σου ισχύ. Ο Άρης σε ωθεί σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και μην διστάσεις να πάρεις τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται. Μπορείς μάλιστα να προχωρήσεις και σε μια πρόσκαιρη μεν αλλά αποφασιστικής σημασίας συνεργασία, έστω κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους.
Ερωτικά
Κάτω από τις παρούσες συνθήκες δεν θα έπρεπε να πάρεις τίποτα ως δεδομένο. Μάλιστα όλα αυτά που δείχνουν «σίγουρα» ενδέχεται να ανατραπούν κι ίσως κληθείς να επιλέξεις αν θα είσαι το θύμα ή ο δράστης ενός επικείμενου αιφνιδιασμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να ταράξει την μακαριότητά σου αλλά τώρα είναι που πρέπει να αντιδράσεις, διεκδικώντας αυτά που σου αξίζουν. Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να γίνεις «ουραγός» των εξελίξεων, χάνοντας μάλιστα κάποια πλεονεκτήματα. Παράλληλα, ο Άρης σε ωθεί να προχωρήσεις σε κάποιες αναγκαίες τεχνικές εργασίες στο σπίτι.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν την διερεύνηση κάθε πτυχής μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει κι ίσως μάθεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μια σημαντική απόφαση, Παράλληλα όμως, έχε τον νου σου και σε «καλοθελητές» που ίσως επιχειρήσουν να σε παραπλανήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε θέλει πιο υποψιασμένο/η, αφού πολλά από αυτά που διαδραματίζονται γύρω σου δεν είναι και τόσο «τυχαία». Πρόσεξε ακόμη μήπως χάσεις κάποια σημαντικά έγγραφα ή αρχεία. Υπάρχει όμως κι ένας πιο πνευματικός δρόμος που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις παγίδες της καθημερινότητας: Η έρευνα και η επίλυση μυστηρίων.
Ερωτικά
Είναι πολύ πιθανόν να σου γίνει μια πρόταση αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν ένα νέο ξεκίνημα, αφού κινδυνεύεις να πέσεις θύμα ενός μη ελεγχόμενου πάθους. Επιπλέον καλείσαι να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια φαινομενικά «ειδυλλιακή» κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει έτοιμο/η να ανταποκριθείς σε κάθε νέα πρόκληση, δείχνοντας μάλιστα τον καλύτερο εαυτό σου, αφού τα πράγματα μπορεί να μην είναι εύκολα. Παράλληλα, ο Άρης μπορεί να συμβάλλει στο «σπάσιμο» μιας συνεργασίας αλλά και στην αναζήτηση νέων υποστηρικτών, ενώ «παίζει» δυνατά και το ενδεχόμενο μιας νομικής αντιπαράθεσης.
Ερωτικά
Το συναίσθημά σου ξεχειλίζει και η ημέρα αναμένεται να έχει πολλές συγκινήσεις αλλά αν δεν ορίσεις τις προτεραιότητές σου, ενδέχεται να ταλαιπωρήσεις τους άλλους με κάποιες ιδιοτροπίες που δεν έχουν λογική! Κράτα λοιπόν πιο γερά το «τιμόνι» σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να αναλάβεις δράση, ώστε να διεκπεραιώσεις κάποιες υποθέσεις που δεν παίρνουν αναβολή. Το «καμπανάκι» κτυπά κυρίως για τα επαγγελματικά σου αλλά ενδέχεται να αντιμετωπίσεις και τεχνικά προβλήματα ή ζημιές στον εξοπλισμό σου. Αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις, πρόσεξε μην ταλαιπωρηθείς πέραν του δέοντος, ακολουθώντας μια μάλλον άγνωστη διαδρομή.
Ερωτικά
Οι καταστάσεις εναλλάσσονται και μάλιστα απότομα! Έτσι, δεν αποκλείεται να υποστείς ένα «σκοτσέζικο ντους», εισπράττοντας μια απογοήτευση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και μια ικανοποίηση από κάποιον/α που δεν περίμενες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής σου εφιστά την προσοχή σε ένα οικονομικό θέμα που μπορεί να φαίνεται σχετικά απλό αλλά σίγουρα κρύβει πίσω του μπόλικο παρασκήνιο. Ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να πλήξουν τα συμφέροντά σου με «κατασκευασμένα» στοιχεία ή δόλιες ενέργειες, εσύ όμως μπορείς να προλάβεις το κακό, αν έχεις τον νου σου και διερευνήσεις έγκαιρα κάθε πιθανότητα.
Ερωτικά
Ο Πλούτωνας ενεργοποιεί ένα παρασκήνιο που καλό είναι να γνωρίζεις! Αν σκοπεύεις λοιπόν να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση φρόντισε πρώτα να μάθεις όλα αυτά τα «κρυφά», που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα της κατάστασης.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί νέα δεδομένα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου (καριέρα, σχέσεις, οικογένεια), καλώντας σε να διαπραγματευτείς με άλλους «παίκτες» και να εξετάσεις κάθε εναλλακτική λύση που μπορεί να σου προσφέρεται. Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις κάτι πολύτιμο ή να μάθεις μυστικά, που θα σε… εκπλήξουν!
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση είναι δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή και το ευκολότερο θα ήταν να… πας για άλλες πολιτείες! Προσπάθησε όμως πρώτα να δεις μήπως η σχέση σου μπορεί απλά να ανανεωθεί, χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να αποκαλύψεις ή να αποκρυπτογραφήσεις γρίφους και μυστήρια. Καλό θα ήταν όμως να μην εξαντλήσεις τις διερευνητικές σου τάσεις μόνον σε σχέση με την καθημερινότητά σου και τα άτομα που σε περιβάλλουν αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο «υψηλό» που κινείται στην πνευματική σφαίρα.
Ερωτικά
Η καχυποψία σου «κτυπάει κόκκινο» αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις απαραίτητα δίκιο. Πολλές φορές το μυαλό σου παίζει παιχνίδια και φτιάχνει σενάρια που όσο κι αν τα στοιχεία τα «επιβεβαιώνουν», τελικά απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο αναζωπυρώνει ένα οικονομικό θέμα, το οποίο φαίνεται να λαμβάνει και νομικές διαστάσεις, αφού σε αυτήν την φάση κάθε συνεννόηση δείχνει δύσκολη! Γενικότερα, ο Άρης δυσκολεύει τις συνεργασίες σου αλλά παράλληλα μπορεί να αναζωογονήσει την δίψα σου για μάθηση και να σε ωθήσει να ξεκινήσεις κάτι που σκεφτόσουν από καιρό.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο Ουρανός ευνοεί κάθε νέο ξεκίνημα, ίσως μάλιστα με απρόβλεπτο ή παράδοξο τρόπο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική ρήξη ή στην καλύτερη περίπτωση να αλλάξει το πλαίσιο και τα δεδομένα της

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο αφήνει ανοικτά όλα τα «μέτωπα», ίσως μάλιστα να δημιουργήσει και νέα σε σχέση με σημαντικούς τομείς της ζωής σου (καριέρα, οικογένεια, σχέσεις). Καλείσαι λοιπόν να αναδείξεις το μοναδικό σου ταλέντο να δίνεις λύσεις σε δύσκολες υποθέσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να δυσκολέψεις από μόνος/η σου τα πράγματα!
Ερωτικά
Οι καταστάσεις εναλλάσσονται κι ίσως να δυσκολευτείς να βγάλεις συμπέρασμα για τις πραγματικές προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Να θυμάσαι όμως ότι συχνά μια ανθρώπινη συμπεριφορά υποδηλώνει το αντίθετο από αυτό που δείχνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να δρομολογήσεις άμεσα τα σχέδιά σου, χωρίς να υπολογίσεις το αν και ποιοι/ες συμφωνούν με αυτά. Με όπλο τον αιφνιδιασμό, μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο και δεν πρέπει να αφήσεις να πάει χαμένη μια τέτοια ευκαιρία. Βρες όμως και μια στιγμή να ξεκουραστείς, αφού αν υπερβείς τις αντοχές σου, ο οργανισμός σου δεν θα αντέξει.
Ερωτικά
Πάνω που νόμιζες ότι ένα θέμα είχε κλείσει οριστικά, τα δεδομένα σε αναγκάζουν να το επανεξετάσεις. Ωστόσο και πάλι δεν θα είναι εύκολο να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, οπότε άφησε τον χρόνο να κυλήσει μέχρι να «μιλήσει» η καρδιά σου!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η κατάσταση στα εργασιακά σου δείχνει να είναι «πολεμική» κι ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις δικαιώματα που μέχρι χθες έδειχναν αυτονόητα. Αν δεις όμως ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα συνεννόησης, μην διστάσεις να κάνεις μια νέα αρχή, αφού ο Άρης σε ευνοεί. Φρόντισε όμως να ψάξεις καλά ένα οικονομικό θέμα, που φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές.
Ερωτικά
Όλα είναι ανοικτά κι αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Φλερτ θα υπάρξουν και στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση αλλά σε αυτήν δες το κυρίως σαν… εμψύχωση!

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/8

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο σε βοηθά να βάλεις σε μια τάξη την καθημερινότητα σου, δίνοντας λύσεις σε ποικίλα πρακτικά θέματα. Παράλληλα ίσως λάβεις μια σημαντική είδηση για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα ή να σου γίνει μια σχετική πρόταση. Ακόμη αν ασχολείσαι με τις τέχνες μπορεί να έχεις μια εξαιρετικά γόνιμη έμπνευση.

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου αλλά ακόμη δεν έχεις δει… τίποτα! Η επερχόμενη είσοδος του Άρη στον Λέοντα αναμένεται να δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις στα προσωπικά σου, οπότε για την ώρα απλά… ξεκουράσου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος «φωτίζει» μια οικογενειακή σου υπόθεση στην οποία ενδέχεται να εμπλέκεται κι ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος με όχι και τόσο… σαφείς προθέσεις. Πριν όμως τεθεί κάποιο θέμα εμπιστοσύνης, δες μήπως πρόκειται απλά για μια παρεξήγηση. Ανεξάρτητα από όλα αυτά μπορείς να ασχοληθείς με τον εξωραϊσμό ή την διακόσμηση του σπιτιού σου.

Ερωτικά
Ο Ερμής σε φέρνει πιο κοντά στα…. νιάτα αλλά από εκεί και ύστερα εσύ αποφασίζεις για το τι θα συμβεί. Επιπλέον να θυμάσαι ότι ο πλανήτης δεν «το ‘χει» σε θέματα καρδιάς και η όποια εγκεφαλική προσέγγιση των πραγμάτων μπορεί να αποδειχθεί «τζάμπα κόπος».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να… σου φέρει κόσμο στο σπίτι αλλά και να σε βοηθήσει ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε θέματα εξοπλισμού. Παράλληλα όμως φαίνεται πως ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντος σου είτε κάτι σου κρύβει, είτε προσπαθεί να σε παραπλανήσει, ενώ δεν αποκλείεται να «εξαφανιστούν» προσωρινά και κάποια έγγραφα ή αντικείμενα…

Ερωτικά
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου διεγείρει την… περιέργεια αλλά και την αστάθεια σου. Δεν αποκλείεται λοιπόν να ενδώσεις σε κάποιους «πειρασμούς», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για κάτι τόσο σημαντικό που να μπορεί να σε «κρατήσει».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Νέες γνωριμίες κι επαφές για ποικίλα θέματα προσθέτουν ζωντάνια στην καθημερινότητα σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι. Παράλληλα όμως ο Ποσειδώνας «δρα» στα οικονομικά σου και κινδυνεύεις, είτε να εξαπατηθείς, είτε να χάσεις χρήματα εξ αιτίας μιας αβλεψίας ή αφηρημάδας. Μήπως να τα… χάριζες και να ξεμπέρδευες;
.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, έχεις μια τελευταία ευκαιρία να διευθετήσεις ένα σημαντικό ζήτημα που έχει να κάνει με πράγματα που θες αλλά δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα. Αν πάλι είσαι μόνος/η να ξέρεις ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ερμής σε ωθεί να ρυθμίσεις μια οικονομική σου υπόθεση και να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο και μια συνάντηση ή μια
είδηση αποφασιστικής σημασίας. Από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε μήπως ενδώσεις σε μια δήθεν σπουδαία προοπτική, που στην πραγματικότητα στοχεύει στην… αφαίμαξη σου!

Ερωτικά
Εξακολουθείς να βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση αφού… ότι και να κάνεις τραβάς την προσοχή και το ενδιαφέρον των άλλων. Ίσως μάλιστα ο Ποσειδώνας να σου επιφυλάσσει μια μοναδική ερωτική εμπειρία, από εκείνες που «δεν υπάρχουν»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου ενισχύει τον διαμεσολαβητικό σου ρόλο σε ποικίλες υποθέσεις, ενώ παράλληλα μπορεί να συμβάλλει στην εκμάθηση μιας νέας τεχνικής. Και βέβαια ως ειδικός/η στις λεπτομέρειες έχεις τον… τρόπο σου, εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν! Πρόσεξε όμως μήπως τελικά μια πρόταση συνεργασίας γίνεται εκ του πονηρού.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σε παρασύρει σε όνειρα και προσδοκίες που μάλλον δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Γενικά υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο αλλά αν μπεις στον κόπο να το διερευνήσεις, τα όσα θα ανακαλύψεις μπορεί και να μην σου αρέσουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής σου αποκαλύπτει μυστικά και πληροφορίες επί παντός επιστητού, βοηθώντας σε να αποκτήσεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα τεκταινόμενα. Επιπλέον όμως σου… ζητά να κλέψεις λίγο χρόνο από την κοινωνική σου ζωή και να επικεντρωθείς σε μια σημαντική δραστηριότητα που απαιτεί ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, η Αφροδίτη θα… φροντίσει να σε ικανοποιήσει με νέες γνωριμίες που υπόσχονται πολλά, ωστόσο για την ώρα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα ούτε καν ως προς τις… προθέσεις σου! Κράτα πάντως μια «πόρτα» ανοιχτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου αλλά και των ενδιαφερόντων σου. Μάλιστα μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη είτε άμεσα, είτε μελλοντικά. Αν πάλι σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική δράση, δεν υπάρχει κανείς λόγος για να αρνηθείς.

Ερωτικά
Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται κι ίσως χρειαστεί να εξαντλήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο για να αποκαλυφθούν αλήθειες που μπορεί και να… ενοχλούν! Ίσως μάλιστα να «παίζει» και μια αντιζηλία με επαγγελματικό κίνητρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ερμής διεγείρει την… πολυπραγμοσύνη σου αλλά παράλληλα περισσότερη δουλειά και λιγότερα… αστεία! Είναι πιθανό πάντως ένα επαγγελματικό ταξίδι. Επιπλέον, ο Ποσειδώνας «μπερδεύει» μια περιουσιακή υπόθεση κι ίσως πρέπει να ξαναδείς προσεκτικά κάποιες νομικές λεπτομέρειες.

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια τόσο στα θέλω σου, όσο και στην συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου. Προσπάθησε να μην άγεσαι και φέρεσαι από τις καταστάσεις, αφού κάποια στιγμή όλα θα επιστρέψουν στο… σημείο που ξεκίνησαν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ποσειδώνας σου… παίζει παιχνίδια κι ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση που σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Είτε πρόκειται για μια δική σου αφηρημάδα ή λανθασμένη εκτίμηση, είτε για κάποιο «πονηρό» σχέδιο σε βάρος σου κινδυνεύεις άμεσα με απώλεια χρημάτων ή κάποιου πολύτιμου
αντικειμένου,

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορείς να… φαντάζεσαι ότι θέλεις αλλά αν περιμένεις κάτι πιο συγκεκριμένο, δεν ήρθε ακόμη η ώρα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις με τον/την σύντροφο σου μια… μαγική φαντασίωση σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Ο Ερμής σε ωθεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, ενώ μπορεί να λάβεις και μια σημαντική είδηση ή πληροφορία που θα σου προσφέρει μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση σε μια οικονομική υπόθεση σου. Από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται πως μια πρόταση συνεργασίας που σου γίνεται, είτε δεν έχει καμία απολύτως προοπτική, είτε είναι απατηλή.

Ερωτικά
Για την ώρα η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή δείχνει να είναι κάπως… θολή κι αντί να καταστρώνεις σχέδια επί σχεδίων, ίσως είναι προτιμότερο να περιμένεις, παραχωρώντας στο… σύμπαν το δικαίωμα να αποφασίσει αυτό για σένα!

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Ο Ποσειδώνας δουλεύει υπέρ σου, με αποτέλεσμα να μπορείς να «περάσεις» ότι θες κι όπως το θες! Πέρα όμως από την προστασία που παρέχει στην καθημερινότητα σου, δες μήπως μπορείς να τον αξιοποιήσεις μέσα από μια καλλιτεχνική δημιουργία, μια ανθρωπιστική δράση ή απλά εμψυχώνοντας πρόσωπα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Ερωτικά
Ο Ερμής σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις με τον άνθρωπο σου ένα σοβαρό θέμα που αφορά στην σχέση σας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μην ανησυχείς αφού μάλλον αποκλείεται να… πλήξεις, ίσα-ίσα που φαίνεται δύσκολο να έχεις την ησυχία σου!

www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

EVENTS

Eurovision exit poll | Στην 4η θέση η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι»

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τη φετινή ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, που θα γίνει τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας. 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που είναι σε εξέλιξη στο eurovisionworld.com, η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» βρίσκονται στην 4η θέση, κάτω από το φαβορί Κροατία, την Ιταλία και την Ολλανδία. 

Η Ελλάδα συγκεντρώνει μέχρι αυτή τη στιγμή το 6% των ψήφων, μαζί με την Ελβετία και τη Γαλλία. 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη δημοσκόπηση για την Eurovision, με τις προβλέψεις της συνήθως να επαληθεύονται.

Πέρσι , η ιστοσελίδα προέβλεψε τη νίκη της Σουηδίας, με την Λορίν, στον διαγωνισμό.

Πηγή: skai.gr

Continue Reading

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Η Έλενα Κώνστα καλεσμένη της διαδικτυακής εκπομπής “Μαγειρεύετε;” του Σωτήρη Καραμίντζα

Καλεσμένη της εκπομπής Μαγειρεύετε; και του Σωτήρη Καραμίντζα βρέθηκε η ραδιοφωνικη παραγωγός και dj Ελενα Κώνστα.

Η συνταγή αφορούσε κέικ με μπανάνα αλλά οι θεατές μόνο την συνταγή δεν παρακολουθουσαν με τα οσα γινόντουσαν μέσα στο πλατό!

Η ραδιοφωνικη παραγωγός πέταξε το καρφί της κατά της Ζήνας Κουτσελίνη παίρνοντας ανοιχτά το μέρος της Μαίρης Συνατσάκη στην τηλεοπτική τους κόντρα. Ο Σωτήρης Καραμίντζας και η Έλενα Κώνστα σε τρέλα κέφια ολοκλήρωσαν τον στόχο τους καταστρεφοντας πολλές…μπανάνες!

Ολοκληρο το επεισόδιο βρίσκεται στο κανάλι της εκπομπής στο YouTube με τίτλο “Μαγειρεύετε;”

https://www.youtube.com/shorts/mDmG5fuNZrQ

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Τέρμα οι συμβιβασμοί, τέρμα και τα γκάζια… Η Σελήνη στον Κριό φρεσκάρει την διάθεση σου και το τελευταίο που θέλεις είναι να μείνεις κολλημένος/η στο χθες. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τη συγκυρία για να δώσεις περισσότερες ευκαιρίες στον εαυτό σου αλλά και στα πρόσωπα που αγαπάς ή εκτιμάς. Αν τα ρωτούσες κιόλας θα άγγιζες την τελειότητα!

Ερωτικά
Δεν είσαι διατεθειμένος/η να υποκύψεις στον οποιοδήποτε περιορισμό. Όσο μάλιστα αυξάνονται τα «μη» τόσο πιο αντιδραστικός/η γίνεσαι. ΟΚ, λοιπόν, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να σπάσεις τα νεύρα του «εχθρού» αλλά μήπως πήρες… πολύ φόρα;

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Όλοι αυτοί οι τύποι που σε περιτριγυρίζουν προσπαθώντας να περάσει το δικό τους ή να σου… φάνε κρυφά το βιος σου δεν ξέρουν με ποιόν/α έχουν να κάνουν. Σκάνε κατά κύματα στη ζωή σου αλλά εσύ βαστάς γερά τις Θερμοπύλες σου, έχοντας κι ένα ουσιαστικό όφελος: Σου δίνουν στόχο και με αρωγό την Σελήνη στον Κριό ξέρεις πια με ποιους έχεις να κάνεις!

Ερωτικά
Το πρώτο σου μέλημα θα πρέπει να είναι η διερεύνηση των πραγματικών συναισθημάτων και προθέσεων, αφού μάλλον επικρατεί μια… σύγχυση. Μην βιαστείς όμως να βγάλεις πρόωρα συμπεράσματα γιατί τα φαινόμενα μπορεί να απατούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου η κατάσταση δεν είναι διόλου ξεκάθαρη. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε βάζει να κολυμπήσεις σε θολά νερά κι εδώ είναι που χρειάζεται η προσαρμοστικότητα κι η ευφυΐα σου. Σου έχουν στήσει «δίχτυα» προσδοκώντας να στην φέρουν αλλά εσύ ως πονηρή σουπιά αμολάς το μελάνι σου κι… άντε γεια!

Ερωτικά
Όλο λάδι-λάδι αλλά από τηγανίτα τίποτα! Πολλές οι γνωριμίες, ενδιαφέρουσες οι προοπτικές αλλά κάπου έχεις χαθεί μεταξύ έρωτα και φιλίας και το ποθούμενο αργεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε πιέζει να δράσεις εδώ και τώρα, μα αντί να βιάζεις την τύχη σου και να κάνεις διαρκώς μια…. τρύπα στο νερό, άφησε το σύμπαν να σε καθοδηγήσει. Δέξου και ακολούθησε τους οιωνούς του και τα πράγματα θα στρώσουν από μόνα τους.

Ερωτικά
Μπερδεμένα τα πράγματα αλλά όσο να ‘ναι έχεις τον τρόπο σου: Αφήνεις τον άλλον να πιστεύει ότι είσαι ένα αφελές και άκακο αρνάκι, μέχρι που διαπιστώνει ότι πνίγεται σε μια θάλασσα συναισθημάτων. Τότε φυσικά απλώνει χέρι βοηθείας και… τσουπ τον βουτάς και τον χώνεις στην καλάθα σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Είσαι πρόθυμος/η να βοηθήσεις κόσμο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μοιράζονται όλοι την ίδια αγαθή διάθεση. Πάντα θα υπάρχουν και οι «πονηροί» που προσβλέπουν στην εκμετάλλευση της γενναιοδωρίας σου, που πολλές φορές γίνεται… αφελής! Καλό είναι λοιπόν, πριν κάνεις οτιδήποτε, να ψάξεις ενδελεχώς τα «πώς» και τα «γιατί».

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Κριό συνεργάζεται… άψογα με τις επιθυμίες σου αλλά η κατάσταση απέχει πολλή από το να είναι σταθερή ή διασφαλισμένη. Πρώτα η περιπέτεια κι ύστερα… βλέπεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι καιροί δεν προσφέρονται ούτε για συνεργασίες, ούτε για πολλές… εμπιστοσύνες! Όσο κι αν μετράς, ζυγίζεις και ξαναμετράς είναι δύσκολο να αντιληφθείς τα παιχνίδια που παίζονται, αφού οι «πονηροί» κατορθώνουν να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από σένα. Ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις αλλά αν χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση, συμβουλέψου πρώτα τους (δοκιμασμένους) φίλους σου.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας ρίχνει την ομίχλη του κι αχρηστεύει την πυξίδα σου. Πας δηλαδή στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και μην απορήσεις αν ακούσεις τον… Λουκιανό να σου τραγουδά: «Κάπου υπάρχει λάθος και την έχουμε πατήσει κι οι δυό»

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Με την Σελήνη στην κόντρα, αλλού ξυπνάς κι αλλού βρίσκεσαι… Οι εξελίξεις τρέχουν με κινηματογραφική ταχύτητα, οι συνεργάτες του χθες γίνονται ανταγωνιστές του σήμερα και… τούμπαλιν! Θα ήταν λάθος λοιπόν να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή να πάρεις θέση για το οτιδήποτε. Περίμενε πρώτα «να κάτσει η μπίλια» κι ύστερα άρχισε να κάνεις ταμείο.

Ερωτικά
Από τη μια πλευρά θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, από την άλλη όμως… ποιον ή ποια να διαλέξεις; Οι επιθυμίες σου… ανεβοκατεβαίνουν στα ράφια μέχρι που ακούς την φωνή του πωλητή: Κλείνουμε, τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αμάν αυτός ο Κρόνος! Ποντάροντας στην εγγενή καχυποψία σου, σε έχει ταράξει στα «αν» και «μήπως». Κι αν πραγματικά θες να ξεμπλέξεις οριστικά με δαύτον, αντί να «φτιάχνεις» τις αγωνίες σου, για να έχεις κάτι να… ασχολείσαι, κωπηλάτησε δυνατά προς την ευτυχία σου. Είσαι τόσο δυνατός, που τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει, πέραν εσού του ιδίου!

Ερωτικά
Αφέσου στο όνειρο σου, διώχνοντας μακριά σου κάθε αρνητικό συναίσθημα. Ήδη από μακριά ακούγεται ο κυματιστός ήχος του βιολιού, που σε προσκαλεί να τραγουδήσεις: Έλα να πάμε σ’ ένα μέρος, άνθρωπος να μην υπάρχει, ούτε νέος ούτε γέρος, μόνο να ‘μαστε μονάχοι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα ταλαιπωρεί τα οικονομικά σου με ποικίλους… ευφάνταστους τρόπους. Είτε πρόκειται για απάτη νοθεία κλπ, είτε για χάπια και αλοιφές, είτε απλά για τα… σπασμένα υδραυλικά σου, τον οβολό σου θα τον… θυσιάσεις βρέξει-χιονίσει. Μήπως να έριχνες πρώτα μια δεκάρα στη λίμνη των ευχών; Ποσειδώνας είναι αυτός μπορεί και να εισακουστείς…

Ερωτικά
Πλέεις σε μια θάλασσα γιομάτη με λογής παράξενα φυτά… Για σένα το έγραψε ο Καββαδίας κι είναι στην διακριτική σου ευχέρεια το αν και… πόσο θα ενδώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ποσειδώνας σου κρύβει πράγματα -για να σε τουμπάρει, όπως λες- αλλά κι εσύ κρύβεις επιμελώς τα δικά σου, «για να μην εκτεθείς». Απάτη και υποκρισία… Una faccia, una razza! Παρ’ το αλλιώς λοιπόν και γίνε ο μαέστρος της συμφωνικής ορχήστρα σου. Μπες δηλαδή στη διαδικασία μιας γόνιμης σύνθεσης μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, με τα όνειρα και τις διαισθήσεις σου να γονιμοποιούν τον ρεαλισμό σου.

Ερωτικά
Όσο κι αν προσπαθείς να επιβάλλεις νόμους και κανόνες στη σχέση σου, φαίνεται πως κάτι σου διαφεύγει! Για να γλιτώσει το ταίρι σου από την αυστηρότητά σου λέει σε όλα «ναι» αλλά η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ διαφορετική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σου… πάει πολύ! Πρωτότυπες σκέψεις κι επαναστατικές εφαρμογές σου δίνουν την αίσθηση ότι χωρίς εσένα ο κόσμος θα ήταν πολύ πιο βαρετός, είσαι θεός, higher mind κλπ… Και βέβαια, πώς είναι δυνατόν να μην αναγνωριστεί το μεγαλείο σου; Ωστόσο, μην περιμένεις να γίνουν αποδεκτές όλες οι εισηγήσεις σου, αφού δεν έχουν όλοι την… όρεξή σου!

Ερωτικά
Μια γνωριμία σε ταξίδι ή απλά… on the road θα διεγείρει το ενδιαφέρον σου, όμως… μη βιάζεσαι. Η απόσταση από το «ταιριάζω θεωρητικώς» μέχρι το «ναι σε όλα» είναι πολύ μεγάλη.

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Ο Άρης φλερτάρει με τον Ποσειδώνα και σίγουρα νοιώθεις μια… πληρότητα. Ίντριγκες, δολοπλοκίες, κατασκοπίες, υπνοβασίες, τίποτα δεν σου λείπει! Μα στο δίλημμα «προδότης ή προδομένος», απάντησε με τα φτερά της υπέρβασης σου: Τέχνες, φιλοσοφίες, μουσικές και οράματα απλώνουν γύρω σου δίχτυ προστασίας. Οι μυστικοί εχθροί που ζουν γύρω ή εντός σου υψώνουν το μαχαίρι τους μα εσύ δεν είσαι εκεί και κτυπούν τον αέρα…

Ερωτικά
Κάτι «παίζεται» στο παρασκήνιο και ήρθε η ώρα να το μάθεις. Μέχρι να συμβεί βέβαια αυτό, απόλαυσε το υπέροχο ταξίδι σου στη χώρα των αισθήσεων. Ό, τι φαντάστηκες και ό,τι πόθησες είναι στην απόλυτη διάθεση σου!

www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/6

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Aν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο υπάρχει μια συγκυρία από καταστάσεις που σου υποδεικνύουν συνέχεια μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και ίσως τελικά θα ήταν καλό να την ακολουθήσεις για να είσαι μέσα στα πράγματα.
Ερωτικά: Όσο πιο σταθερός/η είσαι τόσο θα βοηθήσεις να εκφραστεί το άλλο άτομο που είναι κοντά σου πολύ εύκολα και ελεύθερα. Η διάρκεια μερικές φορές μιας σχέσης εξαρτάται από το πόσο έχεις δεχτεί να υπάρχει και το κομμάτι της φιλίας μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις κάτω από ένα άλλο πρίσμα τα προβλήματα που έχεις να αντιμετωπίσεις και ευτυχώς αντί να τα μεγεθύνεις αλλοιώνεις την αρνητική τους προοπτική και αυτό σίγουρα βοηθάει.

 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει που είσαι μετέωρος/η και ελαφρώς εξαρτημένος/η από την γνώμη φίλων, γνωστών ή κοινωνικών ομάδων. Προτιμάς την αυτονομία σου αλλά «θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία».
Ερωτικά: Δεν δείχνεις να συμβιβάζεσαι με τίποτα και με κανέναν Και παρόλο που θέλεις να κάνεις και να πεις πολλά πράγματα, τελικά ακυρώνεσαι από μόνος/η σου. Όσον αφορά την σχέση με τον Σκορπιό μπορεί να υπάρχει απομόνωση που οφείλεται στη διαφορετικότητα των απόψεών σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να περιμένεις να γίνει κάτι πολύ γρήγορο και εντυπωσιακό και τελικά να μη γίνεται και ν’ απογοητεύεσαι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να προσπαθήσεις να κινηθείς με αυτά που εσύ γνωρίζεις πολύ καλά.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ανανεώνεσαι και συγχρόνως «το χάνεις», γιατί εκεί που λες θα πάρω μια ανάσα εκεί σου βγαίνει ένα έντονο κύμα ευαισθησίας και σου χαλάει όλη τη μέρα. Οπότε μπορεί να χαζεύεις και να χάνεις τον χρόνο σου χωρίς λόγο και αιτία.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να λες πράγματα τα οποία δεν πιστεύεις αλλά τώρα τελευταία μπαίνεις συνέχεια στη λούμπα να αναιρείς το λόγο σου και να μην πραγματοποιείς αυτά που λες. Γιατί μόλις βγεις από την πόρτα αλλάζεις γνώμη και μπορεί να φανείς αλλόκοτος/η και με μεγάλη επιπολαιότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Συγκινείσαι από τα δράματα των ανθρώπων γύρω σου και αντί να ασχοληθείς με τον εαυτό σου μπορεί ξαφνικά να τρέχεις σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που χρειάζεσαι. Πρόσεξε τα χρήματά σου και γενικά τον τρόπο που τα χειρίζεσαι.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναμφισβήτητα με τον τρόπο σου πετυχαίνεις και πάλι να γίνεις το επίκεντρο. Ίσως κάνεις μια ιδιαίτερη θεραπεία για το πρόσωπο ή το σώμα και θα φανεί, ή θα αποκτήσεις την καλύτερη γνώση που κυκλοφορεί. Δεν θα πρέπει να γκρινιάζεις αλλά να ευγνωμονείς για τα καλά που έχεις. Λίγο δύσκολο για σένα, αλλά αν συμβεί θα είσαι άλλος άνθρωπός.
Ερωτικά: Θα υπερβάλεις για ένα μεγάλο διάστημα από εδώ και πέρα. Το ότι θα αναζητήσεις απελπισμένα να ερωτευτείς παράφορα θα είναι το προσωπικό σου στίγμα που δεν θα σε αφήσει να ησυχάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ένα είδος εξουσίας στα χέρια σου και πρέπει να την διαχειριστείς με έξυπνο τρόπο και να γίνεις περισσότερο εμπορικός/η, γιατί γενικά ευνοείσαι σε οτιδήποτε έχει σχέση με την πώληση.

 ΛΕΩΝ

Γενικά: Μπαίνεις σε μια εσωτερική αδράνεια η οποία θα έχει αποτέλεσμα ανάλογο με το πως θα την διαχειριστείς. Όσο και να μην παραδέχεσαι το μοιραίο στη ζωή σου, μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα και περιμένεις να έρθει η κατάλληλη στιγμή.
Ερωτικά: Αναγνωρίζεις μέσα σου ότι είσαι σε ευαίσθητη φάση και δεν θέλεις με τίποτε να εκτεθείς ή να εκθέσεις ένα άλλο πρόσωπο, για αυτό προτιμάς να μη μιλάς. Η σεξουαλικότητα μαζί με την αισθαντικότητα θα κτυπήσουν κόκκινο.
Οικονομικά & Καριέρα: Μιλάς με συνεργάτες ή με άτομα που αναμειγνύονται με πολλά – και με τα δικά σου θέματα. Δεν παίρνεις όμως ξεκάθαρες απαντήσεις και αυτό σε ενοχλεί γιατί το καταλαβαίνεις αλλά δεν μπορείς να το αποδείξεις.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Συγκεντρώνεσαι στο να καταλάβεις τις ανάγκες των άλλων ατόμων και κυρίως των δικών σου ανθρώπων. Μια αδυναμία να επιλέξεις κατεύθυνση θα την έχεις γιατί θα χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια από το υπερβολικό συναίσθημα. Αν μάλιστα έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, χρειάζεται προσοχή, γιατί τα μηνύματα που θα λαβαίνεις θα είναι τελείως διαστρεβλωμένα.
Ερωτικά: Ανταγωνίζεσαι με το άλλο πρόσωπο για το ποιος τελικά δίνει περισσότερα. Ίσως να ξεκινήσετε κιόλας άσχετες συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά γιατί θα κυριαρχεί η ασάφεια. Καλύτερα κράτησε το συναίσθημα δυνατό μέσα στην καρδιά σου και μην διασπάσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάτι θα μάθεις ή θα ακούσεις που μπορεί να σου φανεί απαράδεχτο από την πλευρά των συνεργατών σου, αλλά επειδή έχεις μπει σε… νιρβάνα τελικά θα το περάσεις «στο ντούκου». Προσοχή στις υπογραφές, τις υποσχέσεις και στη διαχείριση χρημάτων.

 ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δεν ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς. Νιώθεις ότι το χάος ξαναέρχεται και μάλιστα πολύ έντονο αφού σε αποπροσανατολίζει και σε πάει αλλού από εκεί που θέλεις να πάς. Κυρίως σήμερα θα είσαι πολύ αδρανής για αυτό καλύτερα να παραμείνεις παρατηρητής.
Ερωτικά: Συναισθηματικά μπερδέματα θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις αυτά που έχεις ήδη πει και να αναρωτηθείς μήπως θα πρέπει να μείνεις μόνος/η. Τουλάχιστον για σήμερα δεν θα διεκδικήσεις τίποτα, αλλά θα χάσεις και τον μπούσουλα. Αν είσαι με Ιχθύ τα μηνύματα θα είναι διπλά και μπερδεμένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δεις στον ορίζοντα ένα φως αλλά μικρής διάρκειας, γιατί θα το σβήσεις εσύ με κάποιες εκτιμήσεις που θα κάνεις, πολύ πρόχειρες και επιφανειακές. Καλύτερα να αποκτήσεις περισσότερο σφαιρική γνώμη και όχι τόσο στην τύχη.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θα αναθαρρήσεις γιατί θα βρεις ανταπόκριση σε συναισθήματα πολύ γλυκά που έχεις ανάγκη αυτήν τη στιγμή αυτό. Η προσωπική σου κρίση θα στηριχτεί στο συναίσθημα. Μέσα στο σπίτι σου μπορεί να υπάρξουν θέματα με υδραυλικά και άλλες εργασίες που όμως θα τις επιδιορθώσεις σύντομα.
Ερωτικά: Έχεις ευαισθητοποιηθεί και από εκεί που ήσουν ανένδοτος/η και με απόλυτη πίστη ότι αυτό που λες είναι το σωστό, τώρα ίσως κρίνεις λιγότερο αυστηρά. Αν είσαι με ένα άτομο που έχει εξάρτηση από την οικογένεια του, πιθανόν σήμερα να τον/τη δικαιολογήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αμφισβητείς τις δυνάμεις σου, απλά εμβαθύνεις περισσότερο με το συναίσθημά σου και βλέπεις τα πράγματα σφαιρικά μεν αλλά αισιόδοξα. Το καλό είναι ότι δεν φοβάσαι και έχεις πίστη και σε μια ανώτερη δύναμη αυτήν τη στιγμή. Ένα χρέος θα πληρωθεί πολύ γρήγορα σήμερα.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Νιώθεις συναισθήματα ηρεμίας να σε παρασέρνουν που όμως σου μειώνουν την ενεργητικότητα. Μια εσωτερική νιρβάνα μπορεί να σε συνεπάρει και η σχέση σου με το Θεό και με τις ανώτερες δυνάμεις να είναι πολύ ουσιαστική για σένα.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να στεναχωρήσεις κανέναν, για αυτό ή δε μιλάς και συγχωρείς ή μιλάς με ένα άλλο, άσχετο πρόσωπο και ξεσπάς έτσι. Αν όμως το δικό σου ταίρι έχει κάποιο πρόβλημα θα παραδοθείς εκεί, ψυχή τε και σώματι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να βοηθήσεις όσο μπορείς επειδή γνωρίζεις καλά ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά, αν είναι να κοντραριστείς, προτιμάς να παραμείνεις εκτός για να μην ενοχλήσεις κανέναν. Γνωρίζεις, επίσης, ότι υπάρχει άδικο παρασκήνιο γύρω από το όνομά σου, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν φοβάσαι γιατί έχεις καθαρή καρδιά και πρόθεση. Πρόσεξε το χάος που μπορεί να δημιουργηθεί σε οικονομικά θέματα ή σε έκτακτα έξοδα σπιτιού.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Δεν κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και μπαίνεις πολύ γρήγορα στην δράση. Αυτήν τη φορά έχεις πυξίδα το συναίσθημα και πολύ έντονη την αίσθηση φροντίδας και προστασίας.
Ερωτικά: Απαγορεύεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί σε λόγια ή σχόλια αρνητικά. Προτιμάς να σε σέβονται τον σεβασμό παρά να γίνεται «θάψιμο» πίσω από την πλάτη σου. Το καλό είναι ότι οι κεραίες σου είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες και δεν θα αφήσεις κανέναν παραπονούμενο. Η σχέση με Ιχθύ είναι στα σκαριά αλλά πάει καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξαφανίζεις χωρίς να το καταλάβεις από το προσκήνιο τις δυνατότητες να γίνει κάτι και προχωράς με τον… τυφλοσούρτη. Μπορεί και να κερδίσεις αλλά μετά χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Δεν τα θεωρείς όλα εύκολα, πόσο μάλλον όταν θα πρέπει να είσαι τύπος και υπογραμμός απέναντι σε πέντε άτομα που σε εκτιμούν. Όσο και να φοβάσαι τα σχόλια και την κατάκριση τελικά μπορεί να μην τα γλυτώσεις γιατί η στάση σου άλλα θα δείχνει.
Ερωτικά: Είσαι πολύ… πατημένος/η με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ, οπότε δεν μπορείς να δεις κάτω από τη μύτη σου. Όταν ξεκινάει κάτι που δεν είναι του χεριού σου, είσαι συνέχεια πολύ εξαρτημένος/, χωρίς όμως να το θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Γνωρίζεις ότι έχεις την δύναμη να ονειρεύεσαι, να προσεύχεσαι και να πάνε όλα καλά. Αλλά τώρα ίσως το παράκανες με τα όνειρα αλλά δεν κάνεις και κάτι ιδιαίτερο για να κερδίσεις. Καλύτερα να είσαι σε ετοιμότητα.

 ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Δεν χαρίζεσαι εύκολα και σε κανένα. Και παρόλο που είσαι σε ευάλωτη θέση προτιμάς η αποστολή σου να έχει και ένα έργο φιλανθρωπίας γιατί με αυτόν τον τρόπο νιώθεις καλά. Το πιο σημαντικό είναι να μην χάνεις τον μπούσουλα και να μην επηρεάζεσαι από καταγραφές τρίτων ατόμων.
Ερωτικά: Θέλεις την αυτονομία σου χωρίς να αποκλείεις το άλλο πρόσωπο. Αλλά μπορεί να βγεις και μόνος/η σου και να περάσεις καλά και όχι μόνο αυτό να μην έχεις καμία τύψη. Η σχέση με τον Κριό σε έχει σφραγίσει αλλά ώρες ώρες δεν βλέπεις από πουθενά φως.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάνει πολλά και θα κάνεις και άλλα. Αρκεί τελικά να πηγαίνουν τα χρήματά σου σε ένα καλό σκοπό. Δηλαδή μετά τα χρέη και τις υποχρεώσεις να κρατάς και ένα πολύ μικρό ποσό για σένα γιατί το έχεις ανάγκη αλλά και σου κάνει καλό στην ψυχολογία.

Πηγή: www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/5

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Οι υποχρεώσεις της οικογένειας σε κάνουν να κινείσαι και να φέρεσαι αρκετά συγκρατημένα όμως και αυστηρά. Ίσως να έχεις επηρεαστεί και από κάποιες άλλες πιο εσωτερικές καταστάσεις και η ευαισθησία σου να έχει κτυπήσει κόκκινο. Πάντως δεν θα δείχνεις το ίδιο πρόσωπο προς τα έξω με αυτό που είσαι στην πραγματικότητα.
Ερωτικά: Όταν παίρνεις το αυστηρό σου ύφος θέλεις με τον τρόπο σου να περάσεις τα δικά σου μηνύματα τα οποία έχουν μια διαφορετική χροιά από αυτό το χύμα και αυθόρμητο που δείχνεις τις πιο πολλές φορές. Η σχέση βέβαια με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω σε κάνει περισσότερο ώριμο αλλά δεν σημαίνει ότι αν δεν υπάρχουν άλλες συνθήκες που να ευνοούν την επικοινωνία, περνάς καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις τα δικαιώματά σου γιατί κάνεις μια στροφή προς το μέλλον και δεν μπορείς να συμβιβαστείς με πράγματα που σου φαίνονται ανώριμα ή παιδιάστικα. Για αυτό αναζητάς συνεργασίες, έστω και για την τρέχουσα περίοδο, που να έχετε την ίδια οπτική γωνία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Τα συμπεράσματα που βγαίνουν από μια ξαφνική γνωριμία που έκανες τις προηγούμενες ημέρες είναι ότι έχεις όλα τα εχέγγυα για να είσαι στο παιχνίδι και να προχωρήσεις για να βρεις την ποιότητα που αναζητάς. Αν πάλι είσαι στο εξωτερικό για κάποιες δουλειές, θα δεις ότι όλα θα ρέουν πιο εύκολα.
Ερωτικά: Έχεις την κατάλληλη συγκράτηση για να δημιουργήσεις ένα ισορροπημένο κλίμα γύρω σου και να μην αφήσεις να βγάλουν άλλα συμπεράσματα για σένα, ενώ εσύ σκέφτεσαι άλλα. Η γνωριμία με Παρθένο θα γίνει κάτω από συνθήκες πολύ περίεργες αλλά τελικά θα δέσει πάρα πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζητάς να έχεις εγγυήσεις για αυτό που θέλεις να κάνεις και αυτό σε βάζει να ψάχνεις περισσότερο, ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια ενώ οι εξωτερικές συνθήκες είναι κατά κάποιο τρόπο με το μέρος σου. Εσύ μέσα σου έχεις μια ανησυχία η οποία σε βάζει σε διλλήματα αλλά και σε περισσότερο τρέξιμο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η εμφάνιση πολλών και διαφορετικών απόψεων για τη συμπεριφορά σου σε ενοχλούν γιατί γίνεσαι το κέντρο σχολιασμού από συγγενικά σου πρόσωπα που έχουν μεγάλη υπόληψη στον οικογενειακό κύκλο κι εσύ πρέπει να τα αντιμετωπίσεις αλλά κουράζεσαι ψυχικά.
Ερωτικά: Μάλλον σήμερα οι συνθήκες σε σπρώχνουν να χαλάσεις την εικόνα σου και να δείξεις αυστηρότητα ή σοβαρότητα και τελικά δείχνεις ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που αληθινά είσαι. Το κάνεις αυτό για να προστατευτείς και επίσης για να μην γίνεις μπαλάκι πινγκ πονγκ από Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου γιατί βλέπεις ότι θα εκτεθείς και δεν σου αρέσει. Ο λόγος είναι ότι προτιμάς να δείχνεις μια επίπλαστη εικόνα στους συνεργάτες σου γιατί το θέλουν το prestige.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η παρουσία της Αφροδίτης από σήμερα στο ζώδιο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η κι εξωστρεφής και θα σου προσδώσει αίγλη και προσωπική γοητεία.
Ερωτικά: Το ότι θέλεις εξ ορισμού να προστατέψεις το δικό σου άτομο σε βάζει πολύ ψηλά. Κάνεις αυτόν τον καιρό σχέσεις που θα τις θεωρήσεις πολύ σοβαρές και αξιόλογες για σένα, ίσως να ζητάς το ιδανικό μέσα σε ένα πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορείς να υποκύψεις σε διάφορες συμφωνίες οι οποίες δεν είναι και τόσο εύκολες αλλά με την δική σου καταλυτική παρουσία, θα γίνουν και θα είναι περισσότερο μέσα στον στόχο σου γιατί σήμερα συγκεκριμένα σου βγαίνει η φιλοδοξία στην επιφάνεια.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να φερθείς αυθόρμητα δεν σου βγαίνει γιατί είσαι μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο σε καθορίζει και σε βάζει να κινηθείς και να επικοινωνήσεις με συγκεκριμένους όρους.
Ερωτικά: Την απαίτηση που έχει ο Αιγόκερως από εσένα να πετύχεις και να έχεις ένα σημαντικό επαγγελματικό κομμάτι μπορεί σήμερα να στην επιβάλλει με τον τρόπο του και τα φιλόδοξα σχέδια που έχει για σένα να τα σπρώξει, ώστε να γίνουν πραγματικότητα. Βέβαια το συναίσθημα ίσως απέχει ή αυτό θα εισπράξεις και να σε ενοχλήσει. Αντίθετα με τον Ταύρο ή Σκορπιό θα είναι μεν δύσκολα αλλά πιο φυσιολογικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς μια στήριξη και θα την βρεις μέσα από κόσμο που έχει εξουσία ή δύναμη και εμπειρία που μπορεί να σε βοηθήσει. Ίσως να μην το παραδέχεσαι γιατί σαν άτομο είσαι αρκετά εγωιστικής/α, αν όμως μειώσεις το Εγώ σου θα εισχωρήσεις παντού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ανοίγουν πόρτες εύκολα και αυτό κάνει τα πράγματα να ρέουν κι εσύ να νιώθεις καλύτερα από ποτέ. Βέβαια, επειδή κάπου μέσα σου υπάρχει ένα ανικανοποίητο, ίσως βρεις κάτι να γκρινιάξεις αλλά λόγω καλής διάθεσης δε θα το συνεχίσεις.
Ερωτικά: Με μια ματιά μπορεί να γεννηθεί ένας έρωτας με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό. Ο λόγος είναι ότι έχετε έρθει πιο κοντά και θα τολμήσεις να είσαι ο εαυτός σου. Οι απαιτήσεις σου θα είναι πιο λογικές και ισορροπημένες και αυτό σε βοηθήσει επίσης.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας κάποιες δύσκολες δουλειές γιατί τις έχεις προγραμματίσει και ξέρεις πότε να κινηθείς. Για αυτό θα κάνεις τα σωστά βήματα που ίσως φαίνονται παρακινδυνευμένα σε κάποιους αλλά τελικά δεν θα είναι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ζυγίζεις κάποια πράγματα και δεν ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που πρέπει να αφήσεις και τι να κρατήσεις γιατί νιώθεις ότι όλα είναι κάπως περίεργα. Κάτι σε πιέζει και σε αναστατώνει και δεν μπορείς να εκφραστείς και να είσαι ο εαυτός σου.
Ερωτικά: Η σχέση σου ζητάει να είσαι τύπος και υπογραμμός και νιώθεις ότι όλο αυτό σε καπελώνει γιατί χάνεις τον αυθορμητισμό σου. Για να είσαι μέσα στο παιχνίδι δεν χρειάζεται να παρεξηγείς τα πάντα και να νομίζεις ότι προέρχονται από ένα «πρέπει» και όχι από αγάπη γιατί εκεί είναι που θα την πατήσεις, κυρίως με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου φήμη χρειάζεται αναβάθμιση και επειδή οι φιλοδοξίες σου είναι πολύ ισχυρές, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να αντεπεξέλθεις στο στόχο που έχεις βάλει. Όλα αυτά όμως έχουν μια καταπίεση και ακραίο έλεγχο της συμπεριφοράς σου και του αληθινού σου εαυτού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Το ότι θέλεις να μαζέψεις τις δυνάμεις σου και κυρίως να τις κοντρολάρεις προς μια κατεύθυνση θα σου δώσει την δυνατότητα να μαζέψεις οτιδήποτε δεν είναι και πολύ της αρεσκείας σου ή κάτι που σου έχει ξεφύγει και να το βάλεις μέσα σε τάξη. Οι σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα είναι πολύ μετρημένες αλλά τουλάχιστον σωστές.
Ερωτικά: Περιμένεις κάτι να πάρεις και επειδή είναι αποτέλεσμα δικών σου κινήσεων ίσως να είσαι αρκετά απόλυτος/η. Το πιο σημαντικό είναι ότι με τον Καρκίνο σας δένουν πολλά κοινά και θα μετρήσει παραπάνω η αλήθεια της σχέσης σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να υλοποιήσεις κάτι που δεν το γνωρίζεις καλά και χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος/η για να μην γίνουν λάθη και να μην κάνεις πράγματα πάλι από την αρχή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις αντιλήψεις πολύ περιορισμένες αυτή την στιγμή και βάζεις σε μια τάξη όλα τα πράγματα που θέλεις να κανονίσεις. Η συμπεριφορά είναι πολύ αυστηρή και κυρίως σε άτομα που μπορεί να παρεμβαίνουν στην ζωή σου και να ανακατεύονται χωρίς να σε ρωτούν. Το ίδιο όμως αυστηρός/η θα είσαι και με την διατροφή σου.
Ερωτικά: Ίσως να μην εκφράζεις εύκολα τα συναισθήματά σου γιατί δεν θέλεις να τα δείξεις αν πιστεύεις ότι είναι άσκοπο για ένα άτομο που σε έχει στεναχωρήσει ή πληγώσει. Προσέχεις τα πάντα γιατί δεν σου αρέσει πλέον να εκτίθεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Πριν αποφασίσεις οτιδήποτε το περνάς από κόσκινο και μάλιστα με μεγάλη προσοχή γιατί δεν θέλεις να ξανακάνεις λάθη του παρελθόντος. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οι διαρροές που μπορεί να υπάρχουν από την πλευρά κάποιων ατόμων που συνεργάζεσαι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις όλα τα προσόντα και δεν κάνεις λάθη. Πάντως έχεις ηρεμήσει και προσπαθείς να διατυπώσεις τα αιτήματά σου με ένα λιγότερο αποστασιοποιημένο τρόπο. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να σταματήσεις να πιέζεις τον εαυτό σου να γίνει όσο μπορεί καλύτερος για τα μάτια του κόσμου.
Ερωτικά: Μάλλον είσαι πιο καλά με τον εαυτό σου γιατί αντλείς από εκεί αυτά που έχεις ανάγκη και δεν θέλεις να τα μοιραστείς με ένα πρόσωπο που δεν σου κάνει. Προτιμάς την μοναξιά παρά τις μεσοβέζικες λύσεις. Η σχέση με την Καρκίνο από εδώ και στο εξής θα είναι καλύτερη.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να μην ηγηθείς μιας επαγγελματικής δραστηριότητας, τελικά θα το κάνεις γιατί όλα σε σπρώχνουν προς τα εκεί. Όταν σου δίνονται οι ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζεις γιατί δεν εμφανίζονται συχνά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Η φροντίδα κάποιων ατόμων σε απασχολεί περισσότερο από άλλες φορές ίσως γιατί κάπου νιώθεις ενοχές που πριν δεν είχες δείξει ενδιαφέρον. Από την άλλη μπορεί να είσαι στις κλειστές σου και να μην θέλεις να μιλήσεις με κανένα και όλο αυτό σε επηρεάζει.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω θα είναι κάπως περίεργη γιατί δεν θα είστε πολύ κοντά όπως θα ήθελες και θα νιώσεις απομόνωση. Αλλά χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα χαλαρώσεις γιατί οι ενοχές σου μπορεί να είναι αρκετά έντονες.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις προτεραιότητες που για σένα άλλες φορές θα ήταν κάπως υπερβολικές αλλά τώρα σένα μετράει το καθήκον και τα «πρέπει». Για αυτό θα δουλέψεις σκληρά αλλά κάπως απομονωμένα.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Η συγκεντρωτική κίνηση που κάνεις και μαζεύεις φίλους και γνωστούς που όμως έχουν μια ισχυρή κοινωνική θέση ή δύναμη, θα σε βοηθήσει να κάνεις κάποια όνειρά σου πραγματικότητα. Πάντως θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις φίλους που είχες χάσει.
Ερωτικά: Κάνεις νέα αρχή και θέλεις να είσαι όσο μπορείς υπολογίσιμος/η ή να έχεις στην διάθεσή σου χώρο και χρόνο για να μπορείς να γίνεις κατανοητός/η σε ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου αλλά προς το παρόν έχετε μια τυπική ή φιλική σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Οργανώνεις το χρόνο σου για να μην βρεθείς προ απροόπτου και για αυτό ξέρεις τι θέλεις και με ποιο τρόπο θα το πετύχεις. Πάντως να προσέξεις να μην μπλεχτείς σε σχόλια και μεταφορές λόγων με κάποια άτομα που συνεργάζεσαι γιατί εκεί θα τα χαλάσεις όλα.

Πηγή: www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/4

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα πολεμήσεις πλέον για τα ιδανικά σου και κυρίως για τις ιδέες σου που σε κάνουν να δουλεύεις σε ένα μεγαλύτερο και πιο ανοικτό ορίζοντα.
Ερωτικά: Δεν φοβάσαι και αφήνεις να γίνουν τα πράγματα όπως πάει το ρεύμα. Αυτή η σιγουριά θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις ακόμα και από τις πλέον δύσκολες καταστάσεις οι οποίες νιώθεις ότι κάπου πρέπει να τελειώσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις κάτι καλό και επειδή το νιώθεις, μπορεί και χωρίς να το καταλάβεις, να έχεις τέτοιο θετικό αποτέλεσμα που δεν το περιμένεις. Πάντως θα πάρεις χρήματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να σταθείς πολύ δυνατά στα πόδια σου.

 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις μεγαλύτερη αισιοδοξία από άλλες φορές και ενώ μπορεί να κοντράρει το λογικό σου κομμάτι, το υπόλοιπο είναι τόσο πολύ προσανατολισμένο να γίνει μια αλλαγή που δεν θα κρατιέσαι με τίποτε. Για αυτό πιθανόν να πας ένα ταξίδι που να σε γεμίσει πολύ χαρά αλλά και ευεξία.
Ερωτικά: Το καλό είναι ότι έχεις ελπίδες και αυτό σου δίνει κουράγιο ότι τελικά δεν έχεις χάσει το παιχνίδι με ένα Κριό ή με ένα Τοξότη ή με ένα άλλο άτομο που βρίσκεται κάπως μακριά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν είσαι ευέλικτος/η και διπλωμάτης θα καταφέρεις να κερδίσεις το στοίχημα για μια καλή δουλειά που εδώ και καιρό στοχεύεις αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Υπολογίζεις πολύ τα άτομα που είναι δίπλα σου γιατί βλέπεις ότι σου ανοίγουν διάφορους, καινούργιους ορίζοντες και αυτό κάπου θα σε δικαιώσει γιατί θα δεις ότι θα σου χαριστούν απλόχερα πράγματα.
Ερωτικά: Όσο και να φοβάσαι ότι δεν θα γίνει αυτό που θέλεις, τελικά θα έχεις μια πολύ σημαντική επαφή με ένα πρόσωπο που πιθανόν στο παρελθόν να σε είχε αφήσει. Τώρα όμως η επιστροφή του θα είναι πολύ ξαφνική και θα σου προκαλέσει μεγάλη έκπληξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να κάνεις νέες συνεργασίες και να ανοίξεις κάποιες πόρτες που δεν περίμενες ότι θα είναι τόσο εύκολο. Πλέον δεν έχεις και πολλές αναστολές και τα βλέπεις όλα πιο εύκολα, οπότε κάνε την κίνησή σου.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα θα σπάσεις τα όριά σου γιατί θα βρεθείς σε μια κατάσταση η οποία θα σε βγάλει έξω από τα προσωπικά σου πρέπει. Δεν είναι εύκολο να πιστέψεις σε κάτι πολύ δυνατό και αισιόδοξο αλλά επειδή υπάρχει ανάγκη, η ψυχή σου ζητάει να κάνεις την ανατροπή και θα την κάνεις χωρίς να το καταλάβεις.
Ερωτικά: Ο Τοξότης σου δίνει την αφορμή να κινηθείς ανοδικά και να κάνεις την έκπληξη. Βγαίνοντας έξω από στενές ιδέες και αφού απελευθερωθείς από κάποιες εξαρτήσεις και σκέψεις που σε κρατούν σε μια σχέση σχεδόν δεμένο/η, θα δεις ότι θα νιώσεις ότι έχεις περισσότερες επιλογές να φερθείς σαν όπως είσαι πραγματικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη σήμερα από ανεξαρτησία για αυτό πιθανόν να μην ακούσεις αυτά που θα σου λένε οι άλλο αλλά θα κάνεις τα δικά σου γιατί όλα αλλάζουν και εσύ δεν θέλεις να είσαι οπισθοδρομικός/η.

 ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις μια κατεύθυνση η οποία σε αναγκάζει να ασχοληθείς με πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις πολύ καλά και κυρίως ο εαυτός σου. Η σκέψη που σε καθοδηγεί σε προσωπικά θέματα είναι στραμμένη προς την αισιοδοξία αλλά και την καλοσύνη προς όλους και όλα.
Ερωτικά: Είσαι πολύ ανοιχτόκαρδος/η με το πρόσωπο που είσαι μαζί. Το πιο σημαντικό είναι η μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης γιατί με αυτόν τον τρόπο χαλαρώνετε και περνάτε καλά. Δίδυμος, Τοξότης συνεχίζει να είναι τόσο άνετος στην επικοινωνία που δεν σου δημιουργεί καμία συναισθηματική υπερβολή.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές ευκαιρίες να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και να κερδίσεις χρήματα ή να πάρεις πίσω το αίμα σου από ένα ρίσκο. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσεις και αναγκαστικά θα γίνει σήμερα είναι ό, τι αφορά σε κάποιες πληρωμές που χρειάζεται να κάνεις στο δημόσιο, τρίτους, εφορία, ασφάλειες και να δεις ποιο είναι το τελικό ποσό που θα πληρώσεις. Ο λόγος είναι ότι πλέον θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα και δεν θα υπάρχουν μεγάλες ασάφειες.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις πάρα πολύ δουλειά και αυτό είναι που από την μια σε ευχαριστεί γιατί ανοίγεσαι σε πολλά μέτωπα και γνωρίζεις κόσμο, αλλά από την άλλη το άγχος σου πολλαπλασιάζεται γιατί αμφιβάλλεις αν θα τα καταφέρεις. Το μόνο σίγουρο για να πετύχεις είναι να έχεις θετική στάση απέναντι σε κάθε τι και θα μπορέσεις να ελέγξεις όλες τις καταστάσεις ακόμα και τις υπερβολικές.
Ερωτικά: Η συζήτηση που κάνεις με το ένα φίλο σου που πιθανόν να είναι Τοξότης μπορεί να σε βοηθήσει να δεις με ένα πιο πνευματικό τρόπο το πρόσωπο που είστε μαζί, ακόμα και αν χρειαστεί να μπεις σε μια διαδικασία να προσευχηθείς ή να κάνεις μια θετική σκέψη για να αλλάξουν τα πράγματα και να γίνουν καλύτερα και για τους δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα θα βγάλεις χρήματα αλλά χρειάζεσαι μέτρο στον τρόπο που θα τα χαλάσεις γιατί δεν θα σου αρέσει μετά αν ξεμείνεις. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα δοκιμάσεις κάποιες καινούργιες εμπειρίες που θα είναι περισσότερο πρακτικές και με μεγαλύτερες εφαρμογές σε όλα τα επίπεδα.

 ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθεις πολύ δύναμη και αυτό είναι που σε βοηθάει να ξεπεράσεις θέματα εσωτερικών συγκρούσεων. Το ότι θα έχεις ανοικτή διάθεση προς όλους αυτό θα σε βοηθήσει να δεις την πραγματικότητα τελείως διαφοροποιημένη.
Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι σε ένα Δίδυμο και διαισθάνεσαι ότι είναι και αυτός πολύ κοντά σου. Όσο πάντως και να προσπαθείς να ξεφύγεις από τον Ιχθύ και να νιώθεις ότι δεν θα του ξαναμιλήσεις, το συναίσθημα σε παρασύρει και σε βάζει να κάνεις κινήσεις που ίσως να θεωρηθούν υπερβολικές ακόμα και από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις προοπτικές για να κερδίσεις χρήματα μέσω συμφωνιών που θα πετύχεις με κάποια άλλα άτομα. Για αυτό θα πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι θα κάνεις μεν την δουλειά και από την άλλη θα πρέπει να πατήσεις πολύ γερά στα πόδια σου για να εξασφαλίσεις κάτι παραπάνω.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Δεν κάνεις το πρόγραμμά σου γιατί έχουν πάρει τα μυαλά σου αέρα και έχεις ξεφύγει τελείως από τα συνηθισμένα. Χρειάζεσαι πάντως να ξεκαθαρίσεις την θέση σου με κάποιους φίλους σου που μπορεί να λένε πράγματα τα οποία είναι υπερβολικά.
Ερωτικά: Μην φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Εκεί που είναι όλα χαρούμενα και άνετα στην επικοινωνία ίσως πρέπει να ανοιχτείς στο Λιοντάρι χωρίς όμως να του μαρτυρήσεις πως νιώθεις, απλά θα του κάνεις πλάκα με πολύ χαλαρό στυλάκι. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Υδροχόο γιατί θα έχεις μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.
Οικονομικά & Καριέρα: Τώρα θα ξεκολλήσεις και δεν θα έχεις εκείνη την σταθερή και άκαμπτη στάση, προκειμένου να μην χάσεις την σταθερή σου βάση. Οι κινήσεις σου θα σου αποδείξουν ότι μερικές φορές ρισκάρεις και έχεις εκείνη την επιθετική πολιτική που είναι απαραίτητη για να κάνεις ένα πιο γρήγορο βήμα.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναζητάς να ζήσεις με μια έντονη πνευματικότητα η οποία θα σε βοηθήσει γιατί θα σου βγάλει από μέσα σου εκείνο το φλογερό πνεύμα που κουβαλάς. Όσο πάντως μαζεύεις την δύναμή σου και ασχολείσαι περισσότερο με τις προσωπικές σου επιλογές τόσο πιο εύκολα θα φτάσεις κοντά στον στόχο σου.
Ερωτικά: Θα είσαι ανοικτός/η και θα τολμήσεις να αφήσεις πίσω σου πολλά από αυτά που σε έχουν πονέσει ή πληγώσει με τον Καρκίνο ή τον Ιχθύ. Θέλεις να καθαρίσεις κατά κάποιον τρόπο την ψυχή σου για να μην έχεις βάρος, οπότε θα βλέπεις το πρόσωπο που είστε μαζί με μια πολύ θετική ματιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι κάτι εύκολο μπορεί να γίνει και να σου αλλάξει όλη την διάθεση και ίσως το προκαλέσεις εσύ με την συμπεριφορά και το ταμπεραμέντο σου. Όσο πάντως ανοίγεσαι και δεν φοβάσαι τόσο θα μαζεύεις χρήματα.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θέλεις να ξεσκάσεις και πάνω από όλα να πιστέψεις ότι ακόμα και σε ένα δύσκολο θέμα που αντιμετωπίζεις θα βρεις τη λύση, χωρίς να το περιμένεις. Ίσως να σου φανεί ότι κάτι κινείται σε υπόγεια και είναι για το καλό σου. Πάντως να ξέρεις ότι είσαι εσύ και το υποσυνείδητό σου που σου λέει ψιθυριστά στο αυτί ότι όλα είναι στο χέρι σου.
Ερωτικά: Ανακαλύπτεις την γοητεία ενός Τοξότη και αυτό θα σε βάλει να ξεπεράσεις κάποιες πιθανούς φόβους και κλεισίματα επειδή ανησυχείς μήπως κάνεις κρούση και φας τα μούτρα σου. Αλλά όλα θα έρθουν χωρίς καν και να χρειαστεί να παρέμβεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν έχεις πλέον ενοχές και νιώθεις ότι ένα βάρος που σήκωνες εδώ και τόσο καιρό σαν να διαλύθηκε ξαφνικά. Όσο βελτιώνεται και γίνεται καλύτερο το περιβάλλον σου, τόσο θα δικαιώνεται η επιλογή σου να κρατηθείς και να μην ξεσπάσεις.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Ανανεώνεις τις υποσχέσεις σου και τα ραντεβού σου με φίλους και γνώριμα άτομα που έχετε κοινά να πείτε και να κάνετε. Η καλή διάθεση μετράει γιατί σε βοηθά να μετριάσεις κάποιες αρνητικές σκέψεις που βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Κούρες ομορφιάς και θεραπείες θα είναι ό, τι πρέπει για να εκτονωθείς.
Ερωτικά: Όσο και να εκτιμάς τον Ταύρο και να θέλεις να είστε μαζί δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς γιατί σε κάνει να κομπλάρεις. Σήμερα όμως θα το παίξεις πολύ άνετα και φιλικά και αυτό είναι που θα σε ξεκολλήσει από τους εσωτερικούς σου φόβους.
Οικονομικά & Καριέρα: Εμβαθύνεις πολύ περισσότερο όλες τις πληροφορίες που παίρνεις αλλά με μια προοπτική που μπορεί να έχει και ένα δημιουργικό κομμάτι. Κάπου μέσα σου δεν ικανοποιείσαι με κάτι πολύ απλό και θέλεις το πιο πολύπλοκο για να πάρεις τα εύσημα. Όμως το μεράκι σου σήμερα θα σου φέρει κέρδος γιατί θα βγεις και θα πουλήσεις ακόμα και την ιδιαίτερη ιδέα σου ή θα δείξεις σε τρίτους την δουλειά σου από όπου μπορεί να πάρεις και χρήματα.

 ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Αγγίζεις την υπερβολή για αυτό βρίσκεσαι σε μια άκρως ενδιαφέρουσα εσωτερική κατάσταση που σε φέρνει σε επαφή με το ανώτερο στοιχείο της ψυχής σου και εκφράζοντάς το μπορεί να σε πιάσει μεγάλη διάθεση να σκορπάς τα φιλάνθρωπα αισθήματά σου.
Ερωτικά: Αν είχες απομακρυνθεί από μια παρεξήγηση με ένα Δίδυμο, Ζυγό ή Τοξότη, θα έχεις κάποια ξαφνική, συναισθηματική αναλαμπή και θα πλησιάσεις άμεσα, τηλεφωνώντας με τη δικαιολογία ότι κάτι θέλεις να του πεις. Αν από την άλλη είσαι πολύ κοντά με το Λιοντάρι θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξερευνάς ένα καινούργιο πεδίο και, χωρίς να το σκεφτείς, θα ριχτείς με τα μούτρα, ακόμα και σε αγορές που δεν θα υποψιάζεσαι ότι θα έχεις κέρδος. Θα καταφέρεις μια δουλειά, αν δεν επηρεαστείς από το περιβάλλον ή από λόγια ατόμου που ίσως δεν γνωρίζει τόσα πολλά.

Πηγή: www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/3

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Το βλέπεις ότι χρειάζεται να υποχωρήσεις με έναν τρόπο και να σκύψεις πάνω σε άλλα άτομα για να ακούσεις τη γνώμη τους αλλά και να συνεργαστείς αρμονικά μαζί τους. Αν δεν το έχεις καταλάβει είναι η ευκαιρία σου να εξελιχτείς.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι να μπεις στα παπούτσια του άλλου για να μάθεις να αγαπάς. Γιατί όλο αυτό που συμβαίνει σε σπρώχνει ώστε να καταλάβεις τι συμβαίνει έξω από εσένα. Παρόλο που νιώθεις ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, αν κρατήσεις την ισορροπία και την ευγένεια μέσα σου θα δεις ότι όλα ανατρέπονται.
Οικονομικά & Καριέρα: Ακόμα και σήμερα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες μέσα από έναν κύκλο γνωριμιών. Και αν δεν σε ικανοποιεί η δουλειά σου ξαφνικά μπορεί να βρεθείς με άτομα που πιθανόν να σου μιλήσουν για κάτι καινούργιο και να «πετάξεις» προς τα εκεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Όλα γυρίζουν μέσα σου και αν περιμένεις από τους άλλους να κάνουν βήματα ξεκαθαρισμάτων πάνω σε μια σχέση φιλική, μάλλον θα το κάνεις εσύ υποβοηθώντας με έναν κατάλληλο τρόπο τις αλλαγές.
Ερωτικά: Σίγουρα σε απασχολεί ο Κριός και ο Υδροχόος γιατί με τον τρόπο του σε βάζει σε μια καινούργια σκέψη η οποία όμως σε κάνει σε μερικά σημεία να επαναστατήσεις. Και σίγουρα τώρα θα το κάνεις, έστω και χωρίς να το μοιράζεσαι με τους άλλους. Γιατί κάτι αλλάζει μέσα σου και παίρνεις αποφάσεις πολύ σημαντικές αλλά και καθοριστικές.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες συνεργασίες σου χωλαίνουν και το βλέπεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο τουλάχιστον φανερά. Η στασιμότητα μιας κατάστασης σε ενοχλεί, για αυτό κάνεις κινήσεις κάτω από το τραπέζι και τελικά αλλάζεις ότι δεν σου αρέσει ακόμα και με μια «αόρατη» επανάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Κινείσαι δυναμικά και συγχρόνως δεν πάς κόντρα στην φύση σου για αυτό θα βρεις ένα χόμπι που θα σου αρέσει πολύ και αυτό είναι κάτι που θα σε ικανοποιήσει. Να θυμάσαι καλά ότι αν συνεχίσεις πάνω σε αυτήν την απασχόληση μπορεί να σε οδηγήσει και σε επαγγελματικά βήματα.
Ερωτικά: Έχεις κατά κάποιο τρόπο το πάνω χέρι γιατί χειρίζεσαι με έναν αξιοθαύμαστο τρόπο όλες σου τις υποθέσεις. Και έχεις την δύναμη να λύσεις με ευκολία κάποιες ανακατεμένες καταστάσεις. Βέβαια πιο εύκολα θα είναι με Κριό, Ζυγό ή Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει κάτι καινούργιο στον ορίζοντα και σίγουρα αυτό σε αναγάγει σε μια διαφορετική διάσταση των πραγμάτων, γιατί σε ξεμπλοκάρει και σε βάζει να κινηθείς σε άλλα κανάλια τα οποία είναι πολύ δυναμικά για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η γενική εικόνα σου είναι αρκετά αναστατωμένη και αγχωμένη. Γιατί θα πρέπει να κινηθείς σε πολλά επίπεδα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολα για σένα. Πιθανόν να συναντήσεις πολύ κόσμο και να πρέπει να επικοινωνήσεις με όλους και ίσως αυτό να σε δεσμεύει.
Ερωτικά: Οι κινήσεις σου σίγουρα είναι παρακινδυνευμένες και με αυτόν τον τρόπο εξαντλείς όλα τα περιθώρια να τα βρεις με ένα πρόσωπο, γιατί δρας πολύ ανταγωνιστικά και επιθετικά. Πρόσεξε γιατί χρειάζονται ισορροπίες πάνω σε μια πολύ λεπτή και διαχωριστική γραμμή. Με ένα άλλον Καρκίνο και τον Ζυγό παίζεται όλο το παιχνίδι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενημερώνεσαι γιατί χρειάζεσαι να κάνεις κάποιες συμμαχίες οι οποίες θα σου επιτρέψουν να ξεπεράσεις όλα τα όριά σου και να μπεις σε μια πολύ δυναμική πραγματικότητα. Αλλά πάντα μέσα στο πνεύμα των συνεργασιών.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ενθαρρύνεσαι γιατί βλέπεις ότι νιώθεις καλά και οι προσπάθειες σου θα πιάσουν τόπο με πολύ θετικό τρόπο. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για πράγματα που δεν χρειάζεται να κάνεις. Και σίγουρα θα είσαι όσο περισσότερο ξεκάθαρος/η και με δύναμη.
Ερωτικά: Βάζεις τα πράγματα στην θέση τους γιατί έχεις την δύναμη να ξεκαθαρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Και σίγουρα μπορεί να επανέλθεις σε ένα άτομο που ίσως είχατε χωρίσει για ένα μικρό διάστημα. Ο Ζυγός και ο Κριός μπαίνουν πλέον πολύ δυναμικά στη ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δύναμη που έχεις για να διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε μια πολύ δύσκολη συνεργασία με την οποία νιώθεις ότι μερικές φορές αντί να κερδίζεις, χάνεις, ακόμα και οικονομικά. Σήμερα, όμως θα δεις τι λάθη κάνεις και σίγουρα θα τα σταματήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μπει στο γενικό κλίμα μιας νέας κατάστασης η οποία σε βγάζει από τις κακοτοπιές αλλά δεν σου είναι πολύ εύκολο, γιατί πιέζεσαι για μια νέα τοποθέτηση πολύ εκκεντρική και περίεργη για σένα. Πάντως, επειδή σε ενδιαφέρει να αλλάξεις το χώρο στο σπίτι σου, θα ψάξεις όλες αυτές τις ημέρες να κάνεις έστω και κάποιες μικρές αλλαγές.
Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι σε ένα άτομο που αυτήν τη στιγμή δεν είναι και πολύ κοντά σου. Για αυτό πρέπει με τις κινήσεις σου να το φέρεις κοντά έστω και μέσα σου. Για να το πετύχεις αυτό χρειάζεσαι την αληθινή αγάπη και τον έρωτα. Γι’ αυτό θα πρέπει να κάνεις κινήσεις που θα σε βάλουν μέσα σε αυτό το κλίμα. Ίσως χρειαστεί να κρατήσεις μια πιο ανοικτή στάση και κυρίως φιλική.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να έχεις ξεσηκωθεί για να κάνεις καινούργια πράγματα τα οποία σίγουρα χρειάζεται να κάνεις, χωρίς όμως να χαλάς τις ήδη σταθερές καταστάσεις οι οποίες σε κρατάνε. Είναι δύσκολη η ισορροπία αλλά την χρειάζεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είσαι στο επίκεντρό σου, όμως δεν περιορίζεσαι στον εαυτό σου αλλά κάνεις κινήσεις ώστε να αγκαλιάσεις και τους άλλους για να γίνει κάτι καλό. Πιθανόν αυτή η τάση να χαλάσεις ένα αρρωστημένο κομμάτι ακόμα και στην ίδια σου την οικογένεια να σε ανανεώνει τόσο πολύ που εκ των πραγμάτων θα βιώσεις την αλλαγή.
Ερωτικά: Χωρίς να ανησυχείς και να έχεις εκείνη την εφηβική συμπεριφορά, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός/η με το έντονο φλερτ που μπορεί να κάνεις με ένα νεώτερο πρόσωπο γιατί μπορεί τελικά να τα κάνεις… μαντάρα. Ειδικά αν έχεις ήδη σχέση που όμως έχει υποστεί εσωτερικό τραυματισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή λειτουργείς αυτή την στιγμή σαν να φτιάχνεις το μέλλον σου σίγουρα θα κάνεις κάποιες απότομες και ανεξέλεγκτες κινήσεις που μπορεί από διαισθητικής πλευράς να είναι καλές, αλλά χρειάζεται άριστα οργανωμένο υπόβαθρο για να μη χάσεις και αυτά που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια εσωτερική ανησυχία η οποία σε προκαλεί να κάνεις άλματα και να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν αλλά και σου ανήκουν. Ίσως να έχεις νεύρα και να τα εκδηλώσεις με μια έκρηξη.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Κριό σε βγάζει από τα όρια και ενώ προσπαθείς να κρατηθείς από τα πρέπει και τα δικά σου στεγανά, αυτός/η σε παρασέρνει και σε κάνει να μπαίνεις στην διαφορετικότητα. Εγκατάλειψε τις αντιστάσεις και σίγουρα θα δεις να γίνονται ανατροπές.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν κρατάς τις αποστάσεις που σε χωρίζουν από τα άτομα που δουλεύετε μαζί γιατί θέλεις εσύ να ηγηθείς και να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Αν δεν το κάνεις σίγουρα κάποιος θα βρεθεί να σε «καπελώσει» και να σου δημιουργήσει προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είσαι πολύ καλά και αυτό το εκπέμπεις προς τους άλλους και σίγουρα θα βελτιώσεις την σχέση σου με τον εαυτό σου αλλά και με τους υπόλοιπους. Η αυτοπεποίθηση σου θα προέλθει από μια εσωτερική ιδέα ότι μπορείς να τα καταφέρεις και αυτό σίγουρα είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνεις στον εαυτό σου. Πάντως, αν βρεθείς με φίλους ή σε μια ομάδα που θα πάρεις γνώση, μπορεί αυτό να σε βοηθήσει και επαγγελματικά.
Ερωτικά: Η συνήθεια τις πιο πολλές φορές σε κουράζει για αυτό σήμερα θα κάνεις κάτι το διαφορετικό. Τα παιχνίδια σου αρέσουν και αν υπάρχει ένα κοινό ενδιαφέρον με ένα φίλο ή αδρεναλίνη σου θα πάει στα ύψη.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θεωρία σου μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι σωστή, για αυτό θα περάσεις στην αντεπίθεση και δεν θα δεχτείς να συμβιβαστείς με πολλά πράγματα που μάλλον σε «καπελώνουν».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις μια μεγάλη αναστάτωση η οποία ανάλογα με το πως θα οδηγήσεις τα πράγματα θα είναι ή καλή για σένα ή τελείως αρνητική. Δηλαδή, ή θα αρχίσεις να κάνεις φασαρίες με όλους χωρίς να κρατάς τα προσχήματα ή θα ακολουθήσεις τη διπλωματική οδό που σίγουρα είναι πιο δύσκολη για σένα. Πιο μεγάλο πρόβλημα είναι να έρθει η αναστάτωση από έξω, οπότε θα πρέπει να οπλιστείς με ηρεμία. Αν από την άλλη σε πιάσει με το σπίτι σου μια τρέλα και θέλεις να τα πετάξεις όλα, πρόσεξε μήπως πετάξεις και χρήσιμα πράγματα.
Ερωτικά: Όταν δημιουργείται μια έντονη κατάσταση σίγουρα δημιουργείται σε όλους τους τομείς. Αν θέλεις να πρωτοπορήσεις ίσως να πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει τρέλες και να βρεθείς ακόμα και με ένα άτομο που παλιά το κατέκρινες. Από την άλλη, αν κάποιος σε αμφισβητήσει σίγουρα δε θα σου είναι καθόλου δύσκολο να του δείξεις την πόρτα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν χρειαστεί, θα πρέπει να συγκρατήσεις τις εξάρσεις σου έστω και με το ζόρι, γιατί μπορεί ξαφνικά να δεις το μέλλον μπροστά σου και να χάσεις το τώρα. Η ιδέα μιας νέας δουλειάς που φλερτάρεις αυτό το διάστημα μπορεί να μην είναι και τόσο καλή όσο νομίζεις. Χρειάζεται προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Σπρώχνεις τα πράγματα μέχρι εκεί που δεν πάνε άλλο γιατί δεν φοβάσαι να ρισκάρεις αλλά και να δείξεις πλέον ποιος είσαι αληθινά. Οπότε θα βρεθείς να παίζεις παιχνίδι με πολύ κόσμο και να είσαι το επίκεντρο της επικοινωνίας.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι ότι αν τελικά με τον Σκορπιό δεν μπορεί να γίνει κάτι εσύ θα αποχωρίσεις από αυτήν την ιδέα και μάλιστα θα αλλάξεις επί τόπου συμπεριφορά γιατί μπορεί να σου κλείσει το μάτι ένα άλλο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Συγκεντρώνεις πολλές πληροφορίες και σίγουρα θα κάνεις μια καινούργια αρχή σε ένα θέμα που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς. Ακόμα και σήμερα η απάντηση που θα πάρεις από μια ομάδα ατόμων θα είναι θετική.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Το έδαφος που πρέπει να προετοιμάσεις είναι πολύ εκρηκτικό. Και για να αλλάξεις τις καταστάσεις θα πρέπει και εσύ να δουλέψεις πολύ δυναμικά και όχι να περιμένεις από τους άλλους να τις διαμορφώσουν.
Ερωτικά: Μια ξαφνική σχέση που μπορεί να προκύψει μετά από μια επαγγελματική συνεργασία ίσως να είναι αφορμή που θα σου ανατρέψει τα δεδομένα. Αν από την άλλη θέλεις να χαλάσεις κάτι που δεν σου αρέσει και θα χρειαστεί να έχεις σύνεση γιατί οι σκέψεις σου θα είναι αρκετά διαστρεβλωμένες, κυρίως για το Λιοντάρι και τον Ζυγό που μπορεί να σου έχουν κάνει την ζωή δύσκολη.
Οικονομικά & Καριέρα: Κτίζεις ένα καινούργιο έδαφος και πιθανόν να ταλαιπωρείσαι γιατί πρέπει να μιλάς και με άτομα τα οποία ίσως να μην σου είναι αρεστά ή ακόμα να νιώθεις ότι σε σνομπάρουν. Οι κρυφές συναντήσεις με το Λιοντάρι κάπου θα σε βγάλουν αλλά μην αρκείσαι μόνο σε αυτό. Κάνε και τις δικές σου κινήσεις.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Υπουργείο Ανάπτυξης: Στο στόχαστρο της ΕΕ οι influencers – Σαρώνουν τα social, στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών και 20 Έλληνες

Τους influencers έβαλαν στο στόχαστρο οι αρμόδιες ευρωπαϊκές υπηρεσίες, καθώς διαπιστώνεται ολοένα και συχνότερα ότι επιστρατεύουν πρακτικές παραπλάνησης των καταναλωτών. Μέσα σε ένα μόλις μήνα, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί 22 χωρών, ανάμεσά τους και εκείνες του ελληνικού υπουργείου Ανάπτυξης, εντόπισαν 576 influencers στους οποίους αρχικά η Κομισιόν δια των κρατικών αρχών θα… τραβήξει το αυτί, επισημαίνοντάς τους τις παραβάσεις και έπεται συνέχεια αν δεν συμμορφωθούν.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Ανάπτυξης, από τους ελέγχους εντοπίστηκαν οι 576 influencers και οι 20 εξ αυτών προέρχονται από τη χώρα μας. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα λάβουν επιστολή από το υπουργείο Ανάπτυξης με την οποία θα ενημερώνονται επισταμένως και θα καλούνται να προβούν άμεσα στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ώστε οι δραστηριότητές τους να είναι προσαρμοσμένες σε όσα προβλέπει η ευρωπαϊκή  νομοθεσία για την προστασία των καταναλωτών.

Ο έλεγχος, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε από τις 27 Οκτωβρίου του 2023 έως και τις 30 Νοεμβρίου του 2023 και συμμετείχαν 22 αρμόδιες αρχές των κρατών μελών της Ένωσης.

Ο συντονισμός των ελέγχων έγινε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του Δικτύου συνεργασίας των αρμόδιων εθνικών αρχών των κρατών μελών για την επιβολή της καταναλωτικής νομοθεσίας (Consumer Protection Cooperation Network).

Ειδικότερα, στην επιστολή που θα λάβουν οι 20 Έλληνες influencers από το υπουργείο Ανάπτυξης:

(α) επισημαίνονται η νομοθεσία της Ε.Ε. καθώς και το δίκαιο για την προστασία του καταναλωτή στην Ελλάδα που ισχύουν στις περιπτώσεις των εμπορικών επικοινωνιών όλων των influencers

(β) υπογραμμίζονται τα σημεία στις αναρτήσεις των influencers, όπου χρήζουν βελτίωσης, ιδίως όσον αφορά τις περιπτώσεις γνωστοποίησης (disclosure) της εμπορικής επικοινωνίας με σκοπό την προώθηση προϊόντων/υπηρεσιών, ώστε να συμβάλλουν με αυτό τον τρόπο στην διαμόρφωση μιας σωστής εμπορικής επικοινωνίας με το καταναλωτικό κοινό, που θα διέπεται από διαφάνεια και

(γ) προτείνονται συστάσεις για την χρήση της κατάλληλης επισήμανσης, με δεδομένο ότι η εμπορική επικοινωνία για την προώθηση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας θα πρέπει να προβάλλεται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι άμεσα ξεκάθαρο στο καταναλωτικό κοινό ότι πρόκειται για διαφημιστική ενέργεια. Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει οι influencers να χρησιμοποιούν τα hashtag #διαφήμιση ή #advertisement ή #advertising, καθώς τα ειδικά εργαλεία γνωστοποίησης που διατίθενται από τις ίδιες τις πλατφόρμες: «συνεργασία επί πληρωμή», «συνεργασία επί αμοιβή», «paid partnership», ώστε να διασφαλίζεται ότι το καταναλωτικό κοινό γνωρίζει ότι η επικοινωνία για την προώθηση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας έχει διαφημιστικό περιεχόμενο.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων στους Έλληνες influencers

Από τον έλεγχο στους Έλληνες influencers, διαπιστώθηκε, μεταξύ άλλων, ότι ενώ το 100% ασκεί εμπορική δραστηριότητα, μόνο το 25% – και όχι πάντα με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο – γνωστοποιεί στον καταναλωτή ότι το περιεχόμενο των αναρτήσεων έχει εμπορικό σκοπό (π.χ. περιλαμβάνει διαφημίσεις).
Σε ποσοστό 50% δεν παρέχουν σαφή ενημέρωση στον καταναλωτή σχετικά με την εμπορική τους ταυτότητα, ενώ από αυτούς που διατηρούν δικές τους ιστοσελίδες πώλησης το 50% δηλώνει ότι είναι εγγεγραμμένοι στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.).

Έρευνα για παραβάσεις

Όλα τα στοιχεία των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν θα διαβιβαστούν και στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για εντοπισμό πιθανών φορολογικών παραβάσεων.

Για τις περιπτώσεις εκείνες των influencers που έχουν τις δικές τους ιστοσελίδες πώλησης και συνάπτουν συμβάσεις από απόσταση με τους καταναλωτές και για τις οποίες έχουν διαπιστωθεί παραβάσεις θα επιβληθούν οι διοικητικές κυρώσεις που προβλέπονται από την καταναλωτική νομοθεσία.

Οι έρευνες στην Ευρώπη

-Από το 97% των ελεγχόμενων influencers των οποίων το περιεχόμενο των αναρτήσεων είναι εμπορικό, μόνο το 20% γνωστοποιεί με ξεκάθαρες φράσεις στον καταναλωτή ότι πρόκειται για ανακοινώσεις διαφημιστικού ή εμπορικού χαρακτήρα.

-To 78% των influencers ασκούν εμπορική δραστηριότητα, ωστόσο μόνο το 36% αυτών είναι εγγεγραμμένοι σε εμπορικό μητρώο στη χώρα τους, στο βαθμό που αυτό προβλέπεται από την εθνική νομοθεσία του κράτους μέλους.

-Σε ποσοστό 30% οι influencers δεν παρέχουν πλήρη στοιχεία σχετικά με την εταιρεία τους, όπως εμπορική επωνυμία, γεωγραφική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή και αριθμό εγγραφής.

-Σε ποσοστό 38% δεν χρησιμοποιούν στις αναρτήσεις τους τα ειδικά εργαλεία γνωστοποίησης που διατίθενται από τις πλατφόρμες, όπως την ένδειξη «paid partnership (συνεργασία επί πληρωμή)» στο Instagram. Αντιθέτως, επιλέγουν διαφορετική διατύπωση, όπως «collaboration (συνεργασία)» (16%), «partnership» (15%) ή λοιπές, γενικές ευχαριστίες προς τις εταιρείες (brands) με τις οποίες συνεργάζονταν (11%).

-Το 40% των influencers διατηρεί ορατή τη γνωστοποίηση του εμπορικού χαρακτήρα καθ’ όλη τη διάρκεια της εμπορικής επικοινωνίας.

-Το 34% των influencers παραθέτει τις γνωστοποιήσεις με τρόπο ώστε να είναι άμεσα εμφανείς, χωρίς να χρειάζονται επιπρόσθετα βήματα από τον καταναλωτή, όπως κάποιο κλικ στην ένδειξη «read more (διαβάστε περισσότερα)» ή μετάβαση στο κάτω μέρος της σελίδας.

-Το 40% των influencers προβάλλει και προωθεί δικά τους προϊόντα και υπηρεσίες. Ωστόσο το 60% αυτών δεν παρέχουν ξεκάθαρη και με σαφήνεια ενημέρωση ότι πρόκειται για εμπορική δραστηριότητα και προβολή των δικών τους προϊόντων.

Ως αποτέλεσμα του EU Sweep 2023, από τους 576 influencers που ελέγχθηκαν σε 1η φάση, για τους 358 influencers προβλέπεται περαιτέρω έρευνα από τις αρμόδιες αρχές για την επιβολή της καταναλωτικής νομοθεσίας σε εθνικό επίπεδο.

Οι influencers και οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται από τον ιστότοπο/βιβλιοθήκη πληροφοριών (Influencer Legal Hub) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο οποίος περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μια σειρά από εκπαιδευτικά βίντεο και πληροφορίες από διάφορες πηγές που παρουσιάζουν τις νομικές υποχρεώσεις, τις θεμιτές εμπορικές πρακτικές και τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα για την προστασία των καταναλωτών.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί με τους χαμηλούς μισθούς

Δεν  είναι μόνο οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα που αντιμετωπίζουν θέματα με τους χαμηλούς μισθούς αλλά από ότι φαίνεται είναι και οι αστυνομικοί της χώρας. Για μια τόσο απαιτητική και υπό δύσκολες συνθήκες εργασία, η αμοιβή τους δεν επαρκεί όπως οι ίδιοι δηλώνουν.

Γεγονός μάλιστα που φάνηκε να αληθεύει με αφορμή και τον θάνατο του άτυχου αστυνομικού το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου ο οποίος αναγκάζονταν να δουλεύει σε οικοδομή και να μπορέσει να βγάζει τα προς το ζην.

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Διευρυμένη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συνεδρίασε για πρώτη φορά φέτος το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΠΕΣΟΠΠ) για την αντιμετώπιση των κινδύνων από δασικές πυρκαγιές. Στο ΠΕΣΟΠΠ προήδρευσε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης.

Η σύγκληση του Οργάνου έγινε το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, μετά από πρόσκληση της αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας ΑΜΘ, προκειμένου να συζητηθούν οι δράσεις πρόληψης και η προετοιμασία – ετοιμότητα των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/2

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Καλυτερεύουν οι συνθήκες σήμερα για σένα, γιατί βγαίνεις κάπως από την αφάνεια και τον πειραματισμό που πιθανόν είχες αποφασίσει να κάνεις. Οι δοκιμασίες και οι θυσίες ακόμα και σε πράγματα που ήταν αναγκαία χωρίς εσύ να τα θέλεις εξαρχής, σταματάνε εδώ. Από σήμερα θα είσαι περισσότερο ο εαυτός σου.
Ερωτικά: Η διάρκεια μιας σχέσης τελικά δεν εξαρτάται μόνο από τη φυσική έλξη και την επαφή, αλλά και από το πόσο έχεις διάθεση να ασχοληθείς με ένα άλλο πρόσωπο και να το κατανοήσεις βαθύτερα. Αυτό σίγουρα θα στο δώσει ένας Ζυγός. Με το Λιοντάρι μπορεί να βρεθείς πολύ κοντά αλλά να μη γίνει κάτι σίγουρο και σταθερό.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι αν δείξεις μια μεγαλύτερη διάθεση συνεργασίας θα έχεις καλύτερη αντιμετώπιση και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι που παλιά φοβόσουν να κάνεις από μόνος/η σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βλέπεις ότι όσο και να προσπαθείς δεν είναι εύκολο να έρθεις σε μια ισορροπία με τους γύρω σου γιατί χρειάζεται να κάνεις κάτι πιο δυναμικό και να μη σκέφτεσαι συνέχεια να είσαι με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω.
Ερωτικά: Βομβαρδίζεσαι από σκέψεις και από τα αιτήματα του άλλου ατόμου και αυτό σίγουρα σε εμποδίζει να είσαι όπως θέλεις εσύ. Αλλά επειδή η σχέση με τον Κριό είναι κάπως μοιραία δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα αν αυτή η κατάσταση δεν κάνει τον κύκλο της.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι τη στήριξη κάποιων ατόμων, μπορεί όχι άμεσα αλλά έστω και έμμεσα θα πρέπει να την έχεις. Τουλάχιστον για κάποια χαρτιά και κάποιες κατευθύνσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η προοπτική σου είναι πιο εύκολη τουλάχιστον για σήμερα. Για αυτό κάνεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και ίσως αυτό να σε βοηθήσει να περάσεις μια πολύ καλύτερη ημέρα.
Ερωτικά: Απομονώνεις το ευαίσθητο κομμάτι που σε κουράζει κιόλας και δίνεις μια μεγαλύτερη βάση σε ό,τι δε σου δημιουργεί κούραση και μπέρδεμα. Για αυτό αν είναι να δώσεις μια απάντηση επειδή ήδη έχεις κληθεί να το κάνεις, θα γίνει με σωστό τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάθεση συνεργασίας για να ακούσεις και να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που υπάρχουν. Για αυτό δεν θα επιδείξεις καθόλου εγωισμό ή ένταση στις απόψεις σου, οπότε θα διευκολυνθείς άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Δεν περιορίζεις τις επικοινωνίες σου όπως τις προηγούμενες ημέρες για αυτό θα υποδεχτείς και κάποια άτομα στο σπίτι σου. Το να διαμορφώσεις το χώρο σου με ένα στυλ που θα σου πηγαίνει είναι αυτό που θα σε ωθήσει να ανοίξεις ακόμα και περιοδικά για το σπίτι. Μπορεί να πάρεις και τη γνώμη ατόμων που έχουν εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα διακόσμησης.
Ερωτικά: Πιέζεσαι γιατί χρειάζεσαι κάποιες ισορροπίες που το συναίσθημά σου δεν σου επιτρέπει να επιτύχεις. Όλα γίνονται από μια σκοπιά που θα πρέπει να την καταλάβεις βαθιά για να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν πάντως η ματιά σου δεν έχει αγάπη, δεν θα καταλάβεις και τι πρέπει να κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν σταματήσεις να σκέφτεσαι μόνο τον εαυτόν σου, θα έρθεις πιο κοντά με κάποια άτομα και ίσως σήμερα σηκώσεις το χέρι σου για να πάρεις ένα τηλέφωνο ή να στείλεις ένα μήνυμα, ώστε να λύσεις κάποιες πιθανές παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί εδώ και μερικές μέρες.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ενημερώνεσαι για πολλά πράγματα και αυτό σε ξεκολλάει από κάποιες δύσκολες σκέψεις που πιθανόν να είχες, γιατί είχαν προκληθεί από εξωτερικούς παράγοντες. Οπότε θα βρεθείς σε μια ισορροπία που θα σου δώσει τη δύναμη να γίνεις περισσότερο ανοικτός/η.
Ερωτικά: Το κυριότερο που μπορείς να κάνεις σήμερα είναι να σταματήσεις όλες τις αρνητικές αντιδράσεις τουλάχιστον από την πλευρά σου. Και όσο εσύ βοηθάς τόσο πιο δύσκολο είναι να σου αντισταθεί το άλλο το άτομο. Μην δίνεις όμως μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που ήδη υπάρχει. Κυρίως με τον Ταύρο και τον Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανυπομονείς να επικοινωνήσεις με κάποια άτομα που μπορεί να σχετίζονται και με το εξωτερικό. Αν καθυστερούν μην το αφήνεις στην τύχη του. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα. Σήκωσε το χέρι σου και πάρε τηλέφωνο ή στείλε ένα e-mail για να δείξεις ότι είσαι εκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αποφασίζεις ότι θέλεις να περάσεις όμορφα, χωρίς συγκρούσεις, διαφορές και αρνήσεις. Για αυτό κινείσαι με μεγάλη διπλωματία και με στόχο να έχεις άμεσες λύσεις. Η περιποίηση του εαυτού σου θα είναι ένα κομμάτι που θα επιδιώξεις, γιατί θέλεις να νιώσεις κάπως όμορφα.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες προσλαμβάνουσες οι οποίες σε βάζουν να γίνεις αρκετά ευέλικτος/η με το άτομο που είστε μαζί. Αν από την άλλη κάποιοι φίλοι σου προτείνουν να γνωρίσεις ένα πρόσωπο πολύ δικό τους, θα είσαι τελείως ανοικτός/η γιατί έχεις την διάθεση για να περάσεις καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο πιο πολύ σκέφτεσαι να γίνεις συνεργάσιμος/η τόσο πιο εύκολα σου ανοίγονται οι πόρτες και γεμίζεις από πληροφορίες που σε βοηθάνε να μην είσαι στην άγνοια.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι επανέρχεσαι στα πλαίσια σου και αυτό σίγουρα είναι κάτι που σε βοηθάει να τονώσεις το ηθικό αλλά και τις διαθέσεις σου.
Ερωτικά: Δεν αφήνεις κάτι να χαθεί γιατί είσαι στη φάση που τολμάς να έχεις την ανεξαρτησία σου, συγχρόνως όμως να έχεις και την συντροφικότητα. Αυτό σίγουρα είναι ένα επιβοηθητικό βήμα για να μπορέσεις να έχεις μια μεγαλύτερη επαφή με τον Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις ότι μπορείς να κινηθείς και από μόνος/η σου χωρίς να σημαίνει ότι δεν σου αρέσει να έχεις και τις συνεργασίες σου. Αλλά σήμερα, αν δουλεύεις, θα σου άρεσε να κάνεις κάποια πράγματα που μπορείς μόνο εσύ και κανένας άλλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Γίνεσαι περισσότερο συγκεκριμένος/η σε θέματα ψυχικά και εσωτερικά. Εκεί έχεις εστιαστεί τώρα και αυτό θέλεις να είναι αυτήν τη στιγμή το βοήθημά σου. Γιατί εσύ όταν κινείσαι σε εσωτερικά επίπεδα τότε δυναμώνεις πάρα πολύ. Η απομόνωσή σου σίγουρα θα σου αποφέρει κάτι καλό.
Ερωτικά: Η διάρκεια που μπορεί να έχεις με τον Κριό έχει να κάνει και με τη διάθεση να μείνεις και λίγο μόνος/η , όπως γίνεται και από την πλευρά του/της . Εκεί ταιριάζετε και καταλαβαίνει άνετα ο ένας τον άλλον γιατί έτσι βρίσκετε και τις ισορροπίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο προσπαθείς να αλλάξεις κάτι που δεν το καταλαβαίνεις και δεν σου είναι εύκολο να το αποδεχτείς, τόσο πιο πολύ παιδεύεσαι. Σήμερα όμως τα πράγματα θα είναι περισσότερο απλά και εύκολα και δεν χρειάζεσαι να πάρεις θέση αρνητική, γιατί βρίσκεσαι κάπου στη μέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις μια καλύτερη ημέρα μπορείς να αναπληρώσεις όλον το χρόνο που χάλασες τις προηγούμενες ημέρες για θέματα που σε απασχολούσαν πολύ έντονα. Τώρα θα προσπαθήσεις να βρεθείς με φίλους και με άτομα που είχατε συμφωνήσει να βγείτε και δεν το είχατε καταφέρει.
Ερωτικά: Θέλεις να είσαι όσο μπορείς περισσότερο ευγενικός/η και να συμπεριφέρεσαι όμορφα και με μεγάλη ανεκτικότητα. Αυτό είναι για σένα πολύ σημαντικό και έχεις ανάγκη κάπου να βρεθείς περισσότερο με έναν Ζυγό, γιατί μπορεί να είχατε χαθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα μπορεί να πάρεις μια ειδοποίηση ή να κάνεις κάποιες συζητήσεις που να σε οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα. Οπότε, θα επενδύσεις πάνω σε αυτή την πληροφορία με την έννοια ότι θα την εμπιστευτείς. Και από αύριο που θα μπορείς θα κάνεις τις ανάλογες κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θα χρειαστεί να ξεπεράσεις κάποιες αντιφάσεις που έχεις μέσα σου γιατί είναι αναγκαίο να εναρμονιστείς με το περιβάλλον γύρω σου. Τα θέματα ομορφιάς και έξω αλλά και μέσα σου θα σε απασχολήσουν.
Ερωτικά: Η σχέση με το Ζυγό μπορεί να γίνει πιο εύκολη αν αποφασίσεις να καλύψεις τη διαφορά που έχετε και να έρθεις λίγο πιο κοντά του. Αλλά το θέμα είναι να κάνεις την κίνηση επειδή το θέλεις βαθιά και όχι επειδή φοβάσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με τα άτομα που συνεργάζεσαι μπορεί να γίνει κάπως καλύτερη και ίσως σήμερα να βγείτε έξω μαζί για να μοιραστείτε ένα ωραίο φαγητό και να γεφυρώσετε τις αποστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Προσπαθώντας να βρεις λύσεις που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα, θα δεις ότι αν έχεις πίστη στην ποιότητα θα βγεις τελικά από εκεί που είσαι, γιατί θα επιμείνεις σε κάτι που σου κάνει καλό. Το να σκέφτεσαι το μέλλον σου με μια θετική προσέγγιση είναι αυτό που θα σε βγάλει από τις τρέχουσες δυσκολίες.
Ερωτικά: Έχεις αποφασίσει να αλλάξεις πορεία και να γίνεις περισσότερο εύκολος/η με τον Ταύρο γιατί με τον τρόπο του σου στέκεται και σου δείχνει απόλυτη αφοσίωση. Ο Ζυγός επίσης είναι πολύ ιδιαίτερος για σένα. Απλώς θα πρέπει να τα βρείτε στην επικοινωνία και να μειώσετε και οι δυο τον εγωισμό σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο κινείσαι και ψάχνεις τόσο πιο πολύ θα βρίσκεις αυτό που αναζητάς. Καλό θα είναι να είσαι ανοικτός/η σε συνεργασίες και σε άτομα που έχουν μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Όσο περισσότερο μπορείς να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και βγαίνεις μέσα από την δική σου πραγματικότητα, τόσο θα έρχεσαι πιο κοντά σε λύσεις που δεν τις είχες δει καν. Η μουσική και η τέχνη μπορεί να σου δώσει όμορφα στοιχεία που θα κάνουν καλό στον ψυχισμό σου.
Ερωτικά: Όσο αφήνεσαι και περιμένεις από το άλλο άτομο να σε προσεγγίσει, τόσο μπορεί να χάνεις χρόνο και να μη γίνεται κάτι. Η αναποφασιστικότητα δεν σε βοηθάει. Και όσο παραπαίεις με αποφάσεις που δεν είναι και πολύ σταθερές τόσο θα βασανίζεσαι. Για αυτό κάνε αυτό που νιώθεις, γιατί μόνο τότε θα πετύχεις να εξασφαλιστείς συναισθηματικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Καλό είναι να μιλάς και να λες και τη γνώμη σου γιατί αν δεν εκδηλώσεις τι θέλεις μην περιμένεις οι άλλοι να το καταλάβουν, ακόμα κι αν είναι αρκετά συνεργάσιμοι.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Υπουργείο Ανάπτυξης: Στο στόχαστρο της ΕΕ οι influencers – Σαρώνουν τα social, στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών και 20 Έλληνες

Τους influencers έβαλαν στο στόχαστρο οι αρμόδιες ευρωπαϊκές υπηρεσίες, καθώς διαπιστώνεται ολοένα και συχνότερα ότι επιστρατεύουν πρακτικές παραπλάνησης των καταναλωτών. Μέσα σε ένα μόλις μήνα, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί 22 χωρών, ανάμεσά τους και εκείνες του ελληνικού υπουργείου Ανάπτυξης, εντόπισαν 576 influencers στους οποίους αρχικά η Κομισιόν δια των κρατικών αρχών θα… τραβήξει το αυτί, επισημαίνοντάς τους τις παραβάσεις και έπεται συνέχεια αν δεν συμμορφωθούν.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Ανάπτυξης, από τους ελέγχους εντοπίστηκαν οι 576 influencers και οι 20 εξ αυτών προέρχονται από τη χώρα μας. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα λάβουν επιστολή από το υπουργείο Ανάπτυξης με την οποία θα ενημερώνονται επισταμένως και θα καλούνται να προβούν άμεσα στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ώστε οι δραστηριότητές τους να είναι προσαρμοσμένες σε όσα προβλέπει η ευρωπαϊκή  νομοθεσία για την προστασία των καταναλωτών.

Ο έλεγχος, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε από τις 27 Οκτωβρίου του 2023 έως και τις 30 Νοεμβρίου του 2023 και συμμετείχαν 22 αρμόδιες αρχές των κρατών μελών της Ένωσης.

Ο συντονισμός των ελέγχων έγινε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του Δικτύου συνεργασίας των αρμόδιων εθνικών αρχών των κρατών μελών για την επιβολή της καταναλωτικής νομοθεσίας (Consumer Protection Cooperation Network).

Ειδικότερα, στην επιστολή που θα λάβουν οι 20 Έλληνες influencers από το υπουργείο Ανάπτυξης:

(α) επισημαίνονται η νομοθεσία της Ε.Ε. καθώς και το δίκαιο για την προστασία του καταναλωτή στην Ελλάδα που ισχύουν στις περιπτώσεις των εμπορικών επικοινωνιών όλων των influencers

(β) υπογραμμίζονται τα σημεία στις αναρτήσεις των influencers, όπου χρήζουν βελτίωσης, ιδίως όσον αφορά τις περιπτώσεις γνωστοποίησης (disclosure) της εμπορικής επικοινωνίας με σκοπό την προώθηση προϊόντων/υπηρεσιών, ώστε να συμβάλλουν με αυτό τον τρόπο στην διαμόρφωση μιας σωστής εμπορικής επικοινωνίας με το καταναλωτικό κοινό, που θα διέπεται από διαφάνεια και

(γ) προτείνονται συστάσεις για την χρήση της κατάλληλης επισήμανσης, με δεδομένο ότι η εμπορική επικοινωνία για την προώθηση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας θα πρέπει να προβάλλεται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι άμεσα ξεκάθαρο στο καταναλωτικό κοινό ότι πρόκειται για διαφημιστική ενέργεια. Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει οι influencers να χρησιμοποιούν τα hashtag #διαφήμιση ή #advertisement ή #advertising, καθώς τα ειδικά εργαλεία γνωστοποίησης που διατίθενται από τις ίδιες τις πλατφόρμες: «συνεργασία επί πληρωμή», «συνεργασία επί αμοιβή», «paid partnership», ώστε να διασφαλίζεται ότι το καταναλωτικό κοινό γνωρίζει ότι η επικοινωνία για την προώθηση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας έχει διαφημιστικό περιεχόμενο.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων στους Έλληνες influencers

Από τον έλεγχο στους Έλληνες influencers, διαπιστώθηκε, μεταξύ άλλων, ότι ενώ το 100% ασκεί εμπορική δραστηριότητα, μόνο το 25% – και όχι πάντα με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο – γνωστοποιεί στον καταναλωτή ότι το περιεχόμενο των αναρτήσεων έχει εμπορικό σκοπό (π.χ. περιλαμβάνει διαφημίσεις).
Σε ποσοστό 50% δεν παρέχουν σαφή ενημέρωση στον καταναλωτή σχετικά με την εμπορική τους ταυτότητα, ενώ από αυτούς που διατηρούν δικές τους ιστοσελίδες πώλησης το 50% δηλώνει ότι είναι εγγεγραμμένοι στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.).

Έρευνα για παραβάσεις

Όλα τα στοιχεία των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν θα διαβιβαστούν και στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για εντοπισμό πιθανών φορολογικών παραβάσεων.

Για τις περιπτώσεις εκείνες των influencers που έχουν τις δικές τους ιστοσελίδες πώλησης και συνάπτουν συμβάσεις από απόσταση με τους καταναλωτές και για τις οποίες έχουν διαπιστωθεί παραβάσεις θα επιβληθούν οι διοικητικές κυρώσεις που προβλέπονται από την καταναλωτική νομοθεσία.

Οι έρευνες στην Ευρώπη

-Από το 97% των ελεγχόμενων influencers των οποίων το περιεχόμενο των αναρτήσεων είναι εμπορικό, μόνο το 20% γνωστοποιεί με ξεκάθαρες φράσεις στον καταναλωτή ότι πρόκειται για ανακοινώσεις διαφημιστικού ή εμπορικού χαρακτήρα.

-To 78% των influencers ασκούν εμπορική δραστηριότητα, ωστόσο μόνο το 36% αυτών είναι εγγεγραμμένοι σε εμπορικό μητρώο στη χώρα τους, στο βαθμό που αυτό προβλέπεται από την εθνική νομοθεσία του κράτους μέλους.

-Σε ποσοστό 30% οι influencers δεν παρέχουν πλήρη στοιχεία σχετικά με την εταιρεία τους, όπως εμπορική επωνυμία, γεωγραφική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή και αριθμό εγγραφής.

-Σε ποσοστό 38% δεν χρησιμοποιούν στις αναρτήσεις τους τα ειδικά εργαλεία γνωστοποίησης που διατίθενται από τις πλατφόρμες, όπως την ένδειξη «paid partnership (συνεργασία επί πληρωμή)» στο Instagram. Αντιθέτως, επιλέγουν διαφορετική διατύπωση, όπως «collaboration (συνεργασία)» (16%), «partnership» (15%) ή λοιπές, γενικές ευχαριστίες προς τις εταιρείες (brands) με τις οποίες συνεργάζονταν (11%).

-Το 40% των influencers διατηρεί ορατή τη γνωστοποίηση του εμπορικού χαρακτήρα καθ’ όλη τη διάρκεια της εμπορικής επικοινωνίας.

-Το 34% των influencers παραθέτει τις γνωστοποιήσεις με τρόπο ώστε να είναι άμεσα εμφανείς, χωρίς να χρειάζονται επιπρόσθετα βήματα από τον καταναλωτή, όπως κάποιο κλικ στην ένδειξη «read more (διαβάστε περισσότερα)» ή μετάβαση στο κάτω μέρος της σελίδας.

-Το 40% των influencers προβάλλει και προωθεί δικά τους προϊόντα και υπηρεσίες. Ωστόσο το 60% αυτών δεν παρέχουν ξεκάθαρη και με σαφήνεια ενημέρωση ότι πρόκειται για εμπορική δραστηριότητα και προβολή των δικών τους προϊόντων.

Ως αποτέλεσμα του EU Sweep 2023, από τους 576 influencers που ελέγχθηκαν σε 1η φάση, για τους 358 influencers προβλέπεται περαιτέρω έρευνα από τις αρμόδιες αρχές για την επιβολή της καταναλωτικής νομοθεσίας σε εθνικό επίπεδο.

Οι influencers και οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται από τον ιστότοπο/βιβλιοθήκη πληροφοριών (Influencer Legal Hub) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο οποίος περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μια σειρά από εκπαιδευτικά βίντεο και πληροφορίες από διάφορες πηγές που παρουσιάζουν τις νομικές υποχρεώσεις, τις θεμιτές εμπορικές πρακτικές και τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα για την προστασία των καταναλωτών.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί με τους χαμηλούς μισθούς

Δεν  είναι μόνο οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα που αντιμετωπίζουν θέματα με τους χαμηλούς μισθούς αλλά από ότι φαίνεται είναι και οι αστυνομικοί της χώρας. Για μια τόσο απαιτητική και υπό δύσκολες συνθήκες εργασία, η αμοιβή τους δεν επαρκεί όπως οι ίδιοι δηλώνουν.

Γεγονός μάλιστα που φάνηκε να αληθεύει με αφορμή και τον θάνατο του άτυχου αστυνομικού το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου ο οποίος αναγκάζονταν να δουλεύει σε οικοδομή και να μπορέσει να βγάζει τα προς το ζην.

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Διευρυμένη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συνεδρίασε για πρώτη φορά φέτος το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΠΕΣΟΠΠ) για την αντιμετώπιση των κινδύνων από δασικές πυρκαγιές. Στο ΠΕΣΟΠΠ προήδρευσε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης.

Η σύγκληση του Οργάνου έγινε το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, μετά από πρόσκληση της αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας ΑΜΘ, προκειμένου να συζητηθούν οι δράσεις πρόληψης και η προετοιμασία – ετοιμότητα των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/4

Ο Νους δεν σε πάει τόσο μακριά όσο η καρδιά.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια πίεση για παραδοχή συναισθημάτων που σε δυσκολεύουν αρκετά αλλά πιθανόν να χρειάζεται και αυτή η αναγνώριση για να τελειώσεις ολοκληρωτικά με κάποιες καταστάσεις που μερικές φορές δεν μπορείς να διαχειριστείς.
Έρωτας: Έχεις ευαισθησία και συναισθήματα πολλά για ένα πρόσωπο με το οποίο όμως έχετε μοιραστεί και δύσκολες στιγμές και πιθανόν να υπάρχει μια πληγή που σε δυσκολεύει να έχεις τον αυθορμητισμό που υπήρχε παλιά μαζί του. Για αυτό καλύτερα να πάρεις αποστάσεις που σε προστατεύουν και κυρίως αν υπάρχει ένταση με Καρκίνο ή Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια νέα οικονομική κατάσταση μπορεί να ξεκινήσει, αρκεί να δεχτείς να γίνουν κάποιες αλλαγές για τις οποίες μερικές φορές δυσκολεύεσαι και δεν μπορείς να τις καταλάβεις γιατί έχεις μάθει αλλιώς να τις χειρίζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αλλάζεις γιατί νιώθεις ότι κάτι βαρύ φεύγει από πάνω σου και σίγουρα θα ξελαφρώσεις από τα πολλά δεινά. Από την άλλη η ευαισθησία σου θα σε παρασύρει σε μονοπάτια που θα σε βοηθήσουν να κάνεις γνωριμίες ακόμα και με άτομα που έχουν καλλιτεχνικές ή φιλανθρωπικές ανησυχίες.
Έρωτας: Υπάρχει τάση για μεγαλύτερη αποδοχή της προσωπικότητας του άλλου και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στο να έχεις καλύτερη σχέση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γιατί κατά καιρούς υπάρχουν εντάσεις που αφορούν σε οικονομικά ή κάποια μπερδέματα του παρελθόντος. Με τον Παρθένο ή με τον Ιχθύ θα γίνει πολύ καλύτερη.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι ευθύνες που θα αναλάβεις θα σου φανούν ήπιες γιατί με κάποιο τρόπο θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση να μετατρέψεις ακόμα και την καθημερινότητά σου σε πιο εύκολη ή δημιουργική. Μόνο σε ακραία περίπτωση μπορεί να σε πιάσουν οι τεμπελιές σου και να τα θέλεις όλα στο χέρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Υπάρχει μια μικρή διαφοροποίηση στην ζωή σου η οποία σιγά σιγά θα γίνεται αντιληπτή από την διάθεσή σου να διορθώσεις την εμφάνισή σου και να την κάνεις πιο ρομαντική. Για αυτό θα κάνεις και κάποιες υπερβάσεις που ίσως να μην είναι και τόσο επιτυχημένες τελικά όσο νόμιζες.
Έρωτας: Η γνωριμία με έναν Ιχθύ μπορεί να σε βγάλει από το πρόγραμμά σου και να νιώθεις το χάος περισσότερο στην ζωή σου όχι τόσο στα προγράμματά σου αλλά μέσα στον συναισθηματικό σου κόσμο που μπορεί να στον μπερδέψει με τον δικό του τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ακόμα διάφορα προβλήματα να ξεπεράσεις και το πιο σημαντικό είναι να αποφύγεις να κρίνεις με βάση την λύπηση, ακόμα και κάποιες συναδελφικές σχέσεις γιατί εκεί είναι που θα χάσεις το παιχνίδι. Η εικόνα σου πάντως είναι σημαντικό να τονιστεί και να γίνει καλύτερη με κάθε μέσο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μια σιγουριά γιατί σε οδηγεί η διαίσθησή σου και ένα φίλτρο που περνάς τα γεγονότα και τις καταστάσεις, οπότε κάνοντας αναφορά σε όλα αυτά θα ξεπεράσεις με έναν πολύ εύκολο τρόπο όλη την πίεση που υπάρχει από τις γύρω καταστάσεις.
Έρωτας: Αν το θέλεις πολύ και σε οδηγήσει σωστά στο ένστικτό σου, θα καταλάβεις ότι είσαι σε καλό δρόμο γιατί θα αναβαθμίσεις την σχέση σου, οπότε θα αποφύγεις τις πολλές εντάσεις. Τα λόγια σου όμως να τα προσέξεις, επειδή πολλές φορές δεν αντέχεις και ίσως ξεφουρνίσεις αλήθειες που θα ενοχλήσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια καλή πρόσβαση που αν την εκμεταλλευτείς και ξεπεράσεις κάποια απωθημένα θα δουλέψει καλά και θα υπάρξει ένα αποτέλεσμα που σίγουρα θα είναι για την εξέλιξή σου. Η αποφυγή πολλών εντάσεων πάντως θα βοηθήσει να βρεις ισορροπίες με άτομα που τα βλέπεις ανταγωνιστικά.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις μια πολύ θετική σκέψη η οποία θα σε βοηθήσει να αναπληρώσεις κάποια κενά τα οποία έχουν γίνει από πιθανή δική σου λάθος εντύπωση. Η πολιτική μπορεί και να σε προσελκύσει γιατί σου μοιάζει θεατρική σκηνή στην οποία παίζεις του ρόλους σου. Βέβαια αν δεν συμβεί αυτό, όλο και κάπου θα βρεις να εκφράσεις την πληθωρική σου προσωπικότητα.
Έρωτας: Αναλαμβάνεις ευθύνες μέσα στην σχέση που μπορεί να είναι πιο εύκολες από ό, τι τελικά νόμιζες και ίσως να ξεπεράσεις αυτό το χάσμα που έχει δημιουργηθεί με ένα Υδροχόο. Αυτό που χρειάζεται είναι να τα κάνεις όλα απλά και να μην δημιουργείς περίεργες ιδέες στο κεφάλι σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν είναι να αναλάβεις την πρωτιά σίγουρα όλα γίνονται πιο εύκολα για σένα γιατί μπορείς και ανταπεξέρχεσαι πιο εύκολα στον ρόλο σου. Η αθωότητά σου μερικές φορές σε συμπαρασύρει σε συνεργασίες που δεν έχουν «ψωμί» αλλά χρειάζεται να το καταλάβεις μέσα σου για να μην ξαναμπλέξεις με χίμαιρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς από μέσα σου να διαχειριστείς την αισιοδοξία που σιγά – σιγά σε κατακλύζει και σε κάνει και νιώθεις καλύτερα γιατί μερικές φορές δουλεύεις όπως ξέρεις, με την λογική, οπότε μπορεί να μην δέχεται ο εαυτός σου εύκολα αυτό που πηγάζει από μέσα σου.
Έρωτας: Έχεις κάποιες προκαταλήψεις για έναν Καρκίνο γιατί ενώ εσύ ήσουν απέναντι του με την πιο σωστή συμπεριφορά, υπήρχε από την πλευρά του δυσκολία εμπιστοσύνης και προσαρμογής. Μερικές φορές καλύτερα είναι να αφήσεις κάποιον που αγαπάς να φύγει παρά να σου κάνει την ζωή ποδήλατο. Αν ξαναγυρίσει τότε θα είναι αλήθεια κοντά σου γιατί θα είναι με την ψυχή του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου για αυτό καλό είναι να αφήσεις τις μεγάλες ευαισθησίες και να κάνεις ό, τι μπορείς χωρίς όμως να διαλύεσαι. Η ξαφνική πληροφορία για ένα συνεργάτη μπορεί να σε στεναχωρήσει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είσαι πολύ γενναιόδωρος με τον εαυτό σου πρώτα από όλα γιατί θέλεις να τον ευχαριστήσεις, οπότε θα εκφραστείς τελείως διαφορετικά από άλλες φορές γιατί θα έχεις την δύναμη μέσα σου να το κάνεις.
Έρωτας: Οι συνθήκες μερικές φορές αλλάζουν εύκολα γιατί έχεις μια εσωτερική ελαφρότητα, με την καλή έννοια και αυτό σε βοηθάει να αναπτερώσεις γρήγορα το ηθικό σου αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Η βοήθεια που θα έρθει πιθανόν να μην την περίμενες και εκεί που είχες απογοητευτεί τώρα ξαφνικά να σου ανοιχτεί ένας ορίζοντας. Για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία γιατί μετά μπορεί να μην υπάρχει. Κάποια χρήματα από συνεταιρισμό ή από την δουλειά σου θα σου δώσουν άνοιγμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι έχεις ενέργεια και ίσως να έχεις εκτιμήσει με μεγαλύτερη αγάπη τον εαυτό σου. Το ρίσκο είναι απαραίτητο αν θέλεις να πας παραπέρα. Πιθανόν το θέμα ενός παιδιού να σε ευχαριστήσει αρκετά.
Έρωτας: Έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να ξεκινήσεις μια ιστορία η οποία όμως συνδέεται με το παρελθόν και κυρίως με ένα Λιοντάρι που ξαφνικά από εκεί που το έπαιζε φιλικά και είχε κάπως απομακρυνθεί, τώρα ξαφνικά να αρχίσει την διεκδίκηση και δεν ξέρεις πώς να φερθείς. Πέρα από την κολακεία που μπορεί να νιώσεις, πριν προχωρήσεις, καλό είναι να εμπιστευτείς περισσότερο τον εαυτό σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Η μεγάλη σου δύναμη ξεκινάει και πάλι γιατί δεν θα φοβάσαι να ρισκάρεις και αυτό είναι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, ακόμα και να ηγηθείς μέσα σε μια ομάδα. Το να ενστερνιστείς καινούργιες ιδέες είναι ένα κομμάτι δύσκολο για σένα. Αν το αποφασίσεις θα προσθέσεις περισσότερη εμπειρία στην ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να έχεις από ένα δικό σου πρόσωπο πιθανόν να κινήσει μηχανισμούς σου που θα σου δημιουργούν εσωτερική αναστάτωση.
Έρωτας: Έχεις κατά κάποιο τρόπο αναλάβει να προστατέψεις το άτομο που είσαι μαζί για αυτό θα κάνεις τα πάντα για να φανείς ότι μπορείς να το υποστηρίξεις και να το φροντίσεις. Ίσως είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν υποχρεώσεις που για να τις ολοκληρώσεις θα πρέπει να χειριστείς τα πράγματα με λεπτότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις την έννοια κάποιων ατόμων και αυτό σε κάνει να ανησυχείς λίγοπαραπάνω. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς να καταφέρεις τους άλλους να σε εμπιστευτούν.
Έρωτας: Η επαφή με Καρκίνο μερικές φορές έχει κάποια υπερβολή ή πιθανόν να καταλάβεις αυτόν τον καιρό ότι τίποτε δεν μπορεί να γίνει όπως θα ήθελες γιατί υπάρχει μια αλλαγή σχεδίων αλλά και διάθεσης. Ο Ζυγός θα σου φέρει τα πάνω κάτω και χρειάζεται να έχεις ψυχραιμία και κατανόηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Ξεκινάει μια περίοδος που θα σε κάνει να αναρωτηθείς πως θα πρέπει να κινηθείς για να καταφέρεις και τις ισορροπίες να κρατήσεις και χρήματα να βγάλεις που αυτή την περίοδο έχεις αρκετές οικογενειακές υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αν πρέπει οπωσδήποτε να αποδεχτείς μια νέα πραγματικότητα θα δεις ότι είναι πολύ δύσκολο για τα δικά σου μέτρα και σταθμά γιατί πρέπει να μπεις στην θέση των άλλων που μερικές φορές ενώ πιστεύεις ότι το μπορείς δεν είναι εύκολο να γίνει.
Έρωτας: Έχεις αναστατωθεί με την σχέση σου γιατί πιθανόν να χρειάζεται μεγαλύτερη συναισθηματική επικοινωνία και εσύ να απέχεις ή να τα θεωρείς όλα αυτά πολύ ανούσια η ότι ξεφεύγουν από τα δεδομένα σου. Για αυτό πιθανόν να προσπαθήσεις να έρθεις κοντά με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό λόγω των καταστάσεων και όχι γιατί το νιώθεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσα στον χώρο της δουλειάς σου έχει αναπτυχθεί μια επιθετική συμπεριφορά από ένα πρόσωπο που πιθανόν να μην μπορείς να την διαχειριστείς. Αν δεν το πάρεις προσωπικά και δεις ότι το πρόβλημα είναι δικό του, θα λυθεί πιο εύκολα. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να κάνεις και την αυτοπαρατήρησή σου για να δεις και την δική σου ενδεχομένως ευθύνη.

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Έχεις όλες τις προοπτικές να πας καλύτερα και μέσα από αυτό να νιώσεις πολύ πιο ήρεμα και γαλήνια. Η Αφροδίτη σε βοηθάει να ανεβάσεις αν θέλεις την συνειδητότητα της καρδιάς σου και να αγκαλιάσεις με μεγαλύτερη αγάπη και συμπόνια τον εαυτό σου και μετά τους γύρω σου.
Έρωτας: Υπάρχει το προβάδισμα μέσα σου, οπότε δεν φοβάσαι σε περίπτωση που θα γίνει κάτι και θα σε βάλει στο περιθώριο της σχέσης. Βέβαια υπάρχουν και άλλες δικές σου συμπεριφορές που είναι μερικές φορές ακατανόητες ακόμα και από το πολύ δικό σου πρόσωπο γιατί έχεις την τάση για φυγή. Η επαφή με Παρθένο θα γίνει πολύ καλύτερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν έχεις εμπιστευτεί κάποια πρόσωπα για μια δουλειά καλό είναι να κοιτάς και τις μικρές λεπτομέρειες στα έγγραφα που μπορεί να χρειάζεται να υπογράψεις. Όχι ότι θα πέσεις θύμα απάτης αλλά κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα δώσετε ρεσιτάλ αγνότητας και ίσως να γίνει κάποια στραβή.

Πηγή: astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

espa logo

espa_logo_en