Quantcast
Connect with us

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Εξαφάνιση της Χρύσας Μαρίας Π. 14 ετών

Στις 24/4/2021 βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Γουδή στην Αθήνα η Χρύσα Μαρία Π. 14  ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σήμερα 26/4/2021 προέβη σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι μπορεί να θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Χρύσα Μαρία Π. έχει ύψος 1.65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε μαύρο σκούφο, μαύρο φούτερ, φαρδύ πράσινο παντελόνι και γκρι αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.

Σε ενδεχόμενη εύρεση της Χρύσας Μαρίας Π. θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε ΚΑΘΕ παιδί που εξαφανίζεται στην Ελλάδα με την ίδια ένταση και μεθοδικότητα με στόχο ΠΑΝΤΑ τον εντοπισμό και την επιστροφή κάθε παιδιού θύματος εξαφάνισης σε ασφαλές περιβάλλον.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσες 116000»

e mail: 116000@hamogelo.gr

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Το Χαμόγελο Του Παιδιού συνεχίζει να στηρίζει τα παιδιά εν όψη του Πάσχα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Χαμόγελο του Παιδιού ζητά την υποστήριξη όλων για να συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες κάθε παιδιού στη χώρα

Εν όψη του Πάσχα, ο καθένας έχει την ευκαιρία να συνεισφέρει έμπρακτα στην βοήθεια που παρέχει ο οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά , επιλέγοντας απλά μια λαμπάδα.

Το 2022 κατάφερε να στηρίξει 72.501 παιδιά και τις οικογένειές τους και πιο συγκεκριμένα 40.735 παιδιά στον τομέα της Βίας, 1.515 παιδιά στον τομέα της Εξαφάνισης, 13.686 παιδιά στον τομέα της Υγείας και 16.565 παιδιά και τις οικογένειές τους που ζουν ή απειλούνται να βρεθούν σε συνθήκες Φτώχειας. Παράλληλα, διαχειρίστηκε αποτελεσματικά τις 197.548 κλήσεις, που έλαβε στις 4 Γραμμές Υποστήριξης και Βοήθειας που λειτουργεί. 

Πιο αναλυτικά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  δίνει καθημερινές μάχες για τα παιδιά με προβλήματα υγείας, παρέχοντας τρόφιμα και είδη ανάγκης. Η πολύτιμη βοήθεια δεν σταματάει εδώ καθώς συνεχίζεται και σε οικογένειες και παιδιά με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης,  όπως την υποστήριξη και την φιλοξενία μανάδων από κάθε είδους ενδοοικογενειακής βίας.

Οι περιπτώσεις των εφήβων που εξαφανίζονται είναι επίσης κάποιες από τις ανάγκες που καθημερινά καλείται ο Οργανισμός να καλύψει. Για κάθε παιδί, η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία και με τη δική σας υποστήριξη, για μία ακόμα φορά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα καλύψει τις ανάγκες τους και θα τους εξασφαλίσει την ουσιαστική φροντίδα που έχουν ανάγκη.

Μπορείτε  όλοι  εσείς να συμμετέχετε πραγματοποιώντας:
Οικονομική δωρεά | https://www.hamogelo.gr/gr/el/oikonomika/
Κάλυψη διαφόρων αναγκών μέσω της πλατφόρμας crowdfunding του Οργανισμού μας |
https://www.hamogelo.gr/gr/el/crowdfunding/
Αγορά πασχαλινών και άλλων ειδών από το e-shop μας |
https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/
Αγορά πασχαλινών και άλλων ειδών από τα bazaars που διοργανώνουμε |
https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/ta-paschalina-bazaars-apo-to-chamogelo-tou- paidiou-sas-perimenoun-kai-fetos-na-ta-episkefteite/

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Επίσκεψη των παιδιών του “Χαμόγελου του Παιδιού” στο Enachannel

Τον τηλεοπτικό σταθμό ENACHANNEL και τον Όμιλο ENAMEDIA, επισκέφθηκαν οι μικροί ένοικοι των δυο σπιτιών του Χαμόγελου στη Ν. Ηρακλείτσα της Καβάλας.

Τα παιδια ξεναγήθηκαν στο master control, τα γραφεια των δημοσιογραφων και των μοντάζ αλλα και τα στούντιο του καναλιού, όπου ήρθαν σε επαφή διαδραστικά με έναν πιθανό ίσως και μελλοντικό χώρο εργασίας.

Παράλληλα, από την πλευρά τους το προσωπικό του Enachannel γέμισε τις αγκαλιές των παιδιών με γλυκά, για να τους ευχηθεί με τον τρόπο αυτό ένα γλυκό και χαρούμενο 2023.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστουγεννιάτικο Οδοιπορικό | «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι εδώ για κάθε παιδί και οικογένειά που δοκιμάζεται

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου — ημέρα αφιερωμένη στον μικρό ιδρυτή του «Χαμόγελου», Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος πριν από 27 χρόνια έφυγε από τη ζωή.

Ο Οργανισμός και οι άνθρωποί του που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» για κάθε παιδί σε ανάγκη ή κίνδυνο, δε στέκονται μόνο στις γιορτινές ευχές από καρδιάς, αλλά παρουσιάζουν τη δύσκολη καθημερινότητά τους στο πεδίο, σε ένα πλήρες Οδοιπορικό, με σταθμούς τις εξειδικευμένες και διαφανείς δράσεις του.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en