Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Εμετική δήλωση πατέρα Μίχου για 12χρονη| Έρχεται ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του Μίχου

Νέα εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκδοθούν εντός της ημέρας για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του Ηλία Μίχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες Τετάρτη, οι τραπεζικοί λογαριασμοί της συζύγου του Ηλία Μίχου, «άνοιξαν» στο πλαίσιο της κατεπείγουσας παραγγελίας του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Στον εισαγγελέα η μητέρα της 12χρονης

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης η μητέρα της 12χρονης η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση, παραμέλησης ανηλίκου και άλλων αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος.

Μίλησε» το κινητό της 12χρονης – Οι διάλογοι στην εφαρμογή

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η σύλληψη της μητέρας ήταν θέμα χρόνου καθώς οι αρχές εντόπισαν πολλά «κενά» στη συμπεριφορά της, από τη στιγμή που έγινε η πρώτη καταγγελία για το βιασμό της κόρης της.

Τα ποσά που βρέθηκαν να πήγαιναν στον τραπεζικό της λογαριασμό, δεν θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν για τον καθαρισμό του καταστήματος του 53 χρόνου, καθώς τέτοιου είδους ποσά δίνονται στο χέρι του εργαζομένου.

Οι αρχές, έχουν μέσω του κινητού του παιδιού πρόσβαση στην διαδικτυακή εφαρμογή όπου φαίνεται ότι εκατοντάδες άτομα έμπαιναν για να κλείσουν ραντεβού με τη 12χρoνη. Βρήκαν μάλιστα ολόκληρους διαλόγους στους οποίους το κορίτσι εμφανιζόταν ως 16χρονη, όταν τη ρωτούσαν για την ηλικία της.

Οι διάλογοι κατέληγαν στο σημείο όπου θα την περίμενε ο βιαστής, όπως συμφωνούσαν από την αρχή, σε ένα σημείο πίσω από τον παλιό σταθμό των τρένων.

Όμως το παιδί είπε στις αρχές, ότι ποτέ δεν έκανε το ίδιο αυτούς τους διαλόγους, καθώς όλα τα χειριζόταν η μητέρα του. Τα νήματα αυτής της ανατριχιαστικής επιχείρησης φαίνεται πως κινούσαν η μητέρα της 12χρονης κ 53χρόνος που έχει συλληφθεί.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις συνομιλίες καταγράφεται και το εμετικό παζάρι της ντροπής με διαλόγους για τις τιμές. Ψυχολόγοι του ανηλίκων που ξέρουν πως να ρωτούν τα ανήλικα θύματα τέτοιων υποθέσεων για τόσο σκληρά θέματα κατάφεραν να κάνουν τη 12χρονη να μιλήσει και διαπίστωσαν ότι απέφευγε να πει οτιδήποτε για τη μητέρα της. Τα ερωτήματα ήταν πια «βουνό» για τους χειριστές της υπόθεσης που καταλάβαιναν ότι η σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης ήταν σε γνώση της μητέρας της και όχι μόνο σε γνώση…

Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης για ναρκωτικά

Συνελήφθη για ναρκωτικά ο πατέρας της 12χρονη από τον Κολωνό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών κατά την χθεσινή έρευνα στο σπίτι της οικογένειας.

cnn.gr

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Εστία μόλυνσης αποτελούν για τα κουνούπια τα ακαθάριστα οικόπεδα

Η έξαρση των κουνουπιών κατά τους θερινούς μήνες αποτελεί φλέγον ζήτημα τα τελευταία χρόνια για τους κατοίκους της Καβάλας κι όχι μόνο με τους επιστήμονες να εφιστούν την προσοχή καθότι δεν ήταν λίγα τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου που έκαναν την εμφάνισή τους στην περυσινή χρονιά.

Ο Νομίατρος Καβάλας κ. Χρήστος Παπαδόπουλος, εφιστά την προσοχή ενώ δηλώνει πως μεγάλος παράγοντας πρόληψης είναι η αποψίλωση των χόρτων και η αποφυγή προσέλευσης σε χώρους με στάσιμα ύδατα όπου γεννούν τα κουνούπια τους θερινούς μήνες.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Από την 1η Μαϊου ξεκινάει η αντιπυρική περίοδος

Από την 1/05 η Πυροσβεστική Υπηρεσία μπαίνει σε επιφυλακή επίσημα, με την αρχή της αντιπυρικής περιόδου.

Ωστόσο ήδη στην Καβάλα έχουν ξεκινήσει να λαμβάνονται τα αντιπυρικά μέτρα για την αποφυγή των πυρκαγιών με τον Διοικητή της Π.Υ Καβάλας κ. Κυρικάκο Μανδρανή να καλεί τους πολίτες να είναι υπεύθυνοι.

Ο ίδιος εύχεται ένα ασφαλές και ήρεμο καλοκαίρι.

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκινά η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας – Παρών και ο Ν. Παναγιωτόπουλος

Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου παρουσιάζει στις 18.30 ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνολικά 42 πρόσωπα θα συνθέσουν το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στο Ωδείο Αθηνών όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση έχουν φθάσει οι πρώτοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en