Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

ΔΕΔΑ | Εκστρατεία ενημέρωσης για επαγγελματίες και οικιακούς καταναλωτές στην Καβάλα

Οι συνδέσεις του δικτύου φυσικού αερίου με τις επιχειρήσεις αλλά και τα νοικοκυριά συζητήθηκαν στη ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Καβάλας, παρουσία του Συντονιστή Διευθυντή Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου Δημήτρη Αυλωνίτη.
Ο κ. Αυλωνίτης υπογράμμισε πως έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του έργου και υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από την πλευρά των επιχειρηματιών για τη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου. Παράλληλα ενημέρωσε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες μέσα στον αστικό ιστό.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Χρήστος Γάκης σημείωσε πως οι εργασίες προχωρούν με σχετικά ικανοποιητικό ρυθμό. Παράλληλα διαπίστωσε πως από την έως τώρα πορεία τους μέσα στο χειμώνα του 2022, θα υπάρξουν και οι πρώτες συνδέσεις στην Καβάλα.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν καθώς έχουν προκύψει μία σειρά από ερωτήματα τόσο από επαγγελματίες , όσο και από οικιακούς καταναλωτές αναφορικά με τις συνδέσεις. Το έργο παροχής του Φυσικού Αερίου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη συγχρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.
Σύμφωνα με τον Μάρκο Δέμπα, πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας είναι μία πολύ σημαντική εξέλιξη η έλευση του φυσικού αερίου στην περιοχή τόσο για τα νοικοκυριά όσο όμως και για τις επιχειρήσεις. Η ενημερωτική αυτή εκδήλωση ως πρώτο στόχο είχε τις επιχειρήσεις εστίασης και τις ξενοδοχειακές μονάδες.

O Συντονιστής Διευθυντής Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου Δημήτρης Αυλωνίτης συνοδευόμενος απο στελέχη της εταιρίας συνέχισαν την ενημέρωση των οικιακών αυτή τη φορά καταναλωτών για το φυσικό αέριο και τα οφέλη του.
Τα στελέχη της εταιρείας βρέθηκαν στο περίπτερο του ΕΟΤ στην Καβάλα, όπου ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για το φυσικό αέριο, από πού αναμένεται να περάσουν σύντομα οι αγωγοί του και γενικότερα για τις διαδικασίες σύνδεσης των σπιτιών με το δίκτυο της ΔΕΔΑ

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με ανάρτηση του Δήμου Καβάλας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Στελέχη της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, ενημερώνουν τους Καβαλιώτες για τη χρήση του φυσικού αερίου και τον τρόπο σύνδεσης των κτισμάτων τους με το δίκτυο της ΔΕΔΑ.

Η ενημέρωση πραγματοποιείται σήμερα (Τρίτη 24 Μαΐου), στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 17:00-20:00.

Οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αξιοποίηση του φυσικού αερίου στη θέρμανση, στο μαγείρεμα και στη χρήση ζεστού νερού.
Επίσης, λαμβάνουν πληροφορίες για τα οφέλη του φυσικού αερίου, όπως

🔹️η ευκολία στην τοποθέτηση,

🔹️το χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα,

🔹️η σωστή διαχείριση και

🔹️ο πλήρης έλεγχος του καυσίμου που καταναλώνεται.

Τέλος, δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους καταναλωτές, με τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργατών της ΔΕΔΑ,

🔹️να καταθέσουν άμεσα και επιτόπου αίτηση παροχής, εφόσον το δίκτυο περνά από το κτίσμα τους,

🔹️να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους για να συνδέσουν το κτίσμα τους στο δίκτυο του φυσικού αερίου.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της επιχείρησης, η ΔΕΔΑ θα λειτουργήσει γραφεία στην πόλη της Καβάλας τον προσεχή Ιούλιο.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές της Καβάλας

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα βρίσκονται αρκετές περιοχές της Καβάλας μετά από διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 25 Απριλίου λόγω μίας βλάβης που αναζητούν συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Πιο συγκεκριμένα οι περιοχές που δεν έχουν ρεύμα είναι :

Άγιος Λουκάς

Κηπούπολη

Νεάπολη

Βύρωνας

Καλαμίτσα

Χρυσοστόμου Σμύρνης – Ραψάνη

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στην Καβάλα βρέθηκε ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ Σπύρος Καρανικόλας

Σχεδόν ένας μήνας έμεινε μέχρι τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου και οι επισκέψεις από Υποψήφιους Ευρωβουλευτές είναι πλέον συχνές.

Το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου την Καβάλα επισκέφθηκε ο κ. Σπύρος Καρανικόλας Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος κατά την άφιξη του πέρασε από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη  Καβάλας, Θόδωρου Μαρκόπουλου ενώ στην συνέχεια της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Υποψήφιος ήρθε σε επικοινωνία με φορείς της πόλης, συζητώντας τα όσα προβλήματα υπάρχουν έχοντας ως μέλημα να μεταφέρει τις πληροφορίες στην κεντρική διοίκηση.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Όλα έτοιμα για το Πάσχα στους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία της Καβάλας

Μια εβδομάδα πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και φαίνεται πως τα καταστήματα στην Καβάλα είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν τους πολίτες με διαφορά εδέσματα.

Πασχαλινά τσουρέκια σε διάφορες γεύσεις , πασχαλινά αυγά αλλά και κεράσματα  για τις πασχαλινές επισκέψεις είναι όλα στις θέσεις τους. Ενώ φημολογίες θέλουν τις τιμές να αυξάνονται, συγκριτικά με άλλες χρονιές, κάποια καταστήματα στην Καβάλα κρατούν σταθερή την τιμή τους για τα προϊόντα τους ενώ ήδη είναι μεγάλο το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για την αφορά τους βλέποντας τους Καβαλιώτες πολίτες να έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία των δώρων τους.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en