Quantcast
Connect with us

ΠΑΓΓΑΙΟ

Δήμου Παγγαίου | «Καθαρά Δευτέρα στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερών»

Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών, αλλά και οι επισκέπτες παρακολούθησαν χθες, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου και τα έθιμα της ημέρας, στον παραλιακό πεζόδρομο της  Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου καθώς και στον λιμενίσκο της Τοπικής Κοινότητας Νέας Ηρακλείτσας.

Λίγο μετά τις 11.00 π.μ. άρχισε να σερβίρεται η φασολάδα, η λαγάνα και τα υπόλοιπα παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα. Ο χορός και το τραγούδι από Πολιτιστικούς Συλλόγους και μουσικά σχήματα κυριαρχούσε, με το γλέντι να συνεχίζεται αμείωτο ως το μεσημέρι, όπως αμείωτος ήταν και ο αριθμός των πολιτών που συνέρρευσαν για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας που σηματοδοτούν την έναρξη της Σαρακοστής, στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερών.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου ευχαριστεί θερμά τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών, Παρασκευά Γρηγοριάδη, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νέας Περάμου, Γεράσιμο Ζουμπλιό, τον πρόεδρο των Παιδικών Εξοχών Νέας Περάμου, Αναστάσιο Μεταξά, τους χορηγούς Philippos Olives  και Αφοι Τσατσούλη για τα νηστίσιμα εδέσματα που προσέφεραν καθώς και το προσωπικό του Δήμου Παγγαίου, που  συνέβαλλε καθοριστικά στην επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης των εκδηλώσεων, γεγονός που αποδείχτηκε και από την αθρόα συμμετοχή του κόσμου.

Στο ίδιο πλαίσιο, ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος» Νέας Ηρακλείτσας, που επωμίστηκαν το κύριο βάρος της διοργάνωσης της εκδήλωσης στην Τοπική τους Κοινότητα, συνεισφέροντας ενεργά και συμβάλλοντας στην επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αυλής ”Προφήτης Ηλίας” και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αντιφιλίππων που συμμετείχαν με τα χορευτικά τους τμήματα.

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ελευθερούπολη | Δείτε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δήμος Παγγαίου | 7ος “ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2024”

Ο Δήμος Παγγαίου, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΚ και με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης,διοργάνωσαν τον 7ο αγώνα δρόμου σε δημόσια οδό στη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη της περιοχής, Φρίξου Παπαχρηστίδη την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 με αφετηρία την Οδό Περδίκα στην Ελευθερούπολη.

Η απόσταση των αγωγων ηταν 10km-5Km-1Km με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων αθλητών…. Στην κυκλική διαδρόμη μέσα στον αστικό ιστό της πόλης προστεθηκε και ο περιμετρικός δασικός δρόμος στους πρόποδες του Συμβόλου ενω υπηρχε και ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλους τους δρομείς των αγώνων 10km. και 5km.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Κέρδισαν τις εντυπώσεις στην Έκθεση Τουρισμού της Σόφιας οι Δήμοι Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου

Σημαντική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Holiday & Spa 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας 13 με 15 Μαρτίου, σημείωσαν οι Δήμοι Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου.

Το περίπτερο τους προσέλκυσε ένα μεγάλο πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε μια σειρά από εποικοδομητικές συζητήσεις και συναντήσεις με επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής.

Επιπλέον, παραχωρήθηκαν συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης της αγοράς, ενισχύοντας τη φήμη της περιοχής στη βουλγαρική αγορά.

Πηγή: ertnews.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en