Quantcast
Connect with us

ΠΟΛΕΜΟΣ

Αρκάς | Σκίτσο γροθιά στο στομάχι για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Διαφορετική είναι η σημερινή καλημέρα του Αρκά, αφιερωμένη στα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία, μετά τη ρωσική εισβολή.

Η καλημέρα του καλλιτέχνη, συνοδεύεται με ένα σκίτσο γροθιά στο στομάχι:

Ουκρανική πόλη βομβαρδίζεται από ρωσικά μαχητικά, υπό το βλέμμα του Χάρου, ο οποίος κυνικά διαπιστώνει πως «Η μέρα προβλέπεται υπέροχη!»

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Πούτιν προειδοποιεί τις χώρες του ΝΑΤΟ ακόμα και για χρήση πυρηνικών!

Οπρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν απευθύνει σήμερα, Πέμπτη (29/2), την ετήσια ομιλία του. Μέχρι στιγμής, έχει ενημερώσει για τον πόλεμο στην Ουκρανία – ή την «ειδική επιχείρηση», όπως επιμένει να τον χαρακτηρίζει η χώρα του – τις πυρηνικές δυνατότητες της Μόσχας και τη σχέση της με τη Δύση.

Η ομιλία έρχεται δύο εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές, στις οποίες ο Πούτιν αναμένεται να κερδίσει άλλη μια εξαετή θητεία με συντριπτική διαφορά.

«Σήμερα, που η πατρίδα μας υπερασπίζεται την κυριαρχία και την ασφάλειά της και προστατεύει τις ζωές των συμπατριωτών μας» είπε, αναφερόμενος στις ουκρανικές περιοχές που έχει προσαρτήσει η Μόσχα.

«Ο αποφασιστικός ρόλος σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα ανήκει στους πολίτες μας, στην ενότητά μας, στην αφοσίωση στην πατρίδα μας και στην ευθύνη για την τύχη της» σημείωσε, επί του ιδίου θέματος.

Ισχυρίστηκε πως ο ρωσικός λαός υποστηρίζει την «ειδική επιχείρηση, κατά απόλυτη πλειοψηφία» και τόνισε πως «παρ’ όλες τις δοκιμασίες και την πικρία των απωλειών, ο λαός είναι αμετακίνητος σε αυτή την επιλογή».

«Δεν ξεκινήσαμε εμείς αυτόν τον πόλεμο στο Ντονμπάς. Όπως έχω πει πολλές φορές, θα κάνουμε τα πάντα για να τον τερματίσουμε, για να εξαλείψουμε τον ναζισμό. Για να εκπληρώσουμε όλα τα καθήκοντα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Για να προστατεύσουμε την κυριαρχία και την ασφάλεια των πολιτών μας» υπογράμμισε.

Continue Reading

ΠΟΛΕΜΟΣ

Πόλεμος Ισραήλ: Σε πλήρη εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των ομήρων

Ένα διπλωματικό θρίλερ φαίνεται να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αναφορικά με την επίτευξη συμφωνίας για την απελευθέρωση ομήρων, με αντάλλαγμα την ολιγοήμερη κατάπαυση πυρός στη Γάζα. Ισραήλ, ΗΠΑ και Χαμάς διαψεύδουν και όλα αυτά την ώρα που στην Ερυθρά Θάλασσα, οι αντάρτες Χούθι ισχυρίζονται πως κατέλαβαν εμπορικό πλοίο ισραηλινών συμφερόντων.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Guardian | Έτσι στήθηκε η επιχείρηση “Μαύρο Σάββατο” στο Ισραήλ από την Χαμάς

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian ακολουθήθηκαν κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες από την Χαμάς :

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en