Quantcast
Connect with us

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ

Αρκάς: Ανοίγει με μάσκα την πόρτα στην καθημερινότητα

Την έξοδο από την καραντίνα μετά από 42 ημέρες και την επιστροφή στο «φως» της καθημερινότητας σχολιάζει ο Αρκάς με σκίτσο που ανήρτησε το πρωί της Δευτέρας στη σελίδα του στο Facebook.

Πρωταγωνίστρια στο σκίτσο και την «καλημέρα» του σκιτσογράφου η «Δευτέρα».

Με μάσκα στο πρόσωπο η «Δευτέρα» ανοίγει με προσοχή την «πόρτα» για την επιστροφή στην καθημερινότητα.

Δημοσιεύτηκε από ARKAS -The Original Page στις Κυριακή, 3 Μαΐου 2020

 

 

Click to comment

Απάντηση

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ

Έμεινε γυμνόστηθη στην εξέδρα και την έδιωξαν από το γήπεδο | Κι αυτό ήταν το highlight του αγώνα

Τελικά ό,τι γίνεται στο Λας Βέγκας, δεν μένει πάντοτε στο Λας Βέγκας, ιδίως αν ένα μοντέλο του Onlyfans έχει αποφασίσει να γίνει viral. Αυτό ισχύει στην περίπτωση της Danii Banks που θέλοντας να προκαλέσει την προσοχή έμεινε γυμνόστηθη στην εξέδρα του «Allegiant Stadium» στον αγώνα των Λας Βέγκας Ρέιντερς με τους Νιού Γιόρκ Τζετς για το πρωτάθλημα αμερικάνικου ποδοσφαίρου, NFL.

Το αποτέλεσμα; Να την αντιληφθεί η υπηρεσία ασφαλείας του γηπέδου καθώς και η αστυνομία και να τη συνοδεύσουν εκτός του γηπέδου. Βέβαια, η γυναίκα πέτυχε τον στόχο της, αν και με μερικά 24ωρα καθυστέρησης καθώς τα video της έγιναν viral, αλλά όχι τα ξημερώματα της Δευτέρας (για την Ελλάδα) που διεξαγόταν το ματς.

Η Danii Banks που είναι μια από τις διάσημες δημιουργούς ερωτικού περιεχομένου για ενήλικες στην πλατφόρμα Onlyfans, εμφανίστηκε στις εξέδρες φορώντας ένα λεπτό τοπ και άρχισε να χοροπηδάει για να δείξει τα… κάλλη της με άλλους θεατές τριγύρω της να την ενθαρρύνουν. Έπειτα, για μια στιγμή κατέβασε την μπλούζα της και φανέρωσε το γυμνό στήθος της. Ανέβασε τα κλιπ κιόλας στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η κίνησή της αυτή, έγινε αντιληπτή από την αστυνομία και την ασφάλεια του γηπέδου, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να την πλησιάσουν και να της ζητήσουν να αποχωρήσει από εκεί, καθώς κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται. Ευτυχώς για εκείνη ούτε την συνέλαβαν, ούτε της έκοψαν κάποιο πρόστιμο. Βέβαια, τον στόχο της τον πέτυχε μιας και η πράξη της έγινε viral και παράλληλα προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών διεθνών ΜΜΕ.

Από την άλλη, το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν και το μόνο αξιομνημόνευτο από ένα κατά τ’ άλλα βαρετό παιχνίδι που δεν θα μείνει στην ιστορία αν και οι Ρέιντερς νίκησαν με 16-12 τους Νιού Γιόρκ Τζετς.

Continue Reading

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ

Ο έρχοντας της πατέντας: Όταν δεν έχεις φούρνο μικροκυμάτων 

Continue Reading

MEDIA

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν: Επική έναρξη με «I Will Survάω» για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του

Έπειτα από διάλειμμα περισσότερο του ενός χρόνου, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» έκανε και πάλι πρεμιέρα στις 20:00 από τη συχνότητα του OPEN.

Το πρώτο πλάνο άνοιξε στο γνώριμο πλατό της εκπομπής, με τον εκφωνητή να λέει: «Νομίζατε ότι το 2020 είναι η κακή χρονιά, ενώ το ’21 θα ήταν όλα καλά; Ορίστε το ’21 και μάλιστα κάθε βράδυ…».

Και οι πέντε παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα», μαζί με τον Κωστάκη και τον «Πασοκτζή» μπήκαν στο πλατό, με πρώτο τον Αντώνη Κανάκη, φορώντας κοστούμι, σαν να λένε δελτίο ειδήσεων.

Βίντεο: Πώς άνοιξαν την πρεμιέρα οι «Ράδιο Αρβύλα»
Υπό την υπόκρουση του κλασικού τραγουδιού «I Will Survive», ο Αντώνης Κανάκης άρχισε να ερμηνεύει μια διασκευή του στα ελληνικά, σχολιάζοντας την επικαιρότητα του κορωνοϊού. Ακολούθησαν ο Χρήστος Κιούσης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, και εκείνοι με κοστούμι.

Στο OPEN η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»

Το OPEN είχε ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρεία παραγωγής του Tony Productions. Αν και η ανακοίνωση δεν έδινε ημερομηνία πρεμιέρας, το κανάλι ανέφερε πως θα δούμε από τη συχνότητά του τόσο το «Ράδιο Αρβύλα» όσο και την εκπομπή «Βινύλιο». Σύντομα κυκλοφόρησε και στον αέρα το τρέιλερ για την επιστροφή της εκπομπής στην τηλεόραση.

Πριν επιστρέψουν τηλεοπτικά, έπειτα από το επεισοδιακό διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του επέλεξαν να βγουν στον αέρα μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, ένα τέτοιο ιντερνετικό «Ράδιο Αρβύλα» κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο, από το οποίο έγινε viral το σατιρικό βίντεο για τις περιπέτειες του Νότη Σφακιανάκη.

Πηγή: iefimerida.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en