Αν νιώθετε πως ο γάμος σας έχει βαλτώσει, τότε η Gilly σας έχει τη λύση. Η Gilly είναι παντρεμένη εδώ και 21 χρόνια και συνιστά ευχαρίστως τις εξωσυζυγικές σχέσεις σε άλλες γυναίκες, που θέλουν οι γάμοι τους να διαρκέσουν.

Προσποιείται ότι μένει περισσότερο στη δουλειά και σχεδιάζει φανταστικά επαγγελματικά ταξίδια, για να εξασφαλίσει ότι θα συναντήσει τον εραστή της για ερωτικά παιχνίδια. Αλλά δεν έχει καμία πρόθεση να ξεκαθαρίσει τη διπλή της ζωή. Αντιθέτως, παροτρύνει μερικές από τις φίλες της να απατούν και οι ίδιες τους συντρόφους τους.

Η Gilly λέει πως «δεν είχα σκοπό να το κάνω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαι απλά λίγο περιπετειώδης και σκέφτηκα να το δοκιμάσω. Ο σύζυγός μου δεν με ικανοποιούσε σεξουαλικά και εκείνη την εποχή ένιωθα ότι αυτό προκαλούσε καυγάδες, ήταν το ότι τον πίεζα για σεξ».

«Κανείς δεν θέλει να αισθάνεται ότι το σεξ είναι αγγαρεία, είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό, είναι διασκέδαση. Νομίζω ότι είναι μη ρεαλιστικό να περιμένεις από ένα άτομο να είναι σε θέση να εκπληρώσει και να ικανοποιήσει κάθε σου ανάγκη. Σεξ, συζήτηση, σταθερότητα, ασφάλεια» συνεχίζει η ίδια.

Η Gilly από τη Σκωτία αναφέρει στο thesun.co.uk πως «το να αφήνεις τον εαυτό σου να αγαπάει πολλούς ανθρώπους, νομίζω ότι σε βοηθάει να τους εκτιμάς ακόμα περισσότερο. Γιατί εστιάζεις σε αυτά που σου δίνει και όχι σε αυτά που σου λείπουν. Για μένα, ο εραστής μου εκπληρώνει την πλευρά της περιπέτειας. Είμαι πολύ σεξουαλικό άτομο, χρειάζομαι αυτό το πάθος, αυτή την αταξία για να νιώθω ζωντανή».

newsbeast