Quantcast
Connect with us

ΝΕΣΤΟΣ

Αποζημειώσεις για τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Νέστου

Ολοκληρώθηκαν από την Επιτροπή Εντοπισμού – Καταγραφής και Αποτίμησης ζημιών και στάλθηκαν στο αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών, οι εκτιμήσεις των ζημιών που προκλήθηκαν σε εγκαταστάσεις, σε εξοπλισμούς και σε εμπορεύματα των επιχειρήσεων – εμπορικών καταστημάτων και βιοτεχνικών μονάδων εξαιτίας των πλημμυρών που έλαβαν χώρα στις 27 και 28 Ιουνίου 2018 στις περιοχές του Δήμου Νέστου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Θάσου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, μετά την ολοκλήρωση των εκτιμήσεων των ζημιών, δήλωσε τα εξής: «Μόλις έγινε η οριοθέτηση των περιοχών και η χορήγηση της στεγαστικής συνδρομής από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στις 12/2/2020, για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν επιχειρήσεις από τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν στις 27-28 Ιουνίου έτους 2018 σε περιοχές του Δήμου Νέστου, η εν λόγω επιτροπή της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, και κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω του κορονοιού – covid 19, ολοκλήρωσε τον πίνακα με τις δικαιούχες επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά από τις πλημμύρες στις 27-28 Ιουνίου 2018, ο οποίος και εστάλη στο Υπουργείο Οικονομικών ώστε να αποζημιωθούν οι δικαιούχοι».

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Χρυσούπολη | Δείτε την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Χρυσούπολη | Με επισημότητα η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την παρουσία της πολιτειακής, στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Χρυσούπολη με την φιλαρμονική του Δήμου Νέστου να δίνει τον πανηγυρικό ρυθμό.

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου ενώ ακολούθησε και επιμνημόσυνη δέηση με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων,όπου ήταν παρατεταγμένες αντιπροσωπείες των σχολείων με τις σημαίες τους.

 

 

 

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Κέρδισαν τις εντυπώσεις στην Έκθεση Τουρισμού της Σόφιας οι Δήμοι Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου

Σημαντική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Holiday & Spa 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας 13 με 15 Μαρτίου, σημείωσαν οι Δήμοι Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου.

Το περίπτερο τους προσέλκυσε ένα μεγάλο πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε μια σειρά από εποικοδομητικές συζητήσεις και συναντήσεις με επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής.

Επιπλέον, παραχωρήθηκαν συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης της αγοράς, ενισχύοντας τη φήμη της περιοχής στη βουλγαρική αγορά.

Πηγή: ertnews.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en