Quantcast
Connect with us

ΕΒΡΟΣ

Αναβάλλεται για το 2021 η 19η Διεθνής Έκθεση Αλεξανδρούπολης “alexpo”

Αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού η 19η Διεθνής Έκθεση Αλεξανδρούπολης “alexpo 2020” που ήταν προγραμματισμένη για τον Ιούνιο. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί εντός του έτους 2021.

Την αναβολή της 19ης Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης «alexpo 2020» αποφάσισε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Έβρου σημειώνει:

«Οι ραγδαίες εξελίξεις στο μέτωπο της παγκόσμιας πανδημίας αλλά και οι προβλέψεις για την εξέλιξη της διασποράς του COVID-19 το επόμενο διάστημα οδηγούν τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου στην απόφαση για αναβολή της 19ης Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης.

Η διεξαγωγή της 19ης alexpo, που ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα από 19 έως 23 Ιουνίου 2020, θα πραγματοποιηθεί εντός του έτους 2021.

Το Επιμελητήριο Έβρου, προχώρησε στην απόφαση αυτή, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των συνεργατών, των εκθετών και των επισκεπτών της alexpo».

Alexandroupoli Online

Click to comment

Απάντηση

ΕΒΡΟΣ

Αλεξανδρούπολη: Ο 15χρονος πήγε να βγάλει φωτογραφία με φανέλα του ΠΑΟΚ και έπεσε από την ταράτσα

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από την είδηση του θανάτου του 15χρονου Γιάννη, που σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από τον φωταγωγό του σπιτιού του, μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

Ο 15χρονος φέρεται να ανέβηκε στην ταράτσα μαζί με τον πατέρα του για να κουβαλήσουν μερικά κιβώτια, ενώ αργότερα στην προσπάθειά του να βγάλει μια φωτογραφία πάτησε πάνω στο τζάμι που κάλυπτε τον φωταγωγό και βρέθηκε στο κενό.

Ο 15χρονος μια ημέρα πριν την τραγωδία είχε τα γενέθλιά του: «Χθες το βράδυ είχε τα γενέθλια του. Μιλήσαμε, του ευχήθηκα, του είπα να ζήσεις Γιάννη μου χρόνια πολλά και στα αγγλικά του το είπα και στα ελληνικά. Γελούσε, “παππού μου θα έρθω να σε αγκαλιάσω, να σε φιλήσω για τα καλά λόγια που μου λες”» δήλωσε ο παππούς του χθες στο Star.

Όπως ανέφερε επίσης ο παππούς του 15χρονου, το παιδί πήγε να βγάλει σέλφι, όταν έγινε η τραγωδία: «O πατέρας ήταν λίγο πιο μακριά, μέχρι να δει πού είναι ο Γιάννης, αυτός είχε πέσει. Πήγε πίσω πίσω μάλλον να βγάλει μία σέλφι, φωτογραφία και έγινε το μοιραίο» δήλωσε. Μάλιστα, όπως ανέφερε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ανάρτησή της, ο 15χρονος προσπάθησε να βγάλει μια φωτογραφία με φανέλα του ΠΑΟΚ πέφτωντας στο κενό.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Την ίδια ώρα, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του 15χρονου.

Όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωση «βρήκε φρικτό θάνατο προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία με την αγαπημένη του, ασπρόμαυρη φανέλα».

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη | Νεκρός 15χρονος που έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Τραγωδία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη σήμερα το πρωί (Σάββατο 16.3.2024), οπότε και σκοτώθηκε ένας 15χρονος που έπεσε από τον φωταγωγό του σπιτιού του.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, ο 15χρονος φαίνται ότι εκτελούσε εργασίες μαζί με τον πατέρα του στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε. Για άγνωστους λόγους έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Ο πατέρας σε σοκ είδε τον γιο του να πέφτει στο κενό μη μπορώντας να αντιδράσει. Δυστυχώς ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

protothema.gr

Continue Reading

ΕΒΡΟΣ

Η επόμενη μέρα στην Ανασυγκρότηση του Έβρου – Δηλώσεις Χρ. Τριαντόπουλου

Τον Έβρο, επισκέφθηκε χθες και προχθές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιος για την αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές και την κρατική αρωγή, Χρήστος Τριαντόπουλος.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του κυβερνητικού έργου που υλοποιείται μετά την καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού του 2023.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο κ. Τριαντόπουλος συμμετείχε στο δεύτερο East Macedonia & Thrace Forum, στην Αλεξανδρούπολη, και δη στο πάνελ «Rising Phoenix: Social and Economic Strategies to rebuild Evros», όπου και παρουσιάστηκε η πορεία υλοποίησης του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης της περιοχής, το οποίο και τέθηκε σε εφαρμογή αμέσως μετά τη μεγάλη φυσική καταστροφή.

Τριαντόπουλος: Τι περιλαμβάνει το σχέδιο στήριξης και αποκατάστασης του Έβρου

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, που αφορά τόσο την αποκατάσταση του πολύτιμου φυσικού περιβάλλοντος, όσο και την ενίσχυση όσων επλήγησαν από την πυρκαγιά. Η δημοσιονομική επίπτωση του σχεδίου, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα, ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ και συνεχίζεται, καθώς, προχωρά η υλοποίησή του. Συγκεκριμένα, το σχέδιο στήριξης και αποκατάστασης του Έβρου, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει (α) την παροχή πρώτης αρωγής έναντι στεγαστικής συνδρομής και έναντι επιχορήγησης κρατικής αρωγής προς πληγείσες επιχειρήσεις, αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες ύψους 0,7 εκατ. ευρώ, (β) την παροχή προκαταβολής του 50% της κρατικής αρωγής προς πληγείσες επιχειρήσεις, αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες ύψους 1,1 εκατ. ευρώ μέχρι τώρα, (γ) την καταβολή αποζημιώσεων ΕΛΓΑ – κυρίως για ζωικό κεφάλαιο – ύψους 0,3 εκατ. ευρώ, (δ) τη δρομολόγηση – σε συνεργασία με τον ΕΛΓΑ – της παροχής της προκαταβολής του 50% της κρατικής αρωγής για την αποκατάσταση των απωλειών σε φυτικό κεφάλαιο ύψους 7,4 εκατ. ευρώ, (ε) τη δρομολόγηση – μετά από έγκριση της Κυβερνητικής Επιτροπής Κρατικής Αρωγής – έκτακτης χρηματοδότησης προς τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, πρώτου και δευτέρου βαθμού, συνολικού ύψους περίπου 16 εκατ. ευρώ μέχρι τώρα, και (ζ) τις δράσεις και τα έργα αναβάθμισης και αποκατάστασης των δασικών οικοσυστημάτων -υπό το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας- συνολικού ύψους 74 εκατ. ευρώ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en