Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία – φωτιά του Νουλέζα για τον Κολωνό | «Καναλάρχης βίαζε τη 12χρονη σε πολυτελές ξενοδοχείο»

«Είναι ο βασιλιάς του Telemarketing» – Το κορίτσι φέρεται να τον αναγνώρισε.

Σε μία καταγγελία – φωτιά για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό προχώρησε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας μέσω ανάρτησής του στο Facebook. Ο κ. Νουλέζας αποκάλυψε πως μεταξύ των βιαστών του παιδιού βρίσκεται και γνωστός καναλάρχης.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Νουλέζας αναφέρει στην ανάρτησή του πως η 12χρονη αναγνώρισε γνωστό καναλάρχη της Αθήνας που τη βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο. Μάλιστα, ο δικηγόρος χαρακτηρίζει το καναλάρχη ως «βασιλιά του Telemarketing».

Παράλληλα, ο δικηγόρος Νουλέζας σημειώνει ότι η 12χρονη προσπαθεί να θυμηθεί και να εντοπίσει επώνυμους και εύπορους παιδεραστές που ασέλγησαν πάνω της.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βασίλη Νουλέζα: «Συνταρακτική είδηση! Η 12χρονη ανήλικη από τον Κολωνό ανεγνώρισε γνωστό Καναλάρχη Αθηνών “πελάτη” (βασιλιά του Telemarketing) που την βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο!

Αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημα της να καταθέσει συμπληρωματικά στην κ 33 η Ανακρίτρια Αθηνών.

Ώστε να ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις για το κακούργημα του βιασμού κατ εξακολούθηση σε βάρος της. Διότι η ανήλικη όπως πληροφορούμαι αναζητά στο διαδίκτυο να θυμηθεί να εντοπίσει αρκετούς επώνυμους και εύπορους παιδεραστές που ασέλγησαν επάνω της. Μεταξύ αυτών ένας κοινοβουλευτικός που έβλεπε στο βήμα αλλά έκτοτε χάθηκε.

Η λίστα 213 είναι μακρά και οι περισσότεροι επικοινωνούσαν ώστε να καθορίσουν συνάντηση μέσω Ηλ. Μίχου κυρίως μέσω της πλατφόρμας Blindschat μέσω emails πολλές φορές με ψευδώνυμα.

Για αυτό έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα με βία εντείνοντας τις ενέργειες τους με την πρόσφατη επίθεση αγνώστου που παραβίασε την είσοδο της οικίας της και επεχείρησε να την πλήξει με μαχαίρι να την τρομοκρατήσουν να την εκφοβίσουν και να της κλείσουν τελικά το στόμα.

Υπάρχει αγωνιώδης προσπάθεια συγκάλυψης όπως γίνεται αντιληπτό. Νομίζω ότι πρόκειται και για διάφορους παρακρατικούς που διεκπεραιώνουν τέτοιες εντολές. Η Δικαιοσύνη έχει ζητήσει την λήψη πρόσθετων μέτρων φύλαξης της».

Νέα κατάθεση της 12χρονης – Είπε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από ακόμα 10 άντρες

Στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ βρέθηκε χθες Μ. Δευτέρα (10/4) η 12χρονη που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού στον Κολωνό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρχε από την προηγούμενη εβδομάδα παραγγελία από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για να δώσει νέα κατάθεση, κατόπιν αιτήματος που είχε γίνει από το ίδιο το παιδί και τη δικηγόρο του. Η 12χρονη μετέβη στη ΓΑΔΑ από την περιοχή όπου ζει -εκτός Αττικής- σε σπίτι συγγενικού της προσώπου.

Στην πολύωρη κατάθεση που έδωσε στην παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων φέρεται να ανέφερε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από ακόμα 10 άντρες. «Πρόκειται για άτομα που – σύμφωνα με τη νέα κατάθεση – βίασαν την 12χρονη. Οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί. Η 12χρονη δεν μπορούσε να προσδιορίσει τα στοιχεία ταυτότητάς τους. Έδωσε κάποια μικρά ονόματα, χωρίς να θυμάται λεπτομέρειες», αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, η 12χρονη φέρεται να κατέθεσε ότι ο προφυλακισμένος για μαστροπεία Ηλίας Μίχος της είχε πει να συνευρεθεί και με άλλα άτομα, τα οποία προσπάθησε να θυμηθεί και τα οποία δεν έχουν αναφερθεί στις προηγούμενες καταθέσεις της ανήλικης. Όπως είπε η 12χρονη, της έλεγε ότι έχουν πολλά λεφτά και γι’ αυτό πρέπει να τους συναντήσει, χωρίς όμως τελικά αυτό να γίνει πράξη.

Από εδώ και πέρα αναμένεται η ανακρίτρια να κάνει νέα παραγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση των νέων ατόμων που ανέφερε το ανήλικο κορίτσι στην πιο πρόσφατη κατάθεσή του.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Click to comment

Απάντηση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πιερρακάκης από Αλεξανδρούπολη | Πιστεύουμε στα περιφερειακά πανεπιστήμια

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες της 105ης Συνόδου των Πρυτάνεων, στην οποία παρέστη ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον τελευταίο νόμο για την ανώτατη εκπαίδευση, τον οποίο φέραμε στην ελληνική Βουλή. Πιστεύουμε βαθιά στο Δημοκρίτειο, πιστεύουμε βαθιά στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια, στα ελληνικά περιφερειακά πανεπιστήμια», δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο υπουργός.

Αναφορικά με την ατζέντα της πολύωρης συζήτησης, που είχε με τους πρυτάνεις, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε πως εξετάστηκε μία σειρά από πρόσθετες ρυθμίσεις και ενέργειες για την περαιτέρω μείωση της γραφειοκρατίας, ώστε να δοθεί στα πανεπιστήμια η δυνατότητα να αναπτυχθούν γρηγορότερα και καλύτερα διεθνώς. «Σ’ αυτό το πλαίσιο της διαρκούς συζήτησης και της διαρκούς ώσμωσης με τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια θα περιμένουμε περαιτέρω προτάσεις από τη Σύνοδο των Πρυτάνεων για πρόσθετες ενέργειες, που τα πανεπιστήμιά μας θα κληθούν να κάνουν κι εμείς θα κληθούμε να νομοθετήσουμε στο επόμενο διάστημα», είπε ο κ. Πιερρακάκης.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου ο Ακάθιστος Ύμνος

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, στο πλαίσιο του παιδαγωγικού και κοινωνικού του έργου, έλαβε μέρος στην τέλεση του Ακάθιστου Ύμνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά το Πάσχα παρατείνονται τα έργα στον Άγιο Νικόλαο

Αδιάκοπα εργάζονται οι εργάτες στα στενά του Αγίου Νικολάου όπου διενεργούνται τα έργα για το Ανοιχτό Εμπορικό Κέντρο. Κύριο πρόβλημα έως τώρα είναι η γενική εικόνα καθότι ήδη πολλοί τουρίστες έχουν έρθει στην πόλη της Καβάλας.

Από εκεί που η κατάσταση φαινόταν αισιόδοξη οι καθυστερήσεις δημιουργούν δυσανασχέτιση. Το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, βρίσκεται παραπλεύρως του Ιερού Ναού από τις πρωινές ώρες καθημερινά διενεργώντας έργα με αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά να αποσύρωνται τραπεζοκαθίσματα από τα καταστήματα.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en