Quantcast
Connect with us

MEDIA

Ήλιος | Ο Δημήτρης θα ανακαλύψει μια συγκλονιστική αλήθεια

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Ήλιος» είδαμε πως: Ο Φίλιππος αδυνατεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Επιτίθεται στην Αλεξάνδρα, ενώ εκείνη, για να του αποδείξει πόσο αγαπάει την οικογένειά της, του αποκαλύπτει μία ακόμη σοκαριστική αλήθεια.

Ο Χρήστος δηλώνει στην Δάφνη πως δεν θα έχει καμιά απαίτηση στο θέμα του παιδιού, προκειμένου να την πείσει να μην διακόψει την εγκυμοσύνη της. Η Δάφνη δυσκολεύεται να τον πιστέψει. Η Αλίκη οργανώνει με μεγάλη χαρά ένα ταξίδι με την Ιωάννα.

Η Ιωάννα απ’ την πλευρά της, απολαμβάνει την αγάπη και τη φροντίδα της Αλίκης αλλά και της Εύας. Η Διώνη ετοιμάζεται να φύγει για πάντα απ’ την πόλη, ενώ ο Δήμος κινδυνεύει στη φυλακή. Η Αλίκη, ενώ ξαναβρίσκει σιγά σιγά την ηρεμία της, θα αιφνιδιαστεί από μια νέα επίθεση. Κάποιος πυροβολεί εν ψυχρώ την Ιωάννα μέσα στο σπίτι της Αλίκης.

Τι θα δούμε όμως απόψε στη δραματική σειρά «Ήλιος» του Ant1 στις 20.00;

Η Ιωάννα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας στο πλευρό της την Αλίκη. Ο Μενέλαος βάζει να σκοτώσουν τον Δήμο στη φυλακή. Ο Δημήτρης συναντά την υπηρέτρια του Μενέλαου και αποκτά ένα σημαντικό στοιχείο για το κατηγορητήριό του. Ο Φίλιππος συναντά για τελευταία φορά τη Διώνη, η οποία ετοιμάζεται να φύγει για πάντα από την Καβάλα.

Ο Χρήστος αποφασίζει να ακολουθήσει τις εντολές της Δάφνης, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνη οργανώνει κρυφά να βγει απ’ την φυλακή. Ο Δημήτρης, χάρη στη βοήθεια της Λήδας και της Νέλλης, θα ανακαλύψει μια συγκλονιστική αλήθεια. Τα πάντα θα ανατραπούν αιφνιδιαστικά επηρεάζοντας τις ζωές όλων.

Click to comment

Απάντηση

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 25-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 18-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 11-03-2024

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en