Quantcast
Connect with us

ΚΑΙΡΟΣ

Άστατος ο καιρός σήμερα Σάββατο | Πού αναμένονται βροχές

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο, καθώς σε αρκετές περιοχές θα είναι καλός, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις θα έχουμε συννεφιά και βροχές.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία προβλέπονται σταδιακά τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο στα ηπειρωτικά ορεινά τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές και από τις προμεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρό: Στη Θράκη γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.

Στη Μακεδονία παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές αρχικά στην κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις προμεσημβρινές ώρες με βελτίωση το βράδυ.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί και το βράδυ έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 βαθμούς και στη δυτική Μακεδονία από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στη Θεσσαλία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ.

Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ηπειρωτικά ορεινά.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 24 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός σήμερα 15/4/2024

Η ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024. Υψηλές θα είναι για την εποχή οι θερμοκρασίες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 9 έως 28 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 13 έως 31, στην Ήπειρο από 13 έως 28, στη Θεσσαλία από 13 έως 33, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο από 10 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 25, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 30, στις Κυκλάδες από 16 έως 28, στα Δωδεκάνησα από 12 έως 27 και στην Κρήτη από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως σταδιακά έως το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Στην Καβάλα θα έχουμε ηλιοφάνεια.  Ο άνεμος θα πνέει νότιος-νοτιοδυτικός περίπου 4 km/h, σχεδόν άπνοια το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15° έως 26° βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια όμως από το απόγεμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: newsbeast.gr, meteokav.gr

Continue Reading

ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός σήμερα 12/4/2024

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου. Υψηλές θα είναι για την εποχή οι θερμοκρασίες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά τόπους στα νότια τμήματα της χώρας. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι στα βόρεια. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 11 έως 30, στη Θεσσαλία από 13 έως 30, στην Ήπειρο από 11 έως 28, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο από 12 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 28, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 15 έως 28, στις Κυκλάδες από 14 έως 23, στα Δωδεκάνησα από 15 έως 24 και στην Κρήτη από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα βόρεια 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Καβάλα αναμένεται ηλιοφάνεια με μερικές νεφώσεις το βράδυ.  Ο άνεμος θα πνέει κυρίως βόρειος-βορειοανατολικός από 2 μποφόρ με ριπές έως και 7 μποφόρ (29km/hr) το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15° έως 25°.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα 4 έως 6 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: newsbeast.gr, meteokav.gr

Continue Reading

ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός σήμερα 11/4/2024

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024. Υψηλές θα είναι για την εποχή οι θερμοκρασίες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά τόπους στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα παρουσιάσουν αύξηση από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 10 έως 26, στη Θεσσαλία από 11 έως 27, στην Ήπειρο από 11 έως 25, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο από 10 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 24, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 27, στις Κυκλάδες από 14 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 16 έως 23 και στην Κρήτη από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και στα βόρεια 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Καβάλα αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15° έως 26° βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα παρουσιάσουν αύξηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα παρουσιάσουν αύξηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: newsbeast.gr, meteokav.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en