Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Χρόνης | Δεν υπάρχει διαρροή λυματων σε καμία περιοχή της Καβάλας

Σε δηλώσεις μετά τις αναφορές για διαρροές λυμάτων σε περιοχές της Καβάλας (διαβάστε σχετικά εδώ) προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 22 Ιουλίου ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Απόστολος Χρόνης.

Όπως τόνισε ο ίδιος δεν υπάρχει καμία διαρροή λυμάτων στην Καβάλα ενώ έκανε λόγο σχετικά με την ανακοίνωση απαγόρευσης για το κολύμπι στο Καρνάγιο μέχρι την ταβέρνα “Μιχάλης” ότι αυτό μπορεί να γίνει για οποιοδήποτε λόγο από την Π.Ε Καβάλας όπως για παράδειγμα μία βλάβη σε βάρκα ή λάδια από μηχανή πλοίου.

Ο κ. Χρόνης πρόσθεσε ότι πρόκειται να ενταχθεί στο πρόγραμμα “Αντωνης Τρίτσης” ο βιολογικός του Δάτου ο οποίος δεν ειναι και σε πολύ καλή κατάσταση ενώ τέλος του χρόνου η περιοχή του Περιγιαλίου πρόκειται να αποκτήσει νέο αντλιοστάσιο.

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Το επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει για την νέα ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ

Το Επιμελητήριο Καβάλας σας ενημερώνει ότι σε λειτουργία τέθηκε στο gov.gr η νέα ψηφιακή πύλη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, myAADE.
Πρόκειται για το νέο φιλικό ψηφιακό περιβάλλον, που αντικαθιστά το Taxisnet.  Μέσα από αυτό, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε όλες τις ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ (δηλώσεις φόρων, ρυθμίσεις, φορολογία ακινήτων και οχημάτων, ηλεκτρονικά βιβλία myDATΑ, κλπ), βρίσκοντας γρήγορα την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει να διαχειριστείτε τον λογαριασμό και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, να μεταβάλλετε στοιχεία της επιχείρησής σας να δείτε τις οφειλές, πληρωμές και τις επιστροφές σας και να πληρώσετε ή να ρυθμίσετε τις οφειλές σας, να αποκτήσετε ΑΦΜ και κλειδάριθμο, να υποβάλλετε τα αιτήματά σας ψηφιακά προς την αρμόδια υπηρεσία της ΑΑΔΕ (πιλοτική λειτουργία), να κλείσετε ψηφιακά ραντεβού με υπάλληλο της αρμόδιας υπηρεσίας της ΑΑΔΕ (προσεχώς). Όπως δήλωσε ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, με τη νέα ψηφιακή μας πύλη, συνδυάζουμε ψηφιακή ευφυία και συναισθηματική νοημοσύνη, με σκοπό οι ψηφιακές μας υπηρεσίες να σχεδιάζονται και να προσφέρονται στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από την οπτική του πολίτη.

 

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Δήμος Θάσου | Συνάντηση με Καθηγητές και Φοιτητές των Τμήματων Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ και του Rottenburg

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριο Κυριακίδη αντιπροσωπεία Καθηγητών και Φοιτητών του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ και του Πανεπιστήμιου Rottenburg της Γερμανίας με επικεφαλής τον Καθηγητή του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού
Περιβάλλοντος του ΑΠΘ κ. Ζάγκα Θεοχάρη.

Ο Δήμαρχος της Θάσου υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Η αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στη Θάσο τις επόμενες δέκα (10) ημέρες για την πραγματοποίηση ερευνητικών εργασιών στο πλαίσιο της συνεργασίας του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ με το Πανεπιστήμιο Rottenburg της Γερμανίας και το Δασαρχείο Θάσου για την καινοτόμο αναδάσωση καμένων δασικών εκτάσεων στη Θάσο. Η προσπάθεια και η συνεργασία υποστηρίζεται οικονομικά και οργανωτικά από την Ελληνογερμανική Συνέλευση DGV.

Κατά την συνάντηση ο Δήμαρχος Θάσου, παρουσία και του μέλους της Ομάδας Εργασίας για την Ελληνογερμανική Συνέλευση (DGV) του Δήμου Θάσου κ. Μιχάλη Ξώγνου, ενημερώθηκε για την εξέλιξη των ερευνητικών εργασιών από τους ειδικούς επιστήμονες των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ενώ παράλληλα τους ευχαρίστησε για την προσπάθεια που καταβάλουν προς όφελος της Θάσου. Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης, δήλωσε:
«Είμαστε χαρούμενοι που δύο μεγάλα πανεπιστήμια, δύο διαφορετικών Χωρών, της Ελλάδας και της Γερμανίας, συνεργάζονται και μάλιστα σε καινοτόμες ερευνητικές δράσεις για την αναδάσωση καμένων δασικών εκτάσεων του νησιού μας. Ως Δήμος Θάσου, στηρίζουμε την προσπάθεια και ευελπιστούμε στην επιτυχή ολοκλήρωσή της προς όφελος του τόπου μας».

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ο Νίκος Δένδιας ενημέρωσε τους ΥΠΕΞ της ΕΕ για την νέα τουρκική πρόκληση ανοιχτά της Κρήτης

Για τα τελευταία κρούσματα της τουρκικής παραβατικής συμπεριφοράς ενημέρωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας τους ΥΠΕΞ της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά τη διάρκεια συζήτησης που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη στο περιθώριο της 76ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο κ. Δένδιας εστίασε στην απαράδεκτη ενέργεια τουρκικού πολεμικού πλοίου, το οποίο παρενόχλησε σκάφος που διεξήγαγε επιστημονικές έρευνες εντός της οριοθετημένης ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Όπως τόνισε, το ερευνητικό σκάφος με σημαία Μάλτας βρισκόταν μόλις 10 ναυτικά μίλια ανατολικά της Κρήτης σε μια θαλάσσια περιοχή που είναι οριοθετημένη από την ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία της 6ης Αυγούστου 2020.

Ο κ. Δένδιας επεσήμανε ότι η τουρκική συμπεριφορά έχει πλέον ξεφύγει από κάθε πλαίσιο λογικής και σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την εικόνα της «κανονικότητας» που επιθυμεί να προβάλει η Τουρκία. Όπως σχολίασε, πρόκειται για μια εικόνα που δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: