Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Χρυσαφούδη | Δεν εφημερεύει κανένα φαρμακείο στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Παγγαίου

Μεγάλο φαίνεται πως είναι το πρόβλημα με την υγειονομική περίθαλψη στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Παγγαίου

Και αυτό διότι μετά την αναφορά από πολίτες για έλλειψη ιατρών στο ιατρείο της Παραλίας Οφρυνίου που εξυπηρετεί και Κάριανη και Ορφάνι (διαβάστε εδώ) η Πρόεδρος της Κοινωφελούς του Δήμου Παγγαίου κ. Μυρσίνη Χρυσαφούδη έκανε γνωστό ότι δεν εφημερεύει και ΚΑΝΕΝΑ φαρμακείο στην περιοχή!

Αυτό είναι τεράστιο θέμα το οποίο ανακύπτει καθώς μετά από μία συγκεκριμένη ώρα που κλείνουν τα φαρμακεία οι πολίτες αλλά και οι τουρίστες της περιοχής σε περίπτωση έκτακτου γεγονότος δεν μπορούν να προμηθευτούν ούτε καν ένα φάρμακο.

Σε επικοινωνία του enanews.gr για την μεταφορά της είδησης στην Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας Σίσσυ Ρακιντζή η ίδια τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα λόγω έλλειψης εφημερεύοντος φαρμακείου στην περιοχή, μπορούν οι πολίτες να πάνε σε Ελευθερούπολη και Πέραμο να πάρουν τα φάρμακα τους, κάτι που φυσικά είναι τρομερά δύσκολο ειδικά όταν πρόκειται για κάποιο έκτακτο περιστατικό π.χ κάποιο αλλεργικό σοκ.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Η Θεανώ Φωτίου στην Καβάλα

Τη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, η Βουλευτής Β’ Αθήνας Αν. Τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Θεανώ Φωτίου θα επισκεφτεί την Καβάλα, με
σκοπό να συνομιλήσει με φορείς και ανθρώπους του τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και η χώρα γενικότερα, καθώς και να τους
ενημερώσει για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Το πρόγραμμα της κ. Θ. Φωτίου είναι το εξής:

10.30 π.μ. Επίσκεψη στο Κέντρο Πρόνοιας Α.Μ.Θ

11:30 π.μ. Επίσκεψη στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καβάλας.

12:30 μ.μ. Συνάντηση με το Δήμαρχο Καβάλας κ. Θ. Μουριάδη

19:00 μ.μ. Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ» που διοργανώνει στο καφέ Chocolat στο Εμπορικό Κέντρο Καβάλας η Νομαρχιακή
Επιτροπή και το τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
Καβάλας.

Δηλώσεις θα γίνουν μετά το τέλος της συνάντησης με το Δήμαρχο Καβάλας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Σημειώνεται ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19.

Καβάλα, 19/10/2021
Η Νομαρχιακή Επιτροπή
ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Καβάλας.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Καπνού του Δήμου Καβάλας

Το Μουσείο Καπνού του Δήμου Καβάλας ανακοινώνει την έναρξη του χειμερινού ωραρίου για το 2021- 2022, κατά τις ημέρες Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 16:00.
Δίνεται η δυνατότητα για επισκέψεις εκτός ωραρίου λειτουργίας ( Σάββατο- Κυριακή), μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού (15 ατόμων και άνω) και για τον λόγο αυτό οι
ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με το προσωπικό του Μουσείου, στα τηλέφωνα 2510223344 – 2510223351 και να ορίζουν το ραντεβού τους, τουλάχιστον τρεις
ημέρες πριν.

Παράλληλα, ενημερώνει το κοινό ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των επισκεπτών από τον ιό SARS-Cov-2 και τηρείται πρωτόκολλο ασφαλούς λειτουργίας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Συνάντηση Γιάννη Πασχαλίδη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις έντονες βροχοπτώσεις

Πραγματοποίησα σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ.Ανδρέα Λυκουρέντζο, στον οποίο εξέθεσα τα σοβαρότατα προβλήματα που δημιούργησαν οι έντονες βροχοπτώσεις προ ημερών στην περιοχή μας.
Ο κ. Λυκουρέντζος με διαβεβαίωσε ότι οι αναγγελίες για τις ζημίες στις καλλιέργειες καλαμποκιού, σταφυλιών, σόγιας και βιομηχανικής τομάτας ήδη οριστικοποιήθηκαν, με τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ να παραλαμβάνουν τις δηλώσεις, ενώ τα συνεργεία του Οργανισμού θα προχωρήσουν άμεσα στο έργο των εκτιμήσεων.
Επιπλέον, έθιξα και το ζήτημα της υποστελέχωσης του Υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στην Καβάλα και ζήτησα να ενισχυθεί με πρόσθετο έκτακτο προσωπικό, ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν οι αυξημένες λειτουργικές ανάγκες, κάτι που έγινε αποδεκτό από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ.
Ευχαριστώ θερμά τον κ. Λυκουρέντζο για το ενδιαφέρον που πάντα επιδεικνύει καθώς και για την ικανοποίηση του αιτήματός μου αναφορικά με το ζήτημα της στελέχωσης του Υποκαταστήματος της περιοχής μας προς εξυπηρέτηση των Καβαλιωτών παραγωγών.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: