Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Θάσου, «Η νύχτα που άλλαξε τον κόσμο»

Δημοσιεύτηκε

στις

Με πολλή μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στην αίθουσα του «ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟΥ», η κεντρική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Θάσου, «Η νύχτα που άλλαξε τον κόσμο», στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Θάσου από τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής και Μικτής Χορωδίας του Δήμου. Από νωρίς πλήθος κόσμου, παιδιά και μεγάλοι, , κατέκλυσαν ασφυκτικά το χώρο, αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους στις χορωδίες του Δήμου μας αναγνωρίζοντας έτσι το ποιοτικό και δημιουργικό έργο τους.

Την υπέροχα στολισμένη αίθουσα με φροντίδα, μεράκι και αγάπη από τα μέλη των Χορωδιών, ζέσταναν οι φωνές των παιδιών της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Θάσου και των μελών της Μικτής Χορωδίας.

Μέσα σε μια πραγματικά Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, παρουσίασαν ένα φαντασμαγορικό και ποιοτικά αξιοζήλευτο πρόγραμμα που περιελάμβανε κείμενα, ποιήματα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο με ξένους και ελληνικούς στίχους, παραδοσιακά Ελληνικά κάλαντα από πολλά μέρη της χώρας μας, καθώς και

 

Βυζαντινά και μετέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους το πνεύμα της «Άγιας Νύχτας». Νοσταλγικές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και αγγελικές μουσικές που ξεχύνονταν στην αίθουσα, χάιδεψαν με χέρια βελούδινα τις ψυχές των παρευρισκόμενων. Η ευθύνη της επιλογής των αφηγημάτων, τραγουδιών, και διδασκαλίας ανήκει στην καθηγήτρια μουσικής των Χορωδιών του Δήμου μας κ. Πελαγία Αναγνωστάκη, που για άλλη μια φορά συνόδευσε με τις γλυκές μελωδίες του πιάνου της, ενώ τις χορωδίες διηύθυνε με μαεστρία και χάρη η κ. Αργυρώ Παπαλάσκαρη, η οποία παρουσίασε και το πρόγραμμα. Ο δήμαρχος Θάσου κ. Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ φανερά ικανοποιημένος από την σύμπραξη όλων των ηλικιών του νησιού, ευχαρίστησε και συνεχάρη τα μέλη των χορωδιών και την δασκάλα τους κ. Πελαγία Αναγνωστάκη, για την άψογη οργάνωση και παρουσίαση της εκδήλωσης, καθώς και για το ύψιστο έργο που επιτελούν.

 

Την βραδιά προλόγισε η πρόεδρος του Δημαρωγού, κ. Αγγελική Νικήτα-Γεωργαλή. Με όμορφα λόγια κατάφερε να μεταλαμπαδεύσει την λάμψη της νύχτας που άλλαξε τον κόσμο. Τη νύχτα που περιμένουν με λαχτάρα κάθε χρόνο όλοι οι χριστιανοί, καθώς υπάρχει η βαθιά αίσθηση της γέννησης ανάμεσά μας και μέσα μας του Θεού της αγάπης, της ελπίδας και της δικαιοσύνης.

Τέλος η ποιήτρια – πεζογράφος κ. Ανδρομάχη Διαμαντοπούλου – Φιλιππίδη με το μεστό της λόγο προέτρεψε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας την πραγματική αγάπη, αυτή που δίδαξε ο Χριστός. Ακόμη συνεχάρη τα παιδιά και ευχαρίστησε τα μέλη των χορωδιών και την δασκάλα τους κ. Πελαγία Αναγνωστάκη για την μακρόχρονη προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα της Θάσου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Βασίλης Βασιλούδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πιπίνης Δημήτρης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Ξώγνος και η Δ/ντρια του 1ου Δημοτικού κ.Μαρία Παπαλαζάρου.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σπιρτζης | Οσες παραχωρήσεις έγιναν από το ΤΑΙΠΕΔ στο Λιμάνι της Καβάλας έγιναν με πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε

στις

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με το Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη συζητήθηκε και η ιδιωτικοποίηση του λιμένα Απόστολος Παύλος.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καβάλας μετέφερε ότι θα πρέπει αρμόδιος για τα θέματα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού να είναι ο δήμος και όχι κάποιος ιδιώτης ενώ όσον αφορά τις παραχωρήσεις του ΤΑΙΠΕΔ ο πρώην Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι όποιες παραχωρησεις υπάρχουν από το ΤΑΙΠΕΔ μέχρι στιγμής έγιναν μετά από πολλές πιέσεις της προηγούμενης Κυβέρνησης.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αιτημα Μουριάδη σε Νοτοπούλου-Σπίρτζη να μην περνούν τα προγράμματα ΕΣΠΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε

στις

Με αφορμή την απόρριψη του προγράμματος ΕΣΠΑ για την ανάπλαση της περιοχής της συνοικίας της Παναγίας Καβάλας από την αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο Καβαλας αλλά και την έγκριση του συγκεκριμένου προγράμματος στο Δήμο Χαλανδρίου δ(σχετικά εδώ) ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης μετέφερε ως αίτημα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου και Χρήστο Σπίρτζη κατά την διάρκεια της συνάντησής τους στην Καβάλα τα συγκεκριμένα προγράμματα ΕΣΠΑ που δεν εγκρίνονται να μην περνούν από το δημοτικό συμβούλιο έτσι ώστε να προχωρούν κανονικά χωρίς αντιδράσεις όταν είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί πώς σχετικά με την συγκεκριμένη πρόταση η πρώην Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και τομεάρχης τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου δεν φαίνεται να συμφώνησε με τον Δήμαρχο.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μουριαδης σε Νοτοπούλου | Σφάλμα της προηγούμενης δημοτικής αρχής για τη γέφυρα το πληρώνουμε ακόμα

Δημοσιεύτηκε

στις

Πραγματοποιείται αυτήν την ώρα συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου και Χρήστου Σπίρτζη με τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη στο Δημαρχείο Καβάλας.

Μεταξύ των θεμάτων τα οποία συζητούνται ειναι και αυτό της γέφυρας στο παλιό νοσοκομείο της Καβάλας όπου ο Δήμαρχος μετέφερε στην πρώην Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου πώς ένα σφάλμα της προηγούμενης διοίκησης του δήμου το πληρώνει ακόμα ο Δήμος Καβάλας αναφερόμενος φυσικά στο γεγονός ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή απευθύνθηκε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και όχι στην τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να αποκατασταθεί η γέφυρα στο παλιό νοσοκομείο.

Μρταξύ άλλων ο πρώην υπουργός υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι σε συνολικότερο βαθμό η Περιφέρεια έχει πρόβλημα με τις γέφυρες δίνοντας το παράδειγμα της γέφυρας του Ιάσμου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κατερίνα Νοτοπούλου | Η κυβέρνηση προχωρά χωρίς σχέδιο στον τουρισμό μετά την πανδημία

Δημοσιεύτηκε

στις

Στην Καβάλα βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουλίου 2020 η πρώην Υπουργός Τουρισμού και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου μαζί με τον πρώην υπουργό Υποδομών και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν μία σειρά επαφών με τους τοπικούς φορείς αλλά και να συνομιλήσουν με επαγγελματίες για τα θέματα που τους απασχολούν.

Μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια της επίσκεψης της στο δημαρχείο Καβάλας η πρώην Υπουργός Τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο για τον τουρισμό μετά την πανδημία.

Όσον αφορά το κλείσιμο του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας η κ.  Νοτοπούλου επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν εξήγησε ποτέ γιατί έκλεισε ενώ όσον αφορά τα τεστ τα οποία πραγματοποιούνται στους Βαλκάνιους τουρίστες ίδια τόνισε ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως πολιτες δεύτερης κατηγορίας όσοι έρχονται από τα Βαλκάνια.

Περισσότερα στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ENA CHANNEL στις 22:00  το βράδυ

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

.

Monopolio Delivery

Δημοφιλή

Popular posts:

PABTEBOY ME GIATRO

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Mladen Group 16

Mladen Group 17

Mladen Group 18

Mladen Group 19

Free Group 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ