Connect with us

VIDEOS

Υπόμνημα του Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Καβάλας στον Μάρκο Μπόλαρη

Δημοσιεύτηκε

στις

Υπόμνημα κατέθεσε ο Σύνδεσμος Κτηνοτρόφων Ν. Καβάλας στον Αναπληρωτή Υπουργό Μάρκο Μπόλαρη στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα 31 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο της Θάσου, με θέμα τα… “Μέτρα στήριξης της κτηνοτροφίας στο νησί της Θάσου μετά την τελευταία καταστροφική Πυρκαγιά” αναφέροντας επί λέξη… 

 • Διαρκής ενίσχυση για την αγορά ζωοτροφών, για τους κτηνοτρόφους των οποίων οι πραγματικοί βοσκότοποι που βόσκουν το ζωικό τους κεφάλαιο επλήγησαν από τη φωτιά.
 • Διευθέτηση του προβλήματος που θα προκύψει με τις επιλέξιμες για ενισχύσεις εκτάσεις, οι οποίες επλήγησαν από τη φωτιά, μετά την κήρυξή τους ως αναδασωτέες. Συνεργασία των συναρμόδιων υπουργείων για την κάλυψη των ενισχύσεων των κτηνοτρόφων, όσο διαρκεί το πρόβλημα.
 • Άμεση αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ των κτηνοτρόφων για το ζωικό τους κεφάλαιο που υπέστη ζημιά. Να ληφθεί υπόψη η πραγματική αδυναμία σε πολλές περιπτώσεις να εντοπιστούν τα ζώα που κάηκαν, όπως και η οικονομική αδυναμία να πληρωθούν τα χρήματα για την εκτίμηση της ζημιάς προς τον ΕΛΓΑ.
 • Κάλυψη των κτηνοτρόφων λόγω ανωτέρας βίας, όπου προκύπτει πρόβλημα με τη μείωση του ζωικού κεφαλαίου, τουλάχιστον για δύο έτη.
 • Άμεση αποζημίωση για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις που επλήγησαν από τη φωτιά.
 • Χρηματοδότηση και ενίσχυση για την επαναδόμηση των σταυλικών εγκαταστάσεων και τη μετεγκατάστασή τους, όπου αυτή κριθεί αναγκαία.
 • Προνομιακή μοριοδότηση για ένταξη στο πρόγραμμα των νέων αγροτών και σε σχέδια βελτίωσης για όλο το νησί της Θάσου.
 • Φορολογική και ασφαλιστική ελάφρυνση και ανοχή τουλάχιστον για δύο έτη για τους πληγέντες κτηνοτρόφους.
 • Πάγωμα των χρεών προς τις τράπεζες τουλάχιστον για δύο έτη.
 • Πρόγραμμα βελτίωσης βοσκοτόπων, κυρίως για τις πληγείσες περιοχές.
 • Συγκρότηση επιτροπής που θα ελέγχει και θα πιστοποιεί, για όσο διάστημα χρειαστεί, τους πληγέντες κτηνοτρόφους και θα προτείνει μέτρα στήριξης για την τοπική κτηνοτροφία. Επιτροπή που θα ενεργοποιείται όποτε προκύπτει άμεση ανάγκη και μετά το τέλος της κατάστασης που έχει προκύψει από τη φετινή πυρκαγιά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ν. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ”

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

MEDIA

ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ Ευλαλο – Εκπομπή (TEASER) FHD

Δημοσιεύτηκε

στις

To IMAM ΜΠΑΙΛΝΤΙ βρέθηκε στο χωρίο ευλαλο και στο παζάρι όπου γίνετε στην περιοχή , μίλησε με τον κόσμο τους παραγωγούς άλλα και τους επαγγελματίες

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

VIDEOS

Νεογέννητο “γραπώνει” τον μαιευτήρα λίγα λεπτά μετά τη γέννησή του

Δημοσιεύτηκε

στις

Είναι η στιγμή που ένα νεογέννητο μωρό αρπάζει τον μαιευτήρα από την αποστειρωμένη του στολή, εμποδίζοντάς τον να απομακρυνθεί από κοντά του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του νεογέννητου αγοριού, σε Νοσοκομείο του Βιετνάμ, τον περασμένο μήνα.

Με λεζάντες όπως «Για πού το έβαλες», «κάτσε να παίξουμε» και «δεν τελειώσαμε οι δυο μας», η παράξενη αλλά αστεία αυτή εικόνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

MEDIA

ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΞΑΝΘΗΣ 2018 – ΕΥΧΟΥΠΟΛΗ

Δημοσιεύτηκε

στις

Η ΄΄ ΕΥΧΟΥΠΟΛΗ ΄΄ είναι μια μαγική πόλη με νεράϊδες, μάγισσες, ξωτικά, όπου όλες οι ευχές μας μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Όλες οι ευχές, ακόμα και οι κακκές.Για αυτό πρέπει να προσέχουμε.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

MEDIA

ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ – ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ – ΕΡΧΕΤΑΙ (TEASER)

Δημοσιεύτηκε

στις

Γεμάτος ορεινές και παράλιες ομορφιές, ο νομός Φθιώτιδας υποδέχεται τον επισκέπτη διαθέτοντας τέλεια τουριστική υποδομή. Θαυμάσια τοπία, που άλλοτε τα συναντάτε σε ερημικές παραλίες και θαλάσσια θέρετρα, άλλοτε σε ορεινά χωριά και χιονοδρομικά κέντρα. Γενικά, η Φθιώτιδα είναι αναπτυγμένος νομός, που μπορείτε να επισκεφθείτε κάθε εποχή, για να επιδοθείτε σε οποιοδήποτε σπορ.

Tο χειμώνα, εκδρομές σε πλαγιές με τρεχούμενα νερά, μέσα σε έλατα και βελανιδιές, και σκι σε σύγχρονες χιονοδρομικές πίστες. Tο καλοκαίρι, κολύμπι και άλλα θαλάσσια αθλήματα σε κοσμικές παραλίες ή ήσυχους κολπίσκους. Tοποθεσίες όπως η Aλαμάνα, ο Γοργοπόταμος και οι Θερμοπύλες ανακαλούν στη μνήμη ηρωικές στιγμές της ιστορίας μας. Υπάρχουν, επίσης, ονομαστά μοναστήρια και αξιοποιημένες ιαματικές πηγές.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
professional camera ad
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ