Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ, με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Μορφίδης;

Το όνομά του είχε ακουστεί για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, ωστόσο ο ίδιος δεν επιβεβαίωνε τις φήμες αυτές.

Οι δικές μας πληροφορίες, ωστόσο, τον έδιναν ακόμα και ως υποψήφιο για το χρίσμα του…περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης!

Οι πληροφορίες αυτές γίνονταν ολοένα και περισσότερες μέρα με την ημέρα…και τελικά φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται!

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο “εκλεκτός» της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης!

Η επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμα δημοσιοποιηθεί, καθώς η σχετική συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε λίγο πριν τις 2:30 το μεσημέρι, ωστόσο ήδη το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του MEGA CHANNEL ανέφερε, σε ρεπορτάζ του, ότι ο κ. Μορφίδης αναμένεται να επιλεγεί ως υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ, αντί του βουλευτή Δράμας Χρήστου Καραγιαννίδη ο οποίος εθεωρείτο μέχρι πρόσφατα ως το απόλυτο φαβορί για το χρίσμα.

 

Πηγή: kavalapress.gr

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναπληρωματικός στη διοίκηση της ΕΠΟ ο Γιώργος Πριονίδης

Η εκλογή του προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργου Πριονίδη, ως αναπληρωματικού μέλους στην 3η θέση του νέου Δ.Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το καβαλιωτικό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΣ Καβάλας επίσης συγχαίρει το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, και όλο το νέο διοικητικό συμβούλιο για την εκλογή τους, ευχόμενη επιτυχία στο έργο τους. Θερμά συγχαρητήρια και καλή δύναμη.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Έντονη διαμαρτυρία του Νομαρχιακού συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας για της εκτεταμένες διακοπές ρεύματος

Ο Νομαρχιακός σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας διαμαρτύρεται εντόνως για τις συνεχείς και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στην πόλη μας.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες θέτει σε κίνδυνο τους συμπολίτες μας και ειδικά τα άτομα με αναπηρία και τα άτομα με χρόνιες παθήσεις (λ.χ. καρδιοπαθείς, άτομα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας, άτομα που κάνουν περιτοναϊκή κάθαρση, άτομα που διατηρούν φαρμακευτικά σκευάσματα όπως ινσουλίνες άμεσης χρήσης σε ψυκτικούς θαλάμους.Για αυτό λοιπόν απαιτούμε από τους αρμόδιους να μεριμνήσουν για την συντήρηση των υποδομών χωρίς χρονοτριβές και παλινωδίες, ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα.

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Επίσκεψη του συλλόγου των ΑμεΑ στο αρχαίο θέατρο Θάσου.

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 κλιμάκιο αποτελούμενο από μέλη του Νομαρχιακού Συλλόγου Α.μεΑ. Ν. Καβάλας και της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών ανατολικής Μακεδονίας επισκέφθηκε το αρχαίο θέατρο Θάσου προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την προσβασιμότητα των ΑμεΑ. Η συνάντηση του Νομαρχιακού Συλλόγου Α.μεΑ. Ν. Καβάλας πραγματοποιήθηκε με στόχο την αποτύπωση του χώρου και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στο αρχαίο θέατρο Θάσου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων για τη δημιουργία προσβασιμότητας για όλες τις κατηγορίες αναπηρίας, με σκοπό να καταστεί το θέατρο προσβάσιμο για όλους τους πολίτες. Στη συνάντηση συμμετείχαν η κα Σταυρούλα Δαδάκη, ΠΕ Αρχαιολόγος, προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας, η κα Πανούση Κωνσταντίνα, ΠΕ Αρχαιολόγος, επιβλέπουσα του έργου, υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας, η κα Σκιπετάρη Ανυσία ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός, υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας και η κα Ευγενία Φάκα, Πε Αρχιτέκτων Μηχανικός, υπάλληλος της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων περιφέρειας Α.Μ.Θ.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος είναι ο πρόεδρος του συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας κ. Σμαραγδός Κρεμμύδας για το γεγονός ότι όλος ο νομός έχουν  το νέο αναβαθμισμένο σύστημα seatrac, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα πρόσβασης στη θάλασσα στα άτομα με αναπηρία και ιδιαίτερα στα άτομα με βαριές κινητικές αναπηρίες.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en