Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Υπογραφή Συμφώνου για την επέκταση και ενδυνάμωση της συνεργασίας του Ομίλου Ena Media Group με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Υπογραφή Συμφώνου για την επέκταση και ενδυνάμωση της συνεργασίας του Ομίλου Ena Media Group με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Σύμφωνο Συνεργασίας ανάμεσα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τον Όμιλο Ena Media Group υπέγραψαν τη Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2020 ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Οργανισμού, κ. Κώστας Γιαννόπουλος και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Κουκουτίνης Μάνθος. Η υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας πραγματοποιήθηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή «Αναλυτής» του Ena Channel.

Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να επεκτείνουν και να ενδυναμώσουν τη συνεργασία τους, με σκοπό την κινητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών για τις δράσεις και τις υπηρεσίες που παρέχει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στους κρίσιμους τομείς της Βίας, της Υγείας, της Εξαφάνισης και της Φτώχειας, οι οποίες απευθύνονται στο σύνολο των παιδιών που διαμένουν στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από εθνικότητα ή θρήσκευμα και παρέχονται δωρεάν, πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, τόνισε: «Ο όμιλος «ΕΝΑ Media Group» συμμετέχει σταθερά και συμπαραστέκεται στο έργο και τις δράσεις του Οργανισμού. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς έχουμε δίπλα μας πολύτιμους συνοδοιπόρους και συμμάχους στον καθημερινό και δύσκολο αγώνα μας για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των παιδιών και τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Χάρη σε συνέργειες όπως και αυτή το Όραμα του 10χρου Ανδρέα γίνεται πραγματικότητα».

Από την πλευρά του, ο Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου «ΕΝΑ Media Group», κ. Μάνθος Κουκουτίνης, δήλωσε: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το «ΕΝΑ Media Group» διότι ξεκινάμε και επίσημα πλέον την συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Με την Υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας δηλώνουμε παρόντες και αρωγοί στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει «Το χαμόγελο του Παιδιού» για την προστασία της υγείας των παιδιών, της ψυχικής γαλήνης και την εξάλειψη της βίας εναντίον τους. Μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία το «ΕΝΑ Media Group» ως χορηγός επικοινωνίας ή διοργανώνοντας από κοινού διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις, επιθυμεί με όλες τις δυνατότητες που έχει, να συμβάλλει τα μέγιστα για την υποστήριξη και προώθηση των ανώτερων σκοπών και στόχων που έχει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»».

To Ena Media Group, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, διαθέτει τον τηλεοπτικό σταθμό Ena Channel, την εταιρεία παραγωγής Videotex, την εφημερίδα με τίτλο «Αναλυτής», το ραδιοφωνικό σταθμό «Ena Radio 90.5 / realfm», καθώς και Digital ενημερωτικά μέσα. Ο Όμιλος επιθυμεί να αναπτύξει περαιτέρω την εταιρική κοινωνική ευθύνη του, εντάσσοντας στη δημοσιογραφική του ατζέντα την επικοινωνιακή υποστήριξη του οργανισμού.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, αναπτύσσοντας μία συνεργασία με αμοιβαία οφέλη και αποδέκτες τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Οι βασικοί τομείς συνεργασίας είναι:
● η συμμετοχή του Ομίλου στα Προγράμματα Amber Alert Hellas και Missing Alert Hellas
● η συμβολή του Ομίλου ως Χορηγός Επικοινωνίας της Εθνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056, του 1ου Κινητού Εργαστηρίου Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας «Οδυσσέα», της δράσης Προληπτικής Ιατρικής και Οδοντιατρικής για Παιδιά και των μεγάλων ψυχαγωγικών, ενημερωτικών και αθλητικών διοργανώσεων
● η συμμετοχή του Ομίλου σε καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης
● η συνδιοργάνωση ραδιοτηλεοπτικού Μαραθωνίου
● η υλοποίηση δράσεων του Ευρωπαϊκού Μαθητικού Εθελοντικού Δικτύου YouSmile

Περισσότερες πληροφορίες:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 2310 – 250 160
thesspress@hamogelo.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Πωλείται σε τιμή «ευκαιρίας» το Φιδονήσι στην Καβάλα!

Σε τιμή «ευκαιρίας» πωλείται ένα νησάκι στην Καβάλα το οποίο έχει περίπου 150 στρέμματα έκταση και βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ναυτικό μίλι από τη Νέα Ηρακλείτσα.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες οι ιδιοκτήτες του οι οποίοι είναι τρεις, δύο Καβαλιώτες και ένας Αθηναίος, ζητούν για το εν λόγω νησάκι 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Αγγελική Δεληκάρη: “Τα χαστούκια δεν με τρομάζουν με κάνουν πιο δυνατή”

Μόλις λίγα 24ωρα μετά το χαστούκι που δέχθηκε εντός ιερού ναού, η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ξεκαθαρίζοντας ότι δεν την τρομάζουν τα χαστούκια, αντιθέτως την κάνουν πιο δυνατή και υπογράμμισε ότι παρά τη βία που υπέστη θα συνεχίσει να πηγαίνει στην εκκλησία.

Επιτιθέμενη στη ΝΙΚΗ αλλά και προσωπικά στον Δημήτρη Νατσιό, είπε: «Όχι κ. Νατσιέ δεν θα επιτρέψουμε εσείς ή κανένας άλλος να μας απαγορεύσει την είσοδο στην εκκλησία- αυτή που θέλετε ως δεξαμενή ψήφων δεν μπορείτε να την στερήσετε από κανέναν». Και συνέχισε τονίζοντας ότι «τα χαστούκια σας δεν με τρομάζουν αλλά με κάνουν πιο δυνατή! Συνεχίστε να εκθειάζετε τη βία. Η βία από γυναίκα σε γυναίκα κ. Νατσιέ! Δεν έχετε σχέση με χριστιανισμό».

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Εθελοντική δράση του 5ου ΓΕΛ Καβάλας στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Κρυονερίου

Ενεργή και εθελοντική είναι η δράση του 5ου ΓΕΛ Καβάλας με μαθητές και καθηγητές να βρίσκονται το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Καβάλας στο Κρυονέρι.

Θλιβερό ωστόσο χαρακτηρίζει ο Αντιδήμαρχος Καβάλας κύριος Χρήστος Τσιτσιλικάκης, για το γεγονός ότι τα σκυλιά είναι πολλά. Ωστόσο από πλευράς τους ο Δήμος Καβάλας φροντίζει να φιλοξενήσει όσα περισσότερα σκυλιά γίνεται.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en