Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

ΤΡΑΙΝΟΣΕ | Ποια δρομολόγια αναστέλλονται σήμερα Δευτέρα του Πάσχα

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας την ερχόμενη Τρίτη, 4 Μαΐου, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ, για την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, λόγω της απεργίας, θα ματαιωθούν όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια σε όλο το δίκτυο

Αναλυτικά:
Τη Δευτέρα 3-5-2021 (προηγούμενη ημέρα της απεργίας)

Μεταξύ Αθηνών – Οινόης – Χαλκίδας – Αθηνών:
Καταργούνται σε όλη τους τη διαδρομή οι αμαξοστοιχίες: 2534 & 2539.

Μεταξύ Θεσσαλονίκης – Σερρών:
Καταργείται σε όλη της τη διαδρομή η αμαξοστοιχία: 3632.

Την Τρίτη 4-5-2021 (ημέρα της απεργίας)

Καταργούνται όλες οι επιβατικές αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του Δικτύου.

Την Τετάρτη 5-5-2021 (επόμενη ημέρα της απεργίας)

Μεταξύ Σερρών – Θεσσαλονίκης:
Καταργείται σε όλη τη διαδρομή η αμαξοστοιχία: 3631.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.

Πηγή: epiloges.tv

Continue Reading
Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μακάριος Λαζαρίδης | «Η Νυμφαία θα ανοίξει άμεσα»

Ευχαριστώ για τη συνεργασία τους Ν. Παναγιωτόπουλο και Ε. Στυλιανίδη

Καθοριστική η συμβολή του Γ.Γ. του Πρωθυπουργού κ. Γρ. Δημητριάδη

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης για τις εξελίξεις στο μεθοριακό σταθμό Μακάζα Νυμφαία, έκανε την εξής δήλωση:

«Η Νυμφαία τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει για να υποδεχτεί εκατομμύρια τουρίστες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που προέκυψε σήμερα τα ξημερώματα μετά τις συντονισμένες ενέργειες που κάναμε μαζί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και το Βουλευτή Π.Ε. Ροδόπης και τέως υπουργό κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας και καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που χθες το απόγευμα φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο. Καθοριστική σε αυτή την επιτυχία ήταν η συμβολή του Γενικού Γραμματέα του
Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη  και φυσικά του Υφυπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Λευτέρη Οικονόμου και του Προέδρου του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Θα παρακολουθώ την πορεία των απαραίτητων έργων υποδομής, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να ανοίξει ο μεθοριακός σταθμός».

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Γιάννης Πασχαλίδης από Νυμφαία | «Εντός των επομένων 24ώρων η δίοδος της Νυμφαίας πρόκειται να ανοίξει»

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης, ευρισκόμενος στα σύνορα Ελλάδος-Βουλγαρίας, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Εντός των επομένων
24ώρων η δίοδος της Νυμφαίας πρόκειται να ανοίξει».

Ο Βουλευτής, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση του κλεισίματος του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας, έσπευσε επί τόπου προκειμένου να δει από κοντά τις επικρατούσες συνθήκες και ξεκίνησε ένα κύκλο τηλεφωνικών επαφών τόσο με κυβερνητικά στελέχη όσο και με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας. Την ίδια στιγμή δέχονταν σωρεία τηλεφωνημάτων από τον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο της Π.Ε. Καβάλας και Θάσου που ασχολείται με τον τουρισμό, που του εξέφραζαν την αγωνία τους για το μέλλον της τουριστικής περιόδου στην
περιοχή μας.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης, μετά τις επαφές που πραγματοποίησε στο συνοριακό σημείο της Νυμφαίας, είχε συνάντηση στην Κομοτηνή με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης κ.Μιχάλη Σεβδυνίδη, με τον οποίο συζήτησαν τα σημεία που δύναται να τοποθετηθεί το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, έτσι ώστε να γίνουν ανθρώπινες οι συνθήκες ελέγχου, αλλά και να επιταχυνθεί η εξυπηρέτηση των επισκεπτών από τις άλλες χώρες.

Ο Βουλευτής θα συνεχίσει τις επαφές του μέσα στο Σαββατοκύριακο για την επίλυση του μείζονος αυτού ζητήματος που απασχολεί την Περιφερειακή μας Ενότητα.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στις 12.30 τα μεσάνυχτα ο βουλευτής Ροδόπης ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Νυμφαία με τον Στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΝΥΜΦΑΙΑΣ:

ΣΤΙΣ 12:30 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΛΥΣΗ

 

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο της Νυμφαίας για τα ΙΧ αυτοκίνητα κατά την έναρξη της τουριστικής περιόδου, παρά τις διαβεβαιώσεις που έδωσε την προηγούμενη περίοδο στις Ενώσεις Ξενοδόχων και στον Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης μετά από συνεννόηση με την αρμόδια επιτροπή. Μετά από την δυσάρεστη και αιφνιδιαστική αυτή εξέλιξη, υπήρξε άμεση και δυναμική αντίδραση του Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Αφού επικοινώνησε με τους προέδρους της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης Α. Παλακίδη και Αν. Μακεδονίας Α.Μητζάλη και συντονίστηκε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλο, τον Βουλευτή Καβάλας Μ. Λαζαρίδη και άλλους Βουλευτές και Δημάρχους της Περιφέρειας, συνομίλησε με τους συναρμόδιους Υπουργούς, δηλαδή με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά, τον Υπουργό Τουρισμού Χ. Θεοχάρη και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου.

Ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε τις τραγικές επιπτώσεις που θα έχει το κλείσιμο της Νυμφαίας για την οικονομία και την ανάπτυξη της περιοχής και της Χώρας.

Με ένταση αλλά και αυστηρότητα εξήγησε ότι είναι αδιανόητο να δεχθούμε μια τέτοια απόφαση για μια συνοριακή είσοδο από την οποία διέρχονται πάνω από 1,8 εκ. ΙΧ αυτοκίνητα κάθε τουριστική περίοδο και μάλιστα την ώρα που προτιμάται η ασφάλεια του οδικού τουρισμού και Ρωσία και Ρουμανία αποφάσισαν να αποκλείσουν την Τουρκία ως προορισμό για φέτος. Το θέμα έφτασε από τις παρεμβάσεις των Βουλευτών της ΝΔ ως το γραφείο του Πρωθυπουργού.

Αφού διασφαλίστηκε η θετική διάθεση όλων των πλευρών και επισημάνθηκε ως αδυναμία η έλλειψη χώρου ελέγχου επί του κάθετου άξονα, ιδιαίτερα μετά την άρνηση αυτός να γίνεται επί Βουλγαρικού εδάφους, ο Βουλευτής Ροδόπης ζήτησε την συμπαράσταση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά.

Έτσι χθες το βράδυ στις 12:30 μετέβησαν στη Νυμφαία ο Ευριπιδης Στυλιανίδης, ο Στρατηγος της Αστυνομίας Αν. Μακεδονίας και Θράκης Π.Συριτούδης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Ταξίαρχος Μ. Σεβδινίδης.

Επεσήμαναν το κατάλληλο σημείο για την διεξαγωγή των ελέγχων. Κατέγραψαν τις αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν και απέστειλαν τόσο σε πολιτικό όσο και σε Υπηρεσιακο επίπεδο τις σχετικές εισηγήσεις.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας τα ξημερώματα επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Λ. Οικονόμου και φυσικά τον Υπουργό Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο προκειμένου υποστηρίξουν πολιτικά και φυσικά τεχνικά την σχετική απόφαση επαναλειτουργίας της Νυμφαίας. Τις επόμενες μέρες θα ληφθούν σε κυβερνητικό επίπεδο οι σχετικές πρωτοβουλίες και οι ανάλογες αποφάσεις.

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: