Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το σενάριο για εκλογές τον Μάιο και δεύτερες τον Ιούλιο

Το είπε στην Αλεξανδρούπολη, στη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, αλλά και χθες στη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της ΝΔ: “Δεν έχω αποφασίσει αν θα είναι Απρίλιος ή Μάιος”.

Μάλιστα, απο τα γραφεία της Πειραιώς χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε εκλογική ετοιμότητα, λέγοντας ότι από την πρώτη Κυριακή του Απριλίου αλλά και τον Μάιο, ανά πάσα στιγμή μπορεί να στηθούν οι πρώτες κάλπες.

Θέλουμε ισχυρό αποτελέσμα

Μιλώντας χθες στη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε στα στελέχη του ότι τα χρονοδιαγράμματα αρχίζουν να ειναι “σφιχτά”, με βασικό στόχο οι πρώτες εκλογές να αποτελέσουν τον βατήρα για την αυτοδυναμία στη δεύτερη κάλπη.

“Βλέπω τις μετρήσεις, αλλά κυρίως βλέπω τον κοσμο” ειπε ο Κ. Μητοτάκης στα στελέχη της ΝΔ, κάνοντας λόγο για ένα πολυ καλό κλίμα στις περιοχές όπου περιοδεύει και προτρέποντας τους συνεργάτες του να μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας. Την ίδια ώρα χτύπησε και την… καμπάνα, λέγοντας ότι η αλαζονεία είναι ο χειρότερος σύμβουλος. “Να μην προεξοφλούμε το εκλογικό αποτέλεσμα, είναι καλό που μπαίνουμε στην καμπάνια με αέρα, αλλά αυτό δεν πρέπει να οδηγήσει σε εφησυχασμό”, προειδοποίησε, καταλήγοντας.

Στη μάχη πάντως αναμένεται να μπουν σιγά σιγά και στελέχη που δεν θα δώσουν τη μάχη του σταυρού, πλαισιώνοντας τις “ομάδες κρούσεις” της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες “τρέχουν” τα ψηφοδέλτια, το προεκλογικό πρόγραμμα, τις περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και το οργανόγραμμα των εκλογών.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατριωτική Ένωση | Άμεση αντίδραση στις τουρκικές προκλήσεις

Μόνον οργή μπορεί να προκαλέσει σε κάθε Έλληνα πατριώτη η νέα τουρκική πρόκληση κατά της Θράκης μας.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα komotinipress.gr, ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα Τσαγκατάι Ερτσιγές υποδέχθηκε διπλωμάτες στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, σε χώρο στον οποίο υπήρχε η «γνωστή σημαία της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης.

Ο πρώην μάλιστα πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή, που επίσης συμμετείχε, φωτογραφήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αρριανών κ. Ερντέμ Χουσεΐν με την επισήμανση ότι «στέλνει τους χαιρετισμούς του στην (Δυτ) Θράκη», έχοντας πίσω του την συγκεκριμένη σημαία.

Η Πατριωτική Ένωση τονίζει ότι αυτού του είδους οι προκλήσεις δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες και ζητά από την ελληνική κυβέρνηση άμεση αντίδραση.

Continue Reading

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Μακάριος Λαζαρίδης | Η στήριξη της Κυβέρνησης στους αγρότες συνεχίζεται.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Μακάριου Λαζαρίδη :

Άμεσα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προωθεί, μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας στο Υπουργείο Οικονομικών, αποζημιώσεις για τα επιτραπέζια σταφύλια της Π.Ε. Καβάλας.

Επίσης, σύντομα θα περάσει νομοθετική ρύθμιση για το 20% του ΕΛΓΑ, όπως είχαμε δεσμευτεί.

Παράλληλα, καταβάλλουμε προσπάθειες και για άλλες καλλιέργειες όπως τα σπαράγγια.

Continue Reading

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Παναγιωτόπουλος | Νέα δέσμη ενισχύσεων de minimis, αποζημιώνονται και οι παραγωγοί σταφυλιών της Καβάλας

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, βουλευτή Καβάλας της Ν.Δ Νίκου Παναγιωτόπουλου :

Έφεραν αποτέλεσμα οι παρεμβάσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και βουλευτή Καβάλας κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου όσον αφορά την παροχή οικονομικής ενίσχυσης στους πραγωγούς επιτραπέζιων σταφυλιών της ΠΕ Καβάλας.

Σήμερα ανακοινώνεται από το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων νέα δέσμη ενισχύσεων de minimis, σε καλλιέργειες φυτικού κεφαλαίου, όπου εντάσσονται τα επιτραπέζια σταφύλια του νομού Καβάλας, και αφορά πάνω από 2000 παραγωγούς (ποικιλία Victoria, Μοσχάτο Αμβούργου, Italia, Red Globe και Σουλτανίνα).
Οι αμπελουργοί που παράγουν επιτραπέζια σταφύλια στον νομό Καβάλας έχουν υποστεί σημαντικότατες ζημιές και η καταβολή της ενίσχυσης deminimis αναμένεται να τους ανακουφίσει ως ένα βαθμό.

Ο Υπουργός κ. Ν. Παναγιωτόπουλος δήλωσε πως «η προσπάθεια συνεχίζεται προκειμένου να στηριχτούν ολοι οι παραγωγοί και όλες οι παραγωγικές διαδικασίες της ΠΕ Καβάλας τόσο από εμενα όσο και απο το σύνολο της κυβέρνησης».
Οι αποζημιώσεις προωθούνται μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας στο Υπουργείο Οικονομικών.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: