Quantcast
Connect with us

MEDIA

Το μήνυμα της NOVA στον Γραμμένο και ο κίνδυνος τηλεοπτικού κραχ!

Στην προ ημερών συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της NOVA, Πάνου Παπαδόπουλου, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, το μήνυμα του συνδρομητικού καναλιού ήταν ξεκάθαρο:

Δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει να επενδύει στη Super League, από την στιγμή που το ενδιαφέρον των φιλάθλων μειώνεται διαρκώς και ο συνεταιρισμός δεν λαμβάνει αποφάσεις για την αναβάθμιση του προϊόντος.

Τα δύο βασικά αιτήματα της NOVA είναι η μείωση των ομάδων από 16 σε 14 και η διεξαγωγή play-offs για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Και τα δύο θέματα, παρότι συζητήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι και αποτέλεσαν πεδίο διαπραγμάτευσης μεταξύ του συνδρομητικού καναλιού και της Super League δεν υλοποιήθηκαν, καθώς για τη μείωση των ομάδων ήταν αρνητικές οι «μικρομεσαίες» ΠΑΕ, ενώ για τα play-offs υπήρξαν αντιδράσεις από τους «μεγάλους», κυρίως από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Με άλλα λόγια το μήνυμα της NOVA στον Γραμμένο ήταν ότι από την πλευρά της, εφόσον δεν φτιάξει η κατάσταση, έχει μπει deadline στη συνεργασία με τη Super League όπως αυτή είναι σήμερα.

Από την πλευρά του ο συνεταιρισμός θα ψάξει προτάσεις από άλλα κανάλια για τη σεζόν 2018-19, όμως η αναζήτηση που έγινε το περασμένο καλοκαίρι δεν οδήγησε σε προσφορές οικονομικά ανώτερες από όσα προβλέπονται στο συμβόλαιο με τη NOVA.

Επίσης, ήδη ο ΠΑΟΚ έχει αυτονομηθεί από την κεντρική διαχείριση και έχει υπογράψει μόνος του συμβόλαιο με τη NOVA, ενώ την πρόθεση να βαδίσει στο ίδιο μονοπάτι έχει και ο Παναθηναϊκός.

Συμπερασματικά, δεν αποκλείεται αυτή να είναι η τελευταία σεζόν με κεντρική διαχείριση όπως την ξέρουμε, με την αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης λόγω και της απόσυρσης του ενδιαφέροντος από τη NOVA να αναμένεται να έχει λιγότερα έσοδα για τις ομάδες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Click to comment

Απάντηση

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 25-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 18-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 11-03-2024

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en