Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τι κρύβουν σήμερα 31-01-2014 τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αντιδρώντας θετικά με μια και μοναδική κίνηση και κάνοντας αισθητή την παρουσία σας σε κύκλους φιλικούς, θα δείτε ότι περνάει η γνώμη σας και είναι και πολύ σημαντική. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε καλές ιδέες οι οποίες θα βοηθήσουν την προσωπική σας εξέλιξη
Έρωτας: Μπορεί να μην φαίνεται αλλά ίσως να περνάτε μια κρίση εφ όλης της ύλης η οποία σίγουρα θα βγει σήμερα στην επιφάνεια και θα μπορέσετε με ήρεμο τρόπο να την διαχειριστείτε. Πιθανόν η επαφή με Καρκίνο ή Αιγόκερω να χρειαστεί αναθεώρηση. Ο φιλικός τόνος και η εσωτερική ηρεμία θα είναι αυτά που θα σας δώσουν ένα καινούργιο τρόπο επικοινωνίας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ευκαιρία η οποία μπορεί να έρθει από φιλικό κύκλο θα είναι καλή γιατί θα πηγαίνει στα μέτρα σας. Από την άλλη θα μπορέσετε να κερδίσετε το στοίχημα που θα σας οδηγήσει μακριά από το πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε διαισθανθεί ότι χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές οι οποίες σας δυσκολεύουν να πιστέψετε ότι υπάρχει μια καινούργια πραγματικότητα. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, αρκεί να τολμήσετε.
Έρωτας: Μπορεί να μην αναγνωρίζετε τα συναισθήματά σας και να τα σπρώχνετε προς τα μέσα γιατί πιθανόν να φοβόσαστε να τα αντιμετωπίσετε. Κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο που διαφέρει πολύ από εσάς ίσως θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι. Ο Υδροχόος έχει ένα τρόπο να σας γοητεύει, αρκεί να μην συγκρούεστε με τη διαφορετικότητα απόψεων.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα κομμάτι μέσα στην δουλειά σας που θα πρέπει να αντιδράσετε με πιο ανοικτό τρόπο. Δηλαδή να δεχτείτε και νέες γνώμες ή ακόμα και συνεργάτες που διαφέρετε πολύ. Προσέξτε τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε μια πολύ καλή αίσθηση ότι θα γίνει κάτι καλό. Για αυτό θα επιτύχετε με μεγάλη άνεση ό, τι θέλετε να κερδίσετε. Τα καλά νέα πάντως εύκολα θα διαδοθούν και πιθανόν να μάθετε κάτι που θα έχει σχέση με τις σπουδές σας ή με ένα δημιουργικό σας κομμάτι.
Έρωτας: Αναμφισβήτητα θα έχετε κάποιες προσωπικές επιτυχίες οι οποίες θα σας δώσουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση η οποία θα σας βγάλει από κάποιες περιπέτειες του παρελθόντος. Η σχέση με Τοξότη θα είναι πιο κοντινή. Με τον Σκορπιό χρειάζεται να έχετε κατανόηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να κάνετε κάτι καινούργιο το οποίο ίσως να σας φέρει μια λύση που δεν την περιμένατε. Απλά καλό θα είναι να είστε αναζητητές της πρωτοπορίας γιατί μπορεί και να σωθείτε από αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η φύση σας είναι καθαρά ευαίσθητη και συναισθηματική. Ό, τι άλλο κάνετε που σας απομονώνει νιώθετε κάπως άβολα. Όμως για να είστε πάντα μέσα στο παιχνίδι, θα χρειαστεί να μάθετε να συνδιαλέγεστε πιο εύκολα και να αντιλαμβάνεστε ότι έξω από τον μικρόκοσμό σας υπάρχει και ο μακρόκοσμος.
Έρωτας: Αναζητάτε να βρείτε το άλλο σας μισό και ίσως αυτόν τον καιρό να είστε πιο κοντά στο να το βρείτε. Πιθανόν να γυρίσει ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να σας καλύπτει απόλυτα. Όμως μπορεί να νιώθετε μοναξιά με το άτομο που είστε μαζί και κυρίως αν είναι Υδροχόος ή κάπως περίεργα. Για αυτό πρέπει να είστε πιο ανοικτοί μαζί του και πάνω από όλα χωρίς να τον κρίνετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν διάφορες πρακτικές εκκρεμότητες τις οποίες ίσως να μην πρέπει να δείτε με μάτι συναισθηματικό αλλά με ένα ιδεολογικό υπόβαθρο το οποίο θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ασχολείστε περισσότερο με άτομα που είναι γύρω σας παρά με τον εαυτό σας. Βέβαια θα είστε πολύ απασχολημένοι να καλύψετε κάποια κενά τα οποία μερικές φορές τα αφήνετε γιατί δεν μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε. Τώρα όμως θα κινηθείτε με ανθρωπιστικές διαθέσεις οι οποίες σας εξελίσσουν.
Έρωτας: Υπάρχει ανάγκη από την πλευρά του συντρόφου σας να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί του χωρίς όμως να είστε απόμακροι ή πολύ αντίθετοι με τις ιδέες του. Η σχέση με Υδροχόο έχει τα μεγάλα σκαμπανεβάσματα της αλλά στο τέλος, αν υπάρχει αγάπη το ξεπερνάτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε μια κίνηση που μπορεί να εκπλήξει και εσάς για την τόλμη σας γιατί ίσως προπορευτείτε σε κάτι που δεν το είχατε σκεφτεί. Για αυτό θα έχετε μια καλή ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναστατώνεστε με κάποια πράγματα που γίνονται ξαφνικά και ίσως να μην μπορείτε εύκολα να τα κατανοήσετε αλλά επειδή έχετε κάποια αντιπαράθεση ίσως να σας χρειαστεί να είστε ανοικτοί και πάνω από όλα φιλελεύθεροι.
Έρωτας: Παρόλο που είχατε έρθει κοντά με ένα πρόσωπο μπορεί ξαφνικά να σας ζητήσει χωρισμό ή απομάκρυνση γιατί έχει, κυρίως από την πλευρά του, κάποια θέματα τα οποία δεν μπορεί να επιλύσει. Καλό είναι να είστε ψύχραιμοι και να μην απομακρυνθείτε γιατί μπορεί η κρίση να περάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ξαφνική ανατροπή σε συνεργασία ή από κάτι που είχατε να λαμβάνατε πιθανόν να σας αναστατώσει ή να σας στεναχωρήσει. Όμως να μην το βάζετε κάτω γιατί μερικές φορές βλέπουμε μια αλήθεια που ίσως να μην υπήρχε άλλος τρόπος την δούμε. Αφού το ξέρετε ότι πολλά πράγματα τα οποία χαλάνε μερικές φορές είναι απαραίτητα για να φτάσουμε τελικά στον αληθινό στόχο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Εντυπωσιάζεστε από τον τρόπο που θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Από το πουθενά θα κάνετε την δική σας κίνηση και θα νιώσετε πολύ δυνατοί αφού θα εκτονωθείτε με κάποιο τρόπο.
Έρωτας: Η κοινή συμπόρευση με ένα πρόσωπο που σας αρέσει και σας κάνει να νιώθετε επιθυμητοί αφού δείχνετε να ταιριάζετε, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε περισσότερο στις δυνάμεις σας και στον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να αναθεωρήσετε και πάλι κάποιες προτάσεις τις οποίες λόγω κάποιας αλλοιωμένης πληροφορίας να μην έχετε κοστολογήσει σωστά το κέρδος που θα έχετε. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα χρειαστεί να αποφεύγετε τις φρούδες ελπίδες που δεν έχουν αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να έχετε νεύρα με τους γύρω σας γιατί πιθανόν να βλέπετε ότι δεν έχετε πιθανότητες να ολοκληρώσετε κάτι με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Πιθανόν μια κατάσταση που είναι να αντιμετωπίσετε να σας βγάλει έξω από την πεπατημένη και από την σταθερότητα και αυτό σας κουράζει αφάνταστα. Κυρίως αν έχετε θέματα σπιτιού και κυρίως αλλαγής χώρου θα σας ζορίσει αρκετά.
Έρωτας: Οι συνθήκες σας επιβάλλουν να έχετε κατανόηση, χωρίς όμως εσείς να το θέλετε από την καρδιά σας γιατί μπορεί να έχετε εκνευρισμό ή γενικά μια κακή διάθεση. Η επαφή με Ταύρο, Λιοντάρι θα δημιουργήσει εντάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε μερικές φορές ότι είστε στο μάτι του κυκλώνα και επειδή είστε και ανικανοποίητοι, αν γίνει κάτι που θα το θεωρήσετε δυσνόητο για την δική σας θεωρία, πιθανόν να το βιώσετε σαν μεγάλο πρόβλημα. Το άγχος μπορεί να είναι έντονο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε μια καλή αίσθηση των πραγμάτων η οποία σας βοηθάει στο να ανοίγετε το μυαλό σας ακόμα πιο πολύ. Για αυτό μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα γνώση ακόμα και μέσα από ένα ταξίδι που θα είναι ωφέλιμη. Όσοι έχετε σχέση με ψυχολογία θα σας βοηθήσει.
Έρωτας: Ανταποδίδοντας αυτά που έχετε πάρει, θα κινηθείτε πιο ελεύθερα αλλά ίσως πιο φιλικά γιατί δεν θέλετε να εκτεθείτε σε ένα πρόσωπο που δεν σας δίνει και πολλές ελπίδες. Το καλό είναι ότι θα δείξετε πιο εύκολα τα αληθινά σας συναισθήματα γιατί σας αρέσει να είστε αυθόρμητοι και κυρίως αεράτοι. Η σχέση με Υδροχόο πάντως θα είναι καλή. Αντίθετα σε Ταύρο ή Καρκίνο μπορεί να μην αρέσει ο τρόπος που θα λειτουργήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίστε τις αληθινές σας ανάγκες και τότε θα δείτε ότι θα γίνουν όλα πιο εύκολα και κυρίως πιο γρήγορα. Τα κέρδη από μια συνεργασία είναι δεδομένα, άσχετα που μπορεί να σας έχει βγει μια υποχρέωση από το παρελθόν και θα πρέπει να πληρώνετε. Τουλάχιστον θα έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η αναγνωριστική κίνηση που θα κάνετε θα σας δημιουργήσει μια τάση για ελευθερία αλλά και να δείτε με έναν άλλο τρόπο τις ανάγκες σας. Έχετε την τάση να είστε εξαρτημένοι από τα ωραία και ακριβά ρούχα και πιθανόν σήμερα να νιώσετε την ανάγκη να γίνετε πιο μοντέρνοι και απλοί.
Έρωτας: Η ανατροπή θα έρθει από ένα Λέοντα που εδώ και καιρό μπορεί να μην σας έδινε αυτά που θέλατε και ξαφνικά να σας διεκδικήσει τόσο δυνατά που και εσείς οι ίδιοι θα μπερδευτείτε τελικά για το τι πρέπει να αποφασίσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα δώσετε σάρκα στα σχέδια πιθανόν ενός ατόμου που παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Αν όμως εμπλέκεστε συναισθηματικά θα πρέπει να βάλετε τις οριακές γραμμές μεταξύ δουλειάς και συναισθήματος γιατί θα χαθείτε σε πιθανά λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η επήρεια της Νέας Σελήνης θα είναι σημαντική γιατί θα σας δώσει το έναυσμα να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και να κάνετε κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες πραγματικότητα. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα αυτονομηθείτε σε θέματα που παλιά δεν μπορούσατε.
Έρωτας: Και εδώ θα έχετε το προβάδισμα γιατί θα αποκτήσετε μια προσωπική ανεξαρτησία η οποία θα σας βοηθήσει να έχετε ξεκάθαρη στάση απέναντι σε όλα τα θέματα που απασχολούν την σχέση σας. Η υποστήριξη από ένα στενό πρόσωπο της οικογένειάς σας θα είναι πολύτιμη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια καλή διαίσθηση η οποία σας βοηθάει να φύγετε από συνθήκες που σας πνίγουν χωρίς να δημιουργηθούν κενά στην απόδοσή σας. Αν έχετε μια ιδιαίτερη πρόταση μην την απορρίψετε, μελετήστε και δεύτερη φορά.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε ανάγκη να προστατεύσετε τα προσωπικά σας θέματα για αυτό μπορεί να θέλετε να βρεθείτε μόνοι σας ή με πολύ στενούς φίλους. Είναι σημαντικό για σας να μην είστε μπερδεμένοι και κυρίως να μην αναλώνεστε σε τόσο πολύ συναίσθημα.
Έρωτας: Η προσωπική σας ελευθερία είναι αντανάκλαση μιας προσωπικής επιθυμίας την οποία μερικές φορές την κρύβατε. Πιθανόν ένα πρόσωπο από την δουλειά σας να σας αρέσει και συγχρόνως να σας δημιουργεί αίσθημα οικειότητας.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε οπωσδήποτε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο κάνοντας όμως κινήσεις πολύ μυστικές για να μην ανακατευτείτε μαζί με άλλα πρόσωπα τα οποία πιθανόν να δείχνουν ότι είναι μαζί σας και τελικά σαμποτάρουν το έργο σας.

Πηγή: astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 26/1 – Ημερήσιες προβλέψεις

Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού μας γεμίζει με ενθουσιασμό και με διάθεση για ενάρξεις! Οι γωνίες που σχηματίζει με τον Δία, τον Άρη και τον Ήλιο, μας επιφυλάσσουν γρήγορες εξελίξεις στις προσωπικές μας υποθέσεις!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η παρορμητικότητά σου για σήμερα Πέμπτη είναι αρκετά τονισμένη αφού και η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και σου χαρίζει μεγάλη δυναμική αλλά και δίψα για να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να πας παρακάτω. Το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Άρη σε βοηθά να προωθήσεις τα σχέδια σου, να πάρεις πρωτοβουλίες και να έχεις επικοινωνίες που θα σε φέρουν σε ένα καλό σημείο! Τις απογευματινές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με το περιβάλλον σου, καλό θα ήταν να μην βιαστείς να εκφραστείς ή να βγάλεις συμπεράσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι κατάλληλη για να πάρεις πρωτοβουλίες για την ανανέωση της σχέσης σου, αρκεί να μην βλέπεις κάποιες καταστάσεις εγωιστικά. Αν δεν έχεις σχέση, τότε η μέρα σε ευνοεί να βγεις από το καβούκι σου και με την εξωστρέφεια που σε διακρίνει να κάνεις όμορφες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις όλη την ενεργητικότητα για να προχωρήσεις μπροστά τα επαγγελματικά σου σχέδια, ενώ είναι από τις μέρες που μπορείς να προβάλεις πολύ καλά τον εαυτό σου, τις ικανότητές σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει στην εύρεση εργασίας, ή σε μία νέα επιτυχημένη επαγγελματική εξέλιξη. Στον οικονομικό τομέα κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια, χρειάζεται να προσέξεις στα παρορμητικά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είσαι σε μία περίεργη διάθεση, με αρκετό στρες και αρκετές εκκρεμότητες που βιάζεσαι τώρα να κλείσεις! Έχεις τα ψυχικά κουράγια να δώσεις την μάχη σου και να διευθετήσεις κάθε τι που σου στέκεται σαν βραχνάς. Το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Άρη σε στηρίζει για να μπορέσεις να έχεις πρόοδο και θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά και οικονομικά! Τις απογευματινές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή, είναι πολύ πιθανό να παρεξηγηθείς από κάποια λόγια που θα ακούσεις τα οποία θα πάρεις πολύ προσωπικά. Κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που δεν σε κατανοούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις στα αισθηματικά και μην θυμώνεις με το σύντροφό σου για ζητήματα που αφορούν το παρελθόν σου. Η καχυποψία σου μπορεί σήμερα να βλάψει την σχέση σου! Αν είσαι χωρίς ταίρι προσπάθησε να μην αναμοχλεύεις παλιές καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι εξαιρετικά παραγωγική στα επαγγελματικά σου, παρόλο που θα είσαι φορτισμένος με άγχος και θα βιάζεσαι να τα ολοκληρώσεις όλα με επιτυχία. Στα οικονομικά σου είσαι εν αναμονή εξελίξεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Επικοινωνιακέ μου Δίδυμε, αυτή την Πέμπτη είσαι μέσα στην κοινωνική διάθεση και σε ετοιμότητα να κυνηγήσεις τα απλά αλλά και τα πιο σύνθετα όνειρά σου! Το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Άρη, σου ανεβάζει την διάθεση στα ύψη και είσαι σε ετοιμότητα να κάνεις σχέδια, να προγραμματίσεις μετακινήσεις, συναντήσεις ή ακόμα και ένα ταξίδι! Οι πρωτοβουλίες σου ή και οι ειδήσεις της ημέρας σε χαροποιούν και σε ενθουσιάζουν για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν! Τις απογευματινές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή, προσπάθησε να αποφύγεις τις αγορές και τις σπατάλες γιατί …θα πέσεις σε λάθη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα ιδανική για φλερτ, νέες αισθηματικές γνωριμίες αλλά και κατακτήσεις που θα προέλθουν μέσω δικτύωσης που θα έχεις! Αν είσαι δεσμευμένος ωστόσο έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την ρουτίνα παρέα με τον σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι κατάλληλη για σένα που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και θέλεις να ανοίξεις περισσότερο το δίκτυο γνωριμιών και πελατών σου! Η ομαδική εργασία θα δώσει λύσεις! Στα οικονομικά στήνονται τώρα νέα σχέδια με καινούργιες προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένο μου και τρυφερό Καρκίνε, αυτή την Πέμπτη βάζεις στόχους και είσαι αρκετά πιο φιλόδοξος και επεκτατικός! Επικεντρώνεσαι κυρίως στην καριέρα και στο μέλλον σου και καταφέρνεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που θέλεις να πετύχεις! Το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Άρη, σε βοηθά στην επίλυση μίας εργασιακής ή οικονομικής υπόθεσης που σε ταλαιπωρούσε. Τις απογευματινές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή, προκαλεί κάποιες παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες που θα έχεις με συνεργάτες ή και με το σύντροφο! Οι επιλογές που κάνεις αυτή την περίοδο μπορεί να μην βρίσκουν την πλήρη αποδοχή από τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκέφτεσαι πολύ το μέλλον και την προοπτική της αισθηματικής σου ζωής, όμως δεν ακούς τόσο πολύ τις συναισθηματικές σου ανάγκες, αλλά προσπαθείς να υπερασπιστείς αυτό που είναι σωστό να γίνει! Προσοχή σε καβγαδάκια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κυνήγησε αυτή την ημέρα τους επαγγελματικούς σου στόχους με θάρρος, δύναμη, χωρίς όμως να χάνεις την υπομονή σου! Στα οικονομικά πες όχι στα περιττά έξοδα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λαμπερό μου Λιονταράκι, για σήμερα Πέμπτη τα άστρα είναι με το μέρος σου και η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σε κάνει να βρίσκεσαι αισιόδοξος, χαρούμενος και έτοιμος να βάλεις μπροστά νέα πλάνα για την πορεία σου. Η μέρα σου είναι γεμάτη χαρμόσυνες επικοινωνίες, ενώ οι ευρηματικές σου ιδέες μπορούν να αποτελέσουν σήμερα μία πολύ καλή πρόταση για μία όμορφη αλλαγή! Το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Άρη, προσφέρει χαρούμενες ειδήσεις και επικοινωνίες με άτομα που αγαπάς, συνεργάζεσαι στενά ή έχουν ένα σημαντικό ρόλο στην ζωή σου! Τις απογευματινές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή, προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις, ενώ καλό είναι να αποφορτιστείς από το στρες κάνοντας μία θετική σκέψη που είναι και η πραγματικότητα, ότι θα τα καταφέρεις περίφημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όμορφες ερωτικές περιπέτειες έρχονται αυτή την ημέρα για να ανεβάσουν την ερωτική σου διάθεση, να τονώσουν τον ηθικό σου και για να σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι τον ενθουσιασμό και την χαρά για ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα φιλόδοξα σχέδια, προτάσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μπορούν να έχουν μία άκρως θετική πορεία στα επαγγελματικά σου! Ιδανική μέρα για επέκταση και προώθηση εργασίας. Στα οικονομικά λαμβάνεις ικανοποίηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, αυτή την Πέμπτη είσαι αρκετά αγχωμένος για τα οικονομικά σου , για τους λογαριασμούς που τρέχουν αλλά και για τις υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν. Συναισθηματικά υπερβάλεις και φουντώνεις, γιατί θέλεις εδώ και τώρα λύσεις, προσπάθησε να μην μεγαλοποιείς κάποιες καταστάσεις! Το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο σε βοηθά να προχωρήσεις επιτυχώς σε κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που θα αποφέρουν καρπούς. Τις απογευματινές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή, μην αφήσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και τις φοβίες να σε οδηγήσουν σε αρνητικές σκέψεις ή και σε «ζήλειες» στα αισθηματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος κυριαρχεί αυτή την ημέρα όμως θέλεις όλα να γίνονται στους ρυθμούς τους δικούς σου ή και επιμένεις να αποδείξεις ότι σε όλα έχεις δίκιο .Χαλάρωσε τους τόνους και δώσε περισσότερο χώρο και χρόνο σε σένα και στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξαιρετικά επίμονος στους στόχους σου είσαι στα επαγγελματικά σου αυτή την ημέρα, όμως η ανταγωνιστικότητά σου δεν σημαίνει ότι μπορεί να βγει σε καλό, για αυτό χαλάρωσε τους τόνους! Στα οικονομικά σου αναμένεται κάποια ικανοποίηση – ανακούφιση!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα είναι η μέρα σου, αφού η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου φέρνοντας όμορφες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών! Καταφέρνεις και βρίσκεις την ανταπόκριση που ζητάς, μπορείς να έχεις πολύ καλύτερες επικοινωνίες με το περιβάλλον σου, ενώ η ισχύς έρχεται μέσα από την ένωση, αυτό το γνωρίζεις, το αποδέχεσαι και σήμερα το απολαμβάνεις. Ιδιαίτερα οι πρωινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, είναι επιβοηθητικές για αισθηματικά, αλλά και για επικοινωνίες που θα σε τονώσουν! Τις απογευματινές ώρες που κορυφώνεται το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή προσπάθησε να αποφύγεις τις διαφωνίες σε συζητήσεις με την οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανανέωση σου υπόσχεται η μέρα στο πέρασμά της πολύ παραπάνω στον αισθηματικό τομέα, όπου θα έχεις εξελίξεις που ταράξουν τον συναισθηματικό σου κόσμο! Αν αποβάλεις τις ανασφάλειές σου σίγουρα μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές ενθουσιασμού στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ισχύς έρχεται μέσα από την ένωση και αυτό ισχύει και στον επαγγελματικό τομέα όπου η μέρα σε καλεί να συνεργαστείς για να αποφέρεις καρπούς στις προσπάθειές σου! Στα οικονομικά προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από άτομα που μπορεί να σε εμπλέξουν σε παραπάνω έξοδα αυτό τον καιρό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, αυτή την Πέμπτη το κλίμα είναι φορτισμένο και εσύ παρασύρεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις σου, αναλαμβάνεις και νέες εργασίες και στο τέλος αγχώνεσαι! Προσπαθείς να τα προλάβεις όλα, βιάζεσαι, επιμένεις, ενώ όλοι γύρω σου έχουν απαιτήσεις από εσένα. Καλό είναι να βάλεις σε μία σειρά όλα όσα πρέπει να πραγματοποιήσεις, για να μην χάσεις το μπούσουλα! Το πρωί που η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, θα σου φύγει ένα βραχνάς για ένα ζήτημα οικογενειακό – οικονομικό! Τις απογευματινές ώρες που κορυφώνεται το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή προσπάθησε να πεις «όχι» σε μία επαγγελματική συζήτηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παραπονάκια φέρνει η μέρα στα αισθηματικά, είτε επειδή δεν βρίσκεις χρόνο για το ταίρι σου, είτε επειδή έχετε πέσει σε ρουτίνα! Αν είσαι χωρίς σχέση η μέρα είναι αδιάφορη για τα ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις το 100% του εαυτού σου σήμερα και είσαι ιδιαίτερα λεπτολόγος, αναλυτικός αλλά και απαιτητικός στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Βρίσκεις λύσεις στα ζητήματά σου, με πάρα πολύ άγχος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη για σήμερα το ζώδιο σου έχει χαρές και ικανοποιήσεις, αφού η Σελήνη κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού και ευνοεί στο μέγιστο βαθμό τον έρωτα, την ψυχαγωγία, την ενασχόληση με την τέχνη ή τα παιδιά! Το κέφι σου είναι αμείωτο από το πρωί, το ίδιο και η δημιουργικότητα, άλλωστε το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Άρη το πρωί, ευνοεί την λύση ζητημάτων σε σχέσεις, αλλά και τις όμορφες ειδήσεις και προτάσεις που θα σε συναρπάσουν. Τις απογευματινές ώρες, προσπάθησε να αποφύγεις την υπερβολή και την επιπολαιότητα στα οικονομικά σου! Μία βιαστική απόφαση θα σε πάει πίσω!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πέφτεις με τα μούτρα στον έρωτα αυτή την ημέρα όμως το απολαμβάνεις στον μέγιστο βαθμό αφού φαίνεται πως μία ερωτική ιστορία σε συναρπάζει και σε κάνει να βρίσκεις και πάλι το χαμένο παιδί που κρύβεται μέσα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα δαπανήσεις κάποια χρήματα για διασκέδαση, ή κούρες ομορφιές – καλλωπισμό όμως θα το απολαύσεις! Στα επαγγελματικά η λέξη κλειδί και επιτυχίας είναι η δημιουργικότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Αιγόκερε μία παρορμητική Πέμπτη ανοίγεται μπροστά σου και τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτητα φωτός! Προχωράς ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την επαγγελματική έδρα, όμως λαμβάνεις και ικανοποιήσεις στα οικονομικά σου , ιδιαίτερα το πρωί που η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη. Τις απογευματινές ώρες, θα γίνουν κάποιες οικογενειακές συζητήσεις, οι οποίες μπορεί να είναι κάπως δυσάρεστες. Σκόπιμο είναι να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν εξαιτίας βιασύνης, βάλε λοιπόν την λογική μπροστά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα προτιμάς το σίγουρο, ασφαλές και σταθερό μονοπάτι στα αισθηματικά σου και προσπαθείς συναισθηματικά να χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Μην επιμένεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που σου έχουν δείξει ότι δεν θα αλλάξουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα και τα δικαιώματά σου στα επαγγελματικά σου και προσπαθείς να δημιουργήσεις πιο γερές βάσεις για την πορεία σου! Προσοχή στα έξοδα που προκύπτουν για την αποφόρτιση της ψυχολογίας σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, από το πρωί της Πέμπτης είσαι γεμάτος κέφι, ιδέες και διάθεση για επικοινωνία! Η Σελήνη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού σε κάνει αρκετά εκφραστικό σήμερα και έτοιμο να πάρεις αποφάσεις και να προχωρήσεις στην εφαρμογή σχεδίων! Τις πρωινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου και λαμβάνεις μία μεγάλη επιβεβαίωση στα αισθηματικά σου! Τις απογευματινές ώρες , δείξε προσοχή στις συζητήσεις σου, γιατί άθελά σου μπορεί να σου ξεφύγει κάποιο μυστικό, ή κάποια πληροφορία που κανονικά θα έπρεπε να μείνει κρυφή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αξιοποιώντας το χιούμορ, τις έξυπνες ατάκες σου αλλά και την τέχνη σου στο φλερτ μπορείς να προσμένεις μία άκρως ευχάριστη μέρα στα ερωτικά! Αν είσαι σε σχέση ευνοείται ευχάριστη απόδραση με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με αρκετό κόσμο για ζητήματα που αφορούν την εργασία σου και οι επικοινωνίες σου θα αποφέρουν πολύ καλούς καρπούς. Είναι ιδανική μέρα για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και αποφάσεις. Στα οικονομικά σου αξιοποιώντας τις ιδέες σου θα μπορέσεις να κάνεις βήματα ανόδου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την Πέμπτη επικεντρώνεσαι στους τρόπους εκείνους που θα μπορούσες να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά στο μέλλον σου και δίνεις προτεραιότητά σου στην τόνωση των οικονομικών σου! Τις πρωινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη θα υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις που θα φέρουν μία καλή έκβαση σε μία οικογενειακή – οικονομική υπόθεση! Τις απογευματινές ώρες , με το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή, πρόσεξε σε ποιους φίλους εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου, ίσως κάποιες πληροφορίες που θα δώσεις, να διαδοθούν και να το ανακαλύψεις στην πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιζητάς την συναισθηματική σταθερότητα όμως νιώθεις ανασφάλεια ετούτη την ημέρα και αυτό που έχω να σου πω είναι ότι έχει έρθει η ώρα να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου γιατί πραγματικά αξίζεις πολλά και αυτό δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτή τη στιγμή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά στα επαγγελματικά και οικονομικά βήματα που γίνονται ετούτη την ημέρα! Ιδανική μέρα για επενδύσεις και αγορές.

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 25/1 – Ημερήσιες προβλέψεις

Το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Δία μας γεμίζει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, χαρά ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για να κάνουμε προοδευτικά βήματα. Ιδανική μέρα για νέες γνωριμίες, ή νέα σχέδια! Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη το ευεργετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία σου προσφέρει θετικές ευκαιρίες για να αναπτυχθείς, να εξελιχθείς, να εκπληρώσεις το όνειρό σου αλλά και να είσαι ο αποδέκτης προτάσεων, συζητήσεων που θα έχουν μία πολύ τυχερή έκβαση. Οι φιλίες σου τονώνονται, το δίκτυο γνωριμιών σου σε στηρίζει και είσαι απόλυτα δημοφιλής! Ευνοούνται μετακινήσεις και γνωριμίες που θα έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν!Το βραδάκι που η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου, είσαι έτοιμος έσω έτοιμος για όμορφες συναρπαστικές περιπέτειες κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λες αντίο στην μοναξιά αυτή την ημέρα, όπου είναι ιδανική για φλερτ και νέες γνωριμίες … Το διασκεδάζεις, έχεις τις κατακτήσεις σου , ενώ αν είσαι δεσμευμένος μία επιθυμία σου εκπληρώνεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανησυχία για τα επαγγελματικά δεν λείπει στην πορεία της ημέρας όμως έχεις την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες. Στα οικονομικά έχεις τα τυχερά σου1

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε , για σήμερα Τετάρτη το ευεργετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία σε βοηθά να αναρριχηθείς επαγγελματικά και να πετύχεις τους μεγάλους στόχους σου! Η φωνή της διαίσθησής σου λειτουργεί προστατευτικά και σου δίνει τα κατάλληλα σημάδια για να κάνεις τις σωστές επιλογές σε όποιον τομέα της ζωής σου εσύ προβληματίζεσαι αυτό τον καιρό! Η μέρα προσφέρεται και για συναισθηματική θετική ενδοσκόπηση που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις καταστάσεις του χτες και να ακολουθήσεις το δρόμο της ευτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι ουδέτερη και κάπως αδιάφορη για τα αισθηματικά, όμως δεν λείπουν οι στόχοι και τα σχέδια για την πλευρά σου, έτσι θα κατανοήσεις σήμερα πολύ καλύτερα το τί είναι αυτό που ζητάς για την πορεία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις τα απόλυτα καλά αποτελέσματα στα επαγγελματικά σου και θα μπορέσει να σου φύγει ένα μεγάλο βάρος και στα οικονομικά!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε , για σήμερα Τετάρτη με το ευεργετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία έρχονται θετικές αλλαγές μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Η μέρα προσφέρεται για δικτύωση, γνωριμίες, υποστήριξη από άτομα που πραγματικά σε εκτιμούν και σε έχουν ψηλά! Κάνεις τα βήματα εκείνα για να μπορέσεις να δεις ένα μεγαλεπήβολο όνειρο να γίνεται πραγματικότητα και τα άστρα είναι πραγματικά κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου απόψε! Το βραδάκι ευνοούνται συναντήσεις ή επικοινωνίες με πρόσωπα αγαπημένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα όμορφο, ανέμελο και ανάλαφρο παιχνίδι στήνεται στα αισθηματικά σου σήμερα. Μία ερωτική γνωριμία που είναι τώρα στα σκαριά σου προσφέρει χαμόγελα και βοηθά το μυαλό σου να ξεφύγει από τις σκοτούρες. Αν είσαι σε σχέση, είναι ο καιρός να κάνεις κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου για να σπάσετε την ρουτίνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και να για να αρχίζεις να χτίζεις καλύτερο όνομα στον χώρο που κινείσαι επαγγελματικά! Στα οικονομικά τίποτα δεν σε εμποδίζει σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε , για σήμερα Τετάρτη με το ευεργετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία σου δίνει χαρούμενες εξελίξεις στον τομέα της καριέρας και πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις τις κατάλληλες επαγγελματικές κινήσεις και να πετύχεις μια επιβράβευση, προαγωγή ή διάκριση.Παράλληλα ανακουφίζεσαι ψυχολογικά από την έκβαση μίας οικονομικής υπόθεσης που σε βάραινε! Χαρούμενες ειδήσεις στην πορεία της ημέρας σου προσφέρουν κέφι και ενθουσιασμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι κατάλληλη για πικάντικες ερωτικές στιγμές και αναθέρμανση στην σχέση σου … Αν είσαι ελεύθερος οι εξελίξεις είναι κάπως αδιάφορες, όμως η διάθεσή σου καλά κρατεί και πολύ σύντομα θα έρθει κάτι στον ορίζοντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η απόλυτα τυχερή μέρα για να κάνεις σπουδαία βήματα στον τομέα της καριέρας σου! Ανοίγεται μία πόρτα που είναι σημαντική για το μέλλον σου! Στα οικονομικά βελτιώνεσαι!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα , για σήμερα Τετάρτη με το ευεργετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία να αναμένεις ανανέωση και αναθέρμανση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Προτάσεις, ειδήσεις, συζητήσεις αλλά και γνωριμίες έχουν κάτι πολύ σημαντικό να σου προφέρουν! Κάνεις σταθερά βήματα που αφορούν την προσωπική σου επέκταση και την κατοχύρωση της εργασίας σου και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν! Η ψυχολογία σου και η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη, ιδιαίτερα το βραδάκι …

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία χαρούμενη, πικάντικη ερωτική εξέλιξη θα σε κάνει να πεις «ουφ επιτέλους κάτι καλό»! Ξεφεύγεις από την στασιμότητα και χαμογελάς γιατί επιτέλους κάτι καλό εξελίσσεται στον ερωτικό σου τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες που ανοίγονται τώρα θα αποτελέσουν σταθμό για την πορεία της καριέρας σου! Στα οικονομικά σου αν και είσαι ανήσυχος, η πορεία της ημέρας θα σε ικανοποιήσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε , για σήμερα Τετάρτη με το ευεργετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία σου δίνεται τώρα η ευκαιρία να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, να διευθετήσεις τις οφειλές σου και τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και να ανακουφιστείς από το κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Στα επαγγελματικά δημιουργούνται καλές προοπτικές και αρχίζεις να συνηθίζεις ένα νέο εργασιακό πλαίσιο το οποίο σου φέρνει και ανάπτυξη! Στα ερωτικά σου κυριαρχεί το πάθος και ο ασυγκράτητος πόθος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Σελήνη από τους Ιχθείς μέχρι το βράδυ σε κατακλύζει με δυνατά συναισθήματα και με την προσδοκία να βρεθείς με το άτομο της καρδιάς σου και να εξομολογηθείς τα βαθύτερα μυστικά σου, κάτι το οποίο θα γίνει! Προσπάθησε μόνο να συγκρατήσεις το πάθος σου που μπορεί να σε οδηγήσει σε αδικαιολόγητες ζήλειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η μέρα είναι ιδανική για να δεις κάποιες συνθήκες να βελτιώνονται! Στα οικονομικά σου δίνονται ευκαιρίες ανόδου, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ , για σήμερα Τετάρτη με το ευεργετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία η μέρα είναι απόλυτα δοσμένα στον έρωτα, στις σχέσεις και στην διασκέδαση! Η απόλυτη τυχερή στιγμή για να εκπληρωθεί μία επιθυμία σου, για να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις, για να έχεις αυτή την τυχερή στιγμή που περίμενες εδώ και καιρό! Συνάμα νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου και σου προσφέρουν αέρα ανανέωσης! Κάπως αργοί θα είναι οι ρυθμοί σου σήμερα στην εργασία, λίγο προσοχή γιατί θα είσαι κάπως αφηρημένος και μπορεί να πέσεις σε λάθη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις αυτές τις μέρες μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, εύνοια και ευκαιρία θα έχεις ώστε να πάρεις ορισμένες σοβαρές αποφάσεις μαζί με τον σύντροφό σου, για να βελτιώσετε την σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν συγκεντρώνεσαι στην δουλειά, το μυαλό πετάει σε σκέψεις για το πώς θα περάσεις καλά και το ρίχνεις στο σορολό, προσοχή μην εκτεθείς! Τα οικονομικά καλά κρατούν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Τετάρτη με το ευεργετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία να περιμένεις όμορφα γεγονότα στο σπίτι, στην οικογένεια και στην εργασία! Αυτή την ημέρα βρίσκεις τις ισορροπίες σου, ξεπερνάς ένα πρόβλημα, βελτιώνεται η φυσική σου κατάσταση, ανοίγονται ευκαιρίες για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, μα πάνω από όλα τονώνεται η ψυχολογία σου και αρχίζεις να είσαι πιο αισιόδοξος. Μέχρι το βραδάκι έρχεται και μία τρυφερή ερωτική επικοινωνία που σε ζωντανεύει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Σελήνη από τους Ιχθείς δεν σε αφήνει παραπονεμένο σήμερα στα αισθηματικά σου, απεναντίας ο γλυκός σου τρόπος, οι τρυφερές σου κινήσεις και ο συναισθηματισμός σου θα σε βοηθήσουν να έλξεις κοντά το άτομο που θες, ή είσαι σε σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δραστηριοποιείσαι εποικοδομητικά στην εργασία σου, κάνοντας θετικές αλλαγές στο επαγγελματικό περιβάλλον! Στα οικονομικά ούτε κλαις ούτε γελάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη , για σήμερα Τετάρτη με το ευεργετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία να αναμένεις σήμερα προτάσεις, ειδήσεις και συζητήσεις που θα σε συναρπάσουν. Το τηλέφωνο χτυπά ασταμάτητα, είσαι περιζήτητος, ενώ και στα επαγγελματικά οι ιδέες που κατεβάζεις τώρα μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να ανελιχθείς! Η μέρα είναι κατάλληλη για υπογραφές εγγράφων, ερωτικά ραντεβού, αισθηματικές γνωριμίες και εκπλήξεις πάσης φύσεως! Το κλειδί της επιτυχίας σου για σήμερα είναι η εκφραστικότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ετοιμάσου για απολαύσεις, έρωτα, δημιουργία και κατακτήσεις. Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι θα έχεις πολλές ευκαιρίες για βελτίωση του ερωτικού τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται καλές ευκαιρίες μέσω προτάσεων ή και συναντήσεων. Επεξεργάσου προτάσεις που θα σου γίνουν, θα είναι καλές. Στα οικονομικά είσαι κερδισμένος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Τετάρτη με το ευεργετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία να περιμένεις μία σημαντική ανακούφιση σε θέματα οικονομικά και οικογενειακά! Λαμβάνεις κάποια χρήματα που σε βοηθούν να λύσεις προβλήματα που ταλάνιζαν το σπίτι σου, τονώνεσαι ψυχολογικά και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με τους οικείους σου! Ένα χαρμόσυνο γεγονός στην προσωπική σου ζωή θα σε κάνει να πεις … «Επιτέλους το άξιζα να έρθουν τέτοιες μέρες»! Η Σελήνη από τους Ιχθείς ως το βράδυ ανεβάζει το ηθικό σου και φέρνει όμορφες επικοινωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα κατάλληλη για να αναθερμάνεις μία σχέση που κρατά καιρό και για να βεβαιωθείς για τα αισθήματα του συντρόφου σου, διώχνοντας μακριά κάθε καχυποψία! Αν δεν έχεις σχέση θα κάνεις λίγη υπομονή ακόμα, τα καλύτερα έρχονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για επενδύσεις, συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας αλλά και για επιχειρηματικά σχέδια! Το κλίμα σε εργασία και οικονομικά είναι ικανοποιητικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε , για σήμερα Τετάρτη με το ευεργετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία είσαι γεμάτος κέφι, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση! Από το πρωί νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις όλες σου τις επιθυμίες μα και τον κόσμο όλο … Κάνεις γρήγορα βήματα, παίρνεις βιαστικές αποφάσεις, όμως η τύχη σου χαμογελά και μέσω συμπτώσεων θα βρεθείς απόλυτα κερδισμένος! Μία μικρή ανάσα δίνεται και στα οικονομικά σου ως το τέλος της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις ανανέωση εδώ και τώρα και σήμερα μπορείς να την έχεις στα αισθηματικά σου, είτε μέσω φλερτ και γνωριμιών που έρχονται στο προσκήνιο,είτε μέσω μίας ανανεωτικής εμπειρίας με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τολμάς, διεκδικείς και βλέπεις ότι όλα μπορούν να πάνε ακριβώς όπως τα έχεις στο μυαλό σου στα επαγγελματικά! Στα οικονομικά λαμβάνεις κάποια έσοδα ως τις 8 το βράδυ!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ , για σήμερα Τετάρτη με το ευεργετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, ηρεμείς ψυχολογικά από πολλά προβλήματα που σε ταλάνιζαν, όμως νιώθεις και τυχερός μέσα από την θετική έκβαση που θα υπάρξει στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Μία πρόταση, μία ευκαιρία, μία νέα προοπτική θα φέρει μία νέα πηγή εσόδων ή γενικότερη βελτίωση στα έσοδά σου και αυτό αποτελεί για σένα το «τυχερό δώρο» της ημέρας. Ως το βραδάκι η Σελήνη από το ζώδιο σου , σου προσφέρει συναισθηματικές ικανοποιήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας κρυφός ανομολόγητος έρωτας αρχίζει να σου εκδηλώνεται και αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή σου αυτή την ημέρα! Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου σου δείχνει απόψε την δύναμη των συναισθημάτων του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου η μέρα θα είναι απόλυτα τυχερή και προσοδοφόρα, η επιρροή των αστρολογικών όψεων, θα έχει αντίκτυπο και τις επόμενες μέρες ιδιαίτερα στο χρήμα!

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 24/1 – Ημερήσιες προβλέψεις

Οι ευσυγκίνητες διαθέσεις, η ανάγκη για αραλίκι, αλλά και οι ξαφνικές κόντρες δεν θα λείψουν αυτή την ημέρα όπου η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ. Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες που συγκρούεται με τον Άρη φρόντισε να αποφύγεις τον καβγά ιδιαίτερα αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Κριέ, η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ σε γεμίζει με συναισθηματική ένταση, ενώ τις πρωινές ώρες το τετράγωνό της με τον Άρη, σε παρασύρει σε λεκτικά καβγαδάκια. Προσπάθησε να αποφύγεις τα παρορμητικά λόγια, τις βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις, γιατί θα χάσεις το δίκιο σου αλλά θα νιώσεις ότι λειτούργησες και επιπόλαια. Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού λαμβάνεις χαρά, ικανοποίηση και ανακουφίζεσαι για κάποιο ζήτημα οικονομικό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μία γνωριμία έρχεται, με ένα άτομο αρκετά σοβαρό, σταθερό, ουσιαστικά γοητευτικό, συνεπές και συνεσταλμένο! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις επιτέλους σιγουριά και εμπιστοσύνη προς το ταίρι σου, αφού θα σου δείξει έμπρακτα όλη την αγάπη του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, επανέρχονται κάποιες παλιές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις άμεσα! Οικονομικά δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Ταύρε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, είσαι αισιόδοξος, κεφάτος και έχεις την επιθυμία να κοινωνικοποιηθείς ή να έρθεις σε επαφή με φιλικά πρόσωπα! Δεν λείπει ωστόσο και ένας προσωρινός εκνευρισμός τις πρωινές ώρες για κάποιο ζήτημα οικονομικό, το οποίο ωστόσο εξομαλύνεται! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού, ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα και γίνεται ο αποδέκτης όμορφων εκπλήξεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα απολαμβάνεις κατακτήσεις και θαυμαστές που δίνουν μάχη για να σε κερδίσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι μάλλον εύθικτος και απαιτητικός απέναντι στο άλλο σου μισό, κυρίως γιατί δεν ανέχεσαι να σε παραμελεί ούτε στιγμή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά απολαμβάνεις επαίνους και θαυμασμό! Στα οικονομικά, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί ξοδεύεις επιπόλαια και αλόγιστα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Δίδυμε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, επικεντρώνεσαι κυρίως στα επαγγελματικά σου προσπαθώντας να βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου! Τις πρωινές ώρες το τετράγωνο Σελήνης – Άρη σου προκαλεί ένταση και εκνευρισμό και ίσως εσύ ο ίδιος βιαστείς και κάνεις κινήσεις που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις, προσοχή λοιπόν στα εργασιακά καβγαδάκια και στα λάθη βιασύνης. Οι απογευματινές ώρες προσφέρονται για μία όμορφη διαφυγή από την ένταση της καθημερινότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σήμερα, όσο κι αν σε αγαπά, δεν θα σου εκφράσει με τα λόγια του όλα όσα αισθάνεται για σένα, αλλά μέσα από τις πράξεις του, θα φροντίζει να σου αποδεικνύει συνεχώς τα πλούσια συναισθήματα του! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας, σε ανανεώνει και σε συναρπάζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά βάζεις φρένο στα έξοδα, γιατί μάλλον πιέστηκες από τις υποχρεώσεις! Εργασιακά, κάθε δραστηριότητα την σημερινή ημέρα, στέφεται από επιτυχία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Καρκίνε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, είσαι γεμάτος από τρυφερότητα, ζεστασιά και οι ευαισθησίες σου είναι τονισμένες. Τις πρωινές ώρες το τετράγωνο Σελήνης – Άρη, θα είσαι αρκετά πιο ευέξαπτος και θα παίρνεις πολύ προσωπικά κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, χαλάρωσε και δες τα πράγματα πιο απλά και όχι τόσο συναισθηματικά! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού, θα έχεις μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από ένα φιλικό σου πρόσωπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος μία νέα συναρπαστική γνωριμία έρχεται σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ξανά ικανοποίηση και σιγουριά μέσα στη σχέση και απολαμβάνεις με το έτερον σου ήμισυ, στιγμές ρομαντισμού, τρυφερότητας και ζεστασιάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δύσκολες καταστάσεις που θα έρθουν στην εργασία, δεν θα σε πτοήσουν, αφού θα είσαι συνεχώς σε εγρήγορση! Οικονομικά, πνίγεσαι από χρέη και εκκρεμότητες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Λέοντα, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, είσαι γεμάτος φόβους, ανασφάλειες και ψάχνεις μέσα σου να βρεις τι φταίει! Τις πρωινές ώρες το τετράγωνο Σελήνης – Άρη, αγχώνεσαι για τα οικονομικά σου και προκύπτουν κάποια έξοδα (πχ λογαριασμοί) που σε αποσυντονίζουν! ! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού, λαμβάνεις μία ικανοποίηση για ένα επαγγελματικό ζήτημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπερδεύεις σήμερα πολλές φορές το πάθος, με τον αληθινό έρωτα και την πραγματική αγάπη, με αποτέλεσμα να υπάρξει η πιθανότητα μίας ερωτικής παθιασμένης σχέσης με ημερομηνία λήξης, γεγονός που θα σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κόντρες, λόγω ζήλιας και ανασφάλειας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα δεις και τις δύο όψεις του νομίσματος σήμερα! Από την μια άτομα που σε στηρίζουν έντιμα και από την άλλοι άτομα που σε φθονούν! Οικονομικά, θα υπάρξει μόνο εύνοια και αύξηση εσόδων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Παρθένε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, είσαι επικεντρωμένος στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου και νιώθεις ότι όλοι ζητούν κάτι από εσένα! Τις πρωινές ώρες το τετράγωνο Σελήνης – Άρη, θα εκνευριστείς με κάποιους συνεργάτες σου, γιατί όλοι τα περιμένουν όλα από εσένα και εσύ μόνιμα φορτώνεσαι νέες ευθύνες. Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού, το κλίμα χαλαρώνει ένα αναμένεται μία όμορφη συνάντηση ή επικοινωνία στα αισθηματικά που θα σε κάνει να ξεφύγεις από το στρες της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αφήνεις το χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται το ταίρι σου και θα δεις πως θα σε πλησιάσει τελικά περισσότερο, αφού θα αναπτυχθούν με αυτόν τον τρόπο τα συναισθήματά του! Αν είσαι ελεύθερος, θα κινήσεις σίγουρα το ενδιαφέρον του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, θα χρειαστεί να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες για νέες συμφωνίες, συνεργασίες, υπογραφές και έγγραφα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Ζυγέ, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, είσαι επικεντρωμένος στα επαγγελματικά σου και σε όλες τις εργασίες που έχεις αναλάβει! Ωστόσο δεν λείπει η κούραση και θα θελες πολύ να τα βροντήξεις όλα και να σηκωθείς να φύγεις μακριά… Αυτή η τάση εκδηλώνεται πιο έντονα τις πρωινές ώρες που κορυφώνεται το τετράγωνο Σελήνης – Άρη! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού, θα λάβεις μία ικανοποίηση στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να σου φανεί σήμερα, πως το ταίρι σου, είναι αρκετά ψυχρός και συγκρατημένος, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολη η συναισθηματική επικοινωνία μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, παραδίνεσαι άνευ όρων σε έναν νέο έρωτα που θα ξυπνήσει μέσα σου τα πιο τρυφερά συναισθήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, βάλε σήμερα στόχους που έχουν πραγματική ουσία και θα δεις πως σταδιακά θα εκπληρωθούν! Οικονομικά είσαι διατεθειμένος να κάνεις θυσίες για χάρη των άλλων, αλλά αυτό θα σου στοιχήσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, η μέρα σου είναι γεμάτη από ονειροπόληση, ρομάντζο, τρυφερότητα και ευκαιρίες για ερωτική ανανέωση! Είσαι λίγο πιο ασυγκράτητος στα πάθη σου και βιάζεσαι να δεις εξελίξεις, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες που κορυφώνεται το τετράγωνο Σελήνης – Άρη που σου προκαλεί και στρες για ζητήματα οικονομικά! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού δέχεσαι μία ευχάριστη ερωτική έκπληξη από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με το έτερον σου ήμισυ και ανανεώνετε την σχέση σας με ποικίλους τρόπους, ιδίως ψυχαγωγικούς. Αν είσαι ελεύθερος, ξεχνάς ταμπού, όρους και κανόνες και αφήνεσαι σε έναν νέο συναρπαστικό έρωτα που έρχεται στην ζωή σου, πιθανόν με την βοήθεια ενός φίλου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες υπερβολικές και ίσως αναρχικές ιδέες και συμπεριφορές που επιδεικνύεις τώρα, θα φέρουν προβλήματα και σε εργασία, αλλά και στον οικονομικό τομέα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Τοξότη, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, η μέρα σου είναι γεμάτη υπερένταση και δεν σου είναι ιδιαίτερα εύκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου! Τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης- Άρη προσπάθησε να αποφύγεις τον καβγά με ένα πρόσωπο αγαπημένο, ίσως βιαστείς και παρεξηγήσεις τα λόγια του! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού λαμβάνεις μία ικανοποίηση για ένα ζήτημα εργασιακό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας για σένα είναι σήμερα ευαίσθητος, τρυφερός, ρομαντικός, αγαπησιάρης και γεμάτος συναισθηματισμό! Ωστόσο, ημέρα σε παρασύρει σε παράνομους έρωτες ή και παρελθοντικούς και αλλά στο τέλος να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της δουλειάς, σε βοηθά η αυξημένη δημιουργικότητα σου, αλλά σε βάζει σε μπελάδες η αφηρημάδα σου! Οικονομικά έχεις ευκαιρία να οργανωθείς και να κάνεις σχέδια, τα οποία όμως θα υλοποιηθούν αργότερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Αιγόκερε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, το μυαλό σου ταξιδεύει σε όνειρα και σχέδια για την πορεία σου! Η μέρα είναι γεμάτη από επικοινωνίες, έχεις πολύ ωραίες ιδέες και προσπαθείς να τις θέσεις άμεσα σε εφαρμογή! Τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης- Άρη κυριαρχεί προσωρινός εκνευρισμός εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που τρέχουν και πρέπει να βάλεις σε σειρά! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού δέχεσαι μία πολύ τρυφερή ερωτική επικοινωνία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ετοιμάσου να αρπάξεις ευκαιρίες και να διακρίνεις καινούργιους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές για νέα ξεκινήματα! Καλό θα ήταν όμως, να μειώσεις έπαρση και επιθετικότητα στο φλερτ και γενικά στις ερωτικές σου επαφές, γιατί πιθανόν να προσβάλλεις το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν ανέχεσαι επαγγελματική και οικονομική καταπίεση και λόγω της ανάγκης σου για ανεμελιά, θα υπάρξουν απώλειες που δεν υπολόγιζες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Υδροχόε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, είσαι επικεντρωμένος στα οικονομικά σου και αναζητάς τους τρόπους εκείνους για να τακτοποιήσεις το τρέχοντα έξοδά σου! Τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης- Άρη εκνευρίζεσαι γιατί καθυστερούν να έρθουν κάποια χρήματα στα χέρια σου ή πρέπει να καλύψεις ένα έξοδο που δεν το είχες υπολογίσει! ! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού περνάς ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια και χαλαρώνει το τεταμένο κλίμα της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως το ταίρι σου, όσο περνά ο καιρός και παραμένει στη ζωή σου, τόσο πιο ειλικρινή είναι αυτά που αισθάνεται για σένα και τόσο πιο πολύ δένεστε μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει, να έχεις αρκετή υπομονή και επιμονή προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία θα πρέπει να αποδείξεις ότι όντως δουλεύεις σκληρά και συνεχώς, αφού σήμερα αυτό αμφισβητείται από κάποιους! Οικονομικά, τα νέα είναι μόνο θετικά, γι’αυτό κάνει κινήσεις και νέα ξεκινήματα άμεσα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Ιχθύ , με την Σελήνη από το ζώδιο σου είσαι σε ετοιμότητα να κάνεις νέα πράγματα, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, είσαι γεμάτος έμπνευση, δημιουργικότητα, ιδέες και ξεχωρίζεις με την εκφραστικότητα σου! Τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης- Άρη θα είσαι αρκετά πιο εύθικτος και ίσως παρεξηγηθείς από κάποια λόγια που θα ακούσεις! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού έρχεται αστραπιαία ευχάριστη είδηση που αποτελεί την έκπληξη της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, να ξέρεις, πως για να καταφέρεις να κερδίσεις μία θέση στην καρδιά του, θα πρέπει να είσαι πιο χαλαρός, παιχνιδιάρης και άνετος απέναντί του! Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί σήμερα να αποφύγεις συναισθηματικές καταπιέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία έρχεται κάτι καινούργιο και πραγματικά σε ενθουσιάζει! Ο ενθουσιασμός αυτός ωστόσο, κάνει κακό στα οικονομικά σου, αφού ξοδεύεις αλόγιστα σήμερα!

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: