Quantcast
Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τι κρύβουν σήμερα 28-01-2014 τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η οικογένεια έχει τον πρώτο ρόλο και αυτό τελικά μπορεί να σας ευχαριστεί γιατί σας καλύπτει πιθανές ενοχές που έχετε. Επειδή χρειάζεστε και την έγκριση των δικών σας ατόμων για κάτι που θέλετε να κάνετε πιθανόν να καταπιεστείτε αρκετά και τελικά να έχετε άσχημες αντιδράσεις. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε έντονες συγκρούσεις.
Έρωτας: Υπάρχουν κάποιες ανατροπές στην καθημερινή σας σχέση και ο λόγος είναι ότι καλείστε να συμβιβάσετε πράγματα ή να δεχτείτε κάτι από την πλευρά του συντρόφου σας που δεν σας αρέσει ή σας φαίνεται υποκριτικό. Αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Ζυγό φροντίστε να μην είστε εκρηκτικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ξαφνική ευκαιρία που ίσως παρουσιαστεί μέσα από στήριξη ατόμου της οικογένειας και του κύκλου της θα σας φέρει μεν ευκαιρία αλλά θα δείτε ότι θα πρέπει να διακόψετε με ένα πρόσωπο που πιθανόν να ενοχληθεί, κυρίως αν συνεργάζεστε με Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Από εκεί που πετάγατε στα σύννεφα πιθανόν να προσγειωθείτε αλλά όχι απότομα μάλλον ομαλά γιατί σας πηγαίνουν οι τρέχουσες συνθήκες. Υπάρχουν όμως λεπτομέρειες τις οποίες θα πρέπει να τακτοποιήσετε γιατί εκεί βρίσκεται η ουσία των πραγμάτων για σήμερα.
Έρωτας: Ανταποκρίνεστε με ένα πολύ σοβαρό τρόπο σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πάντως επειδή μερικοί έχετε ανάγκη να κρατηθείτε από κάπου πιθανόν να κάνετε και συμβιβασμό προκειμένου να μην χάσετε την επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε προοπτικές να ανακάμψετε αλλά χρειάζεται να αντιμετωπίσετε πιθανόν κάποιες πολύ διαφορετικές καταστάσεις για την προσωπικότητά σας και κυρίως να δουλέψετε ομαδικά. Μάλλον σήμερα θα είστε περισσότερο οργανωμένοι για να αντιμετωπίσετε πράγματα που δεν σας αρέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βλέπετε ότι μερικές φορές όταν δίνετε τον λόγο σας πρέπει να το κρατάτε γιατί εσείς μπορεί να ξεκινήσετε κάτι και αν δεν σας αρέσει να το σταματήσετε επιτόπου χωρίς όμως να υπολογίσετε τις συνέπειες. Πιθανόν να πάρετε απόφαση κάτω βέβαια από πίεση να τελειώσετε κάποια μαθήματα που είχατε αφήσει πίσω.
Έρωτας: Και εδώ χρειάζεται αρκετή συνέπεια αλλιώς θα διαφοροποιηθούν πάρα πολύ οι σχέσεις σας και δεν θα καταλάβετε πως έγινε. Κυρίως αν σχετίζεστε με Αιγόκερω υπάρχει ανάγκη πέρα από την ουσία που εσείς βλέπετε μερικές φορές και το τυπικό για να σταθεί μια σχέση κι ίσως αυτό να το ξεχνάτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Στη συνεργασία με ένα άτομο από την οικογένεια ή σε μια δουλειά θα πρέπει να είστε τύπος και υπογραμμός. Πιθανόν να σας αγχώνει αλλά μερικές φορές χρειάζεται και αυτό για να μπείτε σε ένα καλύτερο πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε επιβαρυνθεί με το να φροντίζετε τους άλλους και αυτό ίσως να σας δημιουργήσει μια έξτρα ευθύνη αλλά μερικές φορές το χρειάζεστε για να βλέπετε και γύρω σας τι συμβαίνει. Αποφύγετε τις εντάσεις και τα ξαφνικά ξεσπάσματα επειδή νιώθετε εγκλωβισμένοι.
Έρωτας: Εδώ χρειάζεται να δείτε κάποιες αλήθειες οι οποίες μπορεί να μην είναι εύκολο να βγουν στην επιφάνεια. Με τον Κριό μπορεί να έχετε διάσταση απόψεων αλλά δεν χρειάζεται να σταματήσετε απότομα την σχέση για μια διαφωνία. Προστατέψτε την σχέση σας όσο μπορείτε από επιρροές τρίτων.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές η πρωτοπορία είναι καλή αρκεί να μπορέσετε να την στηρίξετε. Για αυτό αν θέλετε να κάνετε κάτι που να ξεχωρίζει ίσως θα πρέπει να καλμάρετε αυτή την βιασύνη και την ανυπομονησία που έχετε για να δείτε καθαρά. Η πιθανή αποχώρηση από ένα σχήμα συνεργασίας ίσως να σας φρενάρει σε κάτι.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε διάφορα διαδικαστικά να κάνετε και αυτό σας κουράζει πιο πολύ από όλα. Δεν σας αρέσει να μπλέκεστε με πράγματα που κατά την γνώμη σας είναι τυπικά. Η συνέπεια πάντως απέναντι σε θέματα της καθημερινότητας θα σας βοηθήσει να έχετε μια καθαρή εικόνα της πραγματικότητας. Ευαισθησία στα κόκκαλα και στα δόντια.
Έρωτας: Δεν ανταποκρίνεστε με θέρμη μέσα στην σχέση σας και μάλλον θεωρείτε ότι όλα όσα πρέπει να κάνετε είναι τυπικά και δεν σας εκφράζουν. Αλλά ίσως με αυτό τον τρόπο να προσεγγίσετε έναν Αιγόκερω ο οποίος θέλει όλη αυτή την συμπεριφορά για να πειστεί ότι τον θέλετε. Η επαφή με Υδροχόο θα είναι πιο εύκολη αλλά και αυτή θέλει έντονο συναίσθημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Προχωράτε πάνω σε μια νέα δουλειά ή με νέες εργασιακές συνθήκες οι οποίες δεν σας ταιριάζουν και πάρα πολύ αλλά δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε κάποιες σκοπιμότητες για να φτάσετε στον στόχο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ενώ θέλετε να κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων ίσως μερικοί να μην κατορθώσετε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να βγει από μέσα σας μεγάλος θυμός ή ακόμα και βίαιη αντίδραση απέναντι σε κάτι που έχετε αδικηθεί. Το καλύτερο πού έχετε να κάνετε είναι ψυχραιμία και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα και από την αστεία τους πλευρά.
Έρωτας: Η ιδιορρυθμία ενός Κριού πιθανόν να σας ανατρέψει τα ερωτικά σχέδια που έχετε για αυτόν κι ίσως τελικά να γίνετε αρκετά αυστηροί μαζί του. Αντίθετα η σχέση με Αιγόκερω πιθανόν σας συγκινήσει και να έχετε άλλη αντιμετώπιση. Ο Υδροχόος είναι αυτός που παραμένει σταθερός.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχετε αν είστε πρωτοποριακοί σε κάτι παρά να παραμείνετε σε ένα μοντέλο και να μην το αναγνωρίζει κανένας. Για αυτό παρόλο που θα είστε πολύ οργανωμένοι και σταθεροί θα προτιμήσετε συνεργασίες ή επαφές που σας βγάζουν έξω από το κατεστημένο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μπαίνετε σε πιο βαθιά μονοπάτια τα οποία θα σας βγάλουν στην επιφάνεια πιθανόν μελαγχολία ή υποχρεώσεις οι οποίες αρκετές φορές σας φαίνονται δύσκολες γιατί σας πιέζουν αρκετά. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα είστε πιο ανήσυχοι από άλλες φορές.
Έρωτας: Πρέπει να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα οτιδήποτε βγει στην επιφάνεια γιατί ίσως να κατηγορηθείτε για αμέλεια καθηκόντων κυρίως από Αιγόκερω. Η σχέση επίσης με Καρκίνο χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να υπάρχουν κάποιες πλευρές μέσα στην δουλειά σας που χρειάζεται να δείτε περισσότερο. Ο λόγος είναι ότι βλέπετε ότι γίνεται μια αναγκαστική προσγείωση αφού θα γεμίσετε με υποχρεώσεις που πιθανόν να αφορούν στο μέλλον. Κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες για να προχωρήσετε για αυτό μην φοβάστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε αποφασίσει να σηκώσετε τα μανίκια και να δουλέψετε περισσότερο από άλλες φορές γιατί μερικές φορές αφήνετε ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Οι συζητήσεις με άτομα από την οικογένεια μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολες αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε τι σας γίνεται.
Έρωτας: Ίσως χρειαστεί να βάλετε κάποια πράγματα στην θέση τους. Για αυτό είτε με την συμπεριφορά σας που θα είναι αρκετά σοβαρή είτε με κάποια λόγια λιτά και μετρημένα αλλά στοχευμένα θα δείτε ότι όλα θα μπουν στην θέση τους. Η σχέση με Κριό μπορεί έχει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε οικονομία και να μαζέψετε όλους τους λογαριασμούς και όλες τις υποχρεώσεις στα χέρια σας για να δείτε ακριβώς τι γίνεται. Πιθανόν ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση να σας δώσει μια νέα επαγγελματική γνωριμία η οποία όμως θέλει πολύ δουλειά από την μεριά σας για να έχετε αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θα βρεθείτε με θέματα που χρειάζεται να τα φροντίσετε στο εδώ και τώρα. Είναι καλό να προσέχετε που και που τις μικρές ενοχλήσεις στο σώμα σας γιατί πιθανόν να είναι μικρές ενδείξεις για κάτι που θα χρειαστεί φροντίδα. Από την άλλη η πειθαρχία στο φαγητό για ένα διάστημα δεν θα σας έβλαπτε.
Έρωτας: Είστε αρκετά συγκρατημένοι και μάλλον μπορεί να περιμένετε πως θα φερθεί το πρόσωπο για να δείξετε και εσείς αυτά που νιώθετε. Κυρίως με Καρκίνο μπορεί να φανείτε απόμακροι για να μην πληγωθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συγκέντρωση χρημάτων για να πληρώσετε ένα λογαριασμό που μπορεί να είναι τσουχτερός θα σας απασχολήσει κυρίως για σήμερα. Πιθανόν μια λύση από εκεί που δεν την περιμένατε να κάνει την εμφάνισή της. Πάντως σήμερα θα είστε άκρως συντηρητικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ανακατεύεστε με πολλά πράγματα τα οποία μερικές φορές ίσως νομίζετε ότι τα γνωρίζετε και να βγει ξαφνικά μια νέα πληροφορία που δεν θα μπορείτε να την διαχειριστείτε. Μην το βάζετε κάτω αν βλέπετε ότι κάτι πάει να χαλάσει που είχατε σίγουρο ότι θα ξεκινούσε. Η προσωπική σας γνώμη μετράει περισσότερο από όλα για αυτό να την ακολουθήσετε. Στο σπίτι σας πιθανόν να υπάρχει μια αναστάτωση την οποία χρειάζεται να αντιμετωπίσετε πολύ δυναμικά.
Έρωτας: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε από μέσα σας ξαφνικά ότι τελικά θέλετε να χαλάσετε κάτι που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό. Και αυτό θα γίνει επειδή πιθανόν να μην σας εκφράζει ή να παρεξηγηθείτε από μια συμπεριφορά. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες καλές προοπτικές αλλά η πιθανή άρνηση από ένα πρόσωπο για μια συνεργασία ή ακόμα και μια μετάθεση ημερομηνίας θα σας ανησυχήσει, χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι αν διακοπεί, δεν θα συνεχίσετε με άλλο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Πιθανόν να δράσετε από το παρασκήνιο ή να μην εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας εύκολα προς τα έξω. Παίζετε με κλειστά χαρτιά και δεν θα είναι εύκολο ούτε για σας, αλλά ούτε και για κάποιον που είναι δίπλα σας γιατί θα σας βγουν συναισθήματα κόπωσης, ίσως και απογοήτευσης.
Έρωτας: Μπορεί να αντιληφθείτε ότι πιθανόν να έχετε αναλωθεί με λάθος άτομα και κυρίως ο Καρκίνος να σας δημιουργήσει κάποιες ενοχές ή δυσκολίες στην επικοινωνία μεταξύ σας. Η σοβαρή αντιμετώπιση σε οτιδήποτε και αν γίνει θα είναι η καλύτερη λύση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες τις οποίες θα χρειαστεί να τις πιστέψετε περισσότερο για να τις επεκτείνετε. Κυρίως αν έχετε αλλάξει πρόσφατα δουλειά θα πρέπει να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η ωρίμανση σας βοηθάει πάντα στο να κατασταλάξετε και να έχετε σωστές αντιδράσεις. Για αυτό δεν θα περιηγηθείτε από εδώ και από εκεί γιατί θα ξέρετε τι είναι ακριβώς αυτό που θέλετε και από κάποιους φίλους αλλά και από μια ομάδα που πιθανόν να συμμετέχετε.
Έρωτας: Πιθανόν η διακριτική σας στάση να βοηθήσει στο να έχετε μια θέση σεβασμού με το άλλο άτομο. Μερικές φορές το έχετε ανάγκη γιατί χάνονται πολύ εύκολα τα όριά σας. Η επιρροή από την οικογένεια για ένα πρόσωπο μπορεί αυτές τις ημέρες να είναι πιο δυνατή.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν αποφασίζετε να δουλέψετε και να είστε στο εδώ και τώρα πάντα έχετε το σωστό αποτέλεσμα. Για αυτό μπορεί να πάρετε και κάποια χρήματα μετά όμως από δική σας επιμονή.

Πηγή: astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 23/6 – Ημερήσιες προβλέψεις

Η μέρα μας ξεκινά με την Σελήνη να είναι κενής πορείας ως και τις 13:34 όπου θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου! Αξιοποιήστε τις πρωινές ώρες για το κλείσιμο εκκρεμοτήτων και μην καταπιαστείτε με κάτι καινούργιο! Στο υπόλοιπο της ημέρας το στρες και οι συνεχείς υποχρεώσεις , φορτίζουν το κλίμα!

Διάβασε τα ζώδια σήμερα . Επίλεξε το ζώδιο σου για να διαβάσεις την αναλυτική ημερήσια πρόβλεψη σου για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Καθημερινές έγκυρες προβλέψεις από την έμπειρη αστρολογική ομάδα του oroskopos

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 21/6 – Ημερήσιες προβλέψεις

Ημέρα Θερινού Ηλιοστασίου σήμερα, ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου και εγκαινιάζεται επίσημα η περίοδος του καλοκαιριού! Το σημερινό εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη, μας προτρέπει για δράση και πρωτοβουλίες. Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου

Διάβασε τα ζώδια σήμερα . Επίλεξε το ζώδιο σου για να διαβάσεις την αναλυτική ημερήσια πρόβλεψη σου για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Καθημερινές έγκυρες προβλέψεις από την έμπειρη αστρολογική ομάδα του oroskopos

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 20/6 – Ημερήσιες προβλέψεις

Η ανάγκη για συναισθηματική έκφραση είναι τονισμένη, ενώ στην πορεία της ημέρας έχουμε διεξόδους και λύσεις σε θέματα που μας έχουν ταλανίσει. Οι κερδισμένοι της ημέρας είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Διάβασε τα ζώδια σήμερα . Επίλεξε το ζώδιο σου για να διαβάσεις την αναλυτική ημερήσια πρόβλεψη σου για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Καθημερινές έγκυρες προβλέψεις από την έμπειρη αστρολογική ομάδα του oroskopos

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: