Quantcast
Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τι κρύβουν σήμερα 27-01-2014 τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ δυναμικοί και δραστήριοι, για αυτό θα πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Επειδή έχετε κατά κάποιο τρόπο έχετε εξαντλήσει την ενέργειά σας καταναλώνοντάς την στους άλλους, σήμερα ίσως να είστε εσείς περισσότερο αυτόνομοι σε όλες σας τις εκδηλώσεις.
Έρωτας: Νιώθετε μεγαλύτερη άνεση μέσα σας, για αυτό δεν δέχεστε να συμβιβαστείτε ή να ακολουθήσετε απόλυτα τις ανάγκες του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Κυρίως αν είναι Λιοντάρι, Ζυγός ή Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μπλοκάρει αρκετά εδώ και καιρό, αλλά βλέπετε ότι «τα πάντα ρεί» και κυρίως για οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερο και στις αρχές του δεύτερου. Σίγουρα θα χρειαστεί να δείτε όλα τα πράγματα με μια καινούργια και ανανεωμένη ματιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Για να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα χρειάζεται να γίνετε περισσότερο επεκτατικοί και γιατί όχι και άκρως κοινωνικοί, κάτι που δεν συνηθίζετε σε γενικές γραμμές, αλλά το χρειάζεστε πολύ.
Έρωτας: Η καλή διάθεση ή ακόμα και το χιούμορ θα βοηθήσουν στο να κρατήσετε σε επαφή τη συναισθηματική σας κατάσταση, Μερικές φορές δεν υποχωρείτε και συνήθως σας λένε ξεροκέφαλους. Τουλάχιστον για σήμερα κάντε την υπέρβαση.
Καριέρα & Οικονομικά: Η επαγγελματική σας κατάσταση είναι πολύ ιδιαίτερη, γιατί το θέμα σας είναι να πάρετε αποφάσεις οι οποίες πιθανόν να μην σας καλύπτουν σε όλους τους τομείς. Οι συζητήσεις με άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό μπορεί να σας δώσουν καινούργιες ελπίδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε μια μοναδικότητα, γιατί όταν το θέλετε μπορείτε να μαγνητίσετε τους άλλους με το λόγο σας και κυρίως με τις γνώσεις σας. Πιθανόν να κάνετε επαφές με άτομα που είναι πολυταξιδεμένα.
Έρωτας: Αναρωτιέστε τι άλλο πρέπει να κάνετε για να ξεπεράσετε αυτή την βαθιά κρίση που περνάτε μέσα σας, η οποία μπορεί να μην αφορά το πρόσωπο που είστε μαζί αλλά την εν γένει στάση ζωής σας. Σήμερα όμως μπορεί να νιώσετε και πάλι ο καλός παλιός εαυτός σας. Οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να περάσετε καλύτερα με τον/την σύντροφό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν νέες προοπτικές οι οποίες έρχονται πιο εύκολα αυτές τις ημέρες. Αν πάντως διατηρήσετε τον τρόπο της δράσης σας θα είναι το καλύτερο αυτή την στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατήσετε τα χαρτιά σας και το στόμα σας κλειστό για να μην υπάρχουν διαρροές από τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Το πολύ συναίσθημα δεν βοηθάει να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα και τα προβλήματα της τα οποία είναι πολύ δύσκολα να τα διαχειριστείτε. Για αυτό αν δεν χρησιμοποιήσετε κάποιες θεωρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βλέπετε τα πράγματα χωρίς άγχος θα είστε κάπως υπερβολικοί.
Έρωτας: Η σχέση με το πρόσωπο που είστε μαζί μερικές φορές μπορεί να κάνει κοιλιά είτε γιατί βαριέστε, είτε γιατί δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Για αυτό πιθανόν να χρειαστείτε ένα γενικό… ρεκτιφιέ, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, που θα περιλαμβάνει διασκέδαση και καλοπέραση. Η επαφή με ένα πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς σας πιθανόν να είναι έντονη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε την τάση να σπαταλάτε τα χρήματά σας και ο λόγος είναι ότι θέλετε να είστε πάνω από όλα γενναιόδωροι με τον εαυτό σας. Επειδή μπορεί να κάνετε κάποιες τρέλες, προσέξτε για να έχετε. Πιθανόν οι συζητήσεις με άτομα από το εξωτερικό ή που έχουν επιστρέψει από κάποιο ταξίδι θα σας δώσουν νέες πληροφορίες.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε γενικά γενναιόδωροι και πιθανόν να κερδίσετε κάποιο στοίχημα που έχετε βάλει. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε πολύ ανοικτοί και θετικοί.
Έρωτας: Το ερωτικό σας ένστικτο είναι πολύ ισχυρό, για αυτό θα κινηθείτε σωστά σαν λαγωνικό και θα κερδίσετε το στοίχημα, χωρίς να φοβάστε ότι θα εκτεθείτε. Το ίδιο μπορεί να συμβεί αν θέλετε να επαναφέρετε ένα πρόσωπο κοντά σας. Κυρίως αν είναι Κριός, Τοξότης ή Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα πάρετε χρήματα εύκολα ή θα κλείσετε κάτι καλό που θα σας φέρει χρήματα. Αν όχι άμεσα, τουλάχιστον μακροπρόθεσμα. Πάντως οι συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να λύσετε κάποιες απορίες σας ή να ξεμπλοκάρετε από αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ ανοικτοί σε κάθε νέα περιπέτεια. Ακόμα και το σπίτι σας είναι πολύ ανοικτό σε φίλους ή σε νέες γνωριμίες. Το ενδιαφέρον σας για μια ξένη γλώσσα ή για να διδάξετε κάποια πράγματα που γνωρίζετε θα σας αναβαθμίσει.
Έρωτας: Η δυνατότητα να αλλάξετε την αρνητική κατάσταση μιας σχέσης θα σας δείξει τη διάσταση της συγχώρεσης. Η πιθανή γνωριμία με έναν Τοξότη μπορεί να είναι νέος σταθμός στη ζωή σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ έχετε από μόνοι σας δυνατή λογική, επιρροές τρίτων και κυρίως των ατόμων του σπιτιού σας θα σας βοηθήσουν σ’ ένα δικαστικό αγώνα ή σε κάποιες υποθέσεις που χρειάζεστε χέρι βοηθείας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ενώ αμφιβάλετε αν κάνετε το σωστό, γιατί τα πρότυπα σας μπορεί να είναι υπερβολικά στερεότυπα, η διάθεση και η εσωτερική σας δυναμική συγκρούεται με κάποιες οικογενειακές καταστάσεις. Τελικά θα νικήσει η δύναμη και θα δράσετε άμεσα.
Έρωτας: Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε μια σχεδόν πολύ νέα σχέση σας. Και ίσως θα είναι ότι καλύτερο έχετε να κάνετε γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν αφήνετε και πολλά περιθώρια για λάθη. Το ίδιο μπορεί βέβαια να συμβεί και σε μια μακροχρόνια σχέση σας. Οτιδήποτε σας πηγαίνει κοντά στον εαυτό σας και την αλήθεια σας είναι πάντα χρήσιμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτι έχει αρχίσει και διαφαίνεται στην ατμόσφαιρα και αυτό τουλάχιστον σαν δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσετε την ανηφορική σας πορεία. Ένας συνεργάτης που μπορεί να είναι Αιγόκερως πιθανόν να ηρεμήσει μαζί σας και να μην έχετε τόσο μεγάλη κόντρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η γενική σας εικόνα παρουσιάζει βελτίωση και θα έχετε την διάθεση της επέκτασης ή ακόμα και μια πιο ανοικτή συμπεριφορά σε όλους. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε αρκετά δεκτικοί σε κάθε νέα εμπειρία. Το ταξίδι που ονειρεύεστε μπορεί να γίνει εύκολα, μην αποκλείετε τίποτε.
Έρωτας: Μπορεί να νιώσετε ζήλεια για το πρόσωπο που είστε μαζί, αλλά το καλό είναι ότι θα δώσει μια νότα πιπεράτη στη σχέση σας γιατί θα έχετε και αναπτυγμένο χιούμορ. Η πιθανή περιέργεια, ίσως σας κάνει να ψάχνετε ακόμα και για αποδείξεις που δεν υπάρχουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές και έντονες επιθυμίες τις οποίες θέλετε οπωσδήποτε να τις εκπληρώσετε στο εδώ και τώρα. Ίσως να έχετε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο το οποίο μπορεί να σας αποφέρει κάποια χρήματα, αλλά προσέξτε μην δώσετε περισσότερα απ’ όσα θα βγάλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε σε φυσική φόρμα σήμερα, για αυτό οι δυνατότητες σας θα είναι πολύ μεγάλες. Πιθανόν να μην σταματήσετε αυτή την φορά εύκολα τους στόχους σας, γιατί υπάρχει σταθερότητα από όλους τους παράγοντες, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.
Έρωτας: Παρόλο που διασκεδάζετε με την αυτονομία σας, δεν την πληρώνει το άτομο που είστε μαζί, γιατί συγχρόνως κρατάτε την επικοινωνία και την καλή σχέση. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πετύχετε μια πολύ δυνατή γνωριμία που μπορεί να είναι άκρως ερωτική.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σχέση σας με το χρήμα το ξέρετε ότι ίσως δεν είναι και πολύ καλή. Όχι ότι δεν τα αγαπάτε αλλά δεν τα υπολογίζετε πάρα πολύ. Για αυτό οι περισσότεροι είτε κάποια στιγμή έχετε χρήματα είτε κάποια άλλη καθόλου. Σήμερα πάντως μπορεί να βρεθείτε με χρήματα. Το ζητούμενο είναι που θα τα δώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Φίλοι και γνωστοί μπορεί να γίνουν ένα, επειδή μερικές φορές δείχνετε πολύ σοβαροί και δεν είστε τόσο ανοικτοί όσο σήμερα. Η παραπληροφόρηση ίσως είναι αυτή που θα σας βγάλει από τα ρούχα σας, για αυτό φροντίστε να μην μπλεχτείτε σε τέτοιες καταστάσεις.
Έρωτας: Έχετε αισιοδοξία για το μέλλον σας. Κυρίως όσοι είστε μόνοι και θέλετε να βρεθείτε με ένα πρόσωπο, σήμερα το σκέφτεστε, γιατί μπορεί να πιστεύετε βαθιά ότι είστε καλύτερα ελεύθεροι. Αυτή βέβαια δεν είναι η βαθιά σας επιθυμία, αλλά υπάρχουν και αναλαμπές.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην αφήνετε να σας κυριαρχούν χαοτικές σκέψεις και καταστάσεις. Αν μπορείτε να ακολουθήσετε τη λαϊκή παροιμία «κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρει» να το κάνετε εδώ και τώρα και να μην παρασύρεστε από τις φιλοδοξίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σας μεταφέρει τα μηνύματα σε εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Φροντίστε να μετασχηματίσετε τις πληροφορίες του για το καλό σας.
Έρωτας: Υπάρχει μια αρμονία μεταξύ της δράσης και του τρόπου σκέψης σας και το καλό είναι ότι δένει πολύ καλά με τα συναισθήματά σας, κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε καταλάβει ότι κάτι καλό πάει να γίνει γιατί εμπνέεστε και δεν περιμένετε να δράσετε μετά από καιρό. Αντίθετα κινείστε γρήγορα και σε καλό επίπεδο συνεργασιών.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Επειδή διασκορπίζεστε σε χίλια κομμάτια, θα προσπαθήσετε να κάνετε συγχρόνως πολλά πράγματα, τα οποία στο τέλος ίσως να μην είναι εύκολο να τα προλάβετε όλα μαζί. Χρειάζεστε συνέχεια το μάθημα της διάκρισης, κυρίως για το τι σας χρειάζεται και τι όχι.
Έρωτας: Έχετε ανάγκη να είστε πιο ανοικτοί και γενικά διαθέσιμοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχετε και την πιο καλή συμπεριφορά. Αν βγείτε έξω με παρέα μπορεί να μην έχετε και την πιο πειθαρχημένη στάση. Κυρίως αν πιείτε κάτι παραπάνω.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλώνεστε σε συζητήσεις και σε διάφορες καταστάσεις οι οποίες δεν σας κάνουν και το μεγαλύτερο καλό, ενώ επιφανειακά φαίνεται ότι θα προκύψει κάτι καλό. Αν δεν δείτε πως θα γίνει πράξη οτιδήποτε σας αφορά, μην επενδύσετε αλλά ούτε και να χάσετε τον χρόνο σας.

Πηγή: astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en