Quantcast
Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τι κρύβουν σήμερα 25-01-2014 τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε κάπως κουμπωμένοι γιατί βλέπετε με ένα γκρίζο τρόπο τα πράγματα. Ίσως να έχετε επενδύσει σε λάθος πρόσωπα ή καταστάσεις και σήμερα μπορεί να το συνειδητοποιήσετε.
Έρωτας: Είστε αρκετά σοβαροί και δεν σηκώνετε και πολλά. Σε περίπτωση που ο άλλος αρνείται να σας δώσει αυτά που θέλετε μπορεί να θυμώσετε και κυρίως αν αρνείται να έχετε την επαφή που θέλετε. Κρατηθείτε λίγο, μπορεί οι συνθήκες να μην ευνοούν.
Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε πολύ σοβαρά να περιορίσετε κάποια άτομα τα οποία δεν καταλαβαίνουν την μεταξύ σας συνεργασία. Επειδή δεν έχετε και πολλά περιθώρια δεν θέλετε να χάσετε πολύτιμο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η ενασχόλησή σας με τους άλλους μπορεί να σας φέρει μια πρόωρη ωριμότητα αποφάσεων και δράσης. Ίσως να σκέφτεστε πάρα πολύ τι θα πρέπει να κάνετε και στο τέλος να μην κουνιέστε από την θέση σας ενώ είναι αναγκαίο. Οι φίλοι είναι σημαντικό στήριγμα. Επίσης η γνώση της ψυχολογίας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε κομμάτια από τον εαυτό σας.
Έρωτας: Έχετε παλέψει αρκετά για να μην χάσετε το κουράγιο σας και να ξεμπλοκάρετε όσο μπορείτε τον συνδυασμό οικονομικών με σχέση. Όσοι το έχετε καταφέρει θα δείτε ότι μπορεί να μην είστε τόσο απόλυτοι. Η σχέση με Σκορπιό είναι δυνατή αλλά χρειάζεται ένας από τους δυο να είναι αισιόδοξος.
Καριέρα & Οικονομικά: Από τις συνθήκες υποχρεώνεστε να δείτε και την πλευρά του άλλου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραμείνετε στις θέσεις του. Χρειάζεστε μια ανανέωση και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε την δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μπορεί να είστε κάπως μαζεμένοι γιατί σκέφτεστε κάποιες επιπτώσεις ή ακόμα και υποχρεώσεις οι οποίες θα σας αναγκάσουν να είστε αρκετά συμμαζεμένοι ή αρκετά σκεφτικοί με τα πάντα. Ίσως η ψυχολογία σας να είναι βαριά χωρίς να σημαίνει αυτό ότι τελικά δεν σας προχωράει κάπου.
Έρωτας: Εξ αναγκασμού θα οριοθετήσετε κάποια πράγματα με ένα πρόσωπο που πιθανόν εσείς να του είχατε δώσει τα δικαιώματα. Τώρα όμως που βλέπετε από άλλη οπτική γωνία θα είστε αρκετά αυστηροί και όχι εύκολα διαθέσιμοι. Η επαφή με Σκορπιό ή Αιγόκερω σοβαρεύει ακόμα περισσότερο το κλίμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να τελειώνετε με κάποιες καταστάσεις αλλά τελικά δεν γίνεται γιατί εσείς δεν το αποφασίζετε είτε γιατί έχετε αδράνεια είτε γιατί δεν ξέρετε με ποιο τρόπο να προχωρήσετε. Ο φόβος μερικές φορές είναι πολύτιμος βοηθός γιατί προς το παρόν δεν πρέπει να κάνετε μεγάλα ανοίγματα. Απλά περιοριστείτε σε συζητήσεις και σε γνώσεις που θα βοηθήσουν ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Το συναίσθημά σας είναι σταθερό αλλά έχει και μια χροιά μελαγχολίας. Μπορεί βέβαια να αρνείστε να το δείτε γιατί λειτουργείτε σε ένα κλίμα πολλών φίλων, εξόδων, καφέδων και παρέας αλλά μέσα σας έχετε κάποια συγκράτηση.
Έρωτας: Δράστε αντί να σκέφτεστε. Είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να κάνετε για να καταλάβετε το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ίσως από τις κινήσεις σας να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε ακριβώς. Ένας άλλος Καρκίνος είναι ένα πρόσωπο που σας παθιάζει τρελά. Επίσης Ταύρος ή Σκορπιός θα είναι άτομα που σας αρέσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να ρισκάρετε αλλά τελικά έχετε και την σκέψη που σας συγκρατεί. Το πολύ-πολύ να παίξετε ένα μικρό τυχερό δελτίο για να ξεσπάσει η τάση του ρίσκου. Αν σας χρωστάνε χρήματα θα τα ζητήσετε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σας ενοχλεί.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Εκτιμάτε μια κατάσταση με ένα τρόπο κάπως περιορισμένο. Η έλλειψη της οικογένειας ή της συναισθηματικής συσχέτισης μαζί τους, σας ενοχλεί γιατί είναι μερικές φορές αναγκαία να συνδεθείτε πιο βαθιά για να έχετε καλύτερη επαφή και ίσως υπάρχουν κάποια συναισθήματα θυμού που δεν σας αφήνουν.
Έρωτας: Μπορεί να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας κι ο λόγος είναι ότι δεω σας αρέσει ο τρόπος συμπεριφοράς του/της συντρόφου και να αντιδράτε. Ίσως επίσης να νιώθετε κούραση και να προτιμήσετε να κλειστείτε στο σπίτι σας. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο σίγουρα σας κρατάει πολύ δυνατά κοντά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αντιστάσεις και αποστάσεις απέναντι σε κάποιες συνεργασίες και χρειάζεστε χρόνο για να πάρετε αποφάσεις. Το θέμα ενός ατόμου που σας αναγκάζει να δίνετε πολλά χρήματα είτε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων είτε λόγω ενός ακινήτου που έχει πολλά έξοδα ίσως να σας ζορίσει αλλά για λίγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: H συντήρηση μιας κατάστασης είναι ό, τι καλύτερο έχετε να κάνετε. Κάποιες πρακτικές υποθέσεις θα σας δημιουργήσουν εντάσεις αλλά έχετε προς το παρόν την διάθεση να τις λύσετε με ένα γρήγορο τρόπο.
Έρωτας: Η επαφή με τον Σκορπιό είναι κάπως περίεργη γιατί ενώ είχε δείξει πολύ ζεστασιά τώρα είναι κάπως απόμακρος και αυτό σας έχει επηρεάσει. Μην τσιμπάτε και συνεχίστε να έχετε την διάθεση να επικοινωνείτε μαζί του. Από την άλλη όσοι είστε με Υδροχόο υπάρχουν πολλές αντιστάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια βουβή ένταση η οποία σας εκνευρίζει. Κρατήστε την εσωτερική σας ηρεμία. Μπορεί να κάνετε κάποιες ανακαλύψεις για μια συνεργασία ή τον τρόπο που είχε διαχειριστεί την υπόθεσή σας σε οικονομικό επίπεδο ένας άλλος και να ενοχληθείτε έντονα. Πάντως υπάρχει περίπτωση να πάρετε χρωστούμενα πίσω.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Παθιάζεστε έντονα με οτιδήποτε κάνετε για αυτό μπορεί να δοκιμάζετε πολλά πράγματα τα οποία ίσως να μην είναι πολύ εύκολα να τα κατανοήσετε. Εσείς έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι και να μην παραμένετε αδρανείς.
Έρωτας: Η θύμηση ενός ατόμου που συνδέεται με το άμεσο παρελθόν σας θα σας δώσει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε πιο εύκολα μαζί του. Πάντως αν έχετε θυμό δεν τον εκδηλώνετε εύκολα γιατί δεν θέλετε να φανεί προς τα έξω και ταραχτούν οι ισορροπίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Κρατάτε κάποια χαρτιά στα χέρια σας τα οποία δεν είναι εύκολο να τα αποχωριστείτε γιατί πιθανόν να νιώθετε από αυτά ασφάλεια. Η γονική παρέμβαση σε κάτι ίσως να βοηθήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε την φύση και την δύναμη με το μέρος σας για αυτό αδράξτε την ημέρα και μην περιμένετε να κάνουν θαύματα οι άλλοι για σας. Αντίθετα κινηθείτε με γρήγορους ρυθμούς για να προλάβετε τις εξελίξεις.
Έρωτας: Η σχέση με Καρκίνο ή Αιγόκερω σας έχει συνεπάρει γιατί σας θυμίζει μνήμες οικογενειακές και πιθανόν άτομο που μπορεί να εμπιστευτείτε άνετα. Για αυτό μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει απλά αντιληφθείτε αυτό που ζείτε χωρίς στη συνέχεια να το κρίνετε. Η επαφή με Υδροχόο δυσκολεύει τα συναισθήματά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε με οποιονδήποτε τρόπο να βρείτε μια λύση για να μην βασανίζεστε. Για αυτό καλό είναι να σκεφτείτε πολύ λογικά αλλά και προοδευτικά. Για αυτό μην απορρίπτετε κάτι καινούργιο που μπορεί να σας προτείνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε ανάγκη να ανανεώσετε την ενέργειά σας και ίσως να αποφασίσετε να είστε κάπως κλειστοί με το περιβάλλον σας. Δεν είναι πάντως κακό αυτό γιατί μερικές φορές χρειάζεται να αποσύρεστε.
Έρωτας: Η επαφή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να είναι πολύ απόμακρη ή ακόμα και μυστική. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλετε να δείξετε άμεσα αυτό που νιώθετε αν δεν δείτε πρώτα τις διαθέσεις του άλλου ατόμου.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε ένα απολογισμό σε πολλά πράγματα τα οποία δεν είστε ικανοί να τα δείτε όπως πρέπει. Ένα χρέος που μπορεί να σας απασχολεί πιθανόν να σας δοθεί λύση άμεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Επιλέγετε προσεκτικά τους φίλους σας γιατί δεν θέλετε να την πατήσετε και πάλι. Αρκετά έχετε πληγωθεί από διάφορα πρόσωπα. Μερικές φορές η επιλεκτικότητα είναι ένα κομμάτι που σας προστατεύει. Η ομορφιά πάντως και η εξωτερική εμφάνισή σας θα σας απασχολήσουν αρκετά.
Έρωτας: Η σχέση με ένα πρόσωπο που μπορεί να εκφράζει τις ηθικές σας αρχές ίσως να κλειδώσει εύκολα και κυρίως με Καρκίνο. Ο στόχος σας πάντως είναι έτοιμος να επιτευχτεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να σταθεροποιήσετε μια συνεργασία η οποία όμως βλέπετε ότι σας φέρνει δυσκολίες. Αν το δείτε σαν πρόκληση θα έχετε άμεσα αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η αδράνεια μερικές φορές κτυπάει την πόρτα σας. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να νιώθετε κούραση ή θυμό για κάποιες καταστάσεις που είχατε καπελωθεί και τώρα να θέλετε να τις αποφύγετε αλλά δεν ξέρετε πως. Για αυτό ίσως να πρέπει να μιλήσετε και ας ξέρετε ότι μπορείτε να εκτεθείτε.
Έρωτας: Ο αισθησιασμός σας θα βγει στην επιφάνεια και κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό θα σας παρακινήσει πιο εύκολα. Η επαφή είναι αναγκαία για να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις αλλά και να ξεδώσετε ενεργειακά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποια καθυστερημένα γραμμάτια ή ακόμα και δόσεις που μπορεί να έχετε δυσκολίες να τις δώσετε. Από την άλλη εβδομάδα θα τα καταφέρετε περισσότερο. Η βοήθεια σε ένα πρόσωπο της οικογένειας μπορεί να σας κάνει να δίνετε αρκετά χρήματα που ίσως να μην σας περισσεύουν.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε μια σταθερότητα σε αποφάσεις και σε καταστάσεις οι οποίες σας βοηθάνε να μην είστε φτερά στον άνεμο. Μερικές φορές χάνετε την δική σας συνείδηση επειδή είτε λυπάστε είτε παρασύρεστε από άλλα άτομα. Ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό ή ακόμα και επαφές θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε κάτι που έχετε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Η δουλειά που σας περιμένει στο σπίτι ίσως να σας κουράζει αλλά είναι αναγκαία.
Έρωτας: Η σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο σας δίνει την ασφάλεια που χρειάζεστε αλλά και την σταθερότητα που θα σας κάνει να νιώσετε ότι είναι το δικό σας πρόσωπο. Το καλό είναι ότι θα επιστρέψει ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Καρκίνος.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα μακρόπνοο σχέδιο το οποίο μπορεί να είναι θετικό αλλά χρειάζεται να ερευνήσετε ακόμα περισσότερο κάποιες προτάσεις ή να είστε περισσότερο σφαιρικοί για να έχετε πλήρη εικόνα και να πετύχετε. Μπορεί σήμερα να εισπράξετε χρήματα.

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/54128-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-25-1#ixzz2rOQrCbo2

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Αυτά τα 3 ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Δεκέμβριο

Ο Δεκέμβριος έρχεται με αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό καθώς ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερου την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 13 Δεκεμβρίου μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2024 και καλό είναι να είμαστε όλοι προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας και στην επικοινωνία.

Η Πανσέληνος που θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και μας καλεί να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να έρθουμε κοντά με την οικογένειά μας.

Ποια όμως θα είναι τα τυχερά ζώδια του Δεκεμβρίου; Ο Ταύρος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως.

Αυτά τα 3 ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Δεκέμβριο

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Δεκέμβριο είναι τα παρακάτω:

Ταύρος

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αρνητικά συναισθήματα, φόβους και ανασφάλειες που έχετε και θα μπορέστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία. Οι φιλοδοξίες για το μέλλον είναι πολλές και τον Δεκέμβριο θα αισθανθείτε περισσότερη χαρά και ενθουσιασμό για τα σχέδια που θα κάνετε για τη νέα χρονιά.

Ζυγός

Κάποιοι θα σκεφτείτε να κάνετε μια αλλαγή στην διακόσμηση του σπιτιού σας και ίσως κάποια μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Πάντως τόσο το σπίτι όσο και η οικογένεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Στα ερωτικά οι ελεύθεροι θα έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν μια νέα γνωριμία που θα οδηγήσει σε σχέση.

Αιγόκερως

Ο Δεκέμβριος θα σου προσφέρει ωραίες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, τύχη στα οικονομικά και αισιοδοξία. Επίσης αυτός ο μήνας ενδεχομένως να σου παρουσιάσει έναν νέο έρωτα που θα σε ενθουσιάσει. Αυτός ο μήνας θα είναι από τους πιο ωραίους για τους Αιγόκερους!

Continue Reading

LIFESTYLE

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Κριός

Η Παρασκευή σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο, σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν πρόβλημα και σε αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση, καλό είναι σήμερα να κάνεις ό,τι μπορείς για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και τη δική σου δύναμη και ενέργεια για να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη μια και καλή.

Ταύρος

Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες θα σε γεμίσουν αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα.

Δίδυμοι

Σήμερα είσαι σε μια υπερένταση, η οποία όμως μάλλον θα σου βγει σε καλό, αφού θα σου δώσει την ενέργεια να λύσεις πολλές υποθέσεις που έμεναν στάσιμες. Μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην τις αφήσεις να σε αποσυντονίσουν.

Καρκίνος

Σήμερα θα δεις θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο, γι’ αυτό μην επαναπαύεσαι ούτε στιγμή.

Λέων

Σήμερα πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Διανύεις μια περίοδο που βλέπεις πολλά πράγματα από την θετική τους πλευρά και η δυναμικότητα που σου χαρίζει η σημερινή θετική όψη σε παροτρύνει να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές στην ζωή σου.

Παρθένος

Θα έχεις πολύ ενέργεια σήμερα για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς γιατί θα είναι πρόσκαιρα.

Ζυγός

Η στασιμότητα, αλλά και τα εμπόδια που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα, αρχίζουν να μένουν πίσω σου σιγά σιγά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την ήρεμη αντιμετώπιση για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν. Ξεκίνησε με τα πιο παλιά προβλήματα που χρονίζουν και συνέχισε με τα νέα δεδομένα.

Σκορπιός

Σήμερα θα κάνεις πολλές σκέψεις για το μέλλον σου και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτησε τη βοήθεια τους και μίλησε τους ανοιχτά για όσα σε απασχολούν.

Τοξότης

Σου έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και σήμερα ειδικά θα είσαι λίγο αγχωμένος. Χρειάζεται να περιορίσεις την ευαισθησία, αλλά και την ευθιξία σου, για να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και αποτελεσματικά. Εξάλλου η επικοινωνία με τους γύρω σου ευνοείται και πρέπει να αξιοποιήσεις αυτή τη συγκυρία. Προσοχή στον εκνευρισμό, ο οποίος θα είναι κακός σύμβουλος και θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Αιγόκερως

Η σημερινή Παρασκευή δεν είναι και η πιο εύκολη που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα. Κάποια προβλήματα οφείλονται σε άτομα με τα οποία δεν έχεις και τις καλύτερες σχέσεις. Αντί να γκρινιάζεις όμως, έχε το νου σου για να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά και ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και το πώς μπορείς να κάνεις πιο εύκολη την καθημερινότητά σου.

Υδροχόος

Σήμερα θα χρειαστεί αρκετή σκέψη πριν κάνεις οτιδήποτε. Μάλιστα, θα σου περάσουν από το μυαλό πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές, που θα ξεκινήσουν από μια επανεξέταση της ίδιας σου της κοσμοθεωρίας. Προσοχή όμως, μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα.

Ιχθύες

Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 23/6 – Ημερήσιες προβλέψεις

Η μέρα μας ξεκινά με την Σελήνη να είναι κενής πορείας ως και τις 13:34 όπου θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου! Αξιοποιήστε τις πρωινές ώρες για το κλείσιμο εκκρεμοτήτων και μην καταπιαστείτε με κάτι καινούργιο! Στο υπόλοιπο της ημέρας το στρες και οι συνεχείς υποχρεώσεις , φορτίζουν το κλίμα!

Διάβασε τα ζώδια σήμερα . Επίλεξε το ζώδιο σου για να διαβάσεις την αναλυτική ημερήσια πρόβλεψη σου για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Καθημερινές έγκυρες προβλέψεις από την έμπειρη αστρολογική ομάδα του oroskopos

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: