Quantcast
Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τι κρύβουν σήμερα 17-01-2014 τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Επιτέλους θα βρεθείτε στη θέση που θέλετε και πιθανόν να πάρετε πίσω την ανταπόκριση και την αξία που σας αναλογεί. Μερικές φορές είστε τόσο ανεξάρτητοι και τόσο καλά με τον εαυτό σας που δεν έχετε ανάγκη να σας χειροκροτήσουν. Το καλό είναι ότι σήμερα θα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να αναδείξετε τα προσόντα σας.
Έρωτας: Είστε πολύ ανοικτοί και έρχεστε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μην φοβηθείτε να ζητήσετε αυτά που θέλετε γιατί αυτόν τον καιρό νιώθετε ότι είστε στο περιθώριο λόγω των πολλών υποχρεώσεων και των ευθυνών.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια μικρή ευκαιρία την οποία θα πρέπει να την δείτε σωστά. Για αυτό θα πρέπει να είστε επί των επάλξεων. Θα πάρετε χρήματα ή ακόμα και μια μικρή ώθηση που θα σας βοηθήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια τάση από την πλευρά σας να είστε στο επίκεντρο. Για αυτό ίσως να θέλετε να καλέσετε στο σπίτι σας άτομα που θα σας κάνουν να νιώσετε αυτή την μοναδικότητα. Η δημιουργία μπορεί να φωνάζει μέσα σας αλλά είναι δύσκολο γιατί δεν ευχαριστιέστε εύκολα. Πάντως θα είστε πολύ δοτικοί.
Έρωτας: Αναζητάτε τον έρωτα και την αποδοχή αλλά ίσως να είστε απόλυτοι ή υπερβολικοί. Για αυτό ίσως χρειαστεί να διαπραγματευτείτε μια κατάσταση γιατί μερικές φορές σας πιέζει τόσο πολύ που δεν μπορείτε να το αντέξετε. Λιοντάρι, Υδροχόος σίγουρα θα σας απασχολήσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε να αναγνωριστούν κυρίως οι προσπάθειες του παρελθόντος. Για αυτό δεν θα αφήσετε να περάσει εύκολα κάτι που δεν σας δικαιώνει. Το θέμα ενός σπιτιού θα δείτε ότι μπορεί να σας πιέζει γιατί βλέπετε ότι πιθανόν να χρειάζονται περισσότερα χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η σταθερότητα είναι αυτό που θα βοηθήσει την τρέχουσα κατάστασή σας και κυρίως η πίστη στον εαυτό σας που τις πιο πολλές φορές την χάνετε. Αυτή την περίοδο χρειάζεστε μεγαλύτερη ενίσχυση. Η γνώση, τα βιβλία και γενικά η επικοινωνία μέσω ατόμων που έχουν καλή επαφή μαζί σας θα βοηθήσουν στο να ανανεώσετε πάνω από όλα την ψυχική σας ενέργεια.
Έρωτας: Ίσως πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να μην προσπαθήσετε να είστε εσείς στο επίκεντρο γιατί χάνεται η ουσία των πραγμάτων. Παρόλα αυτά βέβαια θα επιβληθείτε με κάποιο τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή μπορεί να συζητήσετε πιο εύκολα και να σας κατανοήσουν πολύ περισσότερο ίσως να είναι η κατάλληλη ευκαιρία να διαλέξετε να κάνετε ένα ραντεβού επαγγελματικό που σας απασχολεί εδώ και καιρό ή να αναζητήσετε την λύση σε θέματα πληρωμών, χρεών κλπ. Επίσης είναι καλό να υπογράψετε ένα συμβόλαιο γιατί σήμερα η ημέρα προσφέρεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε ανάγκη να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Για αυτό μην υποτιμήσετε τις δυνάμεις σας και κυρίως να μην αφήσετε άλλους να σας καπελώσουν. Η προσωπική αξία είναι σημαντική και πρέπει να το πιστέψετε, κυρίως αυτή την περίοδο που έχετε ανάγκη να βγείτε από όλες τις προσωπικές περιπέτειες.
Έρωτας: Υπάρχει ζήλεια από την πλευρά σας για αυτό μπορεί να κάνετε μια κόντρα, δείχνοντας τα δόντια σας και κινούμενοι πολύ διαφορετικά από άλλες φορές. Η σχέση σας με έναν Υδροχόο θα σας συμπαρασύρει σε υπερβολές αλλά μπορεί και να τις χρειάζεστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να σας υπολογίζουν και μερικοί από εσάς ίσως να βρεθείτε να παίζετε ένα παιχνίδι που δεν είναι εύκολο για σας αλλά τουλάχιστον θα επιβληθείτε με τον τρόπο που χειρίζεστε τα πράγματα. Μόνο προσέξτε τα έξοδα που μπορεί να κάνετε χάριν επιβολής ή θαυμασμού.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είναι η ημέρα σας σήμερα αφού διακρίνετε ότι υπάρχει μια τάση να ρέουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα από ό, τι περιμένατε. Η διάθεσή σας βέβαια είναι αυτή που θα βοηθήσει στο να οριοθετήσετε αυτά που θέλετε γιατί μερικές φορές η πίεση που νιώθετε είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με τις δυνάμεις σας.
Έρωτας: Όσοι είστε μέσα σε σχέση από πεποίθηση και όχι από συνήθεια θα καταλάβετε ότι όταν έχετε ανοικτή καρδιά βοηθάει στο να νιώθετε και εσείς γεμάτοι γιατί όλο το παιχνίδι παίζεται από την καρδιά που δεν κρατάει εγωισμούς και πεποιθήσεις αρρωστημένες. Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος είναι οι πιο εύκολες επιλογές σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν νιώθετε δυνατοί τότε όλες οι ευκαιρίες που σας είχαν ξεφύγει τις προηγούμενες ημέρες θα δείτε ότι θα έρθουν στα πόδια σας, αρκεί να μην είστε απόλυτοι και πολύ επίμονοι σε κάτι που ίσως να μην βγαίνει ακόμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας για να δείτε τελικά αν αξίζετε ή όχι. Για αυτό θα παραμείνετε κλεισμένοι στον εαυτό σας με στόχο την προσωπική σας εξέλιξη αν και μερικοί δεν το κρίνετε και τόσο αναγκαίο όμως σε αυτή την εποχή το μυστικό είναι η αυτογνωσία.
Έρωτας: Ο ρομαντισμός και πιθανόν το κρυφό παιχνίδι με ένα πρόσωπο που σας αρέσει από μακριά και δεν τολμάτε να του το πείτε ίσως να είναι αυτό που θα σας ανεβάσει την φαντασία στα ύψη. Αλλά και η καρδιά σας δεν πάει πίσω. Αναγνωρίζει την ανάγκη να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Καρκίνος, Λιοντάρι, Αιγόκερως και Υδροχόος πιθανόν οι υποψήφιοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να μην θέλετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να δείξετε τα επόμενα σχέδια σας γιατί πάντα καραδοκεί η πιθανότητα της ανατροπής. Όμως μπορεί να αναγνωρίζετε ότι χρειάζεστε αναβάθμιση σε πολλούς τομείς και αυτό θα χρειαστεί να το ξεκινήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια μεγάλη άνεση στο να εκφραστείτε πιο ελεύθερα. Για αυτό θα έχετε με το μέρος σας μια μεγάλη βοήθεια η οποία μπορεί να έρθει από την δική σας πραγματικότητα, δηλαδή μια εσωτερική κατάσταση θα σας δυναμώσει.
Έρωτας: Υπάρχει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και από την πλευρά σας και από την πλευρά του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Πάντως βοηθάει το να είστε σταθεροί στις απόψεις σας και να μην σκαμπανεβάζετε μέσα σας. Ο Αιγόκερως σας κλείνει το μάτι αλλά ίσως να δυσκολεύεστε να καταλάβετε τις αντιλήψεις του.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα πετύχετε να δείξετε την προσωπική σας δύναμη. Αυτό είναι σημαντικό γιατί σας βοηθάει να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα σηματοδοτήσουν μια νέα κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να υπάρχει μια τάση από την πλευρά σας να φανείτε σε ένα βαθμό υπερβολικό και κυρίως να εξουσιάσετε τους γύρω σας. Ο στόχος θα πετύχει αρκεί να μην είστε υπερβολικοί σε σχέση με το εγώ σας.
Έρωτας: Το πάθος ανεβαίνει και εκτός από την έντονη σεξουαλική σας ταυτότητα θα προσθέσετε ένα κομμάτι πολύ ρομαντικό. Ίσως να αντιληφθείτε έντονα την αξία της σταθερής σχέσης. Είναι κάτι που το έχετε ανάγκη. Το Λιοντάρι και ο Υδροχόος θα σας δώσει την κατάλληλη ενέργεια την οποία χρειάζεται να την αντιληφθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες τις οποίες θα πρέπει να τις αναχαιτίσετε γιατί μπορεί να οφείλονται σε μια υπερβολή δική σας, δηλαδή να έχετε απαιτήσεις από άτομα και καταστάσεις ή ακόμα και από τον εαυτό σας. Είναι καλό να οριοθετήσετε κάποιες καταστάσεις σε επίπεδο συνεργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θα πάρετε μια ανάσα η οποία θα σας βγάλει στην επιφάνεια τα καλά σας στοιχεία, την ελπίδα, την αισιοδοξία και πάνω από όλα την διάθεση για ζωή. Για αυτό εκμεταλλευτείτε αυτήν την στιγμή για να νιώσετε καλύτερα. Η πίστη σας πάντως είναι αυτό που θα βοηθήσει την υπάρχουσα κατάσταση.
Έρωτας: Η ερωτική σας ταυτότητα θα είναι πιο δυνατή από ό, τι περιμένετε. Για αυτό θα αναζητήσετε να γίνουν περισσότερα πράγματα μέσα στην σχέση σας και προπάντων να αναζητήσετε να σας συμπεριφερθούν πολύ ρομαντικά και ερωτικά. Το Λιοντάρι παίζει ένα σημαντικό ρόλο. Μια ξαφνική γνωριμία με έναν Υδροχόο θα σας ξαφνιάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανακατεύεστε με πολλά πράγματα και αυτό θα σας δώσει την επέκταση και την αισιοδοξία γιατί υπάρχει μια ευκαιρία και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Χρήματα μη αναμενόμενα θα σας ευχαριστήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είστε πιο χαλαροί και ήρεμοι παρόλο που έχετε και πάλι την υποχρέωση να δείξετε την σφραγίδα σας και τα θέλω σας μέσα στην καθημερινότητά σας. Η ατομική σας πάντως κατάσταση βοηθάει στο να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη.
Έρωτας: Εκεί που είστε συναισθηματικά ευαίσθητοι, ξαφνικά μπορεί να πάρετε ανάποδες και να θέλετε εσείς να έχετε τα ηνία στα χέρια σας. Αυτό θα σας καθορίσει και αν το Λιοντάρι έχει την διάθεση να σας πλησιάσει θα βάλετε τους δικούς σας όρους.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να νιώθετε ότι είστε μέσα σε ένα ανταγωνισμό και αυτό κατά κάποιο τρόπο περιορίζει τις δυνατότητές σας. Ο λόγος είναι ότι δεν εκφράζεστε και πολύ ελεύθερα για αυτό να μην τα παίρνετε εγωιστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε μια ιδιαίτερη ενέργεια για αυτό θα χρειαστεί να κάνετε πολλά πράγματα τα οποία θα αποδεικνύουν ότι έχετε μια ιδιαιτερότητα που θα χρειαστείτε αυτή την περίοδο. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε πολλές επαφές με τους γύρω σας και με άτομα που μπορεί να σας δείξουν μια νέα τεχνολογία, λογική ή ακόμα και πρωτοποριακές προτάσεις.
Έρωτας: Έχετε μεγαλύτερη ανοχή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο λόγος είναι ότι δεν σας αρέσει τουλάχιστον αυτή την στιγμή να έχετε κόντρες. Προσέξτε όμως γιατί από μέσα σας μπορεί να καίει ο εγωισμός και να μην τον καταλαβαίνετε, κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο, Λιοντάρι ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ανάλωση της ενέργειάς σας με συνεργάτες και γενικά με πρόσωπα που λειτουργούν ομαδικά μπορεί να μην σας ενθουσιάζει γιατί το Λιοντάρι πάντα θέλει τον ρόλο του αρχηγού σε ένα κομμάτι. Αλλά θα δείτε ότι κάτι πάει να γίνει αν λειτουργήσετε ομαδικά.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε μια ιδιαίτερη κατάσταση να αντιμετωπίσετε και κυρίως να πατήσετε πόδι σε κάποια άτομα γιατί μερικές φορές σας παίρνουν τον αέρα και δεν ξέρετε πώς να αντιδράσετε.
Έρωτας: Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε αυτόν τον τομέα. Θέλετε να φανείτε γιατί αρκετές φορές δεν παίρνετε την αξία που σας αναλογεί. Τις πιο πολλές φορές δίνετε, δίνετε και τελικά δεν υπάρχει η ανταπόκριση που σας αξίζει. Πιθανόν να γίνετε κατά κάποιο τρόπο εγωιστές ή να πατήσετε πόδι κυρίως με ένα Λιοντάρι το οποίο σας ενδιαφέρει με ένα περίεργο τρόπο. Αντίθετα με τον Ζυγό θα έρθετε πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Εξαντλείτε όλες σας τις δυνάμεις με στόχο να κάνετε μια συνεργασία η οποία μπορεί να είναι πέρα από τα δικά σας όρια. Αλλά, αν το τολμήσετε, θα δείτε ότι θα τα καταφέρετε.

Πηγή: astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Αυτά τα 3 ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Δεκέμβριο

Ο Δεκέμβριος έρχεται με αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό καθώς ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερου την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 13 Δεκεμβρίου μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2024 και καλό είναι να είμαστε όλοι προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας και στην επικοινωνία.

Η Πανσέληνος που θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και μας καλεί να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να έρθουμε κοντά με την οικογένειά μας.

Ποια όμως θα είναι τα τυχερά ζώδια του Δεκεμβρίου; Ο Ταύρος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως.

Αυτά τα 3 ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Δεκέμβριο

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Δεκέμβριο είναι τα παρακάτω:

Ταύρος

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αρνητικά συναισθήματα, φόβους και ανασφάλειες που έχετε και θα μπορέστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία. Οι φιλοδοξίες για το μέλλον είναι πολλές και τον Δεκέμβριο θα αισθανθείτε περισσότερη χαρά και ενθουσιασμό για τα σχέδια που θα κάνετε για τη νέα χρονιά.

Ζυγός

Κάποιοι θα σκεφτείτε να κάνετε μια αλλαγή στην διακόσμηση του σπιτιού σας και ίσως κάποια μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Πάντως τόσο το σπίτι όσο και η οικογένεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Στα ερωτικά οι ελεύθεροι θα έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν μια νέα γνωριμία που θα οδηγήσει σε σχέση.

Αιγόκερως

Ο Δεκέμβριος θα σου προσφέρει ωραίες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, τύχη στα οικονομικά και αισιοδοξία. Επίσης αυτός ο μήνας ενδεχομένως να σου παρουσιάσει έναν νέο έρωτα που θα σε ενθουσιάσει. Αυτός ο μήνας θα είναι από τους πιο ωραίους για τους Αιγόκερους!

Continue Reading

LIFESTYLE

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Κριός

Η Παρασκευή σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο, σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν πρόβλημα και σε αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση, καλό είναι σήμερα να κάνεις ό,τι μπορείς για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και τη δική σου δύναμη και ενέργεια για να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη μια και καλή.

Ταύρος

Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες θα σε γεμίσουν αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα.

Δίδυμοι

Σήμερα είσαι σε μια υπερένταση, η οποία όμως μάλλον θα σου βγει σε καλό, αφού θα σου δώσει την ενέργεια να λύσεις πολλές υποθέσεις που έμεναν στάσιμες. Μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην τις αφήσεις να σε αποσυντονίσουν.

Καρκίνος

Σήμερα θα δεις θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο, γι’ αυτό μην επαναπαύεσαι ούτε στιγμή.

Λέων

Σήμερα πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Διανύεις μια περίοδο που βλέπεις πολλά πράγματα από την θετική τους πλευρά και η δυναμικότητα που σου χαρίζει η σημερινή θετική όψη σε παροτρύνει να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές στην ζωή σου.

Παρθένος

Θα έχεις πολύ ενέργεια σήμερα για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς γιατί θα είναι πρόσκαιρα.

Ζυγός

Η στασιμότητα, αλλά και τα εμπόδια που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα, αρχίζουν να μένουν πίσω σου σιγά σιγά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την ήρεμη αντιμετώπιση για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν. Ξεκίνησε με τα πιο παλιά προβλήματα που χρονίζουν και συνέχισε με τα νέα δεδομένα.

Σκορπιός

Σήμερα θα κάνεις πολλές σκέψεις για το μέλλον σου και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτησε τη βοήθεια τους και μίλησε τους ανοιχτά για όσα σε απασχολούν.

Τοξότης

Σου έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και σήμερα ειδικά θα είσαι λίγο αγχωμένος. Χρειάζεται να περιορίσεις την ευαισθησία, αλλά και την ευθιξία σου, για να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και αποτελεσματικά. Εξάλλου η επικοινωνία με τους γύρω σου ευνοείται και πρέπει να αξιοποιήσεις αυτή τη συγκυρία. Προσοχή στον εκνευρισμό, ο οποίος θα είναι κακός σύμβουλος και θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Αιγόκερως

Η σημερινή Παρασκευή δεν είναι και η πιο εύκολη που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα. Κάποια προβλήματα οφείλονται σε άτομα με τα οποία δεν έχεις και τις καλύτερες σχέσεις. Αντί να γκρινιάζεις όμως, έχε το νου σου για να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά και ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και το πώς μπορείς να κάνεις πιο εύκολη την καθημερινότητά σου.

Υδροχόος

Σήμερα θα χρειαστεί αρκετή σκέψη πριν κάνεις οτιδήποτε. Μάλιστα, θα σου περάσουν από το μυαλό πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές, που θα ξεκινήσουν από μια επανεξέταση της ίδιας σου της κοσμοθεωρίας. Προσοχή όμως, μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα.

Ιχθύες

Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 23/6 – Ημερήσιες προβλέψεις

Η μέρα μας ξεκινά με την Σελήνη να είναι κενής πορείας ως και τις 13:34 όπου θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου! Αξιοποιήστε τις πρωινές ώρες για το κλείσιμο εκκρεμοτήτων και μην καταπιαστείτε με κάτι καινούργιο! Στο υπόλοιπο της ημέρας το στρες και οι συνεχείς υποχρεώσεις , φορτίζουν το κλίμα!

Διάβασε τα ζώδια σήμερα . Επίλεξε το ζώδιο σου για να διαβάσεις την αναλυτική ημερήσια πρόβλεψη σου για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Καθημερινές έγκυρες προβλέψεις από την έμπειρη αστρολογική ομάδα του oroskopos

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: