Quantcast
Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τι κρύβουν σήμερα 16-01-2014 τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νιώθετε σε κάποια θέματα αρκετά εγκλωβισμένοι κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο ή πολύ ευαίσθητοι σε προβλήματα οικογενειακά ή υγείας δικών σας ατόμων. Το καλό είναι ότι έχετε το σθένος να τα αντιμετωπίσετε γιατί νιώθετε ότι υπάρχει κατάλληλη ψυχραιμία από την πλευρά σας.
Έρωτας: Πιθανόν να έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα συναισθηματικής φύσεως. Για αυτό μπορεί να κάνετε κάποιο σκηνικό ή φασαρία γιατί θα νιώσετε αδικημένοι ή ακόμα και ότι είστε στην άκρη, αν κυρίως σχετίζεστε με Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες τις οποίες θα τις ξεπεράσετε, αρκεί να μιλήσετε με τα κατάλληλα πρόσωπα γιατί μερικές φορές δεν βρίσκετε τον στόχο σας. Παίζουν ρόλο πάντως οι επαφές που θα κάνετε γιατί θα έχουν μια ιδιαίτερη βαρύτητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε κατά κάποιο τρόπο κλεισμένοι μέσα στα δικά σας προβλήματα αλλά οι πληροφορίες και οι ανάγκες του περίγυρου σας σπρώχνουν να ανοίξετε τα αυτιά σας σε θεωρίες που μπορεί να μην συμφωνείτε αλλά κάτι θα μάθετε. Μην ξεχνάτε ότι αν επιλέξετε την αυτογνωσία θα σας βοηθήσει να βγείτε έξω από τα στεγανά σας.
Έρωτας: Υπάρχει μια συναισθηματική ευαισθησία η οποία θα βοηθήσει να έρθετε κοντά και κυρίως με Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύ. Όμως χρειάζεται να δεχτείτε και μια άλλη οπτική γωνία του συντρόφου σας που είναι πιο ανοικτή. Ίσως να θέλει να μοιράζεστε ακόμα και σκέψεις που μπορεί να μην είναι και πολύ του γούστου σας γιατί είναι εξτρεμιστικές ή πολύ ιδιαίτερες.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή έχετε κατά κάποιο τρόπο εγκλωβιστεί θα δείτε ότι χρειάζεται να κοιτάξετε και λίγο το μέλλον σας. Αυτό βοηθάει στο να βλέπετε πιο μακριά και ίσως να κάνετε κάποιες συνεργασίες που παλιά δεν τις σκεφτόσασταν καθόλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε κατά κάποιο τρόπο εγκλωβισμένοι σε θέματα συναισθηματικής φύσεως τα οποία για να τα αντιμετωπίσετε θα βγάλετε από μέσα σας πολλά απωθημένα για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Μην κολλάτε. Προχωρήστε γιατί η σκέψη σας βοηθάει.
Έρωτας: Αντιδράτε σε πολλά θέματα και ίσως να νιώθετε ένα μεγάλο περιορισμό γιατί πρέπει να συμπεριφέρεστε με ένα ιδιαίτερο τρόπο και αυτό δεν σας εκφράζει. Το καλό είναι ότι κερδίζετε πόντους με τον τρόπο που επικοινωνείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν διάφορα προβλήματα τα οποία χρειάζεται να τα λύσετε άμεσα και κυρίως αν έχει να κάνει με οικογενειακές υποχρεώσεις, κληρονομικά, ασφάλειας ή ακόμα και ένα δάνειο. Θα δείτε ότι στην πορεία βρίσκετε λύσεις και μάλιστα πολύ έξυπνες, αρκεί να μην το βάλετε κάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και να κρατήσετε τις απαραίτητες αποστάσεις σε προσωπικό επίπεδο γιατί μπορεί να βιώσετε μέσα σας μια εκρηκτική κατάσταση. Θα σας βγάλει τις προσωπικές φιλοδοξίες στην επιφάνεια ή ακόμα και τις ανάγκες που έχετε για να καλύψετε τα κενά σας.
Έρωτας: Έχετε αναστάτωση και πιθανόν να θέλετε να βάλετε κάποια πράγματα στην θέση τους, ιδιαίτερα με ένα πρόσωπο που έχετε εκτεθεί γιατί πιστεύετε ότι σας έχει αδικήσει. Η σκέψη για οικογένεια είναι έντονη αλλά συγχρόνως κι από θέμα κοινωνικής κάλυψης γιατί μερικοί πιστεύετε ότι έχετε εκτεθεί από την σχέση σας. Μην φοβόσαστε να σηκώσετε την κουρτίνα και να βγουν όλα τα προβλήματα στην επιφάνεια. Η σχέση με Αιγόκερω ή θα χαλάσει ή θα γίνει ουσιαστική ενώ ο Υδροχόος θα σας πλησιάσει μέσα από συζητήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Εδώ υπάρχουν διάφορες αντιξοότητες. Ενώ έχετε κάποιο στήριγμα δεν σας αρέσουν όπως έχουν γίνει κάποια πράγματα και αναζητάτε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που θα σας προστατεύει και όχι να σας πετάει έξω από το σύστημα. Τολμήστε να ακολουθήσετε κάποιες πρωτοποριακές λύσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθετε ότι κατά κάποιον τρόπο δεν έχετε πετύχει να δείξετε σε αυτή τη φάση όλα σας τα εσωτερικά προσόντα κι ίσως πιστεύετε ότι πιθανόν και να αδικείστε. Κυρίως μπορεί να κριθείτε κάπως άκομψα σαν φίλοι όμως αυτό θα αλλάξει γρήγορα γιατί θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα.
Έρωτας: Θέλετε να κρατήσετε κρυφά τα αληθινά σας συναισθήματα γιατί νιώθετε ότι υπάρχει κάτι εκεί έξω που σας πληγώνει. Κυρίως μπορεί να είναι ένας Καρκίνος ή Αιγόκερως. Πάντως δεν είναι η αλήθεια όλο αυτό που ίσως εννοηθεί για σας γιατί είστε περισσότερο ευαίσθητοι και απόλυτα συναισθηματικοί. Όμως όσο περνάει η ημέρα θα περάσει και θα γίνει μια ανάμνηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες αλλά μερικές φορές δεν υπάρχουν προσβάσεις για να τις εκμεταλλευτείτε. Επειδή όταν το θέλετε είστε δυνατοί παίχτες και με αντοχές έχετε το σθένος ακόμα και από μια μικρή κίνηση να αντιστρέψετε τους όρους και όλα να είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε την ανάγκη να είστε κατά κάποιο τρόπο το επίκεντρο αλλά κυρίως για τον εαυτό σας. Για αυτό πιθανόν να ασχοληθείτε περισσότερο για να καλύψετε δικά σας κενά. Από το πρωί μπορεί να τρέχετε με θέματα της οικογένειάς σας αλλά προς το απόγευμα η ανάγκη σας θα μειωθεί και θα περάσετε καλύτερα και πολύ ποιοτικά, αφού θα βρεθείτε με λίγους και εκλεκτούς.
Έρωτας: Όλο σκέφτεστε αλλά δεν πράττετε και πολύ. Ο Καρκίνος ίσως να περιμένει από εσάς κάτι ιδιαίτερο αλλά εσείς πιθανόν να μην θέλετε να δώσετε τίποτε και να ασχοληθείτε με ένα πρόσωπο που έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο στην σκέψη του. Ο Τοξότης έχει μια ιδιαίτερη γοητεία πάνω σας αλλά ο Υδροχόος έχει τον δικό του μαγνητισμό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αφουγκράζεστε με ένα ιδιαίτερο τρόπο πως θα κινηθείτε για να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Το σύμπαν κατά κάποιο τρόπο σας δίνει μικρές και μεγάλες ευκαιρίες ανάλογα με τα πιστεύω σας και κατά πόσο αξίζετε ή όχι γιατί η αυτοεκτίμηση έχει σημαντική σχέση με την απόδοσή σας. Ένας βουβός ανταγωνισμός ίσως να σας προκαλέσει ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η πίεση που έχετε είτε από πολλές υποχρεώσεις, είτε από διάφορες ξαφνικές εντάσεις θα σας κάνει να νιώσετε κάπως περίεργα και μερικοί θα είστε ας το πούμε αιχμάλωτοι των συναισθημάτων σας. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε αντιστάσεις στο να αλλάξετε κάποια πολύ προσωπικά θέματα.
Έρωτας: Εδώ χρειάζεστε ιδιαίτερη ψυχραιμία και ο λόγος είναι ότι μπορεί να ανοιχτούν παλιές πληγές ή ακόμα και υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε ένα πρόσωπο. Πιθανόν να είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως. Αν έχετε δώσει τον λόγο σας μπορεί να χρειαστεί να τον κρατήσετε και κυρίως σε θέματα του μέλλοντος και κοινής συμβίωσης ή κάτι παραπάνω.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να ξεσπάσετε από μια αδικία που πιθανόν να σας γίνει. Το καλό είναι ότι θα έχετε στόμα να εκφραστείτε και να πείτε τα δικά σας. Αν νιώθετε ότι οι εν γένει σχέσεις σας είναι προς το παρόν δύσκολες θα ήταν καλύτερο να μην τα παρατήσετε γιατί μερικές φορές το βάζετε κάτω και αυτό δεν σας κάνει καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια τρυφερή και προστατευτική στάση με τα δικά σας πρόσωπα. Η ιδιαιτερότητα των ιδεών σας ίσως να είναι ένα κίνητρο για να προχωρήσετε σε κάποιες τομές που θέλετε να κάνετε και δεν είχατε το θάρρος.
Έρωτας: Η τρυφερή επικοινωνία με ένα πρόσωπο θα σας κάνει καλό γιατί θα βγάλουν στην επιφάνεια πολλά από τα εσώψυχά σας. Μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που ίσως να γνωρίσετε σε ένα ταξίδι θα σας δώσει κίνητρο να προχωρήσετε περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα έχετε ένα δραστικό αποτέλεσμα το οποίο θα βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα για να κάνετε κάποιες αλλαγές. Κυρίως θα προσαρμόσετε κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν ήταν και πολύ εύκολες που θα σας κάνουν να είστε περισσότερο στα πράγματα πάντα όμως με την βοήθεια του ενστίκτου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε σκοτούρες οι οποίες σας ενοχλούν συναισθηματικά. Ίσως να πάρετε κάποιες αποστάσεις από πρόσωπα τα οποία σας έχουν ενοχλήσει ή σας έχουν κρίνει πολύ αυστηρά και μάλλον δεν έχει σχέση με την δική σας πραγματικότητα.
Έρωτας: Υπάρχουν ευαισθησίες οι οποίες σας δένουν με το πρόσωπο που είστε μαζί, αρκεί να μην βάλετε στο μυαλό σας ότι σας χωρίζει ένα οικονομικό θέμα γιατί μπορεί να χαθεί αυτό που ζείτε, κυρίως αν το άτομο είναι Καρκίνος ή Παρθένος.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν θέματα οικονομικά τα οποία σας πνίγουν γιατί μπορεί να αφορούν σε υποχρεώσεις σπιτιού ή οικογένειας. Για αυτό επειδή μερικές φορές νιώθετε τύψεις πιθανόν να επιβαρυνθείτε περισσότερο. Από την άλλη όμως θα υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με μια συνεργασία μεγάλου βεληνεκούς αλλά χρειάζεται μεγάλη υπομονή και αυτοκυριαρχία για να γίνουν όλα αυτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σας, πιθανόν να δημιουργήσει εντάσεις συναισθηματικές γιατί θα αναγνωρίσετε τις ανάγκες σας, κυρίως αν θέλετε να κάνετε οικογένεια και δεν έχει γίνει ακόμα. Πιθανόν να σας πιάσει το παράπονο. Το ίδιο όμως θα συμβεί με οτιδήποτε έχετε δημιουργήσει σε προσωπικό επίπεδο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια ευαισθησία η οποία θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε και τις ανάγκες των άλλων που είναι πολύ κοντά σας.
Έρωτας: Μπορεί να κάνετε τον απολογισμό σας και να δείτε σε ποια σημεία είστε φάουλ και σε ποια σωστοί. Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι δεν έχετε φροντίσει όσο πρέπει τις πολύ βαθιές σας ανάγκες. Η σχέση με Καρκίνο θα βγει στην επιφάνεια και πιθανόν αν είστε σε απόσταση να σας φέρει και πάλι κοντά. Μην κρίνετε αυστηρά τον Ζυγό γιατί έχετε διαφορετικό τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που οι περισσότεροι είστε της καριέρας και της ανόδου, σήμερα τουλάχιστον θα θέλετε να προστατέψετε τον εαυτό σας και πιθανόν να δείξετε μια άλλη εικόνα από την συνηθισμένη. Όσο πιο αυθεντικοί είστε τόσο καλύτερα θα νιώθετε. Η πιθανή ξαφνική αλλαγή συνεργατών μπορεί να σας ξαφνιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια κατάσταση η οποία σας πιέζει να πάρετε αποφάσεις γιατί τον τελευταίο καιρό τραβάτε μεγάλο κουπί και πιθανόν να δείτε τώρα με ποιο τρόπο θα πρέπει το ξεφορτωθείτε. Κυρίως τα οικογενειακά θέματα είναι αυτά που σας εμποδίζουν να πράξετε με την λογική σας. Ευτυχώς που υπάρχει ο Ερμής στο ζώδιό σας για να κρατάει τα μπόσικα.
Έρωτας: Νιώθετε ότι έχετε υπευθυνότητα μέσα σε μια σχέση η οποία μερικές φορές σας βαραίνει γιατί έχει κομμάτια που σας βάζουν μέσα σε ένα καλούπι. Η δυσκολία είναι μεγαλύτερη με Καρκίνο γιατί δεν πιάνει ο ένας τον άλλον σε συναισθηματικό επίπεδο. Το Λιοντάρι και ο Τοξότης έχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι τα πρόσωπα που θα σας συμπαρασύρουν σε μια όμορφη περιπέτεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πρακτικές δυσκολίες και χρειάζεται να κάνετε γρήγορες κινήσεις που θα σας φέρουν ένα μέρος δράσης. Για αυτό πιθανόν να δείτε κάποια κενά τα οποία σας μπλοκάρουν και να πάρετε απόφαση παρόλο που δεν μπορείτε εύκολα να τα διαχειριστείτε λόγω ευαισθησίας. Η σκέψη σας πάντως θα σας σώσει και θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θέλετε να χαλαρώσετε και να μην αφήσετε τις υποχρεώσεις να σας χαλάνε την διάθεση γιατί είναι μεγαλύτερη η δύναμή σας να διαχειριστείτε όλες τις καταστάσεις, ακολουθώντας το ένστικτό σας παρά την πεπατημένη λογική η οποία τις περισσότερες φορές σας κουράζει.
Έρωτας: Έχετε έντονη επιρροή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο λόγος είναι ότι έχετε εύνοια και σίγουρα δεν περνάτε απαρατήρητοι. Το δικαίωμά σας να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους το έχετε κερδίσει, οπότε δεν αγχώνεστε και νιώθετε δυνατοί. Η σχέση με Παρθένο είναι αρκετά καλή. Με τον Ζυγό προσπαθείτε ακόμα γιατί οι ανάγκες σας είναι τελείως διαφορετικές και προσπαθείτε να βρείτε κοινά σημεία.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανακατεύεστε με πολλά πράγματα και ίσως αυτό να βοηθάει στο να κάνετε τα δικά σας. Ο λόγος είναι ότι ευνοείστε από πολλά πρόσωπα και κάνετε συνέχεια νέες επαφές οι οποίες κάπου θα σας οδηγήσουν.

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en