Quantcast
Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τι κρύβουν σήμερα 11-01-2014 τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε στην τελική ευθεία για κάποιες αποφάσεις τις οποίες δεν είναι εύκολο να πάρετε γιατί πιθανόν να πρέπει να λειτουργήσετε πολύ διαφορετικά από την μέχρι τώρα νοοτροπία σας. Το καλό είναι ότι αλλάζουν πολύ τα πράγματα και πιθανόν να είστε πολύ καλύτερα προς το βράδυ, χωρίς αυτή την μεγάλη πίεση που νιώθετε τις τελευταίες ημέρες.
Ερωτικά: Η επαφή με Καρκίνο ή Σκορπιό για όσους έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα είναι μια νέα μοναδική εμπειρία για σας, κυρίως βαθιά συναισθηματική, αφού θα σας βγάλει από τα κοινότυπα και δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αποκτάτε εμπειρία η οποία σας δυναμώνει αλλά και σας βάζει να σκεφτείτε περισσότερο πρακτικά. Καλό είναι να ενδυναμώσετε περισσότερο και να ακολουθήσετε την πεπατημένη για να είστε μέσα στα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μετά από τις υπερβολές ίσως να προσπαθήσετε να κάνετε ένα μεγάλο άνοιγμα σε επικοινωνιακό επίπεδο γιατί μπορεί να είχατε κατά κάποιο τρόπο σταματήσει την επαφή ή ακόμα και τις πληροφορίες που μερικές φορές βρίσκεται σχεδόν μπροστά σας. Η εναλλακτική θεραπεία μπορεί να σας πηγαίνει γάντι αυτή την ημέρα. Πιθανόν βιταμίνες και υγιεινή διατροφή να σας βοηθήσουν.
Ερωτικά: Έχετε ένα μικρό εκνευρισμό γιατί πιστεύετε ότι δεν ελέγχετε και πάρα πολύ το άτομο που σας ενδιαφέρει. Για αυτό μπορεί να κρίνετε σκόπιμο να σταθείτε στην άκρη ή να κρατήσετε τα λόγια σας για να βολιδοσκοπήσετε καταστάσεις και γενικά κινήσεις του άλλου ατόμου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει εύνοια και κυρίως αν διαπραγματεύεστε ένα ακίνητο κοντά σε νερό θα δείτε ότι τα πράγματα κινούνται πιο εύκολα για αυτό και υπάρχει μεγάλη ευκολία στο να δημιουργούνται εκ νέου γνωριμίες ή επαφές επαγγελματικές που είναι ξεχωριστές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε μια προσωπική δύναμη και γοητεία την οποία δεν μπορεί κανένας να την αμφισβητήσει γιατί πετάτε και νιώθετε μοναδικοί. Είναι όμορφο αυτό το συναίσθημα γιατί έχετε επιτέλους μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.
Ερωτικά: Είναι κάποιες στιγμές πιο εύκολες για σας, επειδή έχετε τις προϋποθέσεις να εξηγήσετε τι θέλετε ακριβώς από το άτομο που είστε μαζί και ακόμα να εκφραστείτε περισσότερο ελεύθερα χωρίς να παρεξηγηθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Ένα προσωπικό συμβόλαιο ή ακόμα και μια συζήτηση η οποία θα σας ξεμπλοκάρει μπορεί να βοηθήσει στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Είναι πολύ σημαντικό να αναλάβετε την προσωπική σας ευθύνη για κάποια οικονομικά θέματα για τα οποία μπορεί να κριθείτε αν αφορά οικογενειακή υποχρέωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ ευέλικτοι και προσπαθείτε να περάσετε πιο εύκολα κάποιες προσωπικές σας απόψεις γιατί μπορείτε να τις μοιραστείτε εύκολα και ανώδυνα. Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε κάποιες λογικές αποφάσεις.
Ερωτικά: Είστε ανάλαφροι και πολύ απλοϊκοί με τις απαιτήσεις σας κι ίσως να φανείτε κάπως επιπόλαιοι και επιφανειακοί στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αντίθετα ο Τοξότης είναι ένα άτομο που θα του αρέσει η πολυλογία σας και ίσως το ενδιαφέρον του να εστιαστεί περισσότερο σε εσάς.
Καριέρα & Οικονομικά: Επιτέλους έχετε αφήσει την μιζέρια και τους συναισθηματικούς περιορισμούς κι αυτό σας βοηθάει στο να είστε ευέλικτοι με τις συνεργασίες σας και τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε πολλές ευκαιρίες τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε γιατί είστε πολύ άνετοι ακόμα και μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση. Έχετε την δύναμη να την τακτοποιήσετε και να βγείτε και από πάνω χωρίς να έχετε μεγάλες αντιδράσεις. Οι φίλοι είναι τα πρόσωπα που θα σας κάνουν να περάσετε πολύ ωραία, τουλάχιστον για σήμερα.
Ερωτικά: Αντιδράτε στην ασχήμια και στην αχαριστία για αυτό δεν θέλετε δίπλα σας σκληρά άτομα που σας κρίνουν. Κυρίως ο Αιγόκερως μπορεί να είναι πολύ απόλυτος μαζί σας και να μην βρίσκετε κάποιο κοινό σημείο αναφοράς. Το καλό είναι ότι μπορείτε πιο εύκολα να ανταλλάσετε ακόμα και μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον τα εσώψυχά σας, χωρίς να υπάρχει φόβος να εκτεθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Συζητάτε, και πάλι συζητάτε για να καταλήξετε κάπου που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για σας. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα απελευθερωθείτε από όλα τα δεινά αυτής της στιγμής γιατί το καλούπι που κατά κάποιο τρόπο σας έχει επιβληθεί από τις εξωτερικές καταστάσεις είναι κάπως δύσκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε μια αναστάτωση γιατί δεν μπορείτε να βγάλετε πέρα όλες τις υποχρεώσεις ή τις επαφές που έχετε κλείσει για να συναντήσετε. Κυρίως προς το απόγευμα και μετά θα το παρακάνετε.
Ερωτικά: Περνάτε καλά και είστε πολύ άνετοι αλλά και φιλικοί. Αυτό βοηθάει πάρα πολύ το να σταματήσετε τις ήδη υπάρχουσες δυσκολίες οι οποίες όταν συνδέονται με συμπεριφορές που σχετίζονται με το παρελθόν σας δημιουργείται αδιέξοδο. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τα κακώς κείμενα αρκεί να μην πείτε και πάρα πολλά γιατί μπορεί να σας ξεφύγουν λόγια που δεν χρειάζονται.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλώνεστε με συζητήσεις και επαφές που ίσως να μην είναι και τόσο απαραίτητες. Εσείς έχετε ανάγκη την αληθινή πραγματικότητα αλλά και μια ξεχωριστή συνεργασία για να είστε ευέλικτοι και γενικά νεωτεριστές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη ανησυχία γιατί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε εντός σας όλα τα υπαρξιακά τα οποία σας αναστατώνουν προς το παρόν. Βέβαια τακτοποιείτε με πιο εύκολο τρόπο όλα τα πρέπει και τα μη που σας επιβάλλονται.
Ερωτικά: Η σχέση με Ταύρο σας προβληματίζει γιατί δεν είναι και τόσο πολύ εύκολη. Επειδή δεν σας αρέσει να κουράζεστε δεν θέλετε να απασχολείστε και πολύ με καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν και ίσως επιδείξετε υπομονή και επιμονή χωρίς όμως αυτό να σας φέρνει δυσκολίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να βάλετε ένα στόχο. Δηλαδή να κάνετε αποταμίευση έστω και μικρή γιατί νιώθετε ότι θα αυτό θα βοηθήσει την ψυχολογία σας. Η συνεργασία με ένα πρόσωπο που είναι για σας πολύ απόλυτο ίσως να σας κουράζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Συνεχίζετε να ψάχνετε και να ερευνάτε χωρίς όμως να κάνετε πολύ σοβαρές τομές που ίσως να χρειάζεστε. Επειδή η εποχή είναι αρκετά θετική, αν τολμήσετε να διακόψετε οτιδήποτε σας ενοχλεί, θα δείτε μεγάλες αλλαγές.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Ταύρο σας φαίνεται κάπως δύσκολη και κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τρίτο δεκαήμερο. Βάζετε φρένο γιατί πιθανόν να νιώθετε μια είδους ψυχρότητα ή ακόμα και φόβο να ξεπεράσετε τα όρια σας. Από την άλλη ένα νεώτερο πρόσωπο πιθανόν αν σας έχει συνεπάρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ ώριμοι και σοβαροί σε οτιδήποτε είναι να αγοράσετε ή ακόμα και να πληρώσετε γιατί φροντίζετε να είστε προσεκτικοί και ώριμοι. Χρειάζεται να προστατεύσετε τα δικά σας κεκτημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η προσωπικότητά σας είναι πολύ επίμονη αυτές τις ημέρες για αυτό μπορεί να έχετε μια ξεροκεφαλιά για κάποια θέματα τα οποία δεν σας κάνουν και πολύ καλό. Από την άλλη όμως δικαιολογείται όλη αυτή η εμμονή επειδή έχετε καεί στο χυλό, φυσάτε και το γιαούρτι.
Ερωτικά: Η σχέση με Ταύρο, Παρθένο ή Σκορπιό μπορεί και να σας απογοητεύσει γιατί άλλα περιμένατε και άλλα δείχνει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν εσείς να περιμένετε μεγαλύτερη αυτοθυσία, δόσιμο και ενδιαφέρον και να εισπράττετε λιγότερα από αυτά που έχετε υπολογίσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρήματα με κάποιο τρόπο σας έρχονται εύκολα και κάπως ανώδυνα. Η υπόθεση ενός ακινήτου και οι λογαριασμοί του σας απασχολούν και σίγουρα όσο μπορείτε και εκεί που μπορείτε θα τους καλύψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Περιμένατε εδώ και καιρό να γίνει κάτι καλό κι αυτό ίσως να έρθει από εκεί που δεν το περιμένατε. Η εσωτερική χαρά και η διάθεση που έχετε να παίξετε και να ρισκάρετε θα σας κατακλύσει. Κυρίως οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο να περιμένετε κάτι πολύ θετικό.
Ερωτικά: Όλα βαίνουν εύκολα και πιθανόν από εκεί που τα είχατε βάψει μαύρα να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που έρχεται και δένει με τα καινούργια γούστα σας και θα σας συνεπάρει τόσο πολύ που θα γεμίσετε τα κενά που υπάρχουν αυτή την στιγμή.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάποια θέματα που τα είχατε βάλει στην άκρη και δεν τα είχατε υπολογίσει καθόλου γιατί δεν ήταν και πολύ οργανωμένα από την πλευρά σας ίσως να βγουν υπό τύπου ρίσκο και να κερδίσετε κάποια χρήματα από το πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μπορεί να έχετε θυμώσει με ένα πρόσωπο που σας βάζει τρικλοποδιές κάθε λίγο και λιγάκι. Επειδή έχετε αποφασίσει όμως να υπάρχει μια μεγαλύτερη διαφάνεια στην ζωή σας ίσως να βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο και να δείτε τα πράγματα όπως είναι.
Ερωτικά: Επειδή πιθανόν να νιώθετε ότι μπορεί να σας αλλάξουν οι εξωτερικές καταστάσεις προσπαθείτε να αντισταθείτε και να είστε αντικειμενικοί. Παρόλα αυτά υπάρχουν συγκρούσεις, κόντρες ακόμα και αποσύρσεις ή μούτρα, κυρίως με Ταύρο, Λιοντάρι, Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας για αυτό προσπαθείτε με όση δύναμη έχετε να δικαιωθείτε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δυσκολευτείτε από μια συνεργασία γιατί μπορεί να υπάρχει ένα τείχος που να σας εμποδίζει. Μεταξύ εσάς και ενός μεγαλύτερου προσώπου που είναι συνεργάτης σας πιθανόν να υπάρχει διαφωνία.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Νιώθετε δυνατοί και κυρίως πολύ σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε. Για αυτό θα γεμίσετε τις ώρες σας με άτομα και με ομάδα φίλων που θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς αλλά συγχρόνως θα έχετε και ένα κοινωνικό σκοπό που θα σας ενώνει.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να μιλήσετε και τα λόγια σας να δημιουργούν ασφάλεια ή ακόμα και ισχυρή απήχηση στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν ένα ταξιδάκι ή μια ερωτική συνομιλία να δημιουργήσει ανανέωση στην σχέση. Η επαφή με Σκορπιό που βρίσκεται σε ταξίδι θα είναι πολύ δυνατή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε την δυνατότητα να αφουγκράζεστε τις ανάγκες των άλλων και γενικά όλων των ατόμων που συνεργάζεστε και είστε πολύ κοντά. Ένα συγγενικό πρόσωπο μπορεί να σας βοηθάει στο να πάρετε μια απόφαση για ένα ακίνητο.

Πηγή: astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Κριός

Η Παρασκευή σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο, σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν πρόβλημα και σε αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση, καλό είναι σήμερα να κάνεις ό,τι μπορείς για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και τη δική σου δύναμη και ενέργεια για να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη μια και καλή.

Ταύρος

Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες θα σε γεμίσουν αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα.

Δίδυμοι

Σήμερα είσαι σε μια υπερένταση, η οποία όμως μάλλον θα σου βγει σε καλό, αφού θα σου δώσει την ενέργεια να λύσεις πολλές υποθέσεις που έμεναν στάσιμες. Μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην τις αφήσεις να σε αποσυντονίσουν.

Καρκίνος

Σήμερα θα δεις θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο, γι’ αυτό μην επαναπαύεσαι ούτε στιγμή.

Λέων

Σήμερα πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Διανύεις μια περίοδο που βλέπεις πολλά πράγματα από την θετική τους πλευρά και η δυναμικότητα που σου χαρίζει η σημερινή θετική όψη σε παροτρύνει να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές στην ζωή σου.

Παρθένος

Θα έχεις πολύ ενέργεια σήμερα για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς γιατί θα είναι πρόσκαιρα.

Ζυγός

Η στασιμότητα, αλλά και τα εμπόδια που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα, αρχίζουν να μένουν πίσω σου σιγά σιγά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την ήρεμη αντιμετώπιση για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν. Ξεκίνησε με τα πιο παλιά προβλήματα που χρονίζουν και συνέχισε με τα νέα δεδομένα.

Σκορπιός

Σήμερα θα κάνεις πολλές σκέψεις για το μέλλον σου και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτησε τη βοήθεια τους και μίλησε τους ανοιχτά για όσα σε απασχολούν.

Τοξότης

Σου έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και σήμερα ειδικά θα είσαι λίγο αγχωμένος. Χρειάζεται να περιορίσεις την ευαισθησία, αλλά και την ευθιξία σου, για να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και αποτελεσματικά. Εξάλλου η επικοινωνία με τους γύρω σου ευνοείται και πρέπει να αξιοποιήσεις αυτή τη συγκυρία. Προσοχή στον εκνευρισμό, ο οποίος θα είναι κακός σύμβουλος και θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Αιγόκερως

Η σημερινή Παρασκευή δεν είναι και η πιο εύκολη που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα. Κάποια προβλήματα οφείλονται σε άτομα με τα οποία δεν έχεις και τις καλύτερες σχέσεις. Αντί να γκρινιάζεις όμως, έχε το νου σου για να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά και ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και το πώς μπορείς να κάνεις πιο εύκολη την καθημερινότητά σου.

Υδροχόος

Σήμερα θα χρειαστεί αρκετή σκέψη πριν κάνεις οτιδήποτε. Μάλιστα, θα σου περάσουν από το μυαλό πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές, που θα ξεκινήσουν από μια επανεξέταση της ίδιας σου της κοσμοθεωρίας. Προσοχή όμως, μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα.

Ιχθύες

Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 23/6 – Ημερήσιες προβλέψεις

Η μέρα μας ξεκινά με την Σελήνη να είναι κενής πορείας ως και τις 13:34 όπου θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου! Αξιοποιήστε τις πρωινές ώρες για το κλείσιμο εκκρεμοτήτων και μην καταπιαστείτε με κάτι καινούργιο! Στο υπόλοιπο της ημέρας το στρες και οι συνεχείς υποχρεώσεις , φορτίζουν το κλίμα!

Διάβασε τα ζώδια σήμερα . Επίλεξε το ζώδιο σου για να διαβάσεις την αναλυτική ημερήσια πρόβλεψη σου για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Καθημερινές έγκυρες προβλέψεις από την έμπειρη αστρολογική ομάδα του oroskopos

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 21/6 – Ημερήσιες προβλέψεις

Ημέρα Θερινού Ηλιοστασίου σήμερα, ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου και εγκαινιάζεται επίσημα η περίοδος του καλοκαιριού! Το σημερινό εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη, μας προτρέπει για δράση και πρωτοβουλίες. Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου

Διάβασε τα ζώδια σήμερα . Επίλεξε το ζώδιο σου για να διαβάσεις την αναλυτική ημερήσια πρόβλεψη σου για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Καθημερινές έγκυρες προβλέψεις από την έμπειρη αστρολογική ομάδα του oroskopos

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: