Quantcast
Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 8/1 τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε μια νέα ενέργεια η οποία θα σας παρασύρει και ίσως να κάνετε πολλές ατομικές αλλαγές. Αυτό είναι καλό αρκεί να μην τα σπάσετε με το γύρω περιβάλλον σας. Οι αλλαγές μερικές φορές είναι εσωτερικές και μπορεί να εκφραστούν και χωρίς βία.

Ερωτικά: Είστε σε μια κατάσταση που μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι από την υπάρχουσα σχέση. Για αυτό θα τολμήσετε να βγάλετε στην επιφάνεια αυτά που σας ενοχλούν τώρα. Ίσως να βάλετε και όρους ότι δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο αν το πρόσωπο που είστε μαζί δεν αλλάξει. Θα φύγετε και θα κλείσετε την πόρτα πίσω σας. Βέβαια υπάρχουν και νέες γνωριμίες για σας αλλά δεν έχετε διάθεση να παθιαστείτε με ένα άτομο που ίσως να είναι μικρότερό σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως μια νέα ευκαιρία που θα παρουσιαστεί να πρέπει να την εκμεταλλευτείτε για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε κάτι καινούργιο. Επειδή τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχετε παραδοθεί σε μια συνεργασία δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να λέτε όλο ναι γιατί τότε θα χάσετε τον δικό σας εαυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αλλάζετε γιατί βλέπετε και μια άλλη πραγματικότητα πιο δυναμική η οποία δεν σας αφαιρεί το δικαίωμα να πράττετε και να κινείστε ελεύθερα. Το ότι είστε επιλεκτικοί και ποιοτικοί θα βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσετε το τοπίο γύρω σας.

Ερωτικά: Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας αναστατώνει γιατί σας ξεσηκώνει και με τον τρόπο του σας ανεβάζει τις μετοχές. Αυτό θα σας βάλει στην πρίζα να κινηθείτε πολύ εκρηκτικά και ίσως να κάνετε και πολλές νέες αλλαγές. Η κρυφή σκέψη ενός Κριού ή Ζυγού που σας φαίνεται απίθανο να είστε μαζί σας ενοχλεί αρκετά.

Καριέρα & Οικονομικά: Δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας γιατί δεν θέλετε να μάθει κανένας κάποια σχέδια που ετοιμάζετε και κυρίως με ένα συνεργάτη. Μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι από έναν εργοδότη και να απαιτείτε τα χρήματα σας. Τουλάχιστον θα τολμήσετε να τα ζητήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε πολλές υποχρεώσεις οι οποίες δεν είναι εύκολο να τις βγάλετε πέρα αν δεν δουλέψετε με έντονους ρυθμούς. Οι πρωτοβουλίες χρειάζονται και θα πρέπει να τις κυνηγήσετε για να βγείτε από το τέλμα.

Ερωτικά: Έχετε ήδη γνωρίσει ένα πρόσωπο και αν όχι αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανόν να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία η οποία θα συνδυάζει πολλά στοιχεία μαζί. Μην φοβηθείτε να προχωρήσετε. Ο Αιγόκερως σας φέρνει συνέχεια αντιστάσεις αλλά στο τέλος κάτι θα καταφέρετε.

Καριέρα & Οικονομικά: Ενοχλείστε που υπάρχουν παρεμβάσεις αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Ακόμα και το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σας φέρει κάποιες ευκαιρίες αλλά θα χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς κυρίως με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε γενικά σε μια πολύ δύσκολη θέση γιατί δεν είναι εύκολο να μπορέσετε να γίνετε μέγας Ναπολέων και να διαχειριστείτε πολλά πράγματα μαζί και συγχρόνως από την πίεση αυτή να κρατήσετε και ισορροπίες. Αν τα καταφέρετε θα είναι ένα βήμα εξελικτικό.

Ερωτικά: Αναγνωρίζετε ότι τα πάντα ρει για αυτό και εσείς κάνετε τις αλλαγές σας και χειρίζεστε όλες σας τις υποθέσεις με ένα πολύ προσωπικό εγωισμό που μερικές φορές ίσως να είναι και καλός. Μπορεί βέβαια να ανατρέψει σχέσεις που δεν είχαν καμία ελπίδα και τώρα να γίνουν βιώσιμες κυρίως με Κριό, Ζυγό, Αιγόκερω.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχει φτάσει ο κόμπος στο κτένι και το βλέπετε ότι θα πρέπει να κάνετε μια ηρωική έξοδο ή να βρεθείτε εμπρός σε μια νέα πραγματικότητα η οποία είναι προσαρμοσμένη σε νέα μοντέλα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Δεν σας χαλάει καθόλου να γίνετε ηγέτες και κυρίως αν αναλάβετε σημαντικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα δείξουν και τα προσόντα σας. Αρκεί να μην χαθείτε από τα πρέπει και αυτά που σας επιβάλλονται και τότε όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

Ερωτικά: Είστε έντονα σεξουαλικοί γιατί οι αισθήσεις σας είναι υπερβολικά τονισμένες. Πιθανόν να θέλετε να έχετε το πάνω χέρι και να σας ακολουθεί το πρόσωπο που είστε μαζί. Πάντως οι πρωτοβουλίες θα βοηθήσουν και από την άλλη δεν θα φοβηθείτε μήπως αν δείξετε τα συναισθήματα σας, εκτεθείτε.

Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να πάρετε κεφάλια αν χρειαστεί και να μην κολλήσετε στους τύπους. Οι ισορροπίες που κρατάτε θα δείτε ότι μπορεί μερικές φορές να χρειαστεί να ανατραπούν για να γίνουν νέα πράγματα. Πιθανόν να κερδίσετε χρήματα από μια δική σας πρωτοβουλία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θέλετε να δικαιωθείτε γιατί νιώθετε ότι έχετε καταπιεστεί πολλές φορές. Αυτό σας βάζει σε μια θέση που δεν σας αρέσει και πιθανόν να μην δώσετε άλλα περιθώρια σε κάποια άτομα που είστε μαζί και να τα πείτε έξω από τα δόντια όπως τα έχετε δει ακριβώς.

Ερωτικά: Θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα φανείτε πολύ διαφορετικοί από άλλες φορές. Η σχέση με Κριό θα σας δημιουργήσει ένταση και πιθανόν να βιαστείτε να βγάλετε κάποια συμπεράσματα.

Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε μια γενική ανανέωση για να μπει καινούργιος αέρας στην ζωής σας και να διαχειριστείτε τις ευκαιρίες με ένα πολύ καλύτερο τρόπο. Βέβαια χρειάζεται να γεφυρώσετε μια νέα πραγματικότητα με παλιές δοκιμασμένες τεχνικές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια ένταση και έχετε ενεργοποιηθεί υπερβολικά για να πετύχετε ένα στόχο που αφορά στην δική σας ατομικότητα. Βέβαια μπορεί να πιέσετε παραπάνω και να υπάρχουν πολλές ανατροπές μεταξύ των ατόμων που είστε γιατί θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες αλήθειες.

Ερωτικά: Είστε αναστατωμένοι με ένα πολύ προσωπικό θέμα και θέλετε με τον δικό σας τρόπο να επιβληθείτε και να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλετε γιατί δεν σας αρέσει να υποκύπτετε πλέον στις πιέσεις. Η σχέση με τον Αιγόκερω θα έχει ένταση.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές προσωπικές επαφές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές αλλά θα πρέπει να φροντίσετε να μην συγκρουστείτε γιατί μπορεί να χαλάσετε ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε μέσα σας μεγάλη ενέργεια και προσπαθείτε να την μεταδώσετε στους άλλους. Πιθανόν να κάνετε μια ανατροπή και να βγάλετε από μέσα σας πολλά πράγματα τα οποία δεν πιστεύατε ότι είχατε.

Ερωτικά: Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ξεσηκώνει και σας δημιουργεί το κέφι να βγάλετε τον εκρηκτικό σας εαυτό και κυρίως σε θέματα σεξουαλικά που εσείς εκεί έχετε μια αδυναμία. Κρατήστε όμως και κάποια πράγματα για σας γιατί μπορεί να μην πρέπει να τα πείτε όλα.

Καριέρα & Οικονομικά: Είναι σημαντικό να πιστέψετε ότι έχετε τα ηνία στα χέρια σας και να βάλετε κάποια πράγματα από την αρχή μπροστά. Αυτό θα σας δώσει ελπίδες για κάτι καινούργιο και ανανεωμένο. Θέματα με εφορίες, πληρωμές και γενικά οτιδήποτε αφορά σε τρίτους θα τα διαχειριστείτε με μια δυναμική συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είναι μια ημέρα πολύ σημαντική για σας αφού θα κληθείτε να αλλάξετε πολλά από τα κακώς κείμενα. Αν έχετε διάθεση να τα κάνετε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα και να τα πείτε έξω από τα δόντια, να το κάνετε γιατί θα δείτε ότι σε θέματα που φοβόσαστε θα τολμήσετε περισσότερο.

Ερωτικά: Θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα επιμείνετε να περάσετε από κάποια στάδια ανανέωσης και διαφοροποίησης στον τρόπο που επικοινωνείτε.

Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε ευθύνες που μπορεί να είναι αρχηγικές. Ο λόγος είναι ότι δεν σας αρέσει να σας υποτιμούν ή να σας βάζουν στο περιθώριο και πολλές φορές ενώ είστε καλοί και πολύ συμβιβάσιμοι, βγαίνει από μέσα σας μια μεγάλη δύναμη η οποία σαρώνει τα πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Κρατήστε καλά τα ηνία γιατί θα βγουν πολλά από μέσα σας και τα νεύρα σας δεν θα είναι σε καλή κατάσταση. Επειδή βιάζεστε να ξεκινήσετε κάτι που για σας θα είναι σπουδαίο και κυρίως σε καθημερινή βάση ίσως να μην έχετε άλλο υπομονή να περιμένετε.

Ερωτικά: Εδώ χρειάζεστε να είστε εσείς που θα βάλετε τα όρια γιατί αν δεν τα βάλετε θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση και πιθανόν από κάποιες πληροφορίες που θα πρέπει να τις τσεκάρετε και πάλι θα αναστατωθείτε. Βέβαια η αλήθεια είναι αναγκαία και κυρίως αν σχετίζεται με Κριό ή Ζυγό.

Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κάνετε ένα καινούργιο άλμα με στόχο να είστε πρωτοπόροι ή να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Για αυτό μην αφήνετε κενά πίσω σας. Η ενέργεια της αλλαγής βέβαια σας πιέζει και μπορεί να γίνουν και κάποια λάθη από την βιασύνη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε αναλάβει κατά κάποιο τρόπο να βγάλετε το φίδι από την τρύπα γιατί έτσι νιώθετε. Ερωτικά: Θα πάρετε πρωτοβουλίες και από εκεί που είστε κολλημένοι στον τοίχο θα ξαναπροσπαθήσετε από την αρχή. Το μόνο που σας χρειάζεται είναι να δείξετε πιο έντονα τα συναισθήματά σας. Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που θα χρειαστεί να τις πιάσετε από τα μαλλιά. Ακόμα και αν σας φαίνονται δύσκολες μπορείτε να τα καταφέρετε και να βγάλετε και χρήματα μη αναμενόμενα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε πολύ δυναμικοί και νιώθετε την ανάγκη να τα πείτε έξω από τα δόντια. Ενώ το βλέπετε ότι χρειάζεται να κρατήσετε ισορροπίες εσείς δεν μπορείτε και τα σπάτε με όλους γιατί δεν αντέχετε πλέον την καταπίεση. Ερωτικά: Η διάθεση ελευθερίας που βγαίνει από μέσα σας θα σας κάνει να δείξετε μια αλλόκοτη συμπεριφορά. Επειδή μερικές φορές δεν εκφράζεστε όσοι είστε πολύ ερωτευμένοι θα γίνετε παράτολμοι και πολύ εκκεντρικοί. Κυρίως με Ζυγό θα υπάρχει έντονος μαγνητισμός.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάνει αρκετές προσπάθειες να συγκρατήσετε τα πράγματα και να είστε μέσα στην δομή που έχετε ανάγκη για να πετύχετε τον στόχο. Όμως εδώ τα πράγματα αλλάζουν και μπορεί μια ιδέα πολύ πρωτότυπη αλλά και τολμηρή να σας ενθουσιάσει και να την βάλετε μπρος.

Click to comment

Απάντηση

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια του Δεκεμβρίου

Ομήνας που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες προβλέπεται θετικός για όλα τα ζώδια. Για άλλα περισσότερo, για άλλα λιγότερο. Ο Ερμής από την 1η του μήνα θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 13 του μήνα.

Αυτή η όψη θα επηρεάσει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας και ευνοεί τις μικροπαρεξηγήσεις. Ειδικά αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Παρθένος

Το αίσθημα που κυριαρχεί είναι η απογοήτευση, γεγονός που σας γεμίζει κυκλοθυμία σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σας. Έχετε πολλά νεύρα και ξεσπάτε εύκολα. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, διότι ό,τι πείτε τώρα δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω.

Τοξότης

Μπορεί να διανύουμε την περίοδο των γενεθλίων σας και να νιώθετε μια ανάταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχει πίεση. Ο Άρης στο ζώδιό σας εντείνει καταστάσεις αρνητικές, που θα δημιουργούν εκνευρισμό, ένταση και γκρίνια. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να τα καταφέρετε.

Ιχθύς

Σχέσεις και επικοινωνία επηρεάζονται στο έπακρο από τον ανάδρομο Ερμή. Το αίσθημα της απαισιοδοξίας κυριαρχεί, ειδικά από τη στιγμή που όλο τον μήνα παίζονται παιχνίδια εξουσίας και μικροπολιτικής. Προσέξετε ιδιαιτέρως τη στάση και τα λόγια σας μπροστά σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα, 5 Δεκεμβρίου | Ζυγοί, μπορεί να σας προδώσει κάποιος που δεν περιμένατε ποτέ

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Ήρθε η ώρα να λάβετε πιο σοβαρά υπόψη τις ανάγκες σας και παρόλο που η νέα χρονιά είναι λίγες εβδομάδες μακριά, τα μάτια σας είναι ήδη στραμμένα στην αλλαγή.

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα της ευεξίας και της υγείας σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να ξεκινήσετε μια αλλαγή τρόπου ζωής. Κλείστε ένα ραντεβού με έναν διατροφολόγο. Δείτε στο διαδίκτυο προγράμματα γυμναστικής.

Σχεδιάστε να πάτε παρέα με έναν φίλο στο γυμναστήριο. Κάνε το να συμβεί, Κριέ. Μπορείς.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να πάρεις μια απόφαση, Ταύρε. Οι τελευταίες εβδομάδες χαρακτηρίστηκαν από μία μεταμόρφωση, έναν μετασχηματισμό, όσον αφορά την αγάπη, και τώρα υπάρχει ένα σημείο που έχει να κάνει με τη λήψη αποφάσεων το οποίο δεν μπορείτε να αποφύγετε.

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα του ρομαντισμού σας. Μία σχέση ή μια περιπέτεια γεμάτη πάθος είναι έτοιμη να τελειώσει.

Ήρθε η ώρα να σφίξετε τα δόντια και να κάνετε σημαντικές συζητήσεις για τα επόμενα βήματα.

Δίδυμοι

Έχετε μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε, Δίδυμοι. Ίσως αυτά τα πράγματα περιλαμβάνουν αγορές ή τις τελικές λεπτομέρειες για τις διακοπές σας. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συντονίσετε ποια θα είναι τα σχέδιά σας. Δημιουργήστε αναμνήσεις και επικεντρωθείτε λιγότερο στα δώρα.

Η αξία μίας νέας φωτογραφίας στο οικογενειακό άλμπουμ είναι ανεκτίμητη.

Καρκίνος

Ένα σημαντικό μήνυμα έρχεται σε εσάς αυτήν την εβδομάδα και είναι ένα μήνυμα για το οποίο θα θέλετε σίγουρα να αναλάβετε δράση. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα της επικοινωνίας σας, οπότε δώστε προσοχή.

Τα μηνύματα και email που λαμβάνετε αυτή την περίοδο απαιτούν συνήθως μια επείγουσα απάντηση από εσάς. Θα θέλετε να είστε σίγουροι ότι τα λαμβάνετε γι’ αυτό θα ελέγχετε συχνά το κινητό σας.

Θέλετε να είστε διαθέσιμοι να επικοινωνεί κανείς μαζί σας όταν χρειάζεται.

Λέων

Ήρθε η ώρα των πληρωμών. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα των χρημάτων σας.

Εάν έχετε μια ληξιπρόθεσμη οφειλή ή λογαριασμό ή κάτι υπό διαπραγμάτευση για πληρωμή, αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάποια ρύθμιση, καταβάλλοντας το ποσό που σας εξυπηρετεί.

Είναι μια καλή μέρα για διαπραγματεύσεις σχετικά με πληρωμές, τραπεζικές συναλλαγές ή δάνεια.

Παρθένος

Είστε έτοιμοι να πάτε τη ζωή σας στο επόμενο επίπεδο; Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σας, την Παρθένο, τον τομέα της προσωπικής σας ανάπτυξης. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για σένα, Παρθένε, καθώς μπορεί να επιλέξεις να ακολουθήσεις έναν νέο δρόμο που βελτιώνει διάφορους τομείς της ζωής σου.

Θα μπορούσατε να κάνετε αίτηση για ένα ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό πρόγραμμα ή ίσως αποφασίσετε να εγκαταλείψετε το πανεπιστήμιο ή τη δουλειά για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες για να προγραμματίσετε και να καθορίσετε τι είναι αυτό που θέλετε.

Ζυγός

Δεν θα είναι όλοι φίλοι σου, Ζυγέ και μερικές φορές μπορεί ένα άτομο που δεν περιμένεις να σε προδώσει. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα των κρυμμένων εχθρών σας.

Μπορεί να υπάρχουν άτομα που δεν τους αρέσει να σας βλέπουν χαρούμενους και θα το δείξουν. Μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψετε αυτό που κάνουν, αλλά μην κλείσετε τα μάτια.

Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να αντιμετωπίσετε προβλήματα φιλίας και να έρθετε στην ουσία ενός θέματος.

Σκορπιός

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα της δικτύωσης σας, και ορισμένες δραστηριότητες προορίζονται για εσάς.

Μπορεί πχ να λάβετε ένα email για να παρευρεθείτε σε μία εκδήλωση ή να προσκληθείτε να συμμετέχετε σε ένα σεμινάριο ή να παρακολουθήσετε ένα συνέδριο, ακόμη και στο εξωτερικό.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δείτε ποιες εκδηλώσεις θα θέλατε να παρακολουθήσετε και να πάτε το 2024. Το να κάνετε σχέδια τώρα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε πιο εύκολα ταξιδιωτικά σχέδια αργότερα.

Τοξότης

Κάντε αίτηση για μία δουλειά ή εάν είστε ευχαριστημένοι στη δουλειά που βρίσκεστε τώρα, ζητήστε την αύξηση. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα της καριέρας σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πιέσετε λίγο,

ώστε να μπορέσετε να πάρετε τα πράγματα που θέλετε από τη ζωή. Εάν κάνετε καλά τη δουλειά σας και δίνετε και παραπάνω από όσα απαιτούνται, τότε μην φοβάστε. Διαπραγματευτείτε.

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μην πάρετε αυτό που θέλετε στο 100%, τουλάχιστον όχι άμεσα.

Αιγόκερως

Έχεις πολλή ζωή μέσα σου και είσαι εδώ για να μάθεις και να αναπτυχθείς ως άνθρωπος. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα σας που αφορά στη θρησκεία και τη φιλοσοφία.

Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να αναζητήσετε γνώσεις. Εάν βλέπετε ότι έχετε περιέργεια για ορισμένα πράγματα, μην φοβάστε να δείτε podcast ή να διαβάσετε βιβλία σχετικά με το θέμα.

Ο κόσμος είναι έτοιμος να τον εξερευνήσετε και να μάθετε.

Υδροχόος

Μερικά πράγματα είναι καλύτερο να παραμένουν «ανοιχτά» επειδή η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα των μυστικών σας.

Ένας τομέας της ζωής σας μπορεί να βγαίνει στην επιφάνεια και σκοπός είναι να επουλώσει μια πληγή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσετε με έναν θεραπευτή, ψυχολόγο ή life coach.

Ο, τι κρατάτε μέσα σας και σας κρατά μακριά από την ευτυχία, μπορείτε να το εξερευνήσετε.

Ιχθύες

Οι γιορτές μπορεί να σου φέρουν και μια πρόταση, Ιχθύ. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα του γάμου και των συνεργασιών σας. Μπορεί να συζητάτε με κάποιον για να έχετε μία αποκλειστική συνεργασία.

Μπορεί να είναι καιρός μια σχέση να γίνει πιο σοβαρή και να κάνετε το επόμενο βήμα. Εάν είστε ήδη σε σοβαρή σχέση, ορισμένες αλλαγές στην δουλειά σας μπορεί να φέρουν ευκαιρίες για ανάπτυξη.

 

Continue Reading

LIFESTYLE

Αυτά τα 3 ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Δεκέμβριο

Ο Δεκέμβριος έρχεται με αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό καθώς ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερου την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 13 Δεκεμβρίου μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2024 και καλό είναι να είμαστε όλοι προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας και στην επικοινωνία.

Η Πανσέληνος που θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και μας καλεί να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να έρθουμε κοντά με την οικογένειά μας.

Ποια όμως θα είναι τα τυχερά ζώδια του Δεκεμβρίου; Ο Ταύρος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως.

Αυτά τα 3 ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Δεκέμβριο

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Δεκέμβριο είναι τα παρακάτω:

Ταύρος

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αρνητικά συναισθήματα, φόβους και ανασφάλειες που έχετε και θα μπορέστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία. Οι φιλοδοξίες για το μέλλον είναι πολλές και τον Δεκέμβριο θα αισθανθείτε περισσότερη χαρά και ενθουσιασμό για τα σχέδια που θα κάνετε για τη νέα χρονιά.

Ζυγός

Κάποιοι θα σκεφτείτε να κάνετε μια αλλαγή στην διακόσμηση του σπιτιού σας και ίσως κάποια μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Πάντως τόσο το σπίτι όσο και η οικογένεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Στα ερωτικά οι ελεύθεροι θα έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν μια νέα γνωριμία που θα οδηγήσει σε σχέση.

Αιγόκερως

Ο Δεκέμβριος θα σου προσφέρει ωραίες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, τύχη στα οικονομικά και αισιοδοξία. Επίσης αυτός ο μήνας ενδεχομένως να σου παρουσιάσει έναν νέο έρωτα που θα σε ενθουσιάσει. Αυτός ο μήνας θα είναι από τους πιο ωραίους για τους Αιγόκερους!

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: