Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 13 Μαϊου 2022

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/5/2022

Η Σελήνη από το συντροφικό ζώδιο του Ζυγού στρέφει το ενδιαφέρον μας σε σχέσεις και σε συνεργασίες μας όπου μπορούμε να δούμε σημαντική βελτίωση αρκεί να ακολουθήσουμε το δρόμο της ενότητας και όχι του εγωισμού! Κερδισμένοι της ημέρας! Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις και να πετύχεις με ευκολία, αρκετούς από τους στόχους σου την σημερινή ημέρα, κυρίως λόγω της φιλικότητας σου και της άψογης συνεργασίας σου με τους γύρω σου! Με συμμάχους τους φίλους σου, κάνεις πράξη τις ιδέες και τα σχέδια σου! Γενικά, θα νιώσεις και πάλι, ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος κοινωνικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία, να διορθώσεις και να βελτιώσεις την σχέση σου με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις και οι γνωριμίες θα είναι άπειρες και άκρως συναρπαστικές και γοητευτικές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα έχεις ωφέλιμη βοήθεια από ένα συνάδελφο ή συνεργάτη! Οικονομικά, θα προκύψουν απρόσμενα, αλλά μικρά έξοδα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα έρχονται στο προσκήνιο όλα σου τα καθήκοντα, οι υποχρεώσεις, οι εκκρεμότητες και οι ευθύνες σου, απαιτώντας την άμεση τακτοποίηση τους! Κινητοποιήσου λοιπόν και δράσε με ορθολογισμό και ωριμότητα, ώστε επιτέλους να διευθετηθούν! Επίσης, ίσως την σημερινή ημέρα, να ασχοληθείς με την βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μαζί με το έτερον ήμισυ, λύνετε υποθέσεις που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα και αφορούν την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό σου ενδιαφέρον, για ένα συνάδελφο ή συνεργάτη, βρίσκει επιτέλους ανταπόκριση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, καλωσορίζεις μία ημέρα που θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες, να πετύχεις κάθε είδους στόχο! Οικονομικά, μην αναβάλλεις υποχρεώσεις που πρέπει τώρα να διευθετηθούν!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, θα σου φέρει χαρμόσυνες και ευχάριστες στιγμές, ανεμελιά και ικανοποίηση! Θα μπορέσεις να προβάλλεις ωφέλιμα τον εαυτό σου και κυρίως τη δημιουργικότητα και την λάμψη σου! Ήρθε η στιγμή, να υλοποιήσεις σχέδια με επιτυχία, προκαλώντας αναγνώριση και θαυμασμό προς το πρόσωπο σου, από τον κοινωνικό σου περιβάλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνετε με ποικίλους τρόπους την σχέση σας με το άλλο σου μισό, περνάτε πολύ όμορφα μαζί και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, νέες γνωριμίες και ερωτικές εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα έχεις σίγουρα εύνοια, αρκεί να αποφύγεις υπερβολές!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα εστιάζεις στο παρελθόν σου, στις περασμένες εμπειρίες σου, στα μαθήματα που πήρες από παρελθοντικά γεγονότα, στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου και σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και γενικά, τα ακίνητα. Λες όχι στην έντονη κοινωνικοποίηση και προτιμάς να μείνεις στο σπίτι και να ηρεμήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις την επιστροφή ενός παλαιού έρωτα στην ζωή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα προσφέρει ρομαντισμό, τρυφερότητα και συναίσθημα στην σχέση ή τον γάμο σου! Επιπλέον μαζί, λύνεται παλαιά προβλήματα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα έχεις επιτυχία, αρκεί να μην γκρινιάζεις για τα πάντα! Οικονομικά, θα υπάρξει άγχος και ανασφάλεια, κυρίως λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα μπορέσεις να εκφράσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους γύρω σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Μπορείς να αναμένεις πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα και ίσως την σημερινή ημέρα, να αυξηθούν και οι μετακινήσεις σου! Κάθε κοινωνική σου επαφή και συναναστροφή, θα έχει θετικές και ευχάριστες εξελίξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα χορτάσεις κατακτήσεις, φλερτ, εξομολογήσεις και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ξαφνικά ευχάριστα νέα, από το άλλο σου μισό, ενώ θα καταφέρετε μέσα από συζητήσεις, να βρείτε λύσεις σε τυχόν προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο εργασιακός τομέας, απαιτεί την προσοχή και τον ορθολογισμό σου! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα, για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα επικεντρώνεσαι στα υπάρχοντα σου, στα κεκτημένα σου και σε ό,τι έχει πραγματική αξία για εσένα. Ορισμένα γεγονότα και καταστάσεις, θα καταφέρουν την σημερινή ημέρα, να επαναφέρουν την ηρεμία, την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για διατροφικές υπερβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη περίπτωση, για παθιασμένες στιγμές, με έρωτα του παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο κτητικός, προς το άλλο σου μισό, γιατί πολύ πιθανόν να καταπιεστεί! Ο τομέας ωστόσο που θα ευνοείται σήμερα, είναι αυτός της κρεβατοκάμαρας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα επιτέλους, θα αισθανθείς ασφάλεια και σταθερότητα, στον εργασιακό τομέα! Οικονομικά, βρίσκεις τρόπους για να βγάλεις επιπλέον χρήματα!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, αυξάνονται! Ωστόσο, είσαι λίγο παραπάνω υποκειμενικός, εγωκεντρικός και απόλυτος στην συμπεριφορά σου, χαρακτηριστικά που οφείλεις να περιορίσεις! Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικός και απαιτητικός λοιπόν, ώστε να μην υπάρχουν ανούσιες παρεξηγήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, δεν σταματάς να μετράς θαυμαστές και κατακτήσεις! Ανακτάς αυτοπεποίθηση και αισθάνεσαι υπέροχα! ! Αν είσαι δεσμευμένος, θα αισθανθείς τέλεια με το ταίρι σου, την σημερινή ημέρα! Ανανεώνετε την σχέση σας με ποικίλους τρόπους και με παθιασμένες καυτές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, κάθε δράση σου, θα έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείς! Οικονομικά, ξοδεύεις υπερβολικά και ίσως το μετανιώσεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να μην διαστάσεις, να κινηθείς παρασκηνιακά και κρυφά, προκειμένου να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Αρκετές φορές μέσα στην ημέρα, θα αισθανθείς πως θες να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνική ζωή και από ανούσιες συναναστροφές, γεγονός που θα λειτουργήσει εποικοδομητικά, αφού η μοναξιά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις άγχη, ανασφάλειες και φοβίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον εξιδανίκευσες μία νέα γνωριμία και σήμερα προσγειώνεσαι απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, παρασύρεσαι σε μία κρυφή και παράνομη ερωτική ιστορία! Φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός, διότι κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, σήμερα θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις επικείμενες εξελίξεις! Επαγγελματικά, κάνεις λαθάκια λόγω αφηρημάδας, γεγονός που θα σου προκαλέσει προβλήματα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα βάλεις προτεραιότητα τους φίλους σου και γενικά, τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις. Μία συμβουλή ή μία έμπρακτη βοήθεια από έναν στενό σου φίλο, θα φέρει την επίτευξη ενός σπουδαίου στόχου ή την εκπλήρωση μίας βαθιάς επιθυμίας! Κατάλληλη ημέρα, για τολμηρές αλλαγές κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές με το έτερον ήμισυ, ανανεώνοντας την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα, να ξεκινήσεις μία νέα ερωτική σχέση, με ένα άτομο που προέρχεται από τον φιλικό σου κύκλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον οικονομικό και τον επαγγελματικό τομέα, στόχοι επιτυγχάνονται απρόσμενα και φανερώνονται ξαφνικές ευκαιρίες!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι η ημέρα, που θα μπορέσεις να πετύχεις τον σημαντικό για εσένα στόχο, που αφορά την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και φήμης! Επιπλέον, εκπληρώνεις υψηλές φιλοδοξίες και κερδίζεις τον σεβασμό! Στα αρνητικά της ημέρας, είναι η ψυχρότητα, ο εγωκεντρισμός και η απολυτότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις να βάλεις πιο γερές βάσεις στην σχέση σου, την σημερινή ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο μέσα στην δουλειά, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον σου και ίσως έτσι, γεννηθεί ένα νέο ειδύλλιο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, είναι σίγουρη η επιτυχία σήμερα, σε ό,τι κι αν κάνεις! Οικονομικά, θα υπάρξει εύνοια, αφού έχεις οργανωθεί ήδη όπως πρέπει!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, μία απόλυτα τυχερή ημέρα είναι εδώ, για εσένα! Επιτέλους, ξεφύγεις από την ρουτίνα και την μονοτονία και κάνεις πολλές θετικές αλλαγές, με διάφορους τρόπους και σε ποικίλους τομείς της ζωής σου! Ημέρα γεμάτη νέες γνωριμίες, τύχη, μετακινήσεις, επικοινωνίες, περιπέτεια και διασκέδαση! Απόλαυσε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αφέσου σε νέες, συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, είτε μέσα από το διαδίκτυο, είτε κατά την διάρκεια μίας εξόδου! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε μία έξοδο ψυχαγωγίας με το άλλο σου μισό, που πραγματικά θα ανανεώσει την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πετυχαίνεις στόχους. αφού φανερώνεις τις νέες, συναρπαστικές και έξυπνες ιδέες σου! Οικονομικά, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα θα σε μεταμορφώσει! Αλλάζεις τρόπο που σκέφτεσαι και δεν φοβάσαι να ξεκινήσεις από το μηδέν! Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, να βάλεις τέλος σε τοξικές δραστηριότητες, καταστάσεις, συναναστροφές και σχέσεις που σε ταλαιπώρησαν στο παρελθόν, με συμμάχους την διορατικότητα και το ένστικτο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε εκρήξεις ζήλιας, λόγω αδικαιολόγητης καχυποψίας! Αν είσαι ελεύθερος, αποκαλύπτεται ένας κρυφός σου θαυμαστής την σημερινή ημέρα, γεγονός που αλλάζει την καθημερινότητα σου και βελτιώνει την διάθεση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, έρχονται λύσεις, σε εκκρεμότητες και δάνεια! Στην καριέρα, αντιμετωπίζεις ψυχρότητα στις συναδελφικές σου σχέσεις!

Πηγή: https://www.logiastarata.gr/

Click to comment

Απάντηση

ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Σήμερα 18/05/22

Η σημερινή σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθείς στραγγίζει τα αποθέματα ενέργειάς μας και μας κάνει πιο επιρρεπείς σε λάθη, παρανοήσεις, απάτες και καταστάσεις που θα μας αποσυντονίσουν ή θα μας θέσουν σε παγίδες. Προσοχή οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, με την σημερινή Σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα, μην εμπιστεύεσαι τυφλά την διαίσθηση σου, διότι επί του παρόντος, ενδεχομένως να σε προδώσει! Προσπάθησε να ακούς μόνο την λογική σου και να βασίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια, πριν από κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση, κίνηση και κυρίως, διαπροσωπική επαφή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα, να απογοητευτείς από το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού άλλα περίμενες και άλλα έγιναν! Αν είσαι δεσμευμένος και είσαι μπλεγμένος σε μία παράνομη ερωτική ιστορία, φρόντισε να είσαι προσεκτικός πολύ, διότι κινδυνεύεις από επιζήμιες αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, απρόσμενα έξοδα θα έρθουν σήμερα! Στον τομέα της εργασίας, φρόντισε να μην είσαι αφηρημένος, αν δεν θες να έχεις σημαντικά προβλήματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, με την Σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, θα πρέπει να αναμένεις ορισμένες μικρές απογοητεύσεις από τον φιλικό τομέα, ωστόσο μην ανησυχήσεις, αφού θα είναι παροδικές! Ίσως νιώθεις πως δίνεις περισσότερα σε κάποιον φίλο, απ’όσα λαμβάνεις και έτσι, να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς με την έκρυθμη συμπεριφορά σου το ταίρι σου, επειδή απλά το θεωρείς δεδομένο! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρεξηγείς μία ευγενική και φιλική συμπεριφορά, θεωρώντας την φλερτ, γιατί θα εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, απέφυγε καυγάδες και παρεξηγήσεις! Οικονομικά, προσπάθησε να μην κάνεις αυθόρμητα έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα η Σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα, σε αφορά άμεσα και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Προσπάθησε να μην εμπιστεύεσαι τυφλά τον κοινωνικό σου περίγυρο και να κρατάς μικρό καλάθι! Οφείλεις επίσης, να προστατέψεις τα μυστικά σου και κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να χαλάσει η καλή κοινωνική σου εικόνα και η φήμη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και φλερτ, επειδή έτσι απλά σε βολεύει! Να θυμάσαι πως την σημερινή ημέρα, δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να είσαι αξιόπιστος, αφοσιωμένος, ειλικρινής και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, σοβαρά λάθη που κάνεις σήμερα, θα σου στοιχήσουν! Οικονομικά, καλό θα ήταν να μην παίρνεις ρίσκα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, με την Σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, σε ζητήματα που αφορούν μετακινήσεις και το κοινωνικό σου περιβάλλον! Αν για παράδειγμα, σκοπεύεις να κάνεις κάποια σημαντική μετακίνηση ή να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι συνεπής και άψογα οργανωμένος! Θα χρειαστεί αρκετή προσοχή και σε συζητήσεις και αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις μεγάλες προσδοκίες σου και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου, προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, διότι θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αναμένεις αποκαλύψεις στην σχέση σου, που θα σε προσγειώσει απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, όπως και στον οικονομικό τομέα, οφείλεις άμεσα να επιστρατεύσεις σοβαρότητα και ωριμότητα, αν δεν θες απώλειες!

ΛΕΩΝ

ενικά
Αγαπητέ Λέοντα, με την Σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα, οφείλεις να μάθεις να μην να βασίζεσαι, αποκλειστικά στα λόγια και στις πράξεις των άλλων, διότι κρύβουν πολλά από πίσω! Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, επιστρατεύοντας διορατικότητα, αφού υπάρχει τάση για εξαπάτηση και ψέματα την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μια όμορφη γνωριμία θα υπάρξει στην ζωή, στην οποία όμως δεν πρέπει να άμεσα να στηριχθείς, κάνοντας όνειρα και σχέδια! Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις ανασφάλεια και αβεβαιότητα για τα αισθήματα του άλλου σου μισού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δυσάρεστες οι εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σου, λόγω αλόγιστων εξόδων! Στην καριέρα, έρχονται αποκαλύψεις που σε αποσυντονίζουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η Σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα, θολώνει το τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ενδεχομένως, να χρειαστεί να βιώσεις μεγάλες απογοητεύσεις! Ορισμένες καταστάσεις και συναναστροφές, θα σου προκαλέσουν αβεβαιότητα, ανασφάλεια και θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις πολλά! Ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις στιγμές ασυνεννοησίας και δυσπιστίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα οφείλεις να είσαι λίγο πιο υποψιασμένος σε νέες γνωριμίες, αν δεν θες να προσγειωθείς απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να δεις κατάματα ορισμένες αλήθειες για την σχέση σου, διαφορετικά θα έχεις απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, ετοιμάσου να απομυθοποιήσεις ορισμένες συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Στον οικονομικό τομέα, δεν έχεις εκτιμήσει σωστά τις υποχρεώσεις σου και ξεμένεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, με την Σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα, θα αισθανθείς φορτωμένος και αγχωμένος από τρεξίματα της καθημερινότητας! Οφείλεις λοιπόν, να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς με σύνεση στα αυξημένα σου καθήκοντα, τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σου, ώστε να βάλεις σε μια τάξη την ζωή σου και να απαλλαχθείς από το άγχος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα οφείλεις να είσαι λίγο πιο υποψιασμένος σε νέες γνωριμίες, αν δεν θες να προσγειωθείς απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να δεις κατάματα ορισμένες αλήθειες για την σχέση σου, διαφορετικά θα έχεις απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, ετοιμάσου να απομυθοποιήσεις ορισμένες συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Στον οικονομικό τομέα, δεν έχεις εκτιμήσει σωστά τις υποχρεώσεις σου και ξεμένεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, σίγουρα αυξάνεται η δημιουργικότητά σου και η λάμψη σου, γεγονός που θα επικεντρώσει όλα τα βλέμματα του κοινωνικού σου περίγυρου! Προσοχή όμως! Αν φερθείς με ανωριμότητα, έπαρση και επιπολαιότητα, λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, θα έχεις απώλειες στην κοινωνική σου ζωή και προβλήματα με την φήμη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες, αφού αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις πως δεν είναι όλα, έτσι όπως αρχικά φαίνονται! Αν είσαι δεσμευμένος, μην δίνεις υποσχέσεις στο έτερον ήμισυ, που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πρέπει να αποφύγεις σοβαρές αποφάσεις σήμερα! Οικονομικά, πες όχι στο ρίσκο και στην υπερβολική γενναιοδωρία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα που πραγματοποιείται η Σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός! Αναθεώρησε καταστάσεις και συγκυρίες στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και φρόντισε να κάνεις σωστές πλέον εκτιμήσεις! Επίσης, προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις την σημερινή ημέρα, με τα άτομα της οικογένειας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι και πάλι, σε μία ιστορία του ερωτικού σου παρελθόντος, την οποία εξιδανικεύεις και ξανά πληγώνεσαι και απογοητεύεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις μουρμούρα, ξεσπάσματα, γκρίνια και παράπονα χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου και οι συνεργασίες σου, κλονίζονται, γι’αυτό ψυχραιμία! Οικονομικά, πρέπει να συγκρατηθείς, αποφεύγοντας αυθόρμητες δράσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, με την Σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, δεν πρέπει να μπλεχθείς σε κουτσομπολιά και οφείλεις να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις και κάθε είδους νέο ξεκίνημα! Επιπλέον, μην πιστεύεις μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και πρέπει να προσέξεις όσο μπορείς τις μετακινήσεις σου και κυρίως την οδήγηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κατά την διάρκεια ενός φλερτ, μίας ερωτικής επικοινωνίας, πρέπει να προσπαθήσεις να μην πιστεύεις ό,τι ακούς, για να μην προσγειωθείς απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει σήμερα να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα έρθουν ορισμένα αναπάντεχα έξοδα για μετακινήσεις κυρίως! Στην καριέρα, θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις ορισμένες καταστάσεις και ενδεχομένως να αγχωθείς λίγο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα λόγω της όψης της Συνόδου Άρη-Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσπαθήσεις ουσιαστικά, να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Ίσως την σημερινή ημέρα, να δημιουργηθούν διάφορα προβλήματα σε επαφές, αλλά και σε ό,τι αφορά πρακτικές υποθέσεις! Να επιμένεις σε αντικειμενικά κριτήρια μόνο, διαφορετικά μπορεί να απογοητευτείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να είσαι έντιμος, ειλικρινής και ολιγαρκής απέναντι στο ταίρι σου! Μην τον θεωρείς δεδομένο! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην ξεπερνάς τα όρια και εκθέτεις τον εαυτό σου, κατά την διάρκεια ενός φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, πρέπει να αναμένεις έξοδα, απώλειες και πιέσεις! Στην δουλειά, ο χρόνος δεν είναι αρκετός σήμερα, για να τελειώσεις τις εκκρεμότητες σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η Σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στο Ζώδιο σου, σε καθιστά πρωταγωνιστή της ημέρας, ωστόσο κρύβει άπειρες παγίδες! Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις σε απομυθοποιήσεις και ισχυρές απογοητεύσεις! Να είσαι προετοιμασμένος να προσγειωθείς αρκετές φορές απότομα, μέσα στην ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με το άλλο σου μισό, αν δεν θες καταλήξετε σε καυγά! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, αλλά τελικά δεν είναι όλα όπως φαίνονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο στον εργασιακό και οικονομικό τομέα, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε ρίσκο και επιπόλαιες δράσεις!

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Σήμερα 17/05/22

Η Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό μπορεί να ολοκληρώθηκε, όμως η βαριά διάθεση αλλά και τα σκληρά περιστατικά συνεχίζουν να μας φορτίζουν! Το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη θα βοηθήσει στην πορεία της ημέρας, να εκτονωθεί η κατάσταση, προσφέροντας μία πιο αισιόδοξη νότα! Ευνοούνται Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα φίλε Κριέ, υπόσχεται τύχη και άπειρες ευκαιρίες, προκειμένου να πετύχεις στόχους και σκοπούς, πιο εύκολα! Αλλάζει η διάθεση σου και γεμίζεις χαρά, ενέργεια, κέφι και αισιοδοξία! Εύνοια απολαμβάνεις, σε κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες, θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, σπουδές και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε μία έξοδο ψυχαγωγίας με το άλλο σου μισό και θα περάσετε σίγουρα υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος μπορείς να αναμένεις ένα ερωτικό μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς σήμερα, λόγω της ανάγκης σου για ανεμελιά! Οικονομικά, βρίσκεις τις λύσεις που χρειαζόσουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, είναι η ημέρα που θα αντιληφθείς επιτέλους, τι ακριβώς συμβαίνει παρασκηνιακά στο περιβάλλον σου! Μία αποκάλυψη, ενδεχομένως ενός μυστικού, σε ωφελεί πολύ και εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς και τις επιθυμίες σου! Γενικά, είσαι γοητευτικός, σοφός, μυστηριώδης και με ισχυρή πειθώ και διορατικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος, καυτές στιγμές και σεξουαλικότητα με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, χρησιμοποίησε την πειθώ σου και την γοητεία σου, να αποκτήσεις και πάλι τον έλεγχο στα ερωτικά σου θέματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, απέφυγε κουτσομπολιά, γιατί πολύ πιθανόν να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις! Μία οικονομική λύση την σημερινή ημέρα, σε βγάζει από το άγχος των τελευταίων ημερών! .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, την σημερινή ημέρα, θα επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές και κυρίως σε αυτές, που χρειάζονται άμεσα βελτίωση! Αν αποφύγεις αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα και κρίσεις ανασφάλειας, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις, πολλά τα προβλήματα που πιθανόν σε απασχολούν τον τελευταίο

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πετυχαίνεις σταθερότητα, βεβαιότητα και σιγουριά στην σχέσεις σου, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία μεγάλη ευκαιρία για μία νέα σχέση, φλερτ και πολλές καινούργιες γοητευτικές γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, παρασύρεσαι σε ανούσιες κόντρες με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, η ημέρα είναι επικίνδυνη για υλικές απώλειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, ώρα να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας! Τακτοποιείς υποχρεώσεις και κλείνεις εκκρεμότητες και έτσι επιτέλους ηρεμείς και απολαμβάνεις την βελτίωση της διάθεσης σου! Αποβάλλεις το άγχος, αλλά και την ανασφάλεια των τελευταίων ημερών και ανανεώνεις σημαντικά την ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεται με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητα σας, με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, η βελτιωμένη σου εμφάνιση, φέρνει κατακτήσεις και κομπλιμέντα από ένα άτομο, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είσαι αποδοτικός, συγκεντρωμένος και εργατικός και έτσι πετυχαίνεις αυτό που επιθυμείς! Οικονομικά, η ημέρα είναι ιδανική για αναδιοργάνωση!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα, υπόσχεται καλοπέραση, διασκέδαση και απολαύσεις! Φρόντισε να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί για ψυχαγωγική έξοδο και σίγουρα θα περάσεις υπέροχα! Θέματα που αφορούν παιδιά, ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, όπως και δημιουργικές και κοινωνικές δραστηριότητες! Όλα τα βλέμματα είναι επάνω σου και αισθάνεσαι δημοφιλής και περιζήτητος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το έτερον σου ήμισυ, σου κάνει εκπλήξεις και σε κακομαθαίνει με πολλούς τρόπους! Η σχέση σας εμπλουτίζεται με πάθος και ρομαντισμό! Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για αισθηματική τύχη, φλερτ, κατακτήσεις και άπειρους θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, πετυχαίνεις φιλοδοξίες και βελτιώνεις την επαγγελματική σου τύχη! Οικονομικά, μην παρασυρθείς σε τυχερά παιχνίδια την σημερινή ημέρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα οι οικογενειακές σου υποθέσεις και τα θέματα του σπιτιού, σε πιέζουν και σε αγχώνουν, αλλά τελικά ανταπεξέρχεσαι άψογα! Εν τέλει, οι συγγενικές σου σχέσεις βελτιώνονται και νιώθεις και πάλι υπέροχα με τους δικούς σου ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Κατάλληλη ημέρα για επίλυση παλαιών προβλημάτων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας του παρελθόντος, επιστρέφει στην ζωή σου, με ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο άλλο σου μισό! Η κυκλοθυμία σου είναι υπερβολική σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μπορεί να έχεις άγχος, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές! Ορισμένα έξοδα που προκύπτουν για το σπίτι, θα σε αποσυντονίσουν την σημερινή ημέρα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα έρθει ένα χαρμόσυνο νέο, που θα σου δώσει μία λύση που εδώ και καιρό περίμενες! Κοινωνικές επαφές, σχέσεις με γείτονες, με γνωστούς και με αδέρφια βελτιώνονται στο έπακρο! Είσαι πολύ δημοφιλής, εύστροφος, περιζήτητος, ευγενικός και ομιλητικός! Γενικά η ημέρα προσφέρει ευχάριστες επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα έρθει μία νέα συναρπαστική γνωριμία που θα σου αλλάξει τα δεδομένα και θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζητήσεις με το έτερον ήμισυ, λύνεται ένα θέμα, που σας απασχολούσε καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ευνοϊκές θα είναι οι εξελίξεις στην καριέρα, ιδίως όσον αφορά τις συναδελφικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Οικονομικά, το παρακάνεις στα έξοδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα μην προσπαθείς διακαώς να επιβάλλεις την γνώμη σου στους άλλους, διότι θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και προστριβές χωρίς ουσιαστική αιτία! Φρόντισε λοιπόν να γίνεις πιο διαλλακτικός και υποχωρητικός και οι συνέπειες θα είναι σίγουρα υπέρ σου, γεγονός που θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα, οφείλεις να αποφύγεις κόντρες, καυγάδες και ξεσπάσματα, που ενδεχομένως να βλάψουν την σχέση σου με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες, χωρίς λογική! Να κρατάς μικρό καλάθι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αισθάνεσαι πως δεν έχεις διάθεση να εργασθείς την σημερινή ημέρα και αφήνεις εκκρεμότητες! Οικονομικά, θα έχεις σίγουρα αύξηση εσόδων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για προβολή του εαυτού σου, βελτίωση προσωπικής φήμης, εξόδους ψυχαγωγίας, κοινωνικές επαφές και νέες ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές γνωριμίες! Βέβαια, ενδεχομένως η τάση σου για υπερβολές και ανούσια ξεσπάσματα, μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και αντιπάθειες, γι’αυτό καλό θα ήταν να την περιορίσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και ρομαντισμό με το ταίρι σου! Πες όχι ωστόσο, στα ξεσπάσματα χωρίς ουσιαστικό λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις φλερτ, επιτυχίες ερωτικές, εξομολογήσεις και μπόλικες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητικά λάθη σε καριέρα και χρήμα, για να μην έχεις απώλειες την σημερινή ημέρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα προτιμήσεις την μοναξιά σου και ενδεχομένως, να έχεις την επιθυμία και την ανάγκη, να κλειστείς στον εαυτό σου, να απομακρυνθείς για λίγο από την κοινωνική ζωή και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, τις βαθιές σου επιθυμίες, τα συναισθήματα σου και τις ψυχικές σου ανάγκες! Ανακτάς δυνάμεις και κερδίζεις κινούμενος παρασκηνιακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ένας παρασκηνιακός, κρυφός ή απαγορευμένος έρωτας, πιθανόν να σε βάλει σε μπελάδες! Γι’αυτό προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, εξιδανικεύεις ερωτικές επαφές και νέες γνωριμίες, γεγονός που μπορεί να φέρει απογοητεύσεις ύστερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, πέφτεις σε λάθη, λόγω ασθενούς μνήμης και αφηρημάδας! Οικονομικά βρίσκεις λύσεις και έχεις κέρδη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα επικεντρώνεσαι κυρίως στον φιλικό τομέα, αλλά και στις σημαντικές για εσένα κοινωνικές συναναστροφές! Γενικά, η σημερινή ημέρα, θα εντείνει την ανάγκη σου για αλλαγές, δραστηριότητες με φίλους και ενδυνάμωση φιλικών σχέσεων! Την σημερινή ημέρα, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, όπως και οι ανατροπές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα υπόσχεται φλερτ, νέες γνωριμίες και πολλά ευχάριστα μηνύματα ή τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος ενδυναμώνεις με ποικίλους τρόπους την σχέση σου με το έτερον ήμισυ και βρίσκετε απρόσμενες λύσεις, σε όλα σας τα προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, έρχονται ωφέλιμες για εσένα αλλαγές! Οικονομικά, περιορισμό χρειάζονται τα υπερβολικά έξοδα που κάνεις για λόγους ψυχαγωγίας!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, βάζεις προτεραιότητα σήμερα την κοινωνική σου καταξίωση! Η σημερινή ημέρα, υπόσχεται προσγειωμένη και ουσιαστική ικανοποίηση, ιδίως μέσα από κοινωνικές επαφές! Είσαι ώριμα δυναμικός, έντιμος και σοφός, γεγονός που αναγνωρίζεται και έτσι κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του κοινωνικού σου περίγυρου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ηρεμία και αρμονία στην σχέση σου! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να δραστηριοποιηθείς και να πετύχεις βεβαιότητα, να βάλεις γερές βάσεις και να νιώσεις σιγουριά, με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, η ενισχυμένη γοητεία σου, θα φέρει αξιόλογες κατακτήσεις στα πόδια σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα έχεις επιτυχία και αναγνώριση την σημερινή ημέρα! Οικονομικά θα υπάρξουν δυσκολίες, εξαιτίας της δικής σου ανώριμης διαχείρισης!

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Σήμερα 16/05/22

Σήμερα σχηματίζεται η 1η Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού με την συμμετοχή του Κρόνου! Η επιρροή της δύσκολη, δοκιμαστική, στραγγίζοντας τα αποθέματά μας και φέρνοντας σκληρές αναμετρήσεις, ιδιαίτερα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα φέρει αρκετά μπερδέματα, κυρίως σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Ίσως αισθανθείς προδομένος από ορισμένους στο περιβάλλον σου και πιθανόν ήρθε η στιγμή να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σου και να απαλλαχθείς, έστω και με δυσάρεστο τρόπο, από τοξικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, να ξέρεις πως θα πρέπει να αντιμετωπίσεις προβλήματα στην ερωτική σου ζωή, αφού θα δεις σήμερα ορισμένες προσδοκίες σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει, ναυαγούν! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε ζήλιες και κτητικότητα, που σίγουρα θα φέρουν ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη καριέρα, δεν θα αντιμετωπίσεις κάποια σημαντική δυσκολία την σημερινή ημέρα! Οικονομικά θα έρθουν πολλές αναποδιές, κυρίως ό,τι αφορά χρέη και εκκρεμότητες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, η Έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται σήμερα απέναντι σου, στο Ζώδιο του Σκορπιού και αν δεν προσέξεις την συμπεριφορά σου, ενδεχομένως να πρέπει να αντιμετωπίσεις με επώδυνο τρόπο, καταλυτικές αλλαγές σε σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Η ημέρα επικεντρώνει την προσοχή σου, στην ορθή διαχείριση όλων σου των συναναστροφών!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αναμένεις μεγάλες ρήξεις και απώλειες, που αφορούν την σχέση σου! Κράτα την ψυχραιμία σου λοιπόν! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύσεις σήμερα σε φλερτ και νέες γνωριμίες, αφού η ημέρα δεν είναι ιδανική για κάτι τέτοιο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, δεν θα υπάρξουν σοβαρές δυσκολίες. Τα επαγγελματικά σου, πλήττονται αρκετά και κυρίως οι σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με μία Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες της καθημερινότητας, θα σε πιέσουν και θα αγχώσουν πολύ και επιπλέον, ίσως αναγκαστείς να τρέξεις και για άλλα άτομα, που θα χρειαστούν την βοήθεια σου! Επίσης, καλό θα ήταν την σημερινή ημέρα, να αποφύγεις αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η στασιμότητα στην αισθηματική σου ζωή, θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι δεσμευμένος, ορισμένα πρακτικά ζητήματα και υποχρεώσεις, θα φέρουν προβλήματα και καυγάδες στην σχέση σου με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα προβλήματα θα είναι αρκετά, αλλά σίγουρα προσωρινά! Οικονομικά, ο ορθός προγραμματισμός, θα λύσει όλα σου τα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου, ώστε να διατηρήσεις την καλή εικόνα στην κοινωνική σου ζωή και να μην καταστρέψεις την καλή σου φήμη! Επιπλέον, θέματα με παιδιά θα σε απασχολήσουν πολύ, αλλά με λογική και προσπάθεια, θα βρεις σπουδαίες λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επιστράτευσε άμεσα ωριμότητα, ταπεινότητα, ψυχραιμία και σύνεση! Η τάση σου για επιπολαιότητα, θα φέρει εμπόδια και δυσκολίες στην σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην φλερτάρεις χωρίς όρια, γιατί εκτίθεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις το ρίσκο και τα τυχερά παιχνίδια! Επαγγελματικά, πες όχι σε ανούσια ανταγωνιστικότητα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, η μέρα θέλει προσοχή, κυρίως σε διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Με την Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Σκορπιού, οφείλεις άμεσα να λύσεις ό,τι παρελθοντικό πρόβλημα, είναι άλυτο και σε αγχώνει! Συγκυρίες και γεγονότα, επιστρέφουν στην ζωή σου και σε πιέζουν! Πρέπει λοιπόν, να είσαι προετοιμασμένος, για να αντιμετωπίσεις σωστά καταστάσεις, κυρίως σε θέματα σπιτιού και οικογένειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε παρελθοντικούς έρωτες! Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις επανασύνδεση και ίσως πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην συνεχίζεις την γκρίνια και τα ξεσπάσματα προς το άλλο σου μισό, για παρελθοντικά θέματα, τα οποία υποτίθεται έχουν ξεπεραστεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετές οι αναποδιές στα επαγγελματικά σου, αφού ορισμένα παλαιά σου λάθη, τώρα έρχονται ξανά στο προσκήνιο και σε πιέζουν! Οικονομικά, θα πρέπει να αναμένεις, κάποια ξαφνικά έξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, αποκαλύπτονται κουτσομπολιά και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην ζωή και την καθημερινότητα σου. Οι σχέσεις με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες, κλονίζονται, ωστόσο όλο αυτό είναι περαστικό και αν φερθείς έξυπνα, θα καταφέρεις εύκολα, να βρεις λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αναμένεις σημαντικές μεταβολές στην σχέση σου, είτε αρνητικές, είτε θετικές! Προσοχή επίσης και στις ερωτικές σου επικοινωνίες με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σήμερα σε νέα ερωτικά ξεκινήματα, κάθε είδους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα, για επαγγελματικές και οικονομικές αποφάσεις και συμφωνίες! Προσοχή!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο Ζώδιο του Σκορπιού, ίσως σου φέρει ανασφάλειες, άγχη και αβεβαιότητες! Πολύ πιθανόν, αυτή η άβολη ατμόσφαιρα να σε αποσυντονίσει, αλλά ευτυχώς όλο αυτό, είναι προσωρινό! Απέφυγε διατροφικές υπερβολές, διότι πολύ πιθανόν να πάρεις βάρος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα πιθανόν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στο ταίρι σου και να δημιουργηθούν εντάσεις και αστάθεια. Αν είσαι ελεύθερος, αντιμετωπίζεις δυσκολίες στην σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, αφού τα πράγματα δεν θα προχωρήσουν έτσι όπως περίμενες ή ήλπιζες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα πρέπει να εργασθείς περισσότερο και να μην τεμπελιάσεις λεπτό! Οικονομικά, θα διαπιστώσεις πως τα έξοδα, είναι παραπάνω από τα έσοδα σου και πιθανόν να αγχωθείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με την Σεληνιακή Έκλειψη στο δικό σου Ζώδιο, γεγονότα, συγκυρίες και καταστάσεις θα προκύψουν και θα είναι καθοριστικά για εσένα και την ζωή σου! Θα αναγκαστείς, να πάρεις καταλυτικές αποφάσεις και να κλείσεις σημαντικούς κύκλους, ανοίγοντας νέους, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω, στο άμεσο μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι σε ετοιμότητα για ρήξεις και καυγάδες που ενδεχομένως να προκαλέσουν μεγάλη κρίση στην σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι ιδανική η ημέρα για νέα ερωτικά ξεκινήματα ή γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου ζητήματα, θα έρθουν πολλά προβλήματα και πιέσεις, αλλά εσύ πρέπει να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα θα ρίξει την διάθεση σου, αφού η Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, σε γεμίζει και πάλι άγχος, ανησυχία, ψυχολογική αναταραχή, αβεβαιότητα, μελαγχολία και συναισθηματική σύγχυση. Προστάτεψε τα μυστικά σου, διότι ίσως αποκαλυφθούν και εσύ θα απογοητευτείς από την έκβαση, αυτού του γεγονότος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα έρθουν ορισμένες απογοητεύσεις, στα αισθηματικά σου, λόγω της τάσης σου για εξιδανίκευση και ψευδαίσθηση. Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε έναν παρασκηνιακό έρωτα, αφού κινδυνεύεις από αποκαλύψεις που σε εκθέτουν, στο άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αποκαλύπτονται παλαιά λάθη σου και το γεγονός αυτό μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες! Τα οικονομικά ζητήματα σε αγχώνουν κι έτσι, μπαίνεις στην διαδικασία διευθέτησης τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, προσπάθησε να μείνεις προσγειωμένος και ώριμος με αυτήν την Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό! Ορισμένες δυσκολίες που θα προκύψουν, όσον αφορά την εκπλήρωση ενός μεγαλεπήβολου ονείρου σου, θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τακτική, προκειμένου να πετύχεις τον στόχο σου! Επιπλέον, πιθανόν να χρειαστείς να κάνεις ορισμένα αναγκαία ξεκαθαρίσματα σε φιλίες, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, να είσαι προετοιμασμένος για στασιμότητα και επικοινωνιακό πάγωμα! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις σοβαρές και τελεσίδικες συζητήσεις με το έτερον ήμισυ, διότι ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ισχυρούς τσακωμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο εργασιακό σου περιβάλλον προκαλείς τους άλλους με την εριστική σου συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να προκαλείς την αντιπάθεια των συναδέλφων σου! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε συμφωνίες και υπογραφές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή και καθοριστική για εσένα Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, να αντιμετωπίσεις, ορισμένες αναγκαστικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις σκληρές, αλλά απαραίτητες αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα τρίζουν τα θεμέλια της σχέσης ή του γάμου σου, λόγω ορισμένων ρήξεων και τσακωμών. Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να αποφύγεις προς το παρόν, νέες σχέσεις και νέα ξεκινήματα, γιατί οι προσδοκίες σου θα ναυαγήσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, περιόρισε τα έξοδα την σημερινή ημέρα! Στην καριέρα, οφείλεις να προσέξεις και να είσαι σοβαρός και υπεύθυνος, ώστε να μην έχεις απώλειες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα χρειαστεί να πάρεις ορισμένες αποφάσεις, οι οποίες σχετίζονται με κοινωνικές σχέσεις, κάποιο όχημα ή μία μετακίνηση! Πιθανόν, να σοκαριστείς την σημερινή ημέρα, από ένα μήνυμα που θα λάβεις ή μία είδηση, που δεν περίμενες! Θέματα σπουδών ή θέματα που αφορούν εξωτερικό, βάλλονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος πρέπει να προσέξεις τις επικοινωνίες στα ερωτικά σου, κυρίως λόγω της παρορμητικότητας και του αυθορμητισμού σου, που σε εκθέτουν! Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε πολύ τον τρόπο που μιλάς στο ταίρι σου, γιατί μάλλον άλλα θες να πεις και άλλα λες, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, απέφυγε σήμερα συζητήσεις και συμφωνίες, διότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Οικονομικά, μάλλον κάνεις παραπάνω έξοδα απ’ όσα θα έπρεπε!

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading

Κατοικία


newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: