Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/11/2022

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/11/2022

Ανατροπές, δυσάρεστες αλλαγές, καυγάδες και ξαφνικές ρήξεις, πρέπει να αναμένουν τα Σταθερά Ζώδια σήμερα, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, θα υπάρξουν ορισμένες αποκαλύψεις που θα σε πληγώσουν! Η τάση σου για καχυποψία, σε ωθεί να «ξεψαχνίσεις» κουβέντες και συζητήσεις, με αποτέλεσμα να έχεις πολλές ανακαλύψεις, που θα σε ωφελήσουν άμεσα ή στο μέλλον!

 

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις αμέτρητες κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο μην εκτίθεσαι με επιπόλαιες συμπεριφορές! Αν είσαι δεσμευμένος, οι πλανήτες θα σου χαρίσουν ρομαντικές παθιασμένες στιγμές, αλλά και τάση για ξεσπάσματα και κόντρες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι αξιαγάπητος, γεγονός που σταδιακά θα φέρει τους άλλους με τα «νερά» σου! Οικονομικά, είσαι υπερβολικά σπάταλος!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία μεγάλη ρήξη σε μία σημαντική διαπροσωπική σου σχέση! Πρέπει λοιπόν, να διαφυλάξεις οπωσδήποτε συναναστροφές και επαφές, διότι οι καυγάδες και οι κόντρες, θα γυρίσουν εναντίον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν, αλλά μάλλον θα πληγωθείς στο τέλος! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντικές και τρυφερές στιγμές και κυρίως αφοσίωση από το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ένα γεγονός σήμερα, θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια! Οικονομικά, πιθανόν να προκύψουν έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, η σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, θα φέρει αναποδιές στην καθημερινότητα σου, όσον αφορά πρακτικά θέματα! Το άγχος σου εντείνεται και νιώθεις πως πρέπει να πιεστείς και να βιαστείς, προκειμένου να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις σου και να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μήνυμα ή τηλεφώνημα από το άτομο που επιθυμείς! Ωστόσο, μην βιαστείς να απαντήσεις, διότι είσαι επιρρεπής σε επικοινωνιακά λάθη! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξει μία μικρή παρεξήγηση με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχεται επαγγελματική και οικονομική εύνοια, ιδίως αν είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις, συμφωνίες ή συμβόλαια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, η Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, θα φέρει ανατροπές στην κοινωνική σου ζωή! Καυγάδες, παρεξηγήσεις και ανατροπές σε συναναστροφές, θα προκαλέσεις λόγω της τάσης σου για έπαρση, απαιτητικότητα και επιπολαιότητα! Μην εκμεταλλεύεσαι την αδυναμία που σου έχουν οι άλλοι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου, αλλά ακόμα γκρινιάζεις! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια παρελθοντική ερωτική ιστορία, θα σε απασχολήσει σήμερα, αλλά θα είναι προσωρινό, οπότε μην ενθουσιάζεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, μάλλον είσαι αρκετά αφηρημένος σήμερα, γεγονός που θα επιφέρει σοβαρά λάθη! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, θα υπάρξουν απρόσμενες ρήξεις στο οικογενειακό περιβάλλον! Συγγενικές σχέσεις πλήττονται από καυγάδες, παρελθοντικά προβλήματα επανέρχονται και οικιακά ζητήματα, σε αγχώνουν, μετά από δυσάρεστες ανατροπές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για πολλές ευκαιρίες, ώστε να κατακτήσεις το άτομο που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να καυγαδίζεις με το ταίρι σου για παρελθοντικά προβλήματα και μην δημιουργείς ρήξεις χωρίς ουσιαστική αιτία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, θα εκπληρωθεί ένα μεγάλο σου όνειρο! Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν αναποδιές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, θα επανέλθουν ρήξεις στους κοινωνικούς σου κύκλους! Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γνωστούς και γείτονες, πλήττονται από καυγάδες. Επιπλέον, οι μετακινήσεις σου επηρεάζονται πολύ από την όψη, γεγονός που θα φέρει αρκετές αναποδιές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα λες ναι σε μία παλαιά ερωτική ιστορία, ακόμα κι αν η λογική σου, σου λέει όχι! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποιες ανόητες παρεξηγήσεις με το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παρασκηνιακές συζητήσεις και αποκαλύψεις στην δουλειά, σε αγχώνουν! Οικονομικά, παρασύρεσαι και κάνεις έξοδα ανούσια!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, θα υπάρξουν ανατροπές στα κεκτημένα σου και σε ό,τι για εσένα έχει αξία! Ό,τι και να συμβεί, προσπάθησε να μην φερθείς εγωιστικά και κτητικά και κυρίως να μην πεισμώνεις, μετά από κάθε παρεξήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις θετικές αλλαγές στην σχέση σου με το ταίρι σου, αλλά και ψυχαγωγικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες απρόσμενες αλλαγές σήμερα, εξυπηρετούν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα η Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, θα επαναφέρει ρήξεις και ανατροπές κάθε είδους! Είσαι αρκετά νευρικός και ξεσπάς εύκολα και πολλές φορές αναίτια! Επιπλέον, κάποιες ανατροπές θα σε αγχώσουν και θα σε αποσυντονίσουν, ιδίως όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως ένα πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, αλλά καλό είναι να μην εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρετε με το ταίρι σου ισορροπήστε λογική και συναίσθημα, ώστε να μην καυγαδίσετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, με την σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, θα επανέλθουν άγχος και φοβίες! Ορισμένες απογοητεύσεις, θα έρθουν απρόσμενα, διότι έπεσες στην παγίδα της εξιδανίκευσης και της ψευδαίσθησης! Επιπλέον, ένα μυστικό σου κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και να σε εκθέσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και βελτιώνεις την επικοινωνία με το άλλο σου μισό, αρκεί να αποφύγεις ξεσπάσματα! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την ευκαιρία να βρεις τον απόλυτο έρωτα, αλλά εκτίθεσαι λόγω επιπόλαιης συμπεριφοράς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οι έξυπνες ιδέες σου και το εύστροφο μυαλό σου, σου δίνουν δημιουργικές λύσεις! Οικονομικά, πρέπει άμεσα να περιορίσεις τα περιττά έξοδα σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, θα υπάρξουν ισχυρές ρήξεις στους φιλικούς σου κύκλους! Είσαι αρκετά προκλητικός στην συμπεριφορά σου και ιδιαίτερα επιρρεπής σε ξεσπάσματα, γεγονός που θα φέρει καυγάδες και δυσάρεστες ανατροπές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός σου και η αυξημένη σου γοητεία, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε οπωσδήποτε ζήλιες και καταπίεση προς το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μία αποκάλυψη, θα βοηθήσει πολύ την πρόοδο σου! Έχεις αρκετή οικονομική εύνοια, αλλά ξοδεύεις πολλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, θα υπάρξει μία αποκάλυψη, που θα κλονίσει την κοινωνική σου εικόνα και φήμη! Πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην εκτίθεσαι σε κοινωνικούς κύκλους και διαπροσωπικές συναναστροφές, αν δεν θες να έχεις προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το άλλο σου μισό, θα κλονιστεί από κόντρες και ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο τομέας της καριέρας, θα έχει προβλήματα, ιδίως σε συναδελφικές σχέσεις ή συνεργασίες! Οικονομικά, κάνεις αρκετά έξοδα, κυρίως για άλλους!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, η σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, θα φέρει αναποδιές απρόσμενες σε επικοινωνίες και μετακινήσεις! Κοινωνικές επαφές πλήττονται από παρεξηγήσεις και καυγαδάκια! Επιπλέον, πρόσεξε την οδήγηση σου και την τάση σου να καθυστερείς και να στήνεις τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, θα σου δείξει με κάποιο τρόπο, το κρυφό του πάθος για εσένα, αλλά εσύ πρέπει να μείνεις συγκρατημένος! Αν είσαι δεσμευμένος, ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σας σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξει άγχος! Οικονομικά, καταφέρνεις να επιλύσεις ένα χρηματικό θέμα σήμερα!

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίαση των Επιμελητηρίων για τα πνευματικά δικαιώματα

Συνάντηση των Επιμελητηρίων πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα γύρω από το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων στα καταστήματα, θέλοντας να δοθούν λύσεις σε διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει με τους μουσικούς.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου το τε΄λευταίο χρονικό διάστημα με τα περισσότερα απο αυτά να βρίσκονται σε εξέλιξη και να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Τα λεργα αυτα αφορούν ανακαινήσεις στο δημοτικό αθλητικό κέντρο, οι πλατείες σε δύο διαφορετικά σημεία, η βιβλιοθήκη, αναπαλαίωση του 1ου Δημοτικού σχολείου αλλα και έργα ασφαλτόστρωσεις σε δίαφορα σημεία του Δήμου Νέστου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν συμμετέχει στην απεργία των δικαστικών υπαλλήλων ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας

Απεργούν πανελλαδικά οι δικαστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο του νέου «δικαστικού χάρτη». Στην Καβάλα η απεργία έχει επιπλέον αίτημα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για το δικαστήριο της Θάσου.

Η εβδομαδιαία αποχή των δικηγόρων που πρότεινε η Ολομέλεια των Προέδρων για το νέο «δικαστικό χάρτη», αποφασίστηκε να μην υλοποιηθεί στο Ν. Καβάλας. Την απόφαση έλαβε η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en